Min pige debut med en anden pige (pigesex)

SPAR MANGE PENGE

Hej… Jeg vil fortælle om en rigtig god oplevelse jeg havde her for nylig. Jeg er en lækker tøs på 16 år. Jeg har aldrig prøvet at kneppe med piger før, men det har jeg prøvet nu.

Jeg var med en veninde i byen, og efter at have været på diskotek, hvor vi havde danset MEGET tæt, (vi er lidt forelskede i hinanden) gik vi hen i baren, hvor der sad en lækker fyr og sagde at han havde set os danse og småkysse. Han spurgte om vi ville med ham ud på toilettet, og have lidt af det gode. Det blev vi enige om var en god ide, da vi nok havde gramset lidt på hinanden under dansen. Da vi kom derud, bad han os tage kjolerne af, han tog selv bukserne af, og så bad han os lave et blowjob på ham. Han fik hurtigt orgasme, og ville kneppe min veninde først. Han kneppede hende bagfra, mens hun skifte vis gav mig finger, og slikkede min fisse. Bagefter var det omvendt. Han kørte først pikken frem og tilbage på min fisse, og så kørte han ind i mig. Først i kort og blødt, og så hurtigere og hårdere.

SEX I DAG?

Da vi kom ud derfra, skulle hans venner gå, men min veninde og jeg valgte bare at gå på værtshus. Vi valgte et værtshus, hvor det var en kvinde der var der, og der var slet ikke nogen derinde. Det var med vilje vi havde valgt det, for så kunne vi onanere på hinanden og kysse, mens hun så på. Den var hun med på, og hun fotograferede os mens vi gjorde det.

Min veninde ville hurtigt hjem, men jeg ville godt blive lidt, da jeg måske godt ville være lidt alene med kvinden som hed Maria. Da veninden var taget hjem, var det første Maria spurgte om, om ikke jeg også ville give hende en tur. Det ville jeg selvfølgelig gerne, da jeg fandt ud af at jeg godt kunne lide pigesex.

Først gang sammen med en pige til lesbisk legHun lagde sig ned på ryggen, og jeg kørte i cirkler om hendes klit, som hurtigt blev hård og stor. Hun blev ved med at små skrige at jeg skulle stikke fingeren op i hendes kusse. Det gjorde jeg, og hun kom i en lækker orgasme. Derefter fandt hun en dildo frem, som hun åbenbart havde med på arbejde hver dag. Hun ville gerne se på at jeg brugte den, for hun syntes det så rigtig lækkert ud når kvinder gjorde det. Det gjorde jeg så og det var faktisk dejligt. Tænk at jeg lå og kneppede mig selv. Jeg havde aldrig selv turdet købe en dildo, men det var faktisk rigtig rart. Jeg kørte først lid rundt på fissen, og derefter helt ind i blide stød, og så hårdere og hurtigere. Maria havde åbenbart siddet og onaneret, for vi kom begge i en pragtfuld orgasme samtidig.

Håber at andre vil bruge det som en opfordring til at dyrke pigesex, for det er SÅ godt.

porno med danske piger