Sådan får du frækkere hverdagssex med din partner

SPAR MANGE PENGE

Det kan være sin sag at blive ved med at være spontan, udforskende og opfindsom, og selv de mest eventyrlystne par kan ende med at ty til småkedelig rutinesex. Men bare rolig, du behøver ikke selv at genopfinde den dybe tallerken forfra – det har vi nemlig gjort for dig. Her får du opskriften på, hvordan du og din partner spicer hverdagen op.

SPICE UP
YOUR
SEXLIFE
 

Send hinanden en fræk SMS, et billede eller en chat, når I ikke er sammen. En flirtende e-mail eller et saftigt telefonopkald er det perfekte middel til at bygge sexlysten langsomt op i løbet af dagen. Hold dig til små, konkrete sætninger, der er nemme og hurtige at læse midt i papirbunkerne på arbejdet. Prøv noget småkinky a la “jeg vil ha’ dig lige nu!” eller “jeg får dig til at komme hårdt i aften”

Hvisk din partner stønnende i øret, at du elsker at mærke hans eller hendes tunge på din krop, at du er deres slave resten af natten, og de kan gøre med dig, som de har lyst eller at de smager himmelsk.

SEX I DAG?

Uartig face-to-face virker ikke blot opmuntrende på din partner. Dirty talk virker ekstra ophidsende og tiltrækkende, fordi det viser, at du besidder en vis form for seksuel selvtillid.

Onani behøver på ingen måde at være en solo-aktivitet, og det kan godt kræve en lille smule overvindelse at vise en så privat side af sig selv. Til gengæld er der virkeligt fede fordele ved at give din partner lov til at overvære en hed seancer, hvor du elsker med dig selv – og vice versa.

  • At overvære den du elsker tilfredsstille sig selv er den ultimative, visuelle oplevelse! Tænk på, hvordan – og hvor tit – synet af din lystfyldte partner vil køre som en fræk film på din nethinde – igen og igen og igen.
  • Du fremstår ekstremt ægte og sårbar, når du har solo-sex. Når I lukker hinanden ind i jeres private onani-rum, styrker I jeres følelsesmæssige samhørighed og connecter på et helt nyt og dybere plan
  • I får en unik chance chance for at lure hinandens nyttige, orgasmesikre teknikker af.

Tip! Hvis I allerede har eksperimenteret med at overvære hinandens “håndarbejde”, så tag aktiviteten til helt nye højder med en vibrator eller dildo til hende og fleshlight eller et onanisleeve til ham.

 

porno med danske piger