Min veninde hjalp med at barbere min fisse

SPAR MANGE PENGE

Cathrine var næsten lige flyttet ind i lejligheden, hvor Ninna og de to andre piger allerede boede. De havde det alle fire meget godt sammen allerede første dag, men Cathrine vidste også, at hun og Ninna ville komme til at have det lidt sjovere sammen end de andre havde det. Dels fordi de var klassekammerater, men også fordi at Cathrine var tiltrukket af Ninna. En søndag morgen hvor Cathrine og Ninna var helt alene hjemme, sad de inde i stuen og så film sammen og snakkede. Da filmen var færdig, sagde Cathrine at hun lige ville gå i bad, hun tog alt sit tøj af og gik ud på badeværelset. Det var dejligt at mærke det varme mand, det friskede lidt op oven på en streng dag. Mens hun sæbede sig ind, stod hun og tænkte på Ninna, hun er en flot rødlig brunette , ca. 175 ca. høj, meget lækre bryster, Cathrines brystvorter var blevet stive, både ved at tænke på Ninna, men også ved indsæbningen, hun kunne mærke hun var liderlig, men skyndte sig at blive færdig i badet. Ninna skulle også i bad .

Cathrine tog et håndklæde omkring sig, sagde til Ninna, nu kunne hun komme i bad. Ninna rejste sig begyndte at tage tøjet af, hun virkede pludselig lidt genert. Cathrine lod som ingenting. Ninna stod mit i stuen uden bh på, kun trusser. “Sikke nogle flotte bryster du har”, sagde Cathrine og kunne ikke få øjnene af dem. “Se mine!”, Cathrine lod håndklædet falde, så Ninna kunne se hende helt uden tøj på. Cathrine kunne se Ninna stirrede på hendes fisse. “Jeg barberer altid hårene af”, sagde Cathrine, smilte og fortsatte: “Det kan jeg bedst lide. Både når man gør det og også når man elsker med nogen, man bliver mere følsom når hårene ikke er der”. Ninna blev ved med at kigge lidt og sagde så: “Jeg har aldrig prøvet det!”. Hun kiggede genert ned i gulvet og stod der lidt, så tog hun et håndklæde og gik ud på badeværelset.

Cathrine gik ind på sit værelse og satte sig ned i sin dobbeltseng og sad der lidt og tænkte på Ninna, og om hun gerne ville have hende. Hun blev meget liderlig og begyndte at tage sig selv på brysterne. Hun måtte bare have Ninna!. Det var svært at sidde og tænke sådan om sin bedste veninde, klassekammerat og bofælle, men Ninna vidste jo godt at Cathrine var biseksuel, det havde hun da fortalt hele klassen og også da hun flyttede ind i lejligheden, havde hun nævnt det. Hun rejste sig op fra sengen og gik hen mod badeværelset. Og råbte at hun lige ville komme ind og hente sin tandbørste. Ninna svarede ikke, hun stod og vaskede sig. Cathrine kunne tydeligt se at hun ikke havde trimmet hårene på fissen, de stod ud til alle sider. Cathrine begyndte at børste tænder, imens hun betragtede Ninna i spejlet, hun var ved at skylle sig, hun lod begge hænder glide ned over sine bryster, uha.. det var lækkert, det kriblede mellem Cathrines ben.

Ninna slukkede for vandet, begyndte at tørre sig, slog håndklædet omkring sig. Cathrine gik ind og satte sig på Ninna’s sengen. Ninna kom ud lidt efter “Har du ikke et par trusser jeg kan låne, for alle mine er til vask”, spurgte hun. Cathrine hoppede ud af sengen stadig lige nøgen, og fandt et par G-streng til hende. Hun tog dem på og sagde. “De dækker ikke meget”.. hendes fisse hår stod ud på begge sider. “Det ville måske være smart lige at studse hårene så trusserne kan dække dem”, sagde Cathrine. “Jaah…måske”, svarede hun. “Skal jeg ikke hjælpe dig?”, spurgte Cathrine. Ninna var helt rød i hovedet. “Det må du godt” svarede hun så. Sammen gik Cathrine og Ninna ud på badeværelset. “Stil dig her”, Cathrine satte sig på hug foran Ninna, fandt saksen og begyndte at klippe hårene der sad udenfor bikinilinien af. Trak lidt ud i trussen og klippede tit tættere. “Tag lige trusserne af”, sagde hun: “Så bliver det meget pænere”. Ninna gjorde som hun blev bedt om, trusserne røg og Cathrine klippede hendes hår af så bikinilinien blev noget skrænket ind. Cathrine skilte Ninnas ben lidt, så hun kunne komme til at klippe langs hendes skamlæger. “Skal jeg ikke studse alt det lange hår, så bliver det meget pænere”, spurgte hun og kiggede sødt op på Ninna. “Jo jo” svarede Ninna. “Så sæt dig lige på toilettet og spred benene så kan jeg lettere komme til”. Cathrine klippede håret helt tæt nu, trak lidt i hårene på skamlæberne og klippede dem af, nu var det ved at se pænt ud. Cathrine tog sin skraber og fjernede de små hår rundt i kanten.

SEX I DAG?

Ninna sagde overhovedet ikke noget, hun kunne ikke.. Det rumsterede i Cathrines fisse – den var blevet meget våd nu, så hun klemte lårene hårdt sammen, det gav en dejlig fornemmelse, hun gøs helt. Hun gik i gang med at skylle Ninnas fisse med lunkent vand, så tog hun sin uparfumerede sæbe og barberkost, så begyndte hun at sæbe Ninnas fisse ind, den blev helt hvid af skum, Cathrine brugte kosten lidt mere end nødvendigt, især hen over hendes klit, det gav et sæt i Ninna da Cathrine strejfede klitten. “Åhh undskyld” sagde Cathrine, “Det gør ikke noget”, hviskede Ninna. “Du kan måske lide det ?”, spurgte Cathrine og blev lidt mere våd i bukserne Ninna stønnede blidt da Cathrine igen lod kosten fra enden mellem skamlæberne op over klitten og op til maven. Så tog Cathrine skraberen og fjernede håret på skamlæberne, derved kom hun til at trykke Ninnas klit og læber, Cathrine kunne mærke at Ninna også var ved at være godt våd, så hun skyndte at skrabe alt håret væk på skamlæberne om til numsehullet og op af lårene, så tog hun bruseren og skyllede efter. “Så kan du godt mærke efter om der er noget der generer”, sagde Cathrine sødt. “Det er der ikke”, hviskede Ninna uden at mærke efter. Når nu Ninna ikke ville mærke efter gjorde Cathrine det så, hun begyndte at mærke efter på læberne helt ned til numsehullet, hun lod sine fingre glide på hver sin skamlæbe op og rørte Ninnas klit med sin langemand, klitten var hård, og det gav et sæt i Ninna og hun stønnede sagte. “Nu er du meget pænere”, sagde Cathrine og tog et spejl og holdt det så Ninna kunne se sin fisse. Cathrine holdt spejlet op, og bad Ninna kigge i det, tog hendes højre hånd ned så hun selv kunne mærke efter. “Mærker det ikke dejligt Ninna”, sagde hun med kælen stemme.. “Jeg jeg jo jo”, hviskede Ninna. Cathrine tog Ninna i hånden med ind til sengen.

Hun slukkede det store lys, så kun natlampen var tændt. Ninna lagde sig ved siden af hende. Der lå de så lidt begge nøgne og ingen sagde noget. Ninna kiggede på Cathrine og spurgte: “Du har ikke nogen fast kæreste lige for tiden vel?” Cathrine smilte og svarede: “Nej ikke i øjeblikket, så må jeg klare mig selv”. Ninna kiggede nysgerrigt på Cathrine.Cathrine grinte sødt og fortalte Ninna om hendes dildo, som hun selv legede med når hun ikke havde nogen at lege med. Hun fortalte hvor dejligt det var, at ligge og lege med sig selv, selvfølgelig var sex meget bedre, men nogen gange, havde hun bare mest af alt lyst til at lege med sig selv. “Kunne du lide da jeg barberede dig og mærkede efter hvordan det var blevet ?”, spurgte Cathrine så. Ninna kiggede væk og svarede: “Det var helt vildt dejligt.” Cathrine spurgte om hun måtte mærke igen, Ninna nikkede. Cathrine tog dynen af dem, begyndte at tage Ninna på brysterne, de stod som to kugler op, og vorterne var hårde som sten. “Må jeg prøve at slikke på dem ?”, hviskede Cathrine. “Ja” småstønnede hun. Cathrine suttede og slikkede på vorterne og legede med Ninnas navle og navle piercing, lagde hånden mellem lårene og kærtegnede inderlåret op til fissen. Hun var selv så liderlig nu, hun kunne mærke det sejlede mellem hendes ben. Suttede på det andet bryst og vorte. Ninna stønnede højt nu,, Åhhhh det er så dejligt…… stønnede hun. Cathrine lagde hånden på fissen, legede med hendes klit med sin pegefinger, hun var også godt våd nu.., Cathrine kyssede sig vej ned til fissen, hun spredte Ninnas ben og lagde sig mellem dem, så hun rigtigt kunne komme til at kysse og slikke hendes klit og fisse. Uhmmmm hun smagte dejligt,,, klitten var hård, hun suttede og slikkede på den, legede med fisseåbningen med sin pegefinger. Ninna stønnede højt nu. Cathrine skikkede klitten… legede i fisseåbningen, ind i mellem stak hun fingeren ind og ud igen, Ninna var meget snæver. Ninna stønnede:” åhh jaaa..” og begyndte at lave samlejebevægelser med underlivet.

Cathrine holdt hende på maven med den anden hånd trak lidt op i fissen, så klitten kom rigtigt frem, og så bearbejdede hun ellers klitten med sin tunge. Ninna var helt i ekstase, Cathrine pressede 2 fingre ind i hende og bevægede dem ud og ind, Ninna stønnede nærmest skreg hver gang Cathrine stødte fingrene ud og ind. Hun bed i klitten med sine læber og Ninna spændte sig i en bue skreg… åhaaa ….. og så kom hun, hun fik en orgasme der tog hele pusten fra hende, hun faldt helt sammen, var gået ud som et lys. Cathrine lagde sig op ved siden af hende og kyssede hende på munden, men Ninna var helt færdig. Der gik kun et øjeblik så sov hun trygt. Cathrine var stadig liderlig, hun tog min lille kuffert fra med sit legetøj, fandt en dildo og begyndte at lege med sig selv, hun kørte dildoen ud og ind af sin fisse, men hun spillede med en finger på klitten, uhhhhaaa det var dejligt, der gik ikke længe inden hun selv kom i en skøøøn orgasme. Hun faldt også i søvn med det samme. Cathrine vågnede igen lidt senere, havde helt glemt Ninna, hun sov stadig, Cathrine trak dynen af dem, så hun kunne se Ninna, som lå på siden, med ryggen til Cathrine, Cathrine kærtegnede Ninnas numse, masserede balderne, Ninna blev liggende stille, lod Cathrine gøre det. Cathrine blev modigere lod fingrene glide ned til fissen, nulrede klitten blidt, den gav liv fra sig ved at blive hård, Ninna sukkede “Uhm…… det er dejligt!”.

Cathrine kunne mærke Ninna var ved at blive våd. hun bad Ninna lægge sig på ryggen, Cathrine var straks over hendes bryster, slikkede vorterne, der allerede var hårde, hun suttede, bed blidt i dem, slikkede på dem med tungen. Uhmmm… stønnede Ninna. Cathrine tog hendes hænder og lagde dem på hendes bryster, kram dem lidt selv sagde hun. Ninna begyndte at kramme sine bryster, jeg lagde mig mellem hendes ben og begyndte at slikke hendes klit, samtidig med Cathrine fandt sin dildo frem fra tidligere. Ninna var meget våd nu, så da Cathrine satte dildoen mod hendes fisse gled den nemt ind, Cathrine havde kun lige det forreste af dildohovedet inde, så tændte hun for den og den begyndte at snurre. Ninna stønnede højere, hun nød det fuldt ud. Cathrine slikkede klitten mere intens samtidig med hun pressede dildoen længere ind i Ninna. Åhhh…. stønnede Ninna, mere……. åhh… jae…. Cathrine var klar over der ikke ville gå længe før Ninna kom, så hun øgede derfor tempoet med dildoen og slikke skiftevis hårdt og blødt på klitte. Year…. stønnede Ninna og orgasmen rullede ind over hende, hun spændtes i en bue Jaaaeee……. skreg hun højt, hvorefter hun slappede helt af..

Det var dejligt sagde hun. “Nu er det min tur,” sagde Cathrine og satte sig op over Ninna, så hendes fisse var over Ninnas venstre bryst og vorte, Ninna legede med brystet med Cathrines fisse, kørte den hen over det, åhh…. ja.. det var dejligt, Cathrines klit var hård, og trængte til berøring, så hun kravlede op og satte sig over Ninnas hoved.. Åhh S L I K mig Ninna, stønnede hun. Ninna stak sin tunge frem og smagte stille på Cathrines safter, men Cathrine var så liderlig at det ikke var nok, så hun pressede sin fisse ned over Ninnas mund. Åhhh. . ja.. og lavede samlejebevægelser over hendes mund. Ninna begyndte at slikke Cathrine, åhh….. det var himmelsk, Ninna nippede i Cathrines brystvorter, Ninna slikkede vildere og begyndte at massere hendes balder. Og ikke lang tid efter kom Cathrine sig med et brag. Bag efter gik de i bad og aftalte at det her skulle de prøve flere gange. Det havde været skønt for dem begge. Og man kan vist rolig sige at det bliver bedre og bedre for hver gang de gør det. Og nu hvor Ninna lige har fået piercing i tungen, kan det kun siges at det er blevet mere pirrende!

porno med danske piger