Christina kontrollerede mig del.2

SPAR MANGE PENGE

Hun lagde sin hånd på min pik og gned den stille og roligt. Jeg kunne mærke hvordan den rejste sig inde i bukserne. Christina kiggede på mig og tog så hånden…

I bussen. På vej på ferie. Christina og jeg har efterhånden været sammen i et halvt års tid. Vi havde bestilt en uges ferie til det nordlige Italien med alt betalt. Bare ligge og nyde solen ved poolen. Nå, men tilbage til hvad der skete. Jeg sad inderst i bussen, Christina yderst ved siden af mig.

Da vi havde kørt et pænt stykke vej lagde Christina pludselig sin hånd på mit skød. Hun strejfede min pik, og jeg kunne mærke hvordan det med det samme gav et ”sip” i den. Hun kiggede på mig, smilede og lagde en finger over sin mund, som tegn på at jeg skulle tie stille. Jeg smilede tilbage og tænkte hvilke skumle planer hun havde lagt for vores tur.

SEX I DAG?

Turen gik videre uden der skete det store, indtil hen ad aftenen hvor vi holdt pause. Christina sneg sig om bag mig og tog mig på røven. Jeg vendte mig om og hun gav mig et stort kys. Jeg spurgte hvad hun havde gang i, hun svarede at jeg bare kunne vente til bussen kørte igen. Jeg blev opstemt og kunne naturligvis ikke lade være med, at spørge ind til hvad hun mente. Men jeg måtte vente lidt endnu.

Vi satte os ind i bussen og den begyndte at køre. Jeg sad og kiggede på Christina, og kunne naturligvis ikke lade være med at se frem til hvad der ville ske. Pludselig lænede hun sig ind over mig og hviskede mig i øret, at uanset hvad måtte jeg ikke gøre noget der kunne give de andre en idé om hvad der foregik. Jeg nikkede.

Hun lagde sin hånd på min pik og gned den stille og roligt. Jeg kunne mærke hvordan den rejste sig inde i bukserne. Christina kiggede på mig og tog så hånden ind i bukserne, direkte mod min delvis stive pik. Jeg kunne ikke lade være med at give et lille gisp. Hun lænede sig ind til mig og sagde, hvad var det jeg sagde. Skal jeg lade være? Jeg rystede på hovedet.

Christina begyndte at gnide sin hånd op og ned af min pik, så der til sidst stod en kæmpe bule i mine bukser. Hun blev ved lidt endnu, og kiggede på mig. Jeg begyndte at kunne mærke hvordan jeg snart ville få udløsning. Men da jeg havde lovet ikke at gøre noget der kunne vække mistanke sagde jeg ikke noget, men lænede bare hovedet mod ruden. Jeg kom. Jeg kunne mærke hvordan sæden stod ud af pikken og satte sig som klister i underbukserne. Christina tog hånden ud og slikkede den ren. Hun lænede sig over til mig og hviskede, at næste gang vi holdt ind skulle vi bruge handicaptoilettet.

Jeg modtager meget gerne (konstruktiv) kritik på denne historie!

porno med danske piger