Konen fik en herre – som ikke var mig

SPAR MANGE PENGE

De havde haft sex i ikke mindre end 7 timer af de 9 timer han var der, hun var kommet ikke mindre end 4 gange – i rigtige orgasmer! Han var kommet op i hende flere gange…

Dette er en opfølgning på artiklen – konens frække bytur, fra d. 11.09.15.

SEX I DAG?

Et par dage efter konen havde haft dørmanden med hjemme i ægtesengen, havde hun en date med ham. De mødtes på en cafe, men fik kun en sodavand og gik så en tur. Der kyssede de, rørte meget, men han fik ikke lov til at tage hende i en gyde, som han ellers ville.

Der gik dog ikke mere end to dage før end jeg fik beskeden: han kommer på lørdag, find et andet sted at sove. Det fik jeg at vide torsdag. Så fik jeg travlt med at finde et sted at sove og en forklaring på hvorfor jeg ikke kunne sove hjemme. Efter at have snakket med flere, endte jeg hjemme hos en gammel fodboldkammerat med en undskyldning om, at konen holdt en improviseret pigeaften.

Jeg hørte næsten intet fra hende i løbet af aftenen og klokken to om natten, faldt jeg endelig i søvn. Næste morgen vågnede jeg op med beskeden om at tage morgenmad med hjem og der var sandelig sket noget derhjemme. De havde haft sex i ikke mindre end 7 timer af de 9 timer han var der, hun var kommet ikke mindre end 4 gange – i rigtige orgasmer! Han var kommet op i hende flere gange – han er steril – og fået blowjob 2 gange – jeg får aldrig sådan et og han var kommet i hendes mund begge gange. Under sex, havde han spurgt hvad hendes højeste seksuelle ønske var. Her havde fortalt, at hun tændte på dominans – hvilket jeg ikke kan give hende. Jeg er en tøffelhelt til daglig og et endnu større skvat i sengen. Så udviklede deres ”leg” sig til, at han testede hendes grænser seksuelt. Hun fik et stopord – æble – som skule bruges hvis det blev for meget. I starten blev det brugt en del, men efterhånden mindre og mindre.

Da jeg kom hjem var hun et stort smil – selvom hun ikke ville indrømme det, så var det åbenlyst, at hun aldrig havde fået så god sex. Hun snakker nu tit om ham, altid et smil. Hun sms’er med ham dagligt og han har gjort det tydeligt, at han vil have mig ud af billedet, så han kan få hende for sig selv. Indtil videre er jeg dog en lykkelig hanrej J

porno med danske piger