Drømmejobbet – Bliv sexlegetøjs-tester!

Drømmejobbet – Bliv sexlegetøjs-tester!

SPAR MANGE PENGE

Tjen op til 220.000 kroner om året!

Det London-baserede sexlegetøjsfirma LoveWoo leder i øjeblikket efter en professionel sexlegetøjsanmelder. Er det dig? Der findes faktisk et job, der går ud på at teste sexlegetøj.

ØNSKER DU ET NYT JOB?

Få drømmejobbet med de bedste vilkår og fornøjelser. – Søg jobbet og se de testede sexprodukter >>>

Modtag sexlegetøj gratis og blive betalt en konkurrencedygtig løn for dine anmeldelser.

Arbejdsområderne inkluderer at teste det sendte sexlegetøj, skrive professionelle anmeldelser, der skal fortælle om det gode, det dårlige, og hvad der kan forbedres, og så skal du selvfølgelig også komme med personlige anbefalinger. 

Nemt? Det kan måske godt lyde sådan, men du skal også være habil i det tekniske hjørne. Du skal kunne optage og uploade video (med tøj på) til hjemmesiden, bruge de sociale medier og besvare eventuelle spørgsmål fra kunder. 

SEX I DAG?

Men smid lige et gratis fitnessmedlemsskab, fridag på din fødselsdag, sundhedsforsikring, to hjemmearbejdsdage om ugen og 220.000 kroner i løn om året oveni hatten, og så har du vel nærmest dit drømmejob?

Ja, vi ved selvfølgelig godt, at den måske er mere henvendt til kvinder, men hvorfor så ikke lige prikke damen på skulderen – for så er vi sikre på, at livet i soveværelset vil blive lidt sjovere. Du kan ansøge lige her >>

ANMELDELSER AF NYT SEXLEGETØJ

Læs danske sexanmeldelser af sextesteren Camilla.

sex legetoej tester anmelder

Testvindende Sexlegetøj

Leder du efter vores allerbedste sexlegetøj? Vi har på denne side samlet alt det legetøj til kvinder, mænd og par, som har vundet forskellige tests og awards i Danmark og udlandet. Er du ny inden for sexlegetøj, kan der være en tryghed i at købe disse produkter, fordi du kan være sikker på, at de er af en god kvalitet og de bedste og mest effektive.

Er du erfaren inden for sexlegetøj kan du her samle inspiration til nye spændende ting, du kan prøve. Det er forskelligt fra produkt til produkt, hvilke tests de har vundet, lige som det varierer, hvilke kriterier produkterne er bedømt ud fra. Det vil fremgå af produktbeskrivelsen, hvilken test produktet har vundet. 

SE DE TESTVINDENDE SEXPRODUKTER

 

porno med danske piger