Nabokonen solbader med bare bryster!

SPAR MANGE PENGE

Det er en sommerdag og solen skinner fra en skyfri himmel. Temperaturen er omkring de 25 0. Celsius udenfor, men herinde er den omkring de 30!!. Jeg åbner vinduet ovenpå og ser ud i haven. Den er grøn og frodig og jeg går udenfor og lægger mig. Åbner en kølig bajer og slapper af. Bliver gennemvarmet af solens stråler og bliver som sædvanlig ophidset af denne varme gennemstrømning.

Går ovenpå og tisser, prøver af om pikken er villig til onani. Den er god nok og jeg går ind i værelset, vil lukke persiennerne til og ser nabokonen ligge og slikke sol. Hun er omkring de 50 år og blondine. Har store bryster, der hænger, men det ses ikke nu, hvor hun ligger på maven og kun har trusser på. De er trukket halvt ned over balderne og fremviser en bred røv, brede hofter og den øverste del af revnen. Jeg MÅ stå og betragte dette vidunderlige syn. Hun har altid ophidset mig med sin krop, de altid korte kjoler med enten bare ben eller sorte strømper. Det affarvede hår og de maskerede øjne. Hun vender sig og brysterne ryger rundt på overkroppen. Nu ligger hun på ryggen og brysterne vælter ud til siderne. Tænk at samle disse mellem hænderne og bide i vorterne….

SEX I DAG?

Jeg går ud i haven fast besluttet på for en gangs skyld at følge mine inderste fantasier. Jeg kigger over hegnet og spørger hende om hun har lyst til at drikke en øl med mig. Hun misser mod solen og kigger lidt undrende på mig, mens hun dækker brysterne til. Efter lidt svarer hun “Ja tak” og jeg går derover. Hun har i mellemtiden iført sig en lille T-Shirt og sidder nu på græsset. Vi skåler og snakker om løst og fast. På et tidspunkt spørger hun til min kone og børn. Jeg svarer at de er på week-end hos svigerforældrene. Hun bliver lidt mere frivol og henter en flaske hvidvin, som vi også drikker mens snakken går. Jeg spørger om hun har noget imod jeg smider trøjen, for solen er virkelig bagende, og hvidvinen har hjulpet på modet.. Hun betragter min krop og siger, at så vil hun også mærke solens kærtegn i mangel på bedre. Hun tager også trøjen af og jeg KAN ikke få mine øjne væk fra hendes tunge bryster. Jeg siger at vi jo skal passe på solens stråler og om hun har noget sololie jeg må låne. Hun læner sig tilbage og frembringer en flaske med olie. Hun tilbyder at smøre mig ind og jeg siger ja tak. Hun beder mig sidde med ryggen til og starter med mine skuldre. Jeg får varme strømninger igennem hele kroppen.

Hun fortsætter med min ryg og beder mig vende mig om. Hun fortsætter med min mave og lår og kun mine stramme cowboyshorts er stærke nok til at skjule min ophidselse. Bagefter vil hun følge min idé og beder mig smøre hende ind på ryggen. Hun lægger sig på maven og jeg smører hendes skuldre ind i glinsende olie. Jeg bevæger mig ned af ryggen og spørger om jeg skal smøre lårene ind, hvilket hun bekræfter. Jeg kan ikke få øjnene væk fra hendes røv, der slet ikke dækkes af de små trusser, hvor jeg nu også opdager en lille våd plet, lige der, hvor jeg allerhelst ville ind. Jeg smører/ælter hendes lår og MÅ nu trække hendes trusser længere ned, så jeg kan smøre hendes balder ind. Der undslipper hende et lille gisp, da jeg begynder at ælte hendes balder. Nu må det briste eller bære og jeg bevæger mig helt ind til kussen og masserer til trussekanten. Hun reagerer ved at sprede benene yderligere og adgangen er nu fri. Jeg trækker trusserne af hende og beundrer den lækre store røv. Jeg kysser hendes balder og ælter løs på dem, samtidig med at min tunge bevæger sig ned mellem hendes lår og op til hendes kusse. Hun stønner nu højlydt og min tunge bevæger sig indenfor i det varme indre. jeg slikker hendes kusse mens hun ligger og vrider sig. Jeg vælter mig om på ryggen med hende ovenpå og stadig med tungen oppe i kussen på hende. Nu kan jeg ælte hendes store bryster mens jeg slikker fisse, så safterne driver ned af mit ansigt. Hun kommer i en stor orgasme og safterne driver nu ned over mig.

Hun vender sig og kravler ned af mig, kysser mig krævende med sin frække tunge, der snart skal få mig i den syvende himmel. Hun lægger på knæ og slikker mine brystvorter, så jeg må stønne højt og forvente, at mine bukser snart bliver våde indvendigt. Hun åbner mine shorts og trækker bukser og trusser af mig. Nu tager hun min skudklare pik i munden og slikker og onanerer mig, så jeg hurtigt sprøjter 5 liter ind i munden på hende, men hun fortsætter bare. Hun klynker og slikker, så jeg er snart klar igen. Hun griber om min pik og fører den langsomt op i sin fisse, der er forbløffende stram. Hun rider mig voldsomt, men anden gang kan jeg holde meget længere. Jeg rejser mig op og vender hende om på ryggen, så jeg kan komme helt i bund og samtidig se hendes bryster rulle frem og tilbage i rytme med mine stød i hendes fisse. Hun stønner, at hun vil mærke mig i røven og vipper mig af. Hun ligger sig på maven og jeg tager sololien og smører hendes røvhul og min pik ind i olie. Så prøver jeg med en finger, derefter to og hun stønner nu værre end jeg ved ikke hvad. Min sidste mødom skal til at ryge og så med den mest fantastiske kvinde… Jeg presser pikken op i røven på hende og knepper hende først langsomt, men snart går det stærkt og jeg ser sol, måne og stjerner. Hun stønner højlydt og jeg presser en finger ind i munden på hende og hun sutter vellystent på den. det er mere end jeg kan tage og jeg kommer endnu en gang og denne gang i røven på hende.

Hun er ligeså færdig som jeg og vi ligger bare på græsset og ænser intet. Senere går vi ind til hende og hun byder på aftensmad. Jeg henter en flaske rødvin og vi sidder efterfølgende i hendes sofa og taler om sex. Om fantasier og ikke-tilfredsstillede lyster. om at hun godt ville tages hårdt af to eller flere mænd og om min lyst til at binde en kvinde og tirre hende i timevis. Tænk om disse fantasier kunne forenes??

porno med danske piger