Sex ude i det fri – det skal prøves! (Liste med ideer til steder)

Sex ude i det fri – det skal prøves! (Liste med ideer til steder)

SPAR MANGE PENGE

Offentlig sex er en af de ting, man bare SKAL prøve mens man lever!

Sex i skoven, på stranden i havenEn stor undersøgelse vise at hele 55% af kvinder, fantasere om offentlig sex og der er strandsex en favorit. Kvinder fantaserer i højere grad end mænd om at have sex på offentlige steder – i parken, på stranden, i skoven, i baggården på vej hjem fra en bytur.

Her spiller igen det ‘forbudte‘ og en vis grad af ekshibitionisme, altså muligheden for at blive opdaget, i meget høj grad ind. Feks at ligge topløs på stranden. At dyrke sex med kæresten på et offentligt sted, hvor der er risiko/chance for at blive opdaget, eller at være tilskuer til at belure et par, der dyrker sex.

Hvorfor er det så dejligt at dyrke sex i det fri?
For det første bliver man en smule løssluppen, fordi det er lidt farligt og lidt forbudt. Det kalder på vildskaben og det rebelske, og man føler sig fjantet, fjollet og fri. Ofte sker det meget spontant. At mærke solens varme og græsset, der kildrer, er også en rar fornemmelse. Det er lidt som at mærke ungdommens umiddelbarhed og spontanitet, og man griner og har det sjovt. Og så bruger vi alle sanserne, når vi har sex i det fri. Vi mærker brisen på den nøgne hud, græsset under tæerne, duftene og lydene omkring os, vi ser nye ting og holder lidt mere øje med, om der skulle komme nogen.

Hvor kan man gøre det?
Kun fantasien sætter grænser – så det er bare at tænke kreativt. Husk dog at det er ulovligt at opføre sig blufærdighedskrænkende. Her er nogle forslag:

Sex i naturen med konen og kærestenI haven
Hvis man har have, er det det lettest tilgængelige sted – og så er det helt privat.
Læg jer i haven med tæpper og puder. I kan kærtegne hinanden med græsstå eller lave en dekoration på hinandens maver og nyde synet og indtage hinanden. Eller brug havetrampolinen – så behøver I ikke gøre så meget arbejde selv.
En god ting ved havesex er, at når man sidder ved aftensbordet og griller i haven senere – så kan man hemmelighedsfuldt kigge hen på det sted, hvor man tidligere havde lidenskabelig sex, og smile sammen, uden at svigerfar og svigermor ved, hvad der foregår.

SEX I DAG?

Ved stranden
På offentlig strand skal man finde et ugeneret sted. Havets brusen og duften af saltvand giver en boblende følelse af frihed.
Det er en god ide at sørge for, at kroppene er sandfri, før man begynder – dels knaser det ubehageligt mellem tænderne, dels kan det gøre ondt ,hvis der kommer sand ind de forkerte steder.

I havet
Man bliver let og nem at bære rundt på, når man er i vandet – og her kan man faktisk bare ligne et legesygt kærligt par, der omfavner hinanden – uden at nogen kan se under vandoverfladen.
Hun kan svøbe benene om livet på ham og holde ham om halsen – og så kan I have dejlig vuggende sex. Pas på med lyde, for ofte kan man høre meget tydeligere inde fra land, end man regner med.

På en båd
Har I ikke selv en båd, så lej en robåd og tag en tur på bølgen blå. Det kan godt kræve en del balance at få sig arrangeret og pas på ikke at tabe en åre.

I skoven
Lav en lækker picnickurv med fingermad. Mad hinanden med lækkerier og spis evt. af hinandens kroppe. Solen smelter hurtigt et stykke chokolade, og det er lækkert at slikke af. Nyd at kigge op i de grønne trætoppe og kigge på himlen.
Husk et tæppe, for skovbunden er fyldt med små kryb og ting, der kan give grimme smårifter på knæ og albuer, og brug så naturens eget legetøj – en fjer at kilde med eller en lille gren til et kærligt svirp bagi.

Til havefesten
I faklernes skær og med musikken fra festen i baggrunden kan I snige jer væk fra sommerfesten og dyrke fræk, forførende sex bag et træ. Det er sjovt at komme tilbage med røde kinder og lidt uglet tøj, og måske får nogle af de andre gæster den samme ide.

Sex ude på en p-pladsI bilen
Kør ind på en grusvej eller en brakmark på turen rundt i sommerlandet og tag en “quickie” på den varme kølerhjelm – eller hun kan sætte sig overskrævs på ham på passagersædet. Har man en stor bil, kan man lægge sæderne ned og indrette en lille elskovsrede, hvor man kan dyrke dejlig sex med bagklappen åben.
Nogle gange bliver sex lidt kedeligt og rutineagtigt, og vi glemmer at overraske hinanden og prøve noget nyt. Det er vigtigt at få pulsen op og hjertet til at slå en tak hurtigere, og sex i det fri kan ruske lidt ekstra liv i gamle klude.

God fornøjelse og husk solcremen.
UDENDØRS SEXFILM FRA DANMARK

porno med danske piger