Tilbage til de gode gamle dage med en Pin-up kalender

Tilbage til de gode gamle dage med en Pin-up kalender

SPAR MANGE PENGE

KØB EN PIN-UP KALENDER OG STØT FRISIND

Nu er det tid til at tage frisindet tilbage, få de uskyldigt frække undertoner og flirt mellem mænd og kvinder til igen, at blive en naturlig ping-pong i vores alles liv.

FRÆKKE NØGENKALENRE

Der var engang hvor der hang plakater med Samantha Foxs store bryster på mange drengeværelser, eller man så Sabrina på MTV med sangen “Boys” hvor brysterne hoppende ud af bikinien – i dag tør ikke engang et værksted have en pin-up kalender hægende mere, i frygt for at bliver ramt af tidens krænkelseskultur og METOO feministerne.

Jungbauernträume 2020 erotik kalender

Her er kalenderes for rigtig landmænd som taget ud fra Tv-programmet “Landmand søger kærlighed” Kalenderens titel er “Jungbauerntraume”, der oversætter til “unge landmænds drømme”.

SEX I DAG?

CARP GIRLS 2020 (Sexet modeller med fisk)

Leder du efter den perfekte julegave til en fiskerientusiast? Hvorfor så ikke give den sjette udgave af den sexede Carponizer-kalender! Se smukke billeder af nøgne og halvnøgne modeller med fisk. Køb den på Amazon.


Pin-up kalendre med hotte fyre og piger

Se halvnøgne mænd og kvinder i pinup kalender, måned for måned er der en ny model, den ene mere sexet end den anden! Se de smukke kvinde og mande modeller i dissse nøgenkalendre.


Hooters pige kalender

Hooters, Inc. er en amerikanske restaurantkæder: Hooters of America, som er kendt for at have kvindelig personale med frække kroppe hvor brysterne er i fokus. Køb kalenderen på deres hjemmeside hooters.com


Liqui Moly’s 2020 Pin-up-kalender

En gang var Pirelli garanti for en fræk pin-up kalender til værkstedet – måske er smøreolieproducenten Liqui Moly’s kalender en passende arvtager? Se mere med kalenderen her og køb den online

Nøgne velgørenhedskalender

porno med danske piger