MOVEMBER – pigerne lader også håret gro!

MOVEMBER – pigerne lader også håret gro!

SPAR MANGE PENGE

GRO ET OVERSKÆG ELLER MUFFSTACHE

MUFFSTACHE BILLEDE GALLERI

Dit ansigt hjælper med at indsamle penge, og skabe opmærksomhed om mænds sundhed.

Movember er en årlig, måned-lang event, der involverer at gro et moustache i november måned. The Movember Movement kører Movember charity event, på Movember.com. Målet med Movember er at “Change the face of men’s health”.

SEX I DAG?

Vores fædre, partnere, brødre og venner går en sundhedskrise i møde, som der kun sjældent bliver talt om. Mænd dør alt for unge.

Movember er et fællesskab af rockstjerner, der indsamler penge, og gør en forskel for mental sundhed og selvmordsforebyggelse, prostatakræft og testikelkræft. Tilmeld dig og slut dig til Movember-fællesskabet og hav det sjovt med at gøre noget godt.

muffvember – Loyale Kvinder der elsker mænd

Skønne kvinder og piger er med til at sætte ekstra fokus på mænds helbred, det gør e bla ved at lave deres egen kampagne med mere moustache, ikke i ansigtet men det der sidder mellem benene. Kampagnen hedder “Muffstache” hvor de lader håret vokse hele november måned og viser det stolt frem for at, hjælpe mænd og skaffe flere penge til velgørenhed.

Se pigernes Muffstache i skridtet.

Billeder gallerier hvor pigerne viser deres støtte ved at lade være med at barbere sig mellem benene og få naturlig busk eller lade håret blive formet som et skæg i trussen.

Se film med naturlige piger og kvinder med hår i skridtet

porno med danske piger