Deltag i det nye dating program "Date mig nøgen"

 

DATE MIG NØGEN PÅ DANSK TVTør du vise dig nøgen for hele Danmark? Til et nyt datingshow søger TV 2 Zulu modige singler, der tør vise sig frem, som naturen har skabt dem, nemlig helt nøgen!!!

Se ucensurerede billeder og video fra Tv programmet "Date mig nøgen"

NU KOMMER "DATE MIG NØGEN" PÅ DANSK TV.

TV 2 Zulu søger singler til nyt grænsesøgende datingshow, I et nyt datingprogram skal deltagerne vise sig nøgne for mulige partnere.

Er du ikke bange for at vise dig nøgen til Danmark, og mangler du en sød kæreste, så leder TV2 Zulu muligvis efter dig. TV-kanalen søger nemlig lige nu efter singler, der vil være med en dansk udgave af "Date mig Nøgen".

NAKED ATTRACTION - DATING NAKED.jpg

NAKED ATTRACTION - DATING NAKED

I det grænseoverskridende program, 'Date mig nøgen', skal deltagerne smide alt tøjet og bedømme hinanden på udseendet. 

Programmet, der har været vist både i England og Tyskland, går i alt sin enkelthed ud på, at jeres første møde kommer til at foregå som Gud har skabt jer. I programmet vil en mand eller kvinde komme ind i midten i studiet, hvor de, mens de stadig er påklædt, bliver præsenteret for et antal potentielle dates. Alle de bejlerne er nøgne, og de står bag en skærm, der langsomt afslører mere og mere af dem. Til sidst står de helt nøgne foran den person, som de skal prøve at imponere.

date mig noegen NAKED ATTRACTION2.jpgdate mig noegen NAKED ATTRACTION1.JPG

Seks store, forskelligfarvede bokse toner frem foran programmets håbefulde hovedperson. 

Hver boks indeholder et nøgent menneske eller en potentiel romantisk partner, og det er hovedpersonens opgave at lære de forskellige kroppe at kende og dernæst komme med en dom over, hvad han eller hun ser - inden de to parter overhovedet har sagt hej til hinanden. 

Men programmets hovedpersonen må kun bedømme ved at nærstudere detaljerne og kigge på kroppene. Ikke røre vel at mærke.

- Jeg er ikke så meget til penisser, der ikke er omskårede. Jeg synes lidt, at det får dem til at ligne partypølser, griner en hovedperson, mens hun kigger nærmere på de seks mænds penisser i 'Date mig nøgen'.

TV2 Zulu skriver i deres castingcall:

"Vi leder efter mænd og kvinder fra hele landet, som har en ganske almindelige krop, gerne som den findes i alle former og størrelser. Er du træt af den filterfulde og polerede virkelighed, der påvirker vores datingliv? "Vil du i stedet være med til at gå forrest, og vise et ærligt og naturligt billede af dig selv? Så er det dig vi leder efter!" Hvis du vil vide mere om programmet, så skal du hoppe en tur over til TV2 Zulu, hvor du kan læse alt om, hvordan du tilmelder dig.

Ucensored video fra Naked Attraction på engelske

Grænsesøgende kunster lader folk rage i fissen

Pige giver fyre blowjobs for en gratis drink

Danske perversiteter hårdere og vildere!HOTTE PIGER I SOMMERVARMEN - FILM FRA STRANDEN

SEXFILM MED DANSKE NABOER image.pngSE PIGER ONNANERE NU ONLINE