Sexfantasi med vores gode naboer

SPAR MANGE PENGE

Jeg kan lige se for mig, at hun ligger på sengen nu i trusser og BH og ser liderligt på ham. Måske leger hun med trusserne, trækker dem ind i revnen og lidt til siden så han bliver gejlet op…

De så naboparret sporadisk. Mest fordi de havde børn på samme alder. De fulgte med i hinandens liv. Husene lå tæt, og de kunne høre og se når der var besøg i haven hos hinanden. De kunne også se til hinandens soveværelsesvinduer, men ikke helt ind. Sommetider så de gardinerne var trukket for midt på dagen, og så kunne de spøge lidt med, at naboerne nok lå og bollede. Efterhånden blev det en leg mellem dem at tale om og gætte sig til naboernes sexliv. Det blev en del af deres eget sexliv.

En varm sommernat sad de på deres terrasse i hængesofaen med et glas vin. Der var helt stille i kvarteret. De hørte naboerne komme hjem i bil, og gå ind i huset og op på første sal, hvor soveværelset lå. De kunne ikke ses fra soveværelsesvinduet, og de havde ikke tændt noget lys, så naboerne kunne ikke vide, at de kunne høre dem i den stille nat.

De krøb lidt sammen i hængesofaen. Hun viskede til ham det ku? være lækkert, hvis de elsker nu og vi ku? høre det hele. Uhm, sagde han, lad os håbe, at de gør. Han satte glasset fra sig på bordet, og drejede hende, så hun halvlå med ryggen op ad hans krop, og hendes hoved hvilede på hans skulder.

De hørte naboerne snakke gennem det åbne vindue i soveværelset. Det lød som om de havde haft en glad aften.

Han lod hånden glide ind under hendes T-shirt og hvælvede den under hendes ene bryst. Pegefingeren lod han strejfe hen over vorten, som voksede stor og stiv, som om hun var klar til at amme.

Hendes åndedræt blev dybere, og hun trykkede kinden ind til hans og hviskede Jeg tror de skal til at bolle, tror du ikke? Jo det lyder som om de er i humør til det, hviskede han og børnene er jo heller ikke hjemme.

SEX I DAG?

Jeg kan lige se for mig, at hun ligger på sengen nu i trusser og BH og ser liderligt på ham. Måske leger hun med trusserne, trækker dem ind i revnen og lidt til siden så han bliver gejlet op.
Uhm, mumlede hun, jeg tror han står ved sengen kun med små stramme underbukser på, og hun kan se hans stive pik bule ud. Jeg tror den er kort og meget tyk. Hvordan tror du, hendes kusse ser ud?

Ja, hun er jo mørkhåret, men jeg tror, hun er helt glatbarberet, så man kan se hendes revne som på en lille pige.
Nå, det ku? du li?, din liderlige mand, mumlede hun. Små pigekusser, så er du leveret, hun drejede hovedet og slikkede ham i øret, så han uvilkårligt fnisede.
Sccchh, hvislede hun, kan du så holde mund, tænk hvis de hører os. De lå lidt og lyttede efter. Der lød en mumlen oppe fra soveværelset og lyste blev slukket.

Imens de havde talt, lod hun den ene hånd glide ned i cowboybukserne, som hun havde knappet op og lynet ned. Han drejede sig lidt, så han kunne åbne sine bukser og trak pikken ud og sad og gned den stiv. De sad et stykke tid og lod ophidselsen vokse i bevidstheden om, at den anden kælede med sig selv. Hvad tænker du på? hviskede hun sagte ind i hans øre.
Han slap hånden, som havde masseret pikken og flyttede den ned på hendes hånd i hendes bukser.

Jeg forestillede mig dine fingre lege i din våde revne. Hvordan du trækker kussesaft ud fra skamlæberne og dybere og hvordan du med en finger og smører den slimede saft forsigtigt rundt om din lille klitoris. Jeg forestiller mig samtidig vores nabokone ligge med drivende kusse medens han bagfra banker pikken ind i hende i en langsom sej rytme.

Hvad mere, hviskede hun, sig mere om hvad de gør. Han kunne mærke hendes hånds bevægelser i bukserne.
Først skal du lige lette din dejlige røv og trække bukserne af, sagde han. Han lod hånden glide ind under hende og sammen fik de skubbet hendes bukser ned på knæene, hvorefter hun selv fik dem sparket helt af. Hun beholdt trusserne på.
Osse dine bukser, hviskede hun og rejste sig op, så han kunne komme til at trække bukserne af. Han smed osse underbukserne, og sad og nulrede pikken mod hendes balde. Hun puttede sig igen mod hans krop og lukkede øjnene, medens hun havde begge hænder nede i trusserne.

Nu tror jeg vores kære naboer er blevet rigtig godt liderlige fortsatte han. Han trækker pikken ud af hendes kusse og kører den frem og tilbage fra venusbjerget til hendes røvhul. Pikken er helt slimet ind i hendes safter, så hun nyder friktionen hen over klitoris, skamlæberne og røvhullet.

Ja-æhm, det er godt mumlede hun, og nu vil hun bare have mere og mere pik. Mens hun leger med sin klitoris mærker hun hans tykke pik ramme det helt rigtige sted inde i kussen. Pikken passer perfekt til hendes G-punkt. Hun ved, at han bare kan blive ved og ved, så hun giver helt slip på al kontrol og sejler med hans rytme, hun trykker hovedet ned i puden, bider i betrækket for ikke at stønne og skrige, og glemmer helt at kæle med sig selv, så opslugt er hun af at mærke, at han banker løs inde i hende, så det næsten er for meget, så hun næsten ønsker han skal holde op, men kun næsten, kun næsten. Hun ved, at hvis hun bare lader stå til og følger hans stærke rytme vil hun blive sendt ud i himmelrummet på en svimlende rejse.

Hendes hænder havde nu meget travlt nede i trusserne, og han kyssede hende på munden, så hun ikke kunne skrige så højt, at naboerne kunne høre dem. Han havde begge sine hænder på hendes bryster i et fast klem. Hendes vejrtrækning hvæsede ind i hans mund og hendes kinder og pande blev røde og blanke af fugt. Hendes brystvorter strittede under hans håndflader som spændte små fjedre. Hendes stønnen kom bragende, idet hun flyttede sin mund fra hans, og hun overgav sig til sine fingres leg i kussen på den indsaftede oppirrede klitoris. Han opgav helt at tysse på hende, men holdt hende bare fast i sine arme, medens han skottede op mod nabovinduet. Han så en skikkelse stå i vinduet, og han kunne se, at det var nabokonen, som stod helt stille og lyttede. Hun var nøgen og stod og holdt om sin overkrop med armene under brysterne.

Hendes orgasme ebbede lidt ud og han hviskede ind i hendes øre: Se hun står oppe i vinduet, hun har nok hørt dig. Hun kom så meget til sig selv, at hun kunne sanse hans ord og hviske: tænk hvis hun har hørt mig, hvad mon hun tænker.
Tja, det ku? jo være at hun ku? li at lure på os. Hun ka? jo ikke vide, at vi er opmærksomme på dem, hviskede han. Vi ku? give hende et show mere, jeg mener- hvad med at bolle, medens vi ved, at hun står og lytter.

Det lyder frækt, mumlede hun ophidset. Læg dig på ryggen, så rider jeg på dig. De flyttede rundt på sig uden at tage sig af støjen og de fnisede begge overstadigt, lige ind til hun sænkede sin kusse ned over hans pik, som gled op med et lille svup. Han udstødte uvilkårligt et højlydt AAH, da pikken blev omsluttet hendes skoldhede og våde kussevægge. Han skød underlivet op så hendes venusbjerg blev masseret mod hans skamben. Trykket på hendes kusse udløste et hvin fra hende og hun lod sig falde ned over ham, medens hendes underliv blev løftet op af hans kraftfulde stød. Han satte uimodståeligt farten op samtidig med, at hans stønnen gik over i en række brøl og han skød sin sæd op i hende i voldsomme bølger. Hun lagde sig ned over ham og klemte kussevæggene fast om hans pik. De lå lidt og åndede tungt i hinandens mund i et langt kys, og de indså, at de havde glemt alt om naboerne.

Indsendt af Janni

porno med danske piger