UPS: Vinden løfter op i kjolen! (under skørtet galleri)

UPS: Vinden løfter op i kjolen! (under skørtet galleri)

SPAR MANGE PENGE

Ja tak til mere sus, blæs og vind i gaderne.

Uheldigt eller heldig? kommer an på hvilke øjne der kigger!

Vi går den gode tid imøde med letpåklædte piger og kvinder, der er iført lette kjoler og små skørter, som får hormonerne til at stige på de kåde mænd.

Billeder taget netop i det øjeblik hvor vinden puster luft under pigernes kjoler, skørter og nederdele, og giver et kig til trusserne… hvis der altså er nogle?

Mange af jer kender sikkert sangen wind of change med Scorpions, det kan man da roligt sige om disse billeder, da vinden absolut forandre situationen for disse kvinder, der bliver taget med storm af vinden.

Se billeder og film under skørtet!

Luft under skørterne – Se hvem der laver en ‘Marilyn Monroe‘, når vinden blæser og giver frit udsyn til kvindernes velformede balder. Vi har fundet en samling billeder hvor moder-natur, giver et pust under skørterne og viser hvad der gemmer sig der under.

SEX I DAG?

Vind og blæs er din nye bedste ven, når den giver en hjælpende hånd til dine uartige tanker.

Upskirt videofilm med tøser der lader dig kigge med op under deres kjoler og miniskørts, så kan du selv se om de har trusser på eller ej.

Stuepigen Sarah støver af men husets herre bliver distraheret af hendes korte skørter og store bryster – så inden længe sutter hun pik stedet. der bliver kneppet i sofaen så Sarah’s store bryster gynger.

 

porno med danske piger