Affære med tilladelse

SPAR MANGE PENGE

Hendes ankler bliver bundet til bordbenene, så hun nu ligger med spredte ben, ude af stand til at bevæge sig, ude af stand til at forsvare sig, helt magtesløs. Therese mærker nu blide kys…

Det er lørdag aften Annika har gjort sig klar til at tage ud til en veninde for at spise og bagefter skal de i byen og for nemhedens skyld skal hun sove der, hun giver Kim et langt farvel kys og fører sin hånd ned og ligger den uden på hans bukser og giver ham et klem, “Hyg dig i aften skat” hun ved godt at Kim for besøg af Therese.

Et par timer senere banker det på døren, Kim lukker op og uden i gangen står Therese.

Kim kikker kold på hende og spørger “Hvad vil du her?”

Therese bliver forvirret, en masse tanker farer igennem hendes hoved, hun kunne da ikke havde misforstået den besked.

For 14 dage siden sad Maria og hende og hygge da SMSen tikkede ind “Vil du havde sex med mig, så kom lørdag om 14 dage, ta’ bus 702 kl 21:40. kys Kim”
Therese havde vist Maria den, og Maria havde sagt “Helt sikkert, jeg skal nok tage drengene så”.

Therese tænker over beskeden igen, og lyser så op “Jeg vil havde sex”.
“Det var godt tøs” Kim træder tilbage og Therese skal til at gå ind, men Kim stopper hende, “Det har du vist ikke fået lov til”

Han lukker døren ligt i og roder omme bag den, og åbner den så igen, “Tag dit tøj af !”

Therese udbruger “HER, midt i opgangen?”

“Du er velkommen til at tage af sted igen, hvis du er utilfreds!”

Ja den var god, hun havde jo taget den sidste bus, så skulle hun hjem var det 3km til at gå eller ringe efter nogen, men hun ville jo gerne havde sex hed ham og var spænd på hvad han kunne finde på.

“Ok” hun kikker sig ligt nervøst omkring, og tager sit tøj af, hun står nu fuldstændigt blottet midt i en opgang. Kim træder frem og giver hende et hundehalsbånd på, det var åbenbart det han havde rodet efter bag døren.
I det samme høres en dør åbne på 1. salen. Therese ser forskrækket på Kim og vil ind, men Kim siger bare “Sæt dig på dine knæ og adlyd, FORSTÅET”.

Therese sætter sig, og kikker op af trappen, Ned af den kommer Benjamin, Kims 20. året overbo, han kikker en smule overrasket på Therese og så op på Kim.

“Hej Benjamin, nåå tid til vaske tøj?”
“Ja, hvem er hun?”
“Nå bare en tøs der trænger til opdragelse”
Therese ser forlegent ned i gulvet.
“Jamen det ser ud til du for en god aften, vi ses”
“Ja det gør vi, du skal ikke tage dig af hvis du høre ligt lyde i aften.”
“Nå Therese, kom så ind”

SEX I DAG?

Therese vil rejse sig, men igen stopper Kim hende, “Nej Nej Nej lille søde Therese, du skal blive nede på alle 4″ og han trækker i snoren der er sat på halsbåndet.

Hvad Therese ikke ved, er at det hele var en del af planen, Kim havde send en sms til Benjamin om at han skulle gå i kælderen med vasketøj nu, vis han ville se noget lækkert, det var imens han stod og roede bag døren.

Therese bliver trukket ind i stuen og sat midt på gulvet, på knæene med rat ryk.
Kim har lagt en del ting frem på bordet, kan hun se.

Han taget en kæde, men bryst klemmer i, sætter sig på huk foran Therese, lægget sine hænder på hendes hals, kysser hende på munden, driller hende med tungen og imens mærker hun hans hænder glide ned imod hendes bryster, hun venter bare, ved hvad der skal ske, og så kommer det første niv i det højre bryst og så i det venstre, Kim kikker tilfreds på hendes bryster, der nu er dekoreret med en kæde, han løfter op i den, Therese må rejse sig for at undgå at det gør alt for ondt, men Kim følger efter og til sidst står hun på tær og Kim rykker i kæden så den lige kommer over det punkt hvor hun ikke er høj nok, det spænder og gør ondt i brystvorterne, men det er behageligt samtidigt.

Kim kikker tilfreds Therese i øjnene, han kan se hun nyder smerten, og det nyder han.

Kim giver slip, tager noget fra bordet og går om bag Therese, hun for nu bind for øjnene.

Det er helt sort nu, hun lytter for at finde ud af hvad han laver, hun kan ikke hører noget, står han bare og kikker?

Så kommer smerten igen, bryst kæden bliver løftet op i et hurtigt ryk og det kommer bag på hende, hun ud kommer med et lille skrig, med bliver stoppet af Kim som stikker sin tunge ind i hendes mund så hun ikke kan sige noget, i modsætning til smerten i brystet er kysset blidt men bestemt, det er en mærkelig kombination, men føles behageligt.

Lige så hurtigt rykket var kommet lige så hurtigt slipper Kim igen og flytter sig væk.

Therese sår igen i sin helt egen verden og bare venter på hvad der nu skal ske.
Hun mærker hans hænder, de glider blidt over hendes ryk og videre om til hendes bryster, han kæler for dem og så køre han længere ned, ned langs siden, og ned over hendes balder, og ned langs benene på bagsiden, de kommer om på forsiden og går opaf igen, op så de til sidst er ved hendes mis, han masserer den blidt men stopper så igen, SLAM, en voldsom smerte flyver igennem Therese som næsten for et chok, Kim har fundet en pisk frem, men har gjort det forsigtig med den ene hånd imens den anden havde kælet hende, for at få så stor en effekt som muligt, slaget sad perfekt over hendes balder, straks efter mærkede hun igen den blide hånd der nænsomts kælede hendes balder, SLAM igen fald et piske slag, denne behandling med skiften slag og kælen forsatte et stykke tid, men selv om Therese prøvede at forudse hvornår slaget kom så hun kunne spænde og være parat til det næste slag, så lykkedes det ikke,

Kim kunne se hvornår det næste slag skulle falde, hvornår Therese for et kort øjeblik slappede af at hans kærtegn.

Så var der stille igen, hun kunne fornemme han lavede noget men ikke hvad, så kom smerten i hendes bryster tilbage, hun blev hivet frem af, men hun kunne kun gå få skridt, så stod et bord i vejen og det tvang hendes krop ind over bordet, brystkæden blev spænd fast så hun ikke kunne gå tilbage, og så blev benene spredt, og ved fødderne blev hun spændt fast til bordbenene.

Der står hun så, foroverbøjet ind over bordet, støttende på sine hænder, Therese kan lige bukke sig så meget frem at brystkæden ikke hiver i hende, men Kim som står bag ved hende og har fat i hundesnoren han hiver drillende i den så brystkæden spænder og så kommer der slag på hendes baller, igen og igen, hun vrider sig af smerte, denne gang er de hårdere og kommer lige efter hinanden, og vredne i hendes krop gør samtidigt at brystkæden spænder i brysterne, så stopper han igen, hendes balder brander nu og varmen breder sig i Thereses krop, hun falder forover, og slapper af i kroppen.

Kim sætter sig ned og puster på hendes balder, den store forskel på hendes varme balder og den kolde luft for det til at sitre og føles behagelig. Der er stille igen, Therese slapper af, men samtidig venter hun, hvad skal der ske nu, hendes ben bliver løsnet, hun bliver rejst op og der kommer et stort ryk i hendes brystvorter, Kim har hevet klemmer af og blodet der nu for lov til at komme ud i brystvorterne for dem til at svige.

Kim løfter Therese op på bordet så hun sidder på det med benene ud over kanten, Kim spreder hendes ben, stiller sig helt tæt op af hende, det første hun mærker er at Kim ikke længere har tøj på, hans stive pik lægger sig lige ude for hines mis, hans hænder tager blidt på hendes bryster, en finger på vær sit bryst, nulre roligt de ømme brystvorter, hun mærker hans mund blidt mod sin, hans tunge der stille presser sig ind, hun fører sin hånd ned, mærker hans pik, kæler for den, men så griber Kim hendes hænder, tvinger dem bag ud, så hun kommer ned og ligge på bordet, hendes hænder, bliver tvunget over hendes hoved og bundet der oppe, hun prøver at løfte dem, men kan ikke, de er ikke kun bundet sammen, men også bundet til noget så hun ikke kan flytte dem.

Hendes ankler bliver igen bundet til bordbenene, så hun nu ligger med spredte ben, ude af stand til at bevæge sig, ude af stand til at forsvare sig, helt magtesløs.

Therese mærker nu blide kys mod hendes ben, de starter nede fra og bevæger sig stille og roligt længere og længere op, han nærmer sig hendes klit, men søger hele tiden uden om, Therese tikker nu “Kom nu, slik mig” Kim forsætter med at bevæge sig ved siden af, men til sidst mærker hun munden kysse hendes klit, hun skyder underlivet op af for at mærke ham endnu mere, tungen begyndet at lege med den og der komme lette bid i den også. Hun mærke hans tunge gå på opdagelse og den søger ind i hendes revne.

Kim slikke både inde og ude, leget rundt om hendes klit, stopper og puster blidt på klitten og slikker så igen. Han flytter sig nu fra hende, der går ligt tid, hvor hun kan hører ham lave noget omkring hende, og så kommer der en brandene smerte der flyder ud over begge bryster, Kim har haft 2 store lys tænd, som har en masse flydende stearin, der nu er dryppet ud over begge brystvorter.

Så mærker hun et dryp ved hendes knæ, det brander let, og et dryp mere, og et til, langsomt dryp for dryp, skiftes vis på højre og så venstre ben, nærmer det sig mere og mere hendes mis og varmer hendes ben op med den brandene stearin, så kommer dryppet hun har ventet på og frygtet, en stor gang stearin rammer hendes klit og løber ned over hendes følsomme skamlæber, det brander i hendes underliv, men smerten er berusende og hun nyder den.

Og som i kontrast til den brandenen smerte mærker hun igen Kims blide kys på hendes ben, langsomt bevæger de sig ind imellem benene, til sidst mærker hun blide pust op i hende, den skiftene håre og blide behandling, har helt sikkert tændt hende og Kim kan se at Therese er godt fugtig, nu har han ville havde hende så længe, begæret hende vær gang de mødtes, og nu skulle det være, hen fjerner stearinen fra hendes skridt, kommer med en klud og tørre hende så hun er helt fri for starin på og imellem benene og fjerne så også stearinen fra hendes bryster, hun bliver bundet op, fjerner bindet fra hendes øjne, han tager hendes hånd og trækker hende med ind i soveværelset, stiller sig tæt op af hende, ser hende dybt i øjnene, de mødes i et kys, hans hænder går igen på opdagelse, kæler hende over alt, det samme gør hun,

hun bukker sig ned på knæ og kæler for han pik, kysser den på hoved og tager den så i munden, Kim står med lukket øjne og nyder hendes behandling, hendes skiftes imellem at kører tungen op og ned af skaftet og sutte ham. Kim tager fat i Therese, løfter hende op og skubber hende bag over så hun lander på sengen, han følger efter, ligger sig ved siden af hende, hans hånd finder ned imellem hendes ben og han begynder prøve at føre en finger op i hende, hun er våd, han tager en finger mere op, hun ligger med lukket øjne og nyder behandlingen, han fører en finger mere op så der nu er 3 oppe, imens slikker og bider han blidt i hendes ene brystvorte.

Til sidst tager Therese fat i Kim, nu vil hun mærke ham oppe i sig, hun trækker ham ind over sig, han fører sin pik ind i hende, tager begge hendes hænder, de fletter deres fingre og Kim presser hendes hænder ned på vær sin side af hendes hoved så hun ikke kan flytte sig, han kysser hende imens han bevæger sig langsomt ind og ud af hende, langsomt øger han tempoet, men så stopper han, Therese tænker nej ikke nu hvorfor stopper han, han er da ikke kommet, Kim flytter sig og med et hurtig tag i hendes ben ligger hun pludselig på maven,

Kim ligger sig på hendes ryk, og trænger igen op i hende, hans pik fylder hende helt ud og rammer hende de rigtige steder, der går ikke længe før han kan mærke hun spænder i kroppen, orgasmen får hendes skede muskler til at kramper om hans pik og det for han til at sprøjte langt op i hende. Therese slapper af og putter sig ind til Kim og de falder i søvn sammen.

porno med danske piger