Dig, mig og mit første møde med mr. huge-cock

SPAR MANGE PENGE

Jeg når kun lige at klynke efter mere, da jeg bliver gennemboret af hans ufattelige kæmpe store pik, tvivler på at han overhoved kan komme halvvejs op i mig…

Et år er gået og en pokkers masse fantastisk misbrug er det blevet til, vi havde længe snakket om at det ikke nødvendigvis kun behøvede at være os to i sengen, og du vidste lige hvem der skulle være med, alligevel glemmer jeg aldrig den dag du introducerede mig til mr. huge-cock.

Der stod jeg med en lidt underlig følelse, for første gang skal vi ses uden at det umiddelbart handler om at din pik skal bores op i mig til jeg tigger dig om at stoppe blot så du kan fortsætte til jeg helt gir op og du kommer i mig med din befriende dybe brummen, vi skal ses hos en kammerat, bare noget stille og roligt hygge med stort tv, helt afslappet har du sagt. jeg retter på make-uppen, tjekker tøjet og får banket på, er ret taknemmelig for at det er dig der åbner. inde i stuen hilser jeg på din rimeligt lækre kammerat, allerede der er jeg tændt. og straks lyder det fra dig "ja, det er så ham vi skal kneppe med i dag, så jeg håber du ikke har noget imod kæmpe pikke" om jeg har noget imod kæmpe pikke? HAH, det løber allerede fra min saftige fisse ved tanken om at skulle fyldes til randen, og måske mere til, hvem ved, og jeg kan slet ikke vente til at mærke dem begge to hamre op i mig og misbruge min stramme fisse, kunne næsten komme bare ved tanken…

SEX I DAG?

Inden længe bliver jeg kommanderet rundt "ned med strømpebukserne" "buk dig ind over sofaen tøs" du fremviser mig som et andet stykke kød, og du ser det tænder mig, bider mig, niver mig og slår mig til jeg er godt rød og safterne løber fra mig, der går ikke længe før jeg har din pik i munden og du kommandere din ven til at slikke mig og mærke mit indre med fingrene. her står jeg, på knæ i sofaen med din pik i munden og hans fantastiske tunge der hård og liderligt kærtegner min klit og hans store veludviklede hænder der gramser rundt på min allerede svedige mælkehvide krop for at begrave sine to længste store fingre dybt oppe i mig da han pludselig trækker sig tilbage, jeg når kun lige at klynke efter mere da jeg bliver gennemboret af hans ufatteligt kæmpe store pik, tvivler på han overhoved kan komme halvvejs op i mig, men hvor er det fantastisk, jeg er fyldt helt ud i begge ender, og mere til. i lader jeres hænder mærke mig, nive mig og slå mig imens jeg klynker som man nu en gang kan når man har munden fuld af stiv pik. jeg elsker de hårde stød bagfra der efter noget tid bliver langsommere og mere dybde gående i takt med at hans stønnen bliver tungere, og endnu mere tændende end noget jeg nogensinde har hørt, da han kommer dybt oppe i mig med et mindre brøl.

I bytter plads og din ordrer om at slikke ham ren kommer først efter jeg har taget ham i munden og jeg bliver straffet med smæk for at handle på egen hånd, du tvinger mit hoved ned til hans kæmpe pik som jeg knapt kan få ind i munden, og du tager mig selv hårdt bagfra imens din vens safter løber ud af mig blandet med mine egne.

Endelig har jeg dig i mig, og jeg ved at det betyder belønning. din store pik gennemborer min fisse, din ene hånden er travlt optaget af min klit imens du bruger den anden til at ha et fast greb om min hals..

Jeg kan mærke den komme krybende midt i alt sveden, spermen, de dybe støn og den halvkvalte klynken, jeg vrider mig rundt som jeg har gjort hver gang siden vores første gang, og du stønner at du elsker min levende krop, endelig kommer min belønning, den mest fantastiske orgasme jeg nogensinde har oplevet kommer rullende ind over min tændte krop som store voldsomme bølger af ekstrem nydelse der får hele min krop til at sitre som den aldrig har sitret før.

Der går ikke længe før min pulsende fisse får dig til at komme dybt oppe i mig imens du brummer i mit øre at jeg har været en god pige og gjort et godt stykke arbejde, men nu skal jeg lægge mig så i kan nyde udsigten under min korte kjole imens i får vejret igen, og så vil jeg måske blive belønnet igen senere for at ha en stram lille fisse.

Dagen efter går jeg hjem med en fantastisk følelse af at være blevet brugt og alligevel ha fået lige hvad jeg ville ha og kunne tage.

Make-uppen sidder stadig perfekt. ;P

porno med danske piger