Fotoguide med Top 6 tips til at tage de bedste Pussy-Pic af dit underliv

Fotoguide med Top 6 tips til at tage de bedste Pussy-Pic af dit underliv

SPAR MANGE PENGE

På dansk kaldt Kusseselfie eller fisseselfie… Få styr på at tage de frækkeste og mest pirrende fotos af dit undeliv.

Sådan tager du det perfekt mobilfotos af din vagina og får alt opmærsomheden fra din mand, kæreste eller en du vil score. Det er ikke kun fyre der sender billeder af deres kønsdele til pigerne, også mange hunkøn syntes der er frækt, og sender gerne et frækt pussy-pic retur.

Vi har fortalt fyrene, hvordan man tager et anstændigt penisbillede i en tidligere artikel, så af hensyn til lighed er det tid til at finde ud af, hvordan kvindens gina kommer til at se fantastiske ud, hvis du vælger at tage et billede af den.

Vær ærlig, poster du 100% af dine selfies på de sociale medier, eller tager du et par, vælger det bedste, beskære, justerer belysningen og kontrasten, tilføjer et filter og tager derefter blot et foto mere i tilfælde af at det er bedre. Det er det samme, når du tager et foto “dernede”. Tag ikke et skud og opgiv, fordi det ikke ser ud som du troede, det ville gøre. Så tag 50 fotos, og slet de 49, du ikke er tilfreds med.

SEX I DAG?

Vagina-fotos er lidt anderledes end at tage fotos af dine bryster eller røv. Det er relativt let at få disse fotos til at se sexet ud, muligvis på grund af den måde, vi er socialiserede på omkring skødet. Mange er voksede op med at få at vide, at det er ok at vise lidt bryst, men kun en billig tøs ville tage et billede af hendes fisse. Heldigvis er det et forældet syn der kommer fra en tid hvor ligestilling og frisind ikke var tiltænkt det kvindelige køn.

Her er Top 6 tips til at tage den perfekte fisse-selfie.

  1. Tag et kig: Tag et spejl, klæd dig af, lig dig tilbage og udforsk. Kærtegn og leg med dig selv og se fysiske ændringer eller farveændringer, når du bliver ophidset og får en fornemmelse af, hvad du skal tage et billede af.
  2. Vinkel baby: Fleksibilitet er ikke vigtigst, men det vil hjælpe for at få de rette vinkler. Tag nogle billeder liggende, siddende eller endda stående med det ene ben hævet på en stol eller seng, og find ud af hvilke der er mest flatterende og opnåelige.
  3. Belysning er alt: Morgenlys det mest flatterende – ikke direkte sollys – bare naturligt lys og husk ikke at bruge flash på dit kamera. Placer dig selv mod lyskilden, og hvis det er mulig. så brug hvide lagner og hvide vægge som baggrund. Undgå badeværelset, undgå lysstofrør, undgå skygger.
  4. Værd forberedt: Dit foto skal repræsentere det, du er tilpas med. Hvad look du kigger efter – trimmet, naturlig, barberet . Husk at være forud for din planlagte fotoshoot, så ting som indgroede hår, rød rød hud eller genvækst ikke forringer billedet.
  5. Drop undertøjet: Da det er en fisseselfie vi guider til, er det af med trussen. Normalt ved erotiske nøgenbilleder vil det være en gid ide at skjule lidt, men vi taler ikke om at tage et foto af din lingeri, det er et foto af din fisse. Når det er sagt, kan en g-streng eller et par stramme bukser der er skubbet til siden være meget sexet og være pirrende for modtageren
  6. Tag sexlegetøj med: Hold dig ikke tilbage med at tage en vibrator eller dildo med på dit foto. Bare tanken på den dildo, der forsvinder op i din våde fisse, får modtageren til at blive helt vild. Brug massageolie, der er intet mere sexet end en våd vagina, så tag lidt glidecreme og smør på skamlæberne og evt. dildoen, så er du sikker på modtageren er ved at sprænges af liderlighed.

God fornøjelse og nyd de frække stunder

OBS: Et godt råd til din sikkerhed omkring at dele nøgenfotos med din partner eller en fremmede. Fjern identificerende detaljer, vis ikke dit ansigt eller andre ting der kan identificere dig, så som fødselsmærker, tatoveringer eller piercinger.

 

porno med danske piger