Hvad er de kendtes intim-frisure? Se resultatet – Busk/Glat

Hvad er de kendtes intim-frisure? Se resultatet – Busk/Glat

SPAR MANGE PENGE

Se om de kendte tv-stjerner fra film og Tv er glatbarberet eller lader håret gro.

Pubeshår trenden ændre sig løbende, engang havde alle naturlig hårpragt i skridtet, men i dag er de fleste glatte eller med en lille streg/trekant.

Verdens største arkiv med kendte skuespillere mere eller mindre nøgen, er MR.SKIN. Siden har et arkiv med over 30.000 skuespiller fra hele verden, hvor der med hver eneste er en samling billeder og film fra de spillefilm de har været med i, vel og mærke i film hvor de kendte smider tøjet, viser bryster, numser og deres skød. Og det er netop lige i skridtet teamet fra MR.SKIN har lavet research på hvem af de kendte der har hår på, hvem der har en streg, trekant eller er helt glatte.

I timevis har de studeret over 1000 kendtes underliv i videnskabens tegn, for at finde ud af hvilken intim frisure de kendte skuespillerinder gemmer på.

Mr. Skin

ANALYSEN: HVOR MANGE AF DE KENDTE FRA TV DER HAR HVILKEN HÅRPRAGT “DOWN UNDER”

TIDERNE ÆNDRE SIG I HÅRMODEN, FRA MASSERE AF KRØLLEDE HÅR TIL INGENTING.

SEX I DAG?

TOP 5 LISTE AF DE KENDTE OG DERES FORTRUKNE HÅRSTIL MELLEM BENENE.

SE HELE DEN STORE VIDENSKABELIG UNDERSØGELSE OG FILM MED ALLE DE KENDTE SKUESPILLERS SKØD, MED ELLER UDEN HÅR?

Mænd og kvinders frisure på henholdsvis hovedet og i skødet, har bevæget sig i hver sin retning gennem årene, fra 70erne til i dag.

Er du til naturlig pubeshår i skødet, kan du støtte op på projektet via #bringbackthebush, er du mere til at se hårpragten på kvinder visuelt, kan du se dem der er behårede her, og dem der er helt glatbarberet.

DANSK UNDERSØGELSE: HÅR ELLER EJ!

Unge kvinder finder skraberen frem og trimmer behåringen

Mønsteret er, at kvinder under 30 år er næsten helt glatte eller har en lille smule hår for neden. Når vi bevæger os op i alderen 30-40 år, kommer der ofte en stribe – altså lidt mere. Kvinder over 40 år har oftest en del mere – nærmest en trekant. Når vi nærmer os de 50 år, er det kun kanterne vi trimmer. Det er dog ikke kun kvinder, der intimbarberer sig. En undersøgelse lavet af virksomheden Phillips viser, at 53 procent af alle mænd barberer eller trimmer deres kønsdele. For mænd under 35 år er tallet hele 71 procent.

Køb forskellige redskaber til intimbarbering

Se og hør i videoen hvordan danske kvinder og mænd barbere sig i skridtet

Se hvordan pigerne ser ud forneden, og hvad de vil se i mænds skridt

porno med danske piger