Husk at slikke din kvinde – så det er DIG hun fantasere om

Husk at slikke din kvinde – så det er DIG hun fantasere om

SPAR MANGE PENGE

KVINDERNES INTERNATIONALE ORALSEX DAGFacetime for voksne!

Af med trusserne piger og sæt jer overskrævs på jeres kæresters og mænds ansigter.

Slik din kvinde som var du en kvinde selv!

Kage & Cunnilingus dag, en pendant til mændenes Bøf & Blowjob dag! Se billederne og lær de bedste massage teknikker til slik-fisse-dagen!

Det er dagen mange kvinder ser frem til, endelig er der ekstra tid til oralsex til hende, alt for mange mænd springer alt for hurtigt over når deres kvinder skal slikkes, ofte bliver det kun til et par slik, så er han klar til at stikke pikke ind.

NEJ NEJ! den går ikke mand!

Rigtig mænd giver sig tid til at give et langt og saftigt lickjob til deres kvinde, udover det kommer godt igen, vil det også være ærgerligt hvis hun enten tænker tilbage på en anden fyr fra fortiden, der slikke som en drøm eller faktisk opsøger ham.

Derfor skal du slikke fisse i dag – i morgen og så ofte du kan

Piger vil have ligestilling: Slik mere fisse nu!!!

SEX I DAG?

Oralsex handler ikke om, at man slikker hinanden i kønsdelene. Det handler om at bruge munden – gerne over hele kroppen!

Hvis du bare ligger monotont og slikker alfabetet, så begynder hun at kede sig, og så flyver hendes tanker til, om hun nu har husket at optage det sidste afsnit af Sex and the City. Det er jo ikke sjovt – for nogen af jer.

Når man slikker fisse, skal man virkelig tænke på kvindens kusse som en blomst. Den starter som en lille knop, der langsomt skal folde sig ud. Hvis man piller bladene for hurtigt fra hinanden, går den i stykker. Fisseslikning er en genial måde at få knoppen til at åbne sig af sig selv på. Og når blomsten er helt sprunget ud, kan du begynde den rigtige udforskning.

At du er god til at slikke fisse, værdsætter kvinder højere, end hvor god du er til at støde den ind!

ORALSEX TIL DANSKE KVINDER OG MÆNDHun er simpelthen et fantastisk måltid, du bliver nødt til at begære og fortære!

Og som med et godt måltid tager god oralsex tid. Du kan sagtens sætte 20 minutter af til det.

Først eller på et tidspunkt i starten propper du en pude ind under hendes baller. Så kommer kussen lidt højere op og har lettere ved at åbne sig – og du får selvfølgelig også bedre adgang.

Men du skal slet, slet ikke starte i kusseregionen. En god gang oralsex starter med at kysse.

Her er opskriften på at give det bedste oralsex til din partner

 

porno med danske piger