Sommerferie med sex, sex og sex…

SPAR MANGE PENGE

Sommerferie melder sig om kort tid, og jeg har stadigvæk ingen planer. Surt show, tænkte jeg, økonomien var ikke til en længere chartertur, men vejret i Danmark tegnede da også nogenlunde.

Jeg var lidt ærgerlig, når jeg talte med mine veninder, der allerede tilbage i februar havde købt og betalt billetter til Rhodos, Alicante eller andre varme feriesteder. Pengene til ferie havde jeg bare ikke i år.

Flere af mine unge kollegaer skulle sammen af sted, og jeg var da blevet inviteret med, men jeg havde fundet på undskyldninger for ikke at tage af sted. Det kom jo da ikke nogen ved, at jeg ikke lige havde 10.000 kroner på kontoen, øremærket til ferie, høje drinks og strandsand.

Derfor var et også en kæmpe overraskelse, da jeg fik en check ind ad døren fra mit forsikringsselskab. Lang historie om vandskader, ødelagt tøj og endeløse diskussioner med synsmænd.

Pengene var gode nok og lagde nok en lille dæmper på mine frustrationer om dårlige forsikringsselskaber. Jeg burde nok have brugt pengene til at erstatte det ødelagte tøj og møbler, men bestemte, at det kunne jeg nok få råd til i løbet af året. Desuden kunne jeg vel købe lidt nyt tøj i udlandet.

Argumenterne for at bruge pengene på ferie var mange og meget mere overbevisende end alle de fornuftige tanker, og jeg var ikke mange timer om at få arrangeret, at jeg kunne tage med mine kollegaer til Grækenland. Vi skulle dog ikke have samme fly, men jeg var heldig at have fået et værelse på samme hotel som dem.

Ferien kom hurtigt, der havde været travlt på kontoret, og vi glædede os alle til at tage af sted. Jeg købte en lille fræk bikini og en slå-om-nederdel og pakkede ellers næsten intet tøj. Vi skulle jo til sol og sommer, og der måtte gerne være lidt plads til mine planlagte indkøb.

Flyveturen var behagelig, meget endda, da jeg havde fået plads sammen med to muskuløse unge mænd, der skulle bo på samme hotel som mig. Jeg forestillede mig allerede, hvordan de så ud i små badebukser og intet andet.

Det skulle nok blive en rigtig god ferie. Vi aftalte at mødes til en drink i baren samme aften, når jeg havde fundet mine venner og været en tur i vandet, men så lang tid gik der ikke før vi mødtes igen.

Jeg havde knapt langt kufferten på senge og fundet bikinien frem, før der blev banket på døren, og mine venner trak mig med ned til poolen. De var kommet dagen før og fortalte om hotellet og barlivet, mens de hentede mig en kold øl fra baren.

Mine nye bekendte fra flyveren sad allerede i baren med hver deres kolde øl og de så endnu bedre ud i badebukser end i min fantasi. Stadigvæk lidt vinterblege men jeg blev helt tør i munden ved at kikke på deres muskuløse ben, flade maver og deres pumpede brystmuskulatur.

Jeg er vild med store stærke mænd, og jeg kunne ikke helt skjule, at jeg mere eller mindre åd dem med øjnene. Mine venner fra arbejdet grinede, da vi endelig kom tilbage til dem og mente, at jeg havde haft en rigtig god flyvetur.

Jeg rødmede lidt, men lod dem blive i vildfarelsen om, at jeg havde sex med de to i flyveren. Jeg havde bestemt tænkt mig at have sex med dem, men ikke et så kedeligt sted som i flyveren.

Når vi nu skulle bo på samme hotel var der da bedre og andre muligheder. Både senge, stranden og poolen var da en oplagt mulighed, og jeg var rimelig sikker på, at det ikke ville vare længe, inden jeg fik mulighed for at være tæt på de stærke muskuløse mænd.

Jeg glædede mig til at røre ved dem, og jeg blev varm i mine bikinibukser bare ved tanken om at lade mine hænder stryge over deres faste balder og veltrænede rygge. Mærke deres hænder forkæle min krop og gå på udforskning i mit indre.

Jeg gik chancen samme aften, lettere solbrændt efter en lang eftermiddag i den brændende sol og mere en én drink for meget, mødte jeg dem i den lille restaurant ved siden af baren på hotellet.

SEX I DAG?

Jeg gik sammen med en veninde fra kontoret og vi satte os sammen med dem. Snakken gik lystigt, men det skinnede tydeligt igennem, at vi ikke udelukkende var på ferie for at blive solbrændte, men også fordi vi gerne ville have lidt sjov og ballade, og vi inviterede dem hurtigt op på vores balkon til yderligere kolde drinks og mere intime samtaler. Måske, hvis herrerne var heldige, måske lidt mere.

Vi satte os ud på balkonen og lod den køligere aftenbrise kærtegne vores ømme solbrændte skuldre, og jeg trak ugeneret trøjen over hovedet. Mine skuldre og ryg brændte af den første solbrændthed, og jeg nød at lade vinden kærtegne mig.

Min veninde var ikke sen til at følge efter, og inden længe sydede natten af erotik og forventninger.

Vores udvalgte mænd var rigtige gentlemen og lod ikke os tøser sidde længe uden trøjer. De smed hurtigt deres egne og deres stramme shorts fulgte hurtigt efter. Fnisende, men uden nogen form for generthed, sad vi snart nøgne foran hinanden. Min veninde, Karen, var tydeligtvist mere beruset, end jeg troede, eller også mere udfarende end forventet.

Karen satte sig i hvert fald hurtigt på gulvet, vurderede hurtigt de respektive mandlige vedhæng og smagte nydende på varerne. Jeg sad fascineret og kikkede på hendes kyndige behandling af deres pikke, som hurtigt voksede til mere en dobbelt størrelse. De havde begge to smukke lige pikke og deres pikhoveder glinsede vådt, efter hver gang Karen stiftede plads.

Jeg besluttede mig for at deltage i lege, skubbede hende lidt til side og tog Mikes hårde pik i munden. Han smagte af salt og vand og lidt af den søde Bailey, som Karen lige havde drukket.

Hun blinkede frækt til mig og kyssede mig blidt. Først på kinden, og da jeg ikke reagerede afvisende, på munden. Det var første gang, jeg kyssede en pige og jeg var temmelig forvirret over de følelser, hun bragte frem i mig. Hendes tunge gik på opdagelse i min mund, og jeg kyssede hende tilbage, før vi igen gav al vores opmærksomhed til mændene.

Mike ærgrede sig højlydt. Han havde lige set frem til et frækt pigeshow, beklagede han sig.

Karen kikkede over på mig, med hans pik dybt begravet bag hendes små røde læber, og blinkede til mig. Jeg nikkede umærkeligt, nysgerrig og genert, men med et kæmpe ønske om at få tilfredsstillet min nysgerrig.

Pigesex har altid tiltalt mig, men jeg har aldrig prøvet, og jeg stillede mig ud på gulvet, drejede rundt og lod dem se min krop. Karen kom langsomt hen i mod mig, og hendes små, varme hænder cirkulerede på min ryg og balder.

Det føltes som et elektrisk chok, da hun forsigtigt lagde sine hænder på mine bryster og med tommelfingeren drillede mine strittende brystvorter.

Hendes små hænder dækkede knap nok min store faste bryster, så hun tog bedre fat. Løftede dem lidt op, pressede mine bryster tæt sammen, og hendes spidse, hårde tunge slikkede mine fastspændte brystvorter.

Jeg sukkede, mens hendes faste kærtegn øjeblikkelig forplantede sig min lille kilder. Jeg kunne mærke safterne flyde over i mine ventede kusse, og jeg blev mere modig. Jeg tog prøvede hendes ene bryst i hånden og nød den bløde varme hud under mine fingre.

Hendes små lyde opmuntrede mig, og jeg legede hårdere og hårdere med hendes bryster. Hendes varme tunge forlod mine bryster, men forsatte ned over min mave og stoppede ved min dampende kusse.

Hun kyssede mig på min glatbarberede skamben, før hendes tunge ramte mine klitoris. Jeg sukkede højt, og mine knæ eksede under mig. Det var fantastisk at mærke en anden kvindes tunge, og jeg mærkede, at min fisse begyndte at trække sig sammen i bare forventning.

Hendes fingre åbnede min kusse og sugede min klitoris hårdt ind i munden, og stak en fingre ind i min varme grotte. Hun ramte hurtigt mit g-punkt, som hun kildede blidt med to fingre, samtidig med at hendes frække tunge legede med min dunkende klitoris, og jeg kunne mærke, hvordan min kæmpe orgasme fik kussesafterne til at løbe ned over hendes hænder.

Jeg rystede over hele kroppen og var tæt på at falde sammen, men mændene var kommet til hjælp, og sanseløs af liderlighed kunne jeg mærke, at jeg blev løftet op på sengen, placeret på alle fire.

Mikes større og hårde hænder masserede mine bryster med næsten voldsom styrke, og hans lem pressede på min indgang. Jeg var helt i mine sansers vold, pressede røven bagud, inviterede ham utålmodigt indenfor, og han var ikke længe om at efterkomme mine ønsker.

Da hans hårde pik ramte min bagvæg, skreg jeg og kom endnu engang i en lang vild orgasme, som bare blev ved og ved, mens han pumpede al sin mandighed dybt ind i mig.

Sveden dryppede ned ad mine bryster. Han trak sig ud af mig, og i en hurtig og hård bevægelse vendte han mig om og pressede sin sprængfærdige pik ned mellem mine bryster og kneppede mine bryster med hårde og hurtige bevægelser.

Hans åndedræt blev tungere og tungere og jeg stak tungen ud og forsøgte at slikke hans hoved, hver gang hans pik nærmede sig min mund.

Jeg kunne høre at det var lige op over, og stak hovedet frem, tog hans pik dybt ned i munden og sugede al hans opsamlede og indestængte sperm i mig.

Han stønnede og kom i lange stråler i min mund og jeg slugte al hans sperm, slikkede mig om munden for at få det hele med. I baggrunden kunne jeg høre Karens vilde ridt, og jeg lod mig falde tilbage, træt og udmattet og dybt tilfredsstillet.

Resten af ferien forløb efter samme skuffe, og jeg fik mere end stiftet bekendtskab med Mikes store pik, jeg lærte også at sætte pris på hans vens.

Dette er dog en helt anden historie, en lidt privat historie, som jeg ikke har lyst til at fortælle om her.

porno med danske piger