Mænd bliver “narret” til utroskab af deres partner.

Mænd bliver “narret” til utroskab af deres partner.

SPAR MANGE PENGE

Kvinder forføre mænd i forhold for at hjælpe!

Kunne din mand finde på at være utro?

Kvinder på de sociale medier hjælper hinanden med at teste andres kæreste ved brug af “lokkeduer”. Pigerne får andre piger til at tage kontakt til deres partner i et forsøg på at finde ud af, om deres mænd kunne finde på at have et sidespring. Kvinderne hjælper med at lokke fyre i fælden og dokumentere deres utroskab til deres partner.

Lokket i en fælde af sin egen kæreste eller kone

Der findes mange mistroiske piger. I hvert fald hvis man skal tro på Georgia Rose, som modtager op mod 200 beskeder fra mistroiske kvinder, som tydeligvis ikke stoler på deres kærester.

Men efter selv at have oplevet at få sit hjerte knust af en utro kæreste, vil den 20-årige babe gerne slå et slag mod de mænd, som lader sig friste.

Statistik over utroskab, hvem er mest utro, hvor og hvornår..?

Snyder mænd med sex tilbud

Georgias strategi er simpel; kast madding ud, og se om den pågældende fyr bider på. Maddingen er hende selv, om det sker helt simpelt ved, at hun forsøger at skabe kontakt med mændene igennem deres sociale medier. Og så er det ellers bare at vente, for hvis manden svarer og vil mødes, er det formentlig med én ting i tankerne… Nemlig sex med en anden end hans kæreste.

SEX I DAG?

Den seneste fangst den unge Essex-pige har gjort sig, var med en mand, som var villig til at møde hende på et hotel – uden at nævne noget om hans kæreste, som han efter Hvor sigende skulle have været i forhold med i 4 år. Hvor vidt parret fortsat blev sammen, melder historien ikke noget om.

Sådan er man utro uden at blive opdaget (guide)

Spion piger – Et nyt fænomen

Georgia har været i gang med sin kamp mod utroskab i en måned, og har allerede fået stor succes. På hendes TikTok har hun allerede fået over 36.000 følgere, der følger med når hun flirter med andre pigers kærester.

Men fænomenet med piger der tyer til selvtægt, er langt fra nyt. Herhjemme er en gruppe der går under Lokkeduerne været et omdiskuteret emne.

I en DR3-dokumentar ‘Lokkeduerne’ følger vi nogle af de kvinder, der styrer, agerer og hyrer lokkeduer i en hemmelig Facebook-gruppe.

Herhjemme findes der flere hemmelige grupper på Facebook med lokkeduer. I den nye dokumentar ‘Lokkeduerne’, som lige nu kan ses på DRTV, har DR3 fået adgang til en af de hemmelige grupper, som Chicks before Dicks’, ’Hækleklubben Eksklusiv og Strikkeklubben Part 3’, hvor kvinder deler personlige informationer om deres mænd med hinanden.

Grupperne har til sammen over 20.000 medlemmer fra hele landet.

Hvis du er medlem af en af grupperne og usikker på, om du kan stole på din fyr, kan du høre en af administratorerne, om de vil poste et par billeder af ham i gruppen. Så kan medlemmerne kommentere på, om de kender ham, hvilket ry han har, og hvordan han behandler kvinder.

Du kan også skrive til administratoren, hvis du ønsker en lokkedue, det vil sige en attraktiv kvinde, der så kontakter din fyr og prøver at friste ham. Efterfølgende sender lokkeduen dig screenshots af samtalen.

Se prisvindende drama, med jalousi, sex og utroskab

porno med danske piger