Heldigvis er kvinders kønslæber forskellige! GALLERI

Heldigvis er kvinders kønslæber forskellige! GALLERI

SPAR MANGE PENGE

Se billeder med helt almindelige kvinders underliv.

De fleste vil gerne være unikke, have deres egen stil og personlighed. Men når det kommer til kønsdele som skamlæber, har flere fået deres gjort mindre.

Vi vil have fisser med skamlæber man kan lege med, bide, slikke og nappe med læberne i 😉

Store, tykke eller lange kønslæber ødelægger forestillingen om den perfekte fisse, og derfor vil et stigende antal danske piger have fjernet de indre kønslæber.

Den trendi (læs: kedelige) fisse er en lille, stram og glatbarberet revne, som knap nok rører den lille stramme g-streng.

Men sådan er virkligheden heldigvis ikke!

Ved 57 procent af kvinderne stikker de små skamlæber uden for de store. Det er et meget vigtigt resultat, fordi pigerne kommer og tror, de er forkerte, når de små skamlæber stikker udenfor, fortæller de på Gynækologisk Afdeling på Kolding Sygehus.

SEX I DAG?

Flere hundrede kvinder tager årligt kontakt til lægen, fordi de tror, de ikke har normale kønsorganer, og gerne vil have dem opereret.

Tal fra Sundhedsstyrelsen viser, at antallet af operationer, hvor kvinder får opereret deres kønslæber mindre på offentlige sygehuse, er steget fra 87 om året i 1996 til 247 sidste år. Antallet toppede med 273 operationer i 2009.

SÅDAN SER KVINDERS UNDERLIV UD – FORSKELLIGE KØNSLÆBER STØBT I GIPS
vagina wall fissevaeg kussevaeg x

Se billedegalleri med endnu flere piger/damer/kvinders skød, som viser hvordan rigtige kvinder ser ud. Du kan også se hvordan kunsteren, har lavet og støbt alle gips formene af kønslæber i alle former of størrelser. Det er godt nok en sur tjans han har fået der, men nogle skal jo gøre det! 😛

Hvorfor få noget unikt og frækt fjernet?
Mænd elsker jo de frække læber..!

Fisser er så forskellige, og der er ingen, der er grimme. Det er sørgeligt, når nogen synes, de er grimme eller ligefrem ønsker at få dem opereret, f.eks. fordi de indre kønslæber kan ses. Vi kan altså lide det hele!

Kusseautomaten

Se også Kussomaten, en fotoboks, hvor du anonymt kan tage et billede af din kusse, og derved bidrage til en samling af billeder som viser at kvinders kønsorganer ser meget, meget forskellige ud. Besøg hjemmesiden kvindekenddinkrop.dk og se billeder af helt almindelige kusser fra Danmark – Kan du kende nogle?

porno med danske piger