Bliv sexguru!!! Lær kvindens fem orgasmetyper

Bliv sexguru!!! Lær kvindens fem orgasmetyper

SPAR MANGE PENGE

Mestre kvindes multiorgasmer

Når det kommer til vilde rekord-lyksaligheder i soveværelset, siger 38,9 % af danske kvinder, at de har oplevet 5 til 10 orgasmer i træk.

5 ud af 10 danske kvinder får regelmæssigt multiorgasmer

kvinder kan både få multiorgasmer – altså flere sammenhængende orgasmer. Men også forskellige måder hvorpå hun kan få orgasme – og der skulle efter sigende være 5! Se videoen hvor Bitten viser nogle af de orgasmer, du kan opnå, og hvordan du ved hjælp af sexlegetøj kan komme derhen.

 GIV HENDE 5 FORSKELLIGE ORGASMER !!!

Måske har du allerede oplevet dem alle eller bare nogle af dem eller bare en enkelt af dem. Hvis ikke så håber vi på, at du får endnu mere glæde ud af denne artikel. For der findes ikke frigide kvinder, er vi overbeviste om.

I videoen herunder fortæller Bitten fra Sexshop.dk om nogle af de orgasmer, du kan opnå, og hvordan du ved hjælp af sexlegetøj kan komme derhen.

Med det meste sexlegetøj kan du opnå flere slags orgasmer…

Den velkendte klitorisorgasme

SEX I DAG?

Klitorisorgasmen er nok den orgasme, de fleste kvinder har oplevet først i deres seksuelle karriere. Klitoris er nem at ramme med en finger, en stråle fra bruseren eller med vibrerende eller på anden måde bevægeligt sexlegetøj. Den har over 8.000 følsomme nerveender, så det er den perfekte vej til det seksuelle klimaks.

Valnødden på indersiden

Et andet punkt som nok er kendt for de fleste – eller som i det mindste de fleste har hørt om – er g-punktet. Det lille område oppe i skeden, der føles som valnød, og som kan give ekstreme orgasmer, hvis det stimuleres med en finger, penis eller andet anvendeligt ”sexlegetøj”.

G-punktet har de sidste år været meget omdiskuteret i diverse sex-fora, hvorvidt det eksisterer eller ej, men det gør det altså. Hvordan du finder det, kan du læse mere om på Sexshop.dk.

De følsomme knopper

Der er nok ingen, der diskuterer om brystvorterne findes eller ej. Og de er et par utroligt følsomme knopper for de fleste. Enkelte er endda i stand til at opnå orgasme ved stimulering af brystvorterne alene.

Bagvejen til orgasme

Du tror måske, det kun er mænd forundt at få anale orgasmer, fordi de har prostata (mandens g-punkt aka p-punkt), men det er det ikke. Hvis de to lukkemuskler lige inden for anal-åbningen stimuleres samtidig kan du også opnå lækre anal-orgasmer.

I krop og sind

Den femte og sidste orgasme er den såkaldte energi-orgasme. Den kan kun opnås, hvis krop og sind arbejder sammen.

Læg dig ned, og luk alle forstyrrende tanker ude. Nogle opnår energi-orgasme, mens de sover. Energi-orgasmen kan føles i hele kroppen – som en helt ny form for energi der løber gennem hele kroppen, den snurrer, sitrer og bobler som champagne. En energiorgasme kan også opnås ved tantra-massage.

 

sexudstyr

porno med danske piger