Hun sutter pik på sin stedfar og stedbror (sexhistorie)

SPAR MANGE PENGE

Lige fra han havde set hende første gang, var han blevet fortryllet af hendes fantastiske krop. Hendes flotte rødbrune hår og smukke ansigt, der var udstyret med en meget sexet og rund mund. Hendes patter, som rent ud sagt lignede nogle fra en pornofilm. Han havde gispet, da han så dem første gang. Han havde gispet, da han havde set Josefine onanere i forevisningssalen. Han havde svært ved at glemme synet af Josefine, da hun lå foran ham og hans kammerater, fordi hun havde tabt et spil kort. Han huskede hvordan hun til sidst skreg på pik, og hvordan han havde set en af de andre værnepligtige presse sin pik op i hende. Han ville ønske, det var ham, der havde fået muligheden for at kneppe denne lille tæve. Til gengæld troede han ikke, hun havde set ham. Han stod hele tiden bagerst i lokalet, men nu måtte han simpelthen følge hende. Han havde fået tillusket sig listen over skoleeleverne fra kontoret og havde fundet hendes adresse. Først troede han det ville være umuligt at komme tæt på hende, men heldet tilsmilede ham i allerhøjeste grad.

En dag da han havde kørt hen til den by, hvor Josefine boede og senere fundet hendes hus, havde han set at Josefines forældre åbenbart havde sat kælderlejligheden til leje. Det var en fantastisk chance for ham. Nu kunne han sammen med sine kammerater føre deres projekt ud i livet. Han skulle tage sig af hjemmesiden, og imens ville de andre tage sig af forretningen. Han gik hen imod Josefines hus og satte fingeren mod ringeklokken. Først skete der ikke noget. Han prøvede igen, men der var ikke tegn på liv. Han prøvede en tredje gang, og håbede på at der var bid. Der gik et par sekunder før døren gik op. Det var Josefine, der stod i døren. Først blev han helt uklar i hovedet. Her stod hun og så lige så godt ud, som han havde ventet.

Josefine lagde dagbogen fra sig. Hun havde endelig fået taget sig sammen til at skrive om alle sine vilde sexoplevelser. Hun havde også lavet et specielt afsnit, hvor hun beskrev hvordan man efter hendes mening, gav blowjob på den bedste måde. Josefine havde opdaget hvor let, man kunne tilfredsstille en mand via et godt blowjob. I aften skulle hun ud at spise med sin mor, stedfar og stedbror, selvom hun ikke havde lyst. Hendes mor og stedfader skulle fejre, det var et år siden de begyndte at komme sammen. Josefine var aldrig blevet vild med stedfaderen. Hun synes, han var for højtråbende og brød sig bare generelt ikke om ham. Hun havde også en mistanke om, at han nogle gange lurede på hende. En enkelt gang var hun sikker på, han havde stået ude foran hendes dør og set hende nøgen. Da hun havde fortalt det til moderen, var hun blevet stiktosset over den beskyldning og havde sagt, stedfaderen aldeles ikke kunne finde på sådan noget. Josefine var glad for at hendes 21-årige stedbror Martin ikke boede fast hjemme, for han var endnu værre end stedfaderen.

Martin gloede konstant på hende og sendte hende udfordrende blikke. Det skete han af og til kom og overnattede et par nætter. I anledningen af forældrenes et årsdag skulle han overnatte til lørdag. Josefine rejste sig fra skrivebordet og stod kun i trusser foran spejlet. Hun så på sin fantastiske krop. Først på sine lange ben og så på den flade mave. Herefter vendte hun sig med siden til spejlet og kunne konstatere, hun var en af de få piger i verden, som var i besiddelse af et par bryster, som nærmest brød tyngdeloven. Josefine vendte mod spejlet igen. Hun lukkede sin ene hånd om det venstre bryst. Josefine begyndte at tænke på de vilde oplevelser på lejrturen. Josh som havde givet hende finger i bussen, de værnepligtiges videofilmen af hende og ikke mindst obersten og de to løjtnanter, som havde bundet hende til et træ og spermet udover hende. Det havde også været en fantastisk oplevelse med hendes to veninder Tine og Lise, som havde slikket hendes fisse, mens hun sad bundet til træet. Josefine havde i løbet af lejrturen fundet andre sider af sig selv, hun ikke troede var mulige.

Først havde hun ikke turde tænke tanken, men efterhånden var hun ikke i tvivl mere. Hun tændte på udnyttelse. Der var blevet tændt en indre gnist inde i hende selv. Josefines hånd strammedes om sin venstre brystvorte. Lidt efter tog hun sin anden hånd op til det højre bryst. Hun kiggede på sig selv i spejlet med et tungt blik og gav et suk fra sig, mens hun sænkede sin højre hånd ned til trussekanten og bed sig i underlæben. Josefine huskede at det bedste ved oplevelsen i skoven, var uvisheden om, hvad der ville ske og adrenalinet, som pumpede rundt i kroppen. Hun savnede den vilde fornemmelse, mens hun genkaldte enkelte følelser fra oplevelsen, ved at lukke øjnene og sænke sin højre hånd ned i sin røde trusse. “uuuughmm”, stønnede Josefine, mens hun forestillede sig, hvordan de to løjtnanter ville komme hjem til hende en dag. Hvordan de ville afbryde hendes familie midt i måltidet, hvordan de ville tage fat i hende, slæbe hende ind i stuen og smide hende på sofabordet, mens de skiftevis ville gennemkneppe hende og tvinge hende til at sluge deres sperm. Josefines højre hånd begyndte at køre hurtigere og hurtigere i sin trusse, da hun blev revet tilbage til virkeligheden af en lyd. Josefine lyttede. Det var ringeklokken. Hvorfor var der ingen, der åbnede? Den ringede igen. Josefine skyndte at tage sin sorte kjole på. Den smøg sig til hendes krop og havde en stor og nedringet udskæring, der tydeligt viste hendes bryster. Hun skyndte sig ned af trapperne og hen til hoveddøren. Hun så ikke, at hendes stedbror Martin listede ind på hendes værelse og snuppede dagbogen.

“Hallo, vil du noget”, spurgte Josefine forsigtig manden i døren, som hun ikke kunne genkende.
“Kælderlejligheden. Øhh jeg hedder Thomas og vil gerne leje kælderlejligheden,” svarede manden og prøvede på at fremtvinge et smil.
“Fint jeg henter lige min mor”, svarede Josefine og forsvandt væk fra døren. Hendes mor stod ude på badeværelset og havde netop slukket hårtørren. Thomas” blik faldt på Josefines røv. Hun var fint klædt i en sort kjole, som viste hendes flotte former. Han var nærmest blevet helt forpustet over at se hende i den mundering. Lidt efter kom hendes mor og tog imod Thomas og viste ham ned i kælderen. De snakkede om prisen for at leje det, og Thomas godkendte det.

“Øhh kan jeg ikke flytte ind med det samme. Jeg har bagagen ude i bilen”. “Nu. Jov, hvorfor ikke. Det skal du da være velkommen til, men min mand og jeg og vores børn skal ud at spise i aften, så du må klare dig selv,” sagde Josefines mor.
“Det er fint med mig. Jeg henter mine ting”, svarede Thomas og forstod hvorfor, Josefine var klædt så fin ud.
Da Thomas slæbte den sidste taske ned i kælderen tog Josefine og familien af sted. Det passede ham perfekt. Så kunne han nå at sætte kameraerne op. Thomas stod i den lille kælderlejlighed. Han havde helt nøjagtigt slæbt otte tasker med sig. Kun en af dem var fyldt op med tøj og nødvendigt udstyr. Resten var fyldt op med kameraer, fjernsynsskærme og en enkelt computer. Thomas gik op i lejligheden og så sig omkring. Det var et flot hus, og så vidt han forstod, lå den i den pæne del af byen. Fra kælderlejligheden gik han direkte op i køkkenet. Det var stilfuldt, men en anelse koldt. Køkkenet hang sammen med stuen. Et stort fjernsyn prægede stuen, mens der også var en masse bogreoler. Han ville ikke hænge kameraer op her. Det ville være for kedeligt. Han måtte finde hendes værelse. Fra stuen gik der en trappe op til loftet. Thomas bemærkede at trapperne knagede kraftigt. Han gik ind af den første dør på venstre hånd. Han havde fundet Josefines værelse. Det var der ingen tvivl om. Det var et typisk teenage-værelse, hvor væggen var overdænget med idolplakater. Thomas lagde mærke til, at det hele så lidt rodet ud. Det gjorde det kun bedre, for så kunne han bedre gemme de små kameraer. Han begyndte at sætte fem bittesmå kameraer op. Han placerede tre kameraer, så de havde sigte mod Josefines seng. Han skjulte dem bag nogle af plakaterne. De sidste to rettede han hen mod skrivebordet og Josefines computer. Herefter gik Thomas ud på gangen igen og gik ind i rummet overfor Josefine. Her var der et stort og luksuøst badeværelse. Der var et kæmpe badekar og en brusekabine. Thomas placerede tre kameraer godt gemt væk i en medbragt potteplante. Kameraerne vendte mod badekarret. De sidste to kameraer lykkedes det ham at skjule i to små halogenlamper efter lang tid. De to kameraer var lige ovenfor brusekabinen.

Mens Thomas listede rundt i huset, sad Josefine på en restaurant med sin mor, stedfar og stedbror. På vej hen til restauranten havde Josefine bemærket, at hendes stedfar ikke kunne få øjnene fra hendes kjole. Han havde gentagne gange kigget i bakspejlet for at få et blik af hende. Josefine så også, at moderen overhovedet ikke havde bemærket noget. Josefine fornemmede, hun bare ikke ville se det i øjnene. Josefine var blevet irriteret over situationen. Nu sad hun i det fjerneste hjørne af restauranten overfor sin mor og stedfar. Lyset var dæmpet, og Josefines mor og stedfar var optaget af hinanden, og skænkede ikke Josefine og Martin mange tanker under middagen. De var i gang med hovedretten, da Josefine mærkede noget på hendes lår. Det var Martin, som prikkede til hende med sin højre hånd. Han åbnede hånden og afleverede en seddel til Josefine. Josefine var ikke sikker på, hvad han havde gang i. Hun fik et chok, da hun åbnede sedlen hvorpå der stod “Min far og jeg har læst din dagbog om dine oplevelser. Nu gør du som jeg siger, ellers fortæller jeg din mor, hun har en lille beskidt ludertøs”. Josefines åndedræt steg hurtigt, og hun huskede, hun havde glemt at lægge sin dagbog væk.

Hun indså, at Martin og hendes stedfar måtte have læst om hendes oplevelser med de værnepligtige, Josh og Peter og Obersten og de to løjtnanter. Hun indså også at hendes mor for alt i verden, ikke måtte få noget af vide, for hun ville få et chok og uden tvivl give hendes stuearrest i lang tid. Moderen ville uden tvivl også blive sur, hvis hun beskyldte stedfaderen for at kigge i sin dagbog. Josefine kiggede vredt på Martin. Han smilede drilsk tilbage og lagde sin hånd på Josefines lår. Hun skulle til at protestere, men huskede hvad der stod på sedlen. Martin flyttede sin hånd længere op af låret, mens han sendte et indforstået blik til sin far. Josefine så, at Martin og stedfaderen havde kigget på hinanden. Hun undrede sig over, hvad de mon havde gang i. Martin klemte hende på låret, men fjernede den lidt senere. Josefine troede for et kort øjeblik, at Martin ville stoppe, men lidt efter gav hun et gisp. Martin sad med en isterning i hånden. Han førte den ned til Josefines lår og kørte den ligeså stille frem og tilbage. Han førte den op under hendes korte kjole. Josefine gjorde alt for ikke at gispe og give sig til kende. Hun så hele tiden på forældrene. Hun havde en mistanke om, at stedfaderen hele tiden vidste, hvad Martin foretog sig, men afledte hendes mor. Josefine mærkede isterningen nærme sine trusser, da hendes mor rejste sig.
“Jeg går lige på toilet. Jeg er tilbage om fem minutter.” Josefine, Martin og stedfaderen sad tilbage. Josefine følte sig ikke tilpas ved situationen. Far og søn smilede lumsk. Stedfaderen kiggede på Martins glas. Martin forstod. Han tog sit glas, og smed den ind under bordet, så vandet røg ud på gulvet.

“Det tørrer du lige op Josefine”, sagde Martin.
“Det kan du sgu da selv gøre”, svarede Josefine vredt tilbage. “Hold din kæft. Vi ved alt om, hvad du har foretaget dig af perverse ting. Så hvis din mor ikke skal høre det, gør du som vi siger”, sagde stedfaderen med en dæmpet, men bestemt stemme.
Josefine sendte ham et dræberblik, hvorefter hun samlede nogle servietter sammen. Hun satte sig ned på knæ og kravlede under duen. “Huhh”, Josefine gispede over synet, som mødte hende. Både Martin og stedfaderen havde trukket deres pik frem. “Sut os af”, hørte hun Martin sige.
Josefine havde svært ved at komme sig over chokket. Hun kiggede på sin stedfars lem. Den var ca. 18cm og utrolig fed. Martin lod ikke sin far noget tilbage. Josefine gjorde store øjne over længden af Martins pik. Hans var endnu længere en faderens.
“Kom nu lidt hurtigt”, hørte hun stedfaderen sige.

Josefines hjerne kørte uafbrudt. Det her kunne hun da ikke gøre, men hun blev jo nødt til det. Hun vil først og fremmet ikke have, at hendes mor fik noget af vide om sine perverse oplevelser. Og tænk nu, hvis hun ville opsøge obersten for at få en forklaring. Tænk hvis obersten ville offentliggøre videoen med hende. Hun blev nødt til det. Josefine besluttede sig for at få det overstået hurtigt. Hun satte sig midt imellem de to store pikke. Hun tog sin venstre hånd og førte den op til Martins pik. Hendes slanke hænder lukkede sig omkring hans pik. Hun begyndte langsomt at køre hånden frem og tilbage. Josefines hjerte begyndte at banke hurtigere. Hun mærkede Martins pik vokse yderligere i sin hånd. Hun kunne ikke lade være med at være fascineret af denne pik hun havde foran sig. Hun begyndte at spille Martins pik hurtigere, mens hun lænede sin krop frem mod stedfaderens pik. Josefine sad med sin venstre arm strakt, da hun havde ansigtet lige ud foran stedfaderens fede pik. Hun tog fat om den med sin højre hånd. Stedfaderens pik var så stor, at Josefines hånd ikke nåede helt rundt omkring pikken. Josefine åbnede munden på vid gab og sænkede sin lille mund ned over den store pik. Hun var klar over, at hendes mor snart ville vende tilbage. Derfor begyndte hun med det samme, at pumpe sit kønne ansigt ned over pikken, mens hun sugede og slikkede, alt hvad hun havde lært.

Hun hørte stedfaderen sidde og småstønne, mens hun lod sin tunge spille på hans pikhoved. Hun slikkede op langs pikken, og lod derefter sin læber omslutte hans pik, hvorefter hun pressede sit ansigt mod pikken, til den stødte mod halsen. Dette mønster gentog hun tre gange, samtidig med hendes venstre hånd onanerede Martins pik. Josefine satte tempoet op. Der gled savl ned af hendes hage, da hun endnu engang lod sin mund glide ned over stedfaderens pik.

“arhhg”. Josefine hørte Martin stønne. Hun var klar over, han var ved at komme. Hun lod stedfaderens pik glide ud med et frækt pop og skyndte sig, at lade sine læber omslutte Martins pik. Hun lod hans pik støde mod sin hals og sugede kraftigt.
“yes yes yes. Uhgg”, stønnede Martin stille, mens han sendte sin første ladning sperm i munden på Josefine. “urrghh”, Josefine blev overrasket over al den sperm, som Martin sendte af sted. Hun slugte det bedste, hun havde lært. Hun sank den ene ladning efter den anden. Da hun var sikker på, at Martin ikke havde mere i sig, slikkede hun hurtigt hans pik ren. “Skynd dig”, hørte hun stedfaderen hviske. Josefine koncentrerede sig igen om stedfaderens pik. Hun tog fat om den med sin hånd og begyndte at pumpe den op og ned i et hurtigt tempo. Hun fornemmede stedfaderens pik blev større og gjorde sig klar til at modtage hans sperm. “Huhh”, stedfaderen gav et lille gisp fra sig, da han sendte sin første ladning direkte i Josefines ventende mund. Han sendte endnu en ladning af sted. Josefine sank igen, men nåede ikke at åbne munden igen, før stedfaderen sendte sin sidste og tredje ladning i hovedet på Josefine. Josefine blev overrasket over, den store klat sperm hun havde fået på kinden, da hun under dugen så hendes mor komme tilbage. Hun skyndte sig at tørre vandet op fra gulvet, da hendes mor satte sig.

SEX I DAG?

“Hvor er Josefine” “Hun spildte”, svarede Martin og nikkede ned under bordet. Josefines mor løftede duen lige i det, Josefine havde fået tørret spermen væk. “Ej fjols”, sagde moderen drilsk. Josefine satte sig op på stolen igen og rettede lidt på sin kjole. Hun kiggede på Martin og stedfaderen. De så fuldstændig uberørte ud. Josefine havde svært ved at fatte, hun lige havde slugt sin mors mands sæd. Samtidig tænkte hun også med gys og gry over, hvad stedfaderen og Martin ville gøre ved hende næste gang, når moderen var væk. Resten af aftenen forløb ganske normalt, som intet var hændt. På vejen hjem kørte de forbi Lises veninde, som skulle sove sammen med Josefine.

Thomas hørte en bildør smække. Han skyndte sig ned og nåede lige at træde ind i køkkenet, da han så Josefines mor. “Hej. Jeg har lige kigget mig lidt omkring. Som tak for at jeg måtte flytte ind her, har jeg stillet to potteplanter oppe på badeværelset”. “Det skulle du da ikke have gjort, men tak alligevel”, svarede Josefines mor. To sekunder senere trådte Josefine ind i stuen. Hun havde Lise med. Thomas så Lise an.
“Mor finder du ikke madrassen frem til Lise” “Jo øjeblik.
Thomas”s hjerne begyndte straks at tænke på, at hans kameraer sikkert ville fange de to piger i undertøj.
“Vil du ikke have en øl, så vi kan snakke lidt sammen” sagde Josefines mor. “Nej tak. Jeg er ærlig talt lidt træt”, sagde Thomas selvom det ikke passede. Han havde fået helt andre tanker på hovedet. Han hilste på Josefines far, inden han gik ned i kælderen.

Onsdag 23:01 Thomas havde sat skærmene til, og heldigvis virkede de. Han havde et fjernsyn for hver kamera og kunne også konstatere, de dyre kameraer virkede. De havde også kostet ham og hans venner en formue. Lige nu kunne han se Josefine og Lise sidde og lave lektier. Det havde de gjort i en time, og Thomas havde flere gange været ved at falde i søvn. Han havde også fået hjemmesiden op at stå, så man kunne se, hvad Josefine foretog sig direkte. Indtil videre havde der dog ikke været noget spændene. Thomas kiggede på skærmen, og så at de to piger lagde bøgerne væk. De tog et par håndklæder frem. Thomas håbede inderligt på, at de to piger skulle i bad. Det ville være en fantastisk start for hjemmesiden. Det ville helt sikkert trække folk til. Han kunne se, at der lige nu var 324 online. Lise og Josefine gik ind i badeværelset. Thomas håbede inderligt på, de vil smide tøjet, men det der skete nu, overgik hans fantasi.

Oppe i badeværelse stod de to veninder Lise og Josefine. Det var nu en uge siden den voldsomme oplevelse i skoven. Mange havde spurgt til Josefine i klassen, men hun havde nægtet at svare, og de fleste så nu allerede ud til at have glemt det. Josefine havde forklaret sin stedfar og chokerede mor, hvad der var sket. Josefines mor havde dagene efter gentagne gange spurgt hende, om hun var ok. Hun snakkede endda om at sende hende til en psykolog, men Josefine forsikrede hende om, at hun havde det godt. Josefine havde selvfølgelig ikke fortalt nogen, hvad der rigtigt skete ude i skoven. Det var kun overfor Lise og Tine, hun var mere åbensindet, for de vidste jo også, hvad de var sket. I weekenden havde de været hjemme ved Tine. Lise og Tine havde spurgt om Josefine ikke ville fortælle, hvordan hun var blevet udnyttet af obersten, Lars og Christoffer. Til sidst var de alle sammen blevet meget liderlige, og det havde endt med, at de havde givet hinanden orgasme. Nu stod Josefine og kiggede på Lise. De kunne ikke undgå at tænke på, hvad der var sket i weekenden. Lise smilte lidt forlegen, men så lænede Josefine sig frem og kyssede hende. De pressede deres tunger mod hinanden, og Josefines hånd gled ned på Lises røv, som hun krammede. Lise gav et dybt suk fra sig. Sådan stod de piger et par minutter. Så tog Josefine mod til sig, og trak sin T-shirt over hovedet. Lise fulgte efter. De kiggede på hinanden igen med intense øjne. De løsnede hinandens bh, skønt ingen af de to piger havde brug for at gå med sådan en. Josefines bryster var nemlig dejlige store og runde og stod lige ud i luften. Lises var knap så store, men en anelse mere symmetriske end Josefines. De to piger tog hinanden i hånden og gik op i badekarret.

Thomas sad med åben mund og så på tre af skærmene. Kameraerne havde perfekt udsyn og han zoomede ind på Lises patter, mens han kunne se, at der nu var 890 online.

Oppe på badeværelses havde Lise sat sig med ryggen til Josefine. Josefine spredte sine ben, og Lise satte sig til rette. Hendes ryg rørte forsigtigt ved Josefines bryster. Josefine begyndte at masere Lise i det varme vand til hendes store nydelse.
“ahhh det er dejligt min ven. Det er rart at få løsnet op”. Josefine fortsatte den blide massering. Det varme vand og Josefines bryster mod Lises ryg, gjorde Lise liderlig. Hun pressede sig længere bagud mod Josefine. Lise tog fat i Josefines hænder og førte dem ned til hendes bryster. Josefines åndedræt steg, mens hun begyndte at ælte Lises patter. Hun nulrede begge hendes brystvorter, og Lise var tydeligvis stærkt ophidset nu. “Du er så dejlig Josefine. Ummm du er virkelig lækker tøs. Du er jo lige til at spise”, sagde Lise.
“øhh i lige måde”. Josefine førte sin ene hånd videre ned i skridtet på Lise. Hun fandt hendes fisse.
“ÅÅÅrggh ja Josefine. Rør ved min fisse”. Josefine fortsatte hendes behandling af Lise i yderlige nogle minutter, da Lise pludselig rejste sig op af badekarret.
“Kom. Jeg lægger mig på gulvet. Så sæber du mig ind”. Lise lagde sig på det kolde badeværelsesgulv med et gys. Josefine fandt sæben frem. Hun satte sig overskrævs på Lise, så hendes våde fisse var midt på Lises mave. Denne situation mindende Josefine om dengang, hun havde sex med de værnepligtige. Hun løftede shampooen over Lises bryster og klemte på bøtten. Ud røg en gråhvid shampoo, som ramte Lise på maveskindet. Shampooen var kold, og Lises mave hævede og sænkede sig. Josefine flyttede bøtten med shampo længere op, så strålen ramte det nederste af Lises bryster. Derefter førte hun bøtten længere op, så strålen ramte Lises fantastiske patter. Det var et vildt liderligt syn. Noget af shampooen røg ned i Lises kavalergang, mens resten dækkede hendes patter.
“Hej Lise. Det ligner jo sperm. Prøv lige at vent to sekunder. Josefine løb ind på hendes værelse.

Thomas så spændt på skærmen efter, hvad det var, Josefine hentede inde på sit værelse. Det var et kamera. Josefine var på vej til badeværelset, da hun stoppede op. Hun åbnede en af sine skuffer. Op af skuffen trak hun en dildo. Thomas gispede. Nu ville det for alvor blive sjovt. Der var nu 1001 online på hjemmesiden.

Josefine kom ind på badeværelset igen, men hun glemte at lukke døren helt. “Hvad skulle du” “Hente et kamera. Du ser så fræk ud. Specielt fordi shampooen ligner sperm” Josefine klemte igen på flasken, og strålen ramte Lise på hagen. Josefine tog sit kamera frem og tog et billede af sin sexede veninde. Lise krammede sine fedtede bryster og spurgte Josefine, om hun ikke ville vaske hende. Josefine fandt en svamp frem og startede med at dyppe den i badekarret og komme lidt shampoo på. Herefter begyndte hun at vaske Lises ben. Langsomt nærmede hun sig skridtet. Josefine styrede bevist svampen uden om Lises fisse. I stedet førte hun svampen op på Lises mave, hvor hun skrubbede blidt. Da svampen nåede det nederste af Lises bryster, gav hun et suk fra sig. Josefines åndedræt steg, da hun førte svampen op på Lises bryster. Josefine brugte den anden hånd til at kramme Lises bryster. Josefine kunne se på Lise, at hun var ved at være godt liderlig. Josefine lagde svampen fra sig og gav Lise et lang og lidenskabeligt tungekys. Lise havde lukkede øjne og nød Josefines behandling. Josefine tog svampen igen og førte den ned til Lises fisse, hvor hun først blidt kørte svampen frem og tilbage.

“århhhh uhhh det så dejligt åh yes”, stønnede Lise, mens hun førte sine hænder op til sine bryster.
Josefine trykkede svampen hårdere og hårdere mod Lises fisse. “aarrrghh ja ja kom nu hårdere. Kom nu. Knep mig knep mig”, stønnede Lise højt. “Kom vi går op i badekarret igen”, sagde Josefine, mens hun nærmest trak Lise op i badekarret. Lise gik nærmest i trance. De to piger sænkede deres kroppe i det varme vand, og sæben på Lises krop blev skyllet af. Lise og Josefine sad i hver sin ende. Josefine kunne se, at hendes veninde havde været tæt på at komme i en orgasme på gulvet, men hun ville give hende en overraskelse nu. Hun tog fat i dildoen og tændte for den, uden Lise opdagede det. Hun satte sig ned til Josefine og lænede sig ind over hende. Lise åbnede øjnene, og så Josefine sætte sine læber mod hendes. Josefine stak sin tunge ind i Lises mund, mens hun førte dildoen op i Lises fisse.
“Uhh arrrhgg”, Lise blev overrasket over dildoen og trak hovedet til sig. Josefine kiggede frækt på hende, mens hun skubbede dildoen længere op i sin veninde.

“Hva” så din lille liderlige tøs? Nyder du det” “Ummm”, Lise var langt væk i drømmeland. Det eneste hun koncentrerede sig om, var dildoen i sin fisse.
“Ååhh ja åh åh åh umm det dejligt” Josefine kunne se, at der ikke skulle meget til for hendes veninden ville komme. Hun besluttede for at drille hende lidt. Josefine trak den vibrerende dildo ud af Lises fise.
“Nej bliv ved bliv ved”, stønnede Lise. Josefine satte dildoen mod Lises skamlæber. “Kom nu Josefine”, sagde Lise, mens hun stødte sit underliv mod dildoen, men Josefine trak den hele tiden længere tilbage.
“Hvad hedder det” spurgte Josefine.
“Be”om” “Nej hvad vil du gerne, jeg skal gøre ved dig”, sagde Josefine “Knep mig med den dildo. Kom nu Josefine. Knep mig knep mig” Josefine smilte og skubbede dildoen hårdt op i Lise. “Arrrghh. Yes knep mig så for helved. Knep min fisse”, råbte Lise nærmest. Josefine kørte dildoen ind og ud af Lises fisse. “uuugghhhh jaaaaa jeg koooommer”, skreg Lise, mens hendes krop spændtes i en flot bue, så brysterne skød frem. Lise lænede sig tilbage i badekarret og pustede ud. Hun sad med lukkede øjne.
“For fanden hvor var det godt Josefine”.
“Det var jeg næsten klar over”, sagde Josefine og smilede.

Thomas sad nede i kælderen og frydede sig over, han havde fulgt efter Josefine, for hun var et naturtalent. Hun både lignede og opførte sig som en pornomodel. Han var sikker på, han og de andre kunne bruge hende snart. Han kiggede på skærmen, og så de to piger igen sad op af hinanden med ryggen til døren. Det var Lise, der sad bagerst, mens Josefine havde lænet sin fantastiske krop op af Lise.

Josefine kunne mærke, hvordan Lises mave hævede og sænkede sig, mens de sad i badeværelset. Hun mærkede også hendes åndedræt i nakken. Josefine fornemmede, at Lise ville sige noget.
“Du Josefine, hvordan er det at slikke pik” “Hvad! Har du ikke slikket pik. Det har jeg da altid troet”. “Det er bare noget, jeg har sagt. Jeg har engang givet et håndjob, men det er det hele” “Hvorfor har du aldrig sagt det” “Jeg ville ikke indrømme det overfor Tine” “Hmm, men det behøver du ikke være flov over”, sagde Josefine og fik en ide. “Skal jeg vise dig det” spurgte hun. Lise nikkede og fnisede lidt. Josefine var oprigtigt talt blevet overrasket over at Lise aldrig havde suttet pik. Det havde altid været Lise og Tine, som var foran hende, men med de sidste ugers oplevelser var det pludselig omvendt. Lise havde sat sig om foran hende. Josefine tog fat i dildoen og førte dem om foran Lises ansigt. “Du kan starte med at tage fat om roden. Du må godt tage hårdt fat, men pas på ikke at sætte neglene i. Det er os vigtigt, du har øjenkontakt med fyren. Så kan du begynde at slikke op og ned af skaftet. Lise stak sin tunge ud og kørte den op af dildoen. Ingen af pigerne så, at Martin stod i døren, og nu var på vej ind.
“Hva” med at lade hende prøve hende på en rigtig pik”, sagde han og lukkede og låsede badeværelsesdøren. Begge piger fik et chok.
“Hva” fanden laver du her. Skrid med dig”, hvæsede Josefine, mens Lise forsøgte at dække sin krop ved at tage armene op foran brysterne. “Jeg hørte jeres lille snak, og jeg synes, da kun det ville være rimeligt, hvis din veninde fik lov at smage den ægte vare”, sagde Martin og kiggede mod sit skridt.
“Du har bare at skride af helved til, ellers fortæller jeg min mor det” “Rolig. Du glemmer vist vores lille aftale. Du ved godt hvad der sker, hvis du fortæller noget” Josefine måtte igen sande, at han havde ret, selvom hun mest havde lyst til at kyle ham ud. Martin kunne se hun resignerede.
“Nu stiller jeg mig til rådighed, og så har din lille veninde bare at tage imod tilbuddet. Josefine så Lise i øjnene, og kunne se, hun var skræmt. “La” mig gøre det. Lise har ikke gjort dig noget” “Nix den går ikke. Jeg hørte hun ville slikke pik, og nu har hun chancen. Hvis hun nægter det, fortæller jeg din mor om dagbogen” Josefine indså hun var i et dilemma. Hun kunne under ingen omstændigheder acceptere at hendes mor fik noget af vide, men hun ville heller ikke udsætte hendes veninde for det her. Josefine smilede kælent til Martin. Hun førte sin hånd op til hans lynlås.
“Lad nu mig ordne det her søde bror”, sagde Josefine med en overbevisende stemme, mens hun smilede liderligt til stedbroderen. “Jeg sagde nej”. Martin slog hendes hånd væk. Josefine indså, at der ikke var nogen vej udenom. Hun fortalte Lise hele historien om dagbogen, og hvad hendes stedbrod og stedfar ville gøre ved hende. Lise kunne godt se, at Josefine var i et dilemma.
“Lise jeg ved godt det lyder mærkeligt, men vil du ikke nok slikke hans pik for min skyld. Lise slog blikket ned. Der var stilhed i badeværelset. Lise slog blikket op.

“Ok for din skyld, men du fortæller det ikke til nogen”. “Tak skal du ha”. Jeg siger ikke noget”. Josefine gav Lise et knus. “Ja tak, så er det godt, kom i gang”, sagde Martin. Josefine kiggede på Lise. “er du klar”. Lise nikkede. Hun satte sig på hug i badekarret og førte begge sine hænder op til Martins lynlås. Hun lynede forsigtigt ned. Hun tøvede et øjeblik, men stak så sin hånd til Martins underbukser. Hun stak en hånd ned, og greb for bare anden gang i sit liv fat i en pik. Hun mærkede, den var stor og stiv. Lise både frygtede og glædede sig en smule til, hun skulle smage på den. Hun trak pikken op af underbukserne, og Martins store pik nærmest sprang ud i hovedet på hende. Hun kunne ikke undgå at give et lille gisp over størrelsen af denne pik. Hun synes, den så enorm ud.

“Du skal bare gøre, som jeg sagde lige før”, sagde Josefine. Lise greb fat ved roden af pikken og klemte til. Lise kiggede forsigtigt op på Martin. Hun mødte et syn af liderlighed. Hun havde aldrig før oplevede, at nogen havde set sådan på hende. Hun stak tungen ud og begyndte at slikke op og ned af skaftet. “Prøv at tage fat om nosserne med den anden hånd”, sagde Josefine. Lise var i en helt anden verden nu, og hørte kun svagt, hvad Josefine sagde. Hun førte den ene hånd op til Martins nosser, som hun nænsomt begyndte at nulre. Martin belønnede hendes behandling med et stort suk. Hun fortsatte med at slikke ham. “Prøv at slikke hans nosser” Lise sænkede hovedet lidt og sugede den ene sten ind. “arrhggg ja for satan tøs, det er godt” Josefine var ved at blive liderlig af Lises forestilling. “Prøv at lade dine læber omslutte hans pikhoved” Lise løftede hovedet og stoppede op, da hendes læber ramte spidsen af Martins pik. Hun kiggede op på ham med et liderlig blik og lod sine læber omkranse Martins pikhoved.
“Ta” ham så ind i din mund, mens du strammer læberne en smule” Lise pressede munden mod pikken og et par centimeter forsvandt ind i hendes mund.

“Ta ham længere ind, og spil hans pik samtidig. Husk at stramme læberne, når du kører pikken ud igen” Lise åbnede munden endnu mere, og tog yderligere fem centimer af Martins pik. Hun spillede hans pik med højre hånd. “Begynd at køre din mund op og ned hurtigere og hurtigere” Lise kørte langsomt hovedet op igen, mens hun sugede intenst og strammede sine læber, som Josefine sagde. Hun lod de syv centimeter forsvinde ind i hendes mund igen langsomt.

“sæt nu tempoet op” sagde Josefine kommanderende. Josefine blev overrasket over hendes pludselig udbrud, men det så ud som om det hjalp. Lise begyndte nu at sætte tempoet op, og Martins pik gled hurtigt ind og ud af hendes mund. Hun pumpede hovedet ned over hans pik hurtigere og hurtigere. Nærmest som hun var gået i selvsving. Josefine lagde en hånd på hendes skulder. “Rolig nu. Prøv at dril ham lidt. Slik ham på strengen bag pikhovedet” Lise vippede pikken op og satte forsigtigt sin pik på den lille streng. “årrhhhh for satan åhh åhh uhh yes yes”, Martin reagerede straks på behandlingen. Lise kiggede op på Martin med tunge liderlige øjne, mens hendes lille frække tunge kørte rundt i cirkler. Lise begyndte at slikke op og ned af pikken igen. Josefine kunne se, at Martin snart ville komme. “Prøv at se hvor langt, du kan tage hans pik” Lise kiggede på Josefine. Derefter sænkede hun sin mund ned over Martins pik. Hun tog igen de syv centimeter, men presses endnu hårdere. Yderlige tre centimeter gled ind. Hun var ved at få kvalmefornemmelser og trak ansigtet tilbage.
“Prøv igen”, sagde Josefine hurtigt.

Lise prøvede igen. Hun var ved at opgive efter hun tog de ti centimeter, men tvang sig selv videre. Hun satte hænderne om bag Martins lår og pressede til. Hun tog fire centimeter mere og trak sig tilbage. Hun kiggede på Josefine, for at se om hendes præstation var god nok. “Hvis du er fræk, lader du manden styre til sidst. Læg hans hænder bag din nakke, og lad ham kneppe din mund”, sagde Josefine med en skælvende stemme. Lise førte Martins hånd om i nakken. Martin smilede triumferende. Han samlede hendes hår og tog fat i sin pik. Han førte den hen til hendes mund og ventede et par sekunder. Så pressede han sin pik ind i munden på Lise og begyndte at kneppe hendes mund.
“arrggh for satan ta” min pik lille pikslikker” Josefine blev ophidset af situationen, og førte sin ene hånd ned til sin fisse. Der begyndte at drive savl ned af Lises hage. Hun kæmpede for at holde vejret, mens Martins pik trængte længere og længere ind i hendes mund. “Sut ham. La” ham kneppe din lille mund sagde” sagde Lise, mens hun fortsatte med at kneppe sin egen fisse.

Josefine så, at Martin var rigtig tæt på nu. Martin slap grebet i Lises hår og begyndte at spille sin pik hårdt foran Lises hoved.
“Læn dit hoved tilbage og stik tungen ud” nåede Josefine lige at sige, inden Martin kom i en stor orgasme.
“Arrrrrghhhhh ta” den din lille luder. Ta” min sperm”, råbte Martin, mens han sendte to ladninger sperm i Lises ventende mund. Lise var slet ikke klar til al den sperm og spyttede det meste ud. Martin sendte endnu tre ladninger i panden på Lise. Martin puttede sin pik ind i underbukserne igen og smilede. “Du er jo en lille pervers luder Josefine. For resten så skal du gøre min far en tjeneste på fredag”, sagde Martin og gik ud af badeværelsesdøren. Josefine så på Lise, som sad helt stille og pustede. Hun tog kameraet og tog et billede af sin veninde, som hun synes så fræk ud. Der hang sperm fra panden og ned over kinderne. Fra hagen hang der en stor klat. “Hold kæft hvor var du fræk” sagde Josefine og lænede sig frem og slikkede spermen af Lises hage, hvorefter hun slikkede resten af ansigtet ren.

I kælderen havde Thomas svært ved at fatte hvad der var sket. Aldrig havde han før set noget så ophidsende. Nu så han Josefine sidde og slikke spermen af Lises ansigt. Han så Josefine læne Lises hoved tilbage, hvorefter hun åbnede munden og sendte al den sperm, hun havde slikket af Lises ansigt i munden på hende. Thomas kunne ikke tro sine egne øjne.

Oppe på badeværelset havde Lise lige slugt en stor klat sperm. “Hvordan var det”, spurgte Josefine. “Frækt. Jeg har aldrig været mere liderligt i mit liv”, svarede Lise. “Men hvordan skulle du kunne leve under samme tag med din stedbror og stedfader” “Bare rolig. Min stedbror overnatter her kun til og med lørdag, og med hensyn til min stedfader så finder jeg på en plan. Det skal du ikke bekymre dig om”, sagde Josefine.

porno med danske piger