Hvad duften af pigen kan gøre ved en!!!

SPAR MANGE PENGE

Jeg begyndte at finde tingene frem af den taske jeg havde med og lienede håndjern, rem og knebel op på det bord som jeg havde udset til formålet. Min pik dunkede allerede…

SEX I DAG?

Jeg var 35, singel og gik på VUC og havde set hende flere gange de sidste uger og vidste at hun var der længere end de andre, lige som jeg og at hun skulle med en bus fra Banegården samtidig med den jeg skulle med. Jeg havde mange fantasier om hende og havde en hemmelighed om hende, som hun ikke kendte. Efter det sidste hold var slut, gik hun hver dag ned på læsestuen hvor hun opholdt sig de ca, 3 kvarter indtil hun skulle gå for at nå sin bus. På vejen ned til læsestuen, havde jeg set at hun hver dag gik på toilettet og derfor passede jeg det altid af, så jeg kom lidt senere og når jeg så at hun var gået på læsestuen efter toiletbesøget, gik jeg selv ind på toilettet. I den lille pose som hænger på væggen ved siden af toilettet, fandt jeg næsten hver gang en lille sammenrullet pakke, som indeholdt et brugt trussebind og på dette lille stykke hvide bind var der en lille gullig streg som tydeligt markerede hvor hendes fugtige fisse havde sat sit aftryk af tis og fissesaft. Jeg tog bindet op til næsen og blev ramt af en kraftigf duft, som straks fik min pik til at stritte som en jernstang. På den måde fik jeg hver dag spillet pikken af til duften af hendes lækre fisseduft og nu var jeg snart ved at være moden til noget mere af hende.

Hun var nok ca. 18 – 19 år og ret spinkel af bygning, med en lille fast numse og nogle mellemstore faste bryster som vippede provokerende under den løse bluse hun altid havde på.
I eftermiddag skulle det være. jeg havde fulgt efter hende et par gange og vidste at hun gik til bussen og køret med den til en anden del af byen, hvor hun ankom ca. kl. 18. 00 til en stor kontorbygning, som alle havde forladt efter kl. 16. 00. Flere kontrolopringninger de sidste dage, havde overbevist mig om at hun var alene i bygningen, som hun aldrig forlod igen inden efter kl. 20. 00.
Denne dag forlod jeg VUC inden hende og skyndte mig ud til dem bil jeg havde lånt og kørte direkte ud til det sted hvor hun gjorde rent, nemlig den store kontorbygning.
Jeg ventede til jeg var sikker på at ingen så mig gå ind i bygningen kl. 15. 45, hvor jeg hurtigt smuttede ned i kælderen og ind i et depotrum neden for trappen, hvor jeg tydeligt kunne høre når nogen kom og gik.

Ca. 16. 05 hørte jeg at to personer snakkende gik ud af hoveddøren og at låsen klikkede, hvorefter der blev ro i hele bygningen.
Jeg vidste at der nu var alarm på, så jeg måtte tålmodigt vente til hun kom. Jeg begyndte at finde tingene frem af den taske jeg havde med og lienede håndjern, rem og knebel op på det bord som jeg havde udset til formålet. Min pik dunkede allerede i bukserne på mig og jeg måtte flere gange rette på den kraftige bule som tydeligt fremstod i bukserne hvor pikken var.
Jeg var helt kold og klar til at gøre det der måtte gøres, når hun dukkede op.
Pludselig hørte jeg døren og en kraftig hyletone der satte igang, for lige så hurtigt at blive slukket igen og døren blev låst inde fra.
Jeg hørte hende gå ned af trappen og vidste at hun ville gå ind i rummet over for hvor jeg var, for der at skifte tøj og lige igen gå på toilettet og her ville jeg slå til.
jeg åbnede forsigtigt døren ud til gangen og listede over til den dør hun var gået ind af og afventede nu lyden af at hun skyllede ned i toilettet. Hurtigt sprang jeg i på toielettet da jeg hørte hende skylle ud og hun stod med ryggen til døren, med trusserne halvt oppe om benene og kjolen oppe om bagdelen og med den ene hånd på skylleknappen på sisterne, lige som jeg havde forventet.
Jeg tog hende om brystet og holdt hende for munden, medens jeg hvislede hende i øret at hun skulle tage det helt roligt og bare gøre hvad jeg forlangte, så ville der ikke ske hende noget.
Jeg havde forventet lidt modstand, men jeg kunne ogsåp godt mærke at hun var meget mere spinkel end jeg havde troet og jeg var hende aldeles overlegen.
Jeg slæbte hende ud af lokalet og over gangen til det rum hvor mine remedier lå på bordet. Jeg gav hende omgående håndjerne på og lagde hende på ryggen på bordet med benene hængende ned for enden, så hendes skød blev presset lidt frem under kjolen. Så bandt jeg hendes arme til bornene i den anden ende og bandt hendes ben fast til de andre bordben, men ikke strammere end at hun kunne bevæge sig lidt.
Hvis du holder kæft, slipper du for at få denne her i munden, jeg viste hende kneblen og hun nikkede med skræmte øjne.
Hva- – hva – hvad vil du! Fik hun fremstammet med sin søde stemme, som jeg kendte fra kantinen på VUC når hun snakkede med de andre på hendes hold.
Jeg vil nyde dig, sagde jeg og tog fat i kjolens kant og løftede op så jeg kunne kigge op under den. Hunhavde stadig trusserne nede om lårene og jeg trak kjolen helt ned og rev den væk, hvorefter jeg trak trusserne ned til knæerne og med min kniv skar dem af. Jeg holdt trusserne op og snuste til dem der hvor det kendte trussebind sad og for første gang fik jeg duften i næsen medens jeg kunne se hendes mørkhårede fisse.
Med kniven fik jeg snart alt tøjet af hende og kunne nu nyde synet af denne lille lækre pigekrop, som jeg havde savnet så længe og som jeg havde spillet pik til fantasien af, hundredevis af gange.
Jeg bad hende sprede benen mest muligt og trak forsigtigt ud i hendes knæ og lænede mig frem og stak næsen ned mellem hendes ben og op mellem de tydelige skamlæber under den lette hårvækst. Duften af den varme fisse var en helyt anden end den jeg kendet fra hendes trussebind og jeg tog fat i hver side af skamlæberne og trak den fra hinanden og snusede ind af den rammeduft af pige fisse, samtidig høret jeg hende hulke ganske svagt, hvilket gav mig en endnu stærkere følelse af styrke og liderlighed.
Pis! Pis! sagde jeg så til hende. Kan du ikke pisse så jeg kan se det komme ud af dig! jeg stak en finger op i fissen på hende og masserede med tommeltotten der hvor jeg troede at hun ville pisse. Der kom ikke noget. Uden varsel smækkede jeg hende en knaldende lussing og råbte at hvis hun ikke pisse nu, så svarede jeg ikke for følgerne. Pludselig så jeg nu at der dannede sig en gylden sø på bordet under pigens bagdel og jeg spredet hendes skamlæber ud og kunne se at hun tissede en lille tynd strinten, som jeg omgående begyndte at slikke i mig og samtidig forsøgte jeg at få en pegefinger op i hendes stramme røvhul.
Jeg tog nu mit tøj af og gik hen til hendes ansigt, hvor jeg tog min pik hen til hendes søde lille mund og sagde til hende om at sutte den. Hun værgrede sig lidt, men dag jeg tog fat i hendes brystvorte og nev den hårdt, tog hun lidt famlende pikhovedet ind i munden og begyndte at sutte. Jeg nød det lidt, men trak mig så ud af hendes mun og gik om mellem hendes ben og forsøgte at stikke den op i hendes fisse. den var lidt stram til at begynde med, men så slikkede jeg hende op i fissen og spyttede hende ind i fissehullet og derefter var det let at få pikken ind i hende og jeg begyndte at kneppe hende. Du må ikke gøre det inde i mig! Bad hun, men jeg fortsatte og fortalte hende at jeg netop ville sperme opp i hendes fisse og bagefter snuse til hende for at opleve hvordan hendes fisse duftede med mit sperm i hende. jeg trak mig ud nogle gange og hvergang fik hun lov til at sutte på den for om hun kunne få den til at sperme før jeg fik den til det i hendes fisse. Inden jeg kom, ville jeg prøve hende bag i og vendte hende om på maven og bandt hende igen. Derefter slikkede jeg hende røvhul så den glinsede og pressede så pikken op i hendes ubeskyttede hul, som takkede intrængeren med at suge sig sammen om den og nærmest malke den.
Jeg var meget tæt på at komme nu og gik om foran hende og stak pikken frem mod hendes mund og tvang hende til at sutte pikken for preesperm og hendes egen røvsafter, hvilket hun nu gjorde uden nogen form for modstand.
Jeg kunne ikke holde mig mere og lod nu spermen punmpe ind i kæften på hende og kommanderede hende til at holde det hele i munden, så hun kunne vise mig det hele når hun var færdig og da hun så ud som om hun ville til at spytte det ud, fik hun omgående en knaldende lussing og ordre om at holde det i munden og sutte mig færdig.
Jeg trak derpå pikke ud af munden på hende og lod hende vise mig spermen som dækkede både tungen og helt ind i ganen. Synk det og smag på det! sagde jeg bydende og holdt en hånd truende op, klar til nok en lussing, så smasked ehun med psermen og snak det hele med et par gisp. Kan du ikke lide det? Spurgte jeg hende og bad hende om igen at åbne munden hvorefter jeg stak min nu noget slape pik ind i munden på hende og så åbnede jeg for slusen og lo pisset sprøjte ind i munden og ned i hendes hals, så hun var ved at blive kvalt.
Jeg tog en lille læderrem fra bordet og begyndte nu at piske hende ned over ryggen og ballerne, samtidig med at jeg skældte og smældte på hende at hun var en luderso, et svin, en møjdåse. Jeg holdt inde og kiggede på de blodige striber ned over hendes ryg og bagdel. Så gik jeg om bag hende og trak ud i røvballerne og så saften sive ud af hende og tog det i hånden så meget jeg kunne og gik om og beordrede hende til at slikke min hånd ren. Derefter skulle hun tage min pik i munden igen og så ville jeg pisse igen og hun måtte ikke spilde en dråbe, men drikke det hele til sidste dråbe. Hun tog godt fat om min pik og holdt den dybt ind i munden som hun lukkede om den og så pissede jeg alt det jeg havde. Hun var flere gange ved at brække sig men holdt fast op pikken og sank hver en dråbe uden at spilde.
Jeg stak igen næsen op i hendes fisse og nærmest indhalerede hendes underlivs dufte og snart var min pik kampklar igen, nu skulle hun have den i røven og der skulle den sperme. Jeg pressede mig op i hende og begyndte at pumpe dybt ind i hende, samtidig med et masserede jeg hende foran på hendes klitoris med den ene hånd og med den anden holdt jeg de ituskårne trusser med bindet, op foran min næse og snusede de dejlige dufte fra hendes underliv og der gik ikke lang tid før jeg kom oppe i hendes endetarm med et brøl og tømte en god portion sperm op i hende.
HUn skulle igen gøre mig ren og slikkede mig i både røvrevnen, røvhullet og om til pik og nossere, som drev med hendes egne safter.
På denne måde blev jeg ved hele natten og da jeg næste morgen pissede ned over hende og ind i munden på hende og lod hende slikke det op igen, sagde jeg hun måtte komme fri snart, men jeg vidste jo at det var umuligt, for hun vidste jo hvem jeg var, så jeg vidste vat jeg ville bruge hende 100% for jeg fik aldrig en ny chance med hende som jeg elskede og begærede.

porno med danske piger