Den perverse familie

SPAR MANGE PENGE

Thomas var – og er – familiens overhoved og den styrende, Helle er den til tider lidt ulydige datter, andre gange hans assistent, men altid fræk og dejlig, og jeg er deres fælles legetøj…

I vores “familie” er vi 3 voksne mennesker, der med udgangspunkt i vores fælles interesse og lidenskab, har besluttet at leve sammen som en familie, men med det særlige indbyrdes forhold, som erotisk dominans og sadomasochisme både nødvendiggøre og muliggør. “Familien” bestå af vores “far”, den meget dominerende og biseksuelle Thomas på 40 år, hans “datter” Helle på 26, smuk og forførende som en drøm, og endelig af jeg selv, “drengen” Jens, 34 år, også biseksuel og med et stort behov for, at blive domineret.

Vi har etableret os sammen i en stor villa, som vi købte i fællesskab. Fra starten var rollefordelingen helt klar; Thomas var – og er – familiens overhoved og den styrende, Helle er den til tider lidt ulydige datter, andre gange hans assistent, men altid fræk og dejlig, og jeg er deres fælles legetøj og tjenende ånd. I det daglige passer vi vore jobs og gøremål, men altid kun efter accept fra Thomas, der i realiteten bestemmer alt og beslutter hvad vi kan og skal. Der er en del regler for Helles adfærd, og endnu flere og meget stram styring for mit eget vedkommende. Det er dog ikke altid, at Helle eller jeg fuldt ud kan leve op til “faderens” anvisninger og ordrer, og så giver det både irettesættelse, afstraffelse og nye, strammere tøjler.

Højdepunkterne i vores dagligdag er mange og dejlige, men her vil jeg nøjes med at fortælle om et enkelt, der til gengæld var en fantastisk oplevelse for os alle tre!

SEX I DAG?

Det begyndte en lørdag eftermiddag, mens Helle var på café med én af hendes veninder. Jeg havde fået besked på at tage et middagshvil, før jeg skulle i gang aftensmaden. Lørdag aften er på det nærmeste hellig, næsten altid reserveret som hyggeaften. Men bedst som jeg lå i min pyjamas, skete det, der er allermest forbudt; jeg kom til at berøre min tissemand. Jeg kunne ikke lade være, for det var næsten en uge siden, at den havde fået lov til at sprøjte. Men “far” havde sagt, at det var en vigtig del af min træning, og at jeg skulle vise ham min udholdenhed… Lynhurtigt havde jeg den største og lækreste rejsning nogen sinde, og jeg begyndte derfor at gnide mere systematisk på pikken… Men pludselig gik døren op, og ind kom Thomas: “Sover du ikke min dreng?” “Nej, jeg kunne ikke falde i søvn!”

Thomas satte sig på sengen, men opdagede snart den forhøjning dynen havde på et helt bestemt sted. Han trak dynen væk og kiggede nu stramt på min meget stive og meget store pik, rystede så på hovedet og sagde: “Hvad er det du har gjort…? Jeg kan sandelig godt forstå, at du ikke kan falde i søvn, når du ligger og lirer dig selv op… Dumme dreng!” Nu rev han dynen helt væk, og bad mig så om at stige ud af sengen og tage mit nattøj af…. Jeg steg op, klædte mig nøgen som befalet, og stod nu afventende. Et øjeblik efter var Thomas tilbage med nogle tynde, men kraftige snører, som han bandt omkring roden på min pik. Han viklede det stramt rundt om flere gange, meget stramt, og bandt så til sidst en knude. Lidt efter gjorde han det sammen øverst på pungen, mellem mine nosser og pikken: “Så min dreng, nu kan den rejsning ikke lægge sig, kun blive større – og nu skal jeg give dig en afstraffelse du sent vil glemme!” Han tog fat i mit ene øre, og trak mig således ind i den store stue, hvor han ville til at sætte sig, netop som det ringede på døren… “Gå ud og luk op, knægt!” Jeg vidste, at det her kunne blive ydmygende, men turde ikke protestere. Så jeg gik ud og låste op, ind trådte søster Helle: “Hvad sker der her, brormand?” “Jeg har været…” Mere nåede jeg ikke, at sige. For nu stod Thomas bag mig og med et fast greb i min nakke: “Jens var godt i gang med at onanere, så nu skal han straffes hårdt, og du skal hjælpe mig, Helle!” “Åh, den sølle stakkel, han lærer det nok aldrig. Men vi kan jo kun prøve, og jeg tror at smerten er hans bedste læremester!” Helle kiggede på mig med hendes varme og lidt vrede øjne, før hun svarede: “Ja, men jeg vil også meget gerne hjælpe dig med at afstraffe og lære den ulydige dreng nogle gode manerer. Lad os bare gå i gang!” Helle tog sin lange, stramme kjole af. Den sad som malet på hendes slanke, høje skikkelse. Fra naturens hånd var hun smukt udstyret med store, faste bryster, flotte hofter og en yderst velformede numse. Helle var kort sagt et fund for både mænd og kvinder, det både vidste og nød hun! Under kjolen havde hun den ene af hendes favoritudrustninger på… Selvsiddende sorte strømper og en halvskåls bh. Ingen trusser, men som altid helt glatbarberet mellem benene, og kun med en tynd hårstribe ovenover venusbjerget. Hun beholdt de højhælede sorte sko på… Så både meget fræk og meget dominerende ud, som hun nu stod foran mig. Nu tog Thomas over: “Vi starter med en langvarig tur over knæet, Helle vil du sætte dig, så du kan holde hans arme i et stramt greb!” Kort efter lå jeg med numsen lige i vejret, armene strakt frem foran mig, som Helle nu tog et fast greb om. Først kærtegnede Thomas mine balder blidt, men kort efter begyndte han spankingen af min uartige numse. Slagene faldt både hurtigt og med fast hånd. Sådan som jeg lå, kunne jeg tydeligt se liderligheden stige op i Helle, hun nød at kigge på, og fik det der særlige glimt i øjnene.

Thomas lod hans slag ledsagede af højlydt skældud, fordi jeg havde kærtegnet min tissemand, og i farten huskede han også et par andre fejl og forsømmelser, som jeg måtte erkende og tilstå. Endefulden med hans både kærlige og faste hånd varede vel omtrent en halv time, men bortset fra lidt piveri, udholdt jeg min straf. Inderst inde vidste jeg jo, at det dels var til mit eget bedste, dels at den voldsomme endefuld var helt fortjent og endeligt, at jeg som regel blev belønnet på en meget dejlig måde, hvis jeg modtog afstraffelsen i stiv arm. Og det formåede jeg stort set! Min flotte rejsning var helt intakt, men det strammede voldsomt i og omkring pikken, men det gjorde ikke noget indtryk på hverken “far” eller Hellepigen.

“Nu tager vi ham med ind i drengeværelset, og binder ham så hans balder står udspændt og modtagelige for vore dygtigt dansende piske – for i dag går vi både længere og videre end alle andre gange!” Jeg blev placeret liggende på knæ og med numsen strittende bagud, mens min overkrop lå udstrakt mod sengens modsatte ende. I denne stilling bandt de to mig nu, så jeg var ude af stand til at bevæge mig, lægge mig eller på anden måde flytte mig. Min numse var totalt ubeskyttet, udstillet og parat til dét de nu måtte finde på: “Vælg dig en god pisk, Helle, for du skal hjælpe mig med at fuldbyrde hans afstraffelse!” Det gjorde hun, og det samme gjorde Thomas, og kort efter startede hvad jeg vil kalde for et smukt bombardement af min numse. To piske, dobbelt så mange smæk, og tilmed i meget lang tid, før de synes at jeg havde fået nok. Men under denne del havde de dog været så venlige at kneble mig, for Helle brød sig ikke om, at høre mine skrig og skrål. Det var hun kommet til, hvis ikke den oppustede gummibold i min mund, så effektivt havde tilbageholdt mine jamrende lyde. Men selvom mine øjne var dækket af et sort tørklæde, kunne hun alligevel se mine lykkelige tårer, der snart havde gennemvæddet det sorte bind.

Da jeg havde modtaget denne afgørende, velfortjente og meget lærerige afstraffelse, følte jeg en sjælden og meget fin lykkefølelse inde i mig. Jeg ventede, at de nu ville løse mig op, men istedet hørte jeg Thomas sige til Helle: “Jeg vil gerne have dig til, at åbne og udvide drengen, så han kan modtage min belønning!” Kort efter kærtegnede Helle mit endehul blidt og kærligt med både tunge og fingre, før hun førte første én, siden to fingre op i mig. Hun kneppede mig på denne måde længe og grundigt, før hun trak fingere ud, og erstattede dem med et spekulum. Med det kunne hun nu åbne mig så meget, at hun uden besvær kunne føre en oppustelig dildo op i mig, hvorefter hun trak spekulum ud, og derpå pumpede dildoen op til den udgjorde et fast og vedvarende pres inden i mig. Hun havde prøvet det før, jeg havde prøvet det før, begge nød vi denne leg på hver sin måde. Efter at have færdiggjort arbejdet med dildoen, kærtegnede hun mit stive og spændte lem, og satte så nogle metalklemmer i mine nosser og i det bløde kød mellem benene. Det øgede min ophidselse til nye og umulige højder, for den effektive og stramme forbinding omkring pik og nosser, forhindrede enhver form for tilfredsstillelse, men fastholdt min store ophidselse. Sådan lå jeg nu stadig med numsen strittende frækt bagud, nu dog højrød, brandvarm og flot pyntet med striber. Lidt efter blev dildoen trukket ud, og istedet lod Thomas sin dejlige pik glide ind i mig, for at kneppe mig i lange, seje stød, mens Helle kærtegnede hele min krop, både mine balder, nosser og pik, men også ved at nive i mine brystvorter. Først senere, efter endnu en dejlig oplevelse, blev jeg bundet op, men kun for blive vendt om på ryggen, hvor mine håndled nu blev bundet stramt til hver sit hjørne. Mine ben blev løftet bagud og opad, således at min åbning blev blottet fuldt ud. Helle placerede nu sit nøgne skød lidt over mit ansigt, for så at tage fat om mine ankler, så de kunne fastholdes i denne position. Thomas frigjorde den stramme forbinding omkring pik og nosser, før han igen trængte ind i mig, samtidig med at Helle sænkede sig ned over mig, så jeg nu kunne slikke hendes dejlige skød. Da de begge kunne mærke at jeg nærmere mig min belønning, bad Thomas hende om, at gøre mig færdig med munden. Hun slikkede mig som i en drøm, samtidig med at han fortsatte med at tage mig, og i samme øjeblik jeg mærkede orgasmen komme, tømte hun sig ned i min mund, og jeg modtog alt hvad hun havde til mig. Bagefter lå vi og kærtegnede hinanden med både fingre og tunger, Thomas og jeg koncentrerede os mere og mere om Helles dejlige krop, og bragte hende på ny frem mod orgasmens højdepunkter, men gjorde hende ikke færdig. Hun havde sin egen specielle måde, at blive det på: “Tag mig samtidig, I to lækre mænd, fyld mig ud og gør mig færdig!” Og det gjorde vi, for kort efter jamrede hun sin orgasme ud i rummet, før hun sank sammen og lod sig gennemrøste af en dejlig stor og voldsom orgasme. Det var en lørdag vi længe vil huske, også fordi den blev smukt afrundet sidst på aftenen, efter at vi havde badet og jeg havde fået endnu én af mine obligatoriske og daglige udtømninger: “Søde Helle, vil du tage drengen med ind i værelset og gøre ham klar til mig!”

Helle gav mig besked på at ligge på ryggen på sengen, hvorefter hun igen satte sig overskræves på mit ansigt og lod mig slikke begge hendes dejlige åbninger. Efter dejlig lang tid på denne måde, rejste hun sig, vendte mig, og forberedte så mit numsehul på Herrens ankomst og lyst. Lidt efter entrerede han værelset og satte sig først på knæ ud for mit ansigt, for at jeg skulle slikke hans dejlige pik, mens Helle stillede sig foroverbøjet og smukt præsenterede sig for os begge. Thomas skiftede nu mellem at tage hende og lade mig slikke ham mange gange, igen og igen fik jeg lov til både, at yde og nyde på denne dejlige måde… Det var skønt at få lov til på én gang at slikke ham, og samtidig smage hendes dejlige safter, før han til sidst satte sig bag mig og førte sin stive pik op i mig – faktisk uden større besvær. Jeg lå udstrakt på maven, mens han tog godt fat i mine hofter og hævede min numse lidt op. Helle satte sig så jeg kunne slikke hende mellem benene, mens hun kærtegnede sig selv og med den anden hånd nussede mit ansigt og nakke. Det var tydeligt, at hun både nød mig, hendes egen fingre og synet af Thomas arbejde med mig. Til sidst kom vi alle tre næsten samtidig, og Thomas syntes at jeg var blevet så sød i løbet af dagen, at han nu tømte sig inden i mig, som en ekstra belønning.

Indsendt af Kongen

porno med danske piger