Her er kvinder oftest utro (Måske også din partner?)

Her er kvinder oftest utro (Måske også din partner?)

SPAR MANGE PENGE

Det er naturligt at blive tiltrukket af andre, selvom du har en kæreste, men ikke alle flirts og tiltrækninger skal nødvendigvis føre til forbudte affære.

En undersøgelse viser, hvornår vi kvinder har sværest ved at holde os på måtten. Det viser sig nemlig, at kvinder oftest starter deres utroskab på jobbet med en kollega eller en chef.

4 ud af 10 vælger kollegaen

Det er datingportalen Victoria Milan, der står bag undersøgelsen. Victoria Milan har spurgt mere end 5.000 af deres kvindelige brugere (som alle er i et forhold) om, hvem der fik dem til at have en affære for første gang.

SEX I DAG?

Det viste sig, at fire ud af ti af kvinderne var utro første gang med en kollega eller chef fra deres arbejdsplads. 21 procent af kvinderne havde en online flirt som deres første oplevelse med utroskab, mens 14 procent besluttede sig for at hygge sig med en fremmed efter en aften i byen.

Hvorfor har de sex på jobbet?

Spørgsmålet er, hvorfor kvinder oftest finder en affære på jobbet? Undersøgelsen giver os ikke noget entydigt svar, men stifteren af Victoria Milan, Sigurd Vedal, har et bud:

“Forhold, der opstår på kontoret er nemme, fordi dét at arbejde over er en lovlig undskyldning, som der sandsynligvis ikke bliver stillet spørgsmålstegn ved,” siger Vedal og fortsætter: “Kvinder opbygger noget særligt med dem, som de bruger mange timer med, og dem som de deler stressen ved det daglige arbejdsliv med. Det er allerede et pseudo-forhold – så hvorfor ikke krydre det lidt?”

Læs om danske kvinder og mænds frække oplevelser på jobbet med en kollega eller chef.

Se affære på film fra arbejdsplads

porno med danske piger