Endefulden blev til mere

SPAR MANGE PENGE

De dyrke sex sammen, og det syn kunne jeg li, og jeg kom alt for hurtigt op i røven på Ahmad. Muddi tog sin pik ud af Ahmads mund og bøje sig ned og gav sin til at slikke Ahmeds røv…

SEX I DAG?

Det hele startet den dag, jeg tog de 2 drenge på 12 år, i at lave hærværk i boligområdet, hvor både de og jeg bor. Jeg kendte drengene ( Ahmad og Muddi) godt, og fik haft i dem og træk dem hjem til Muddis mor, som var ene mor til 3 børn, hvor muddi var den mindste. Begge drenge kommer fra muslimsk familie og da jeg fortalte Muddis mor, hvad de havde lavet, ville hun straks give dem et par på hovedet. Her lade jeg mig i mellem og fortalte hende at man ikke måtte slå børn i Danmark, jeg kunne forstå en røvfuld, men ikke i hovedet. Muddis mor kigger på mig og siger om jeg ikke kunne straffe drengene så, men en røvfuld, hun ringe derefter til Ahmads mor og aftalte at jeg tog drenge hjem til mig og straffe dem og hvis de ikke gjordte hvad jeg sagde, vil de få deres møderes hånd at mærke.

nå men drengene gik med mig hjem og jeg forklar dem at jeg ville straffe dem, som min far straffe mig, da jeg var på deres aldre. Af med alt tøjet og kom hen til mig, sagde jeg, drengene kigge på mig og sagde at det vil de ikke, nå sagde jeg så, skal jeg ringe til politiet og fortælle dem hvad I har lavet, nej, sagde Muddi og begyndte at tage tøj af. Da han stod kun i underbukser sagde jeg til ham, at han hele måtte hjælpe Ahmed, for han kunne tilsynligladende ikke selv tage sit tøj af, Muddi gik i gang og hurtigt stod de begge i underbukser, kom så sagde jeg, af med dem også, begge drenge havde tår i øjnene, da de smed underbukserne, ogchock de var meget veludstyret af 12 årige at være, store lange pikke, unden hår, hvor så de lækker ud.

muddi du er først, sagde jeg. Muddi kom hen til mig og jeg trak ham ned over min knæ og med flad hånd fik han 10 klaps i røven, det kunne han godt li, for hans pik blev stiv og jeg sagde til ham, at mens Ahmed får tur, skulle han sætte sig over på stolen foran og kigge på. Ahmed det er din tur nu, jeg kunne se at min behandling af Muddi havde påvirket ham og pikken stod op af maven, nå vi må hellere passe på den der ikke kommer i klemme, sagde jeg til han, hvad skal vi gære ved den. Ahmed kigge på mig og sagde, du kan jo sutte den til jeg sprøjter, ups det var ikke det svar jeg havde vendte, nej sagde jeg, jeg gøre ikke sådan noget, med mindre årige børn. Jeg lade Ahmed over mine knæere så hans pik var mellem mine ben og de 10 slag falde. Da jeg var færdig så jeg Muddi rejse sig og kom over til os, Ahmed blev liggende og jeg kunne mærke hans hånd på min pik, som meget gerne ville ud at bukserne, Muddi bukke sig ned og begyndte at slikke Ahmed i røven, jeg blev helt paf og viste ikke hvad jeg skulle sige. Ahmed åbne mine bukser og tog min pik i munden, nu kunne jeg ikke styre mig mere, jeg viste godt at det var ulovligt, men hold da op de 2 drenge var frække. Muddi havde fået Ahmeds røv slikke godt våd og kigge op på mig, vil du eller skal jeg, spurgte han, HVAD?? Svaret jeg, jeg røvpule ham. Fuck tænke jeg, hvad har de drenge gang i og jeg kunne mærke at Ahmed åbne min bukser op og træk dem ned, jeg vil ride på dig, sagde han og smile op til mig, skide være med det tænke jeg og smed resten af tøjet, tog fat i Ahmad og holde ham ned på mit spisebord med røven vendt ud mod mig, jeg tog min pik og begyndte at presse den op i røven på han, og den gled meget let ind, jeg var hvis ikke den første. I mens satte Muddi sig op på bordet, så Ahmed kunne sutte hans pik, hvor vild det så ud, det var hellere ikke første gang, de dyrke sex sammen, og det syn kunne jeg li, og jeg kom alt for hurtigt op i røven på Ahmad. Muddi tog sin pik ud af Ahmads mund og bøje sig ned og gav sin til at slikke Ahmeds røv ren for alt mit sprem. Jeg tænke at nu kunne jeg lige så godt benytte mig af dem og sagde at de begge skulle ligge sig op på bordet, med sprede ben. Jeg tog min mobil telefon og fotograferet deres dejlige stive pikke og sagde, at jeg vil hænge billederne op ned i fritidsklubben hvor de kommer, hvis de ikke holde kæft med hvad vi lavet, ok sagde de, men hvad med vores pikke, kan du ikke hjælpe os med dem, nej sagde jeg, I går med mig ind i min dobbelt seng og der slikker I hinanden til I kommer imens jeg filmer det. Puha, de kunne holde længe, men hvilken lækkert film jeg har nu og de vil komme hver fredag aften og blive straffe for hvad de har lavet gennem ugen.

porno med danske piger