Tvungen fadderskab!!

SPAR MANGE PENGE

I skal vide, at jeg har et helt klart formål med min planlagte utroskab. I skal bolle mig tyk. I skal simpelthen bedække mig ud over alle grænser. I skal sørge for, at jeg får så megen sperm…

Min hustru ser, for at sige det rent ud, brandgodt ud. Ikke så høj, men med en usædvanlig smuk, naturlig brun hud, mørkt, glat hår, brune, meget spillende og levende øjne og en fræk mund.
Hun er slank, har, i forhold til sin krop, ganske store bryster, der ikke bærer præg af at have “fodret” 2 børn men derimod stritter mod partneren med provokerende strittende brystvorter.
Fast over alt på kroppen, ikke mindst i ballemuskulaturen, der bliver holdt ved lige ved moderat motionsdyrkelse. De ædlere dele, skeden og lejlighedsvis, anus, er særdeles stramt, hvilket jeg naturligvis ikke klager over. Jo, måske hendes anus idet jeg, pga. størrelsen på min pik, kun sjældent får lov at gæste hende der.

2 børn har vi og det er blevet et drejepunkt i vort liv. Ser I, jeg har det helt fint med disse 2 velskabte børn på hhv. 6 og 9 år, de har nået en alder hvor deres mor og jeg er begyndt at kunne nyde hinanden mere og mere og det benytter vi os af i videst mulig omfang. Altså skøn og til tider eksperimienterende sex med frække fantasier til at tænde os helt af. Derfor er jeg også blevet stereliseret for 4 år siden for at vi ikke skulle tænke på hverken Roskilde, gummi eller andre svangerskabsforebyggende foranstaltninger.
Men så skete der jo altså det, at en af kvinderne i vor omgangskreds blev gravid med en efternøler. Godt for dem, for det var hvad de ønskede. Og vi havde jo vores på det tørre og jeg kunne ikke producere flere børn, sådan var det. Troede jeg.

Min kone begyndte med, at “det kunne være skønt med endnu en frugt af vor kærlighed, et kærlighedsbarn som det sidste” og andre sætninger som, at “hun elskede mere end noget andet de perioder, hvor vi kort og godt kneppede for at gøre hende gravid, bolle hende op, gøre hende tyk” og mere i samme skuffe. Det endte i lang tid med, at vi fik gejlet os op til en gang forrygende sex og det var jo herligt.

Dog blev det mere og mere påtrængende at min hustru i større og større omfang talte om det at blive gravid igen. Det var efterhånden næsten lige så sikker som amen i kirken, at når vi nærmede os klimakset, så kom sætningerne; “åh ja, giv mig din sæd, sprøjt mig fuld, fyld min fisse og min livmor med din fede sperm så jeg kan blive tyk” og mere i samme skuffe: “gør mine patter store og fyldte med mælk, kom med spermen” medens hun i næsten aggressiv grad masede sin fisse ned over min pik som om hun ville forhindre, at spermen skulle kunne komme ud igen, at den skulle leveres direkte ind i livmoren..

Selvfølgelig var det meget frækt i øjeblikket og jeg sprøjtede da også lystigt i præcis der hvor hun ville have det i en lang periode. Det var meget frækt at høre.

SEX I DAG?

Men det blev lidt enerverende. Især da hun blidt foreslog, at jeg skulle lade mig indlægge og få etableret sædstrengen igen. I starten smilte jeg blot af det, men da det gik op for mig, at hun rent faktisk mente det, så blev det en belastning og det gik ud over min præstations evne.
Faktisk blev det til så stort et problem, at da jeg direkte gjorde hende det klart, at jeg ikke agtede at lade mig gøre “viril” igen og lade hende få sin vilje, ja, da talte vi faktisk ikke sammen i 8-10 dage, hvilket aldrig er sket før.

Som jeg nævnte i starten, så er min hustru meget bestemt. Har hun sat sig noget for, så bliver det som regel også gennemført.
Så kom det! Jeg troede helt bestemt, at jeg hørte forkert. “Gravid, det bliver jeg. Så er det op til dig om du vil deltage i bedækningen eller ej. ” Stiktosset blev jeg og vi talte igen ikke sammen i nogen tid. Og slet ikke om emnet og sex, det var stort set ikke eksisterende.

Tingene gik lidt i sig selv igen indtil en sommeraften, hvor vi havde en større gade-komsammen i haven med en masse mennesker, både nogen vi kendte godt og nogen, som vi kun vidste hvem var.
Øl og vin løsnede stemningen og musikke indbød til dans på terassen. Og min hustru, som er meget glad for at danse var næsten helt den samme, frække pige, som jeg kendte fra tidligere. Vi dansede, hun mest, og også med de andre idet jeg ikke nyder dansen helt så meget som hende. For en gang skyld fik jeg lidt for meget at drikke, ikke at jeg var ravende fuld, men jeg kunne bestemt godt mærke det, så jeg meddelte min hustru, at hun selv måtte få de sidste gæster ud, jeg ville lægge mig.

Jeg valgte, pga. min tilstand, at lægge mig i gæsteværelset idet vor soveværelse er på 1. sal. Gæsteværelset er vinkelbygget og med både en 1½ mands seng samt en køjeseng i den anden ende, og jeg lagde mig i den underste køje i køjesengen og faldt næsten med det samme i søvn.
Hvad der vækkede mig ved jeg ikke men måske var det døren, der blev slået op med en dæmpet brag, efterfulgt af 3 mennesker, der tumlede ind i værelset. Mit nattesyn var helt på toppen, så det tog mig ikke lang tid at konstatere, at én af de 3 var min hustru. Hun var i selvskab med 2 af de mandlige gæster, faktisk et par pænt store fyre og som jeg huskede dem, meget behagelig og selskabelige.

Hvad de havde gang i var ikke svært at se eller høre, de stønnede og gispede som en zoologisk have i brunst og det var vel også nærmest hvad de var. I brunst. Jeg var i den grad rystet og var ganske ufortagsom. Min hustrus skjortebluse var knappet helt op og halvt nede over hendes skuldre men hendes bryster frøs bestemt ikke, de var hver især voldsomt optaget af de 2 fyres hænder og munde. Der blev gramset langt ud over det respektable.
Med et par rap over fingrene og et par hurtige bemærkninger fik hun de brunstige tyre til at sætte sig på sengen medens hun tændte den lille natlampe. Hendes næste ord fik det næste til at fryse til is inden i mig. “I er et par dejlige fyre og I skal få lov til lige hvad i har lyst til, også at kneppe mig i røven.
Men, I skal vide, at jeg har et helt klart formål med min planlagte utroskab. I skal bolle mig tyk. I skal simpelthen bedække mig ud over alle grænser. I skal sørge for, at jeg får så megen sperm og i mig, at jeg ganske simpelthen ikke kan undgå at blive gravid. Og I kan være ganske rolige, I bliver aldrig stillet til regnskab og jeg skal nok selv sørge for at klare min mand uden at det kommer til kendskab, at der er Jer, der har kneppet mig, er I med på det?”
Hvis jeg var rystet, så var fyrene ganske himmelfaldne. Den ene var ikke helt sikker på, at han ville stille sig til rådighed på den måde, men min hustru krængede stille og roligt sin kjole op over hovedet og stod således i højhælede sko, en smuk g-strengs trusse og derudover ganske nøgen. Hun smøg sig ind til ham så hans hoved hvilede mellem hendes bryster og spurgte om han nu var helt sikker.

Det endte med, at begge fyrene i løbet af få sekunder var ganske nøgne. Det var et par pragteksemplarer af et par parringsdyr, flotte og veltrænede og foruroligende veludrustede. Især ham, der havde været lidt tøvende da meningen gik op for ham.

I lyset af natlampen så jeg min hustru knæle foran fyrene og medens hun gned på den ene pik med en hånd, så suttede og slikkede hun lystigt på den anden pik. Da begge pikkene ved den behandling blev om muligt endnu større og knejsende fik det min hustru til at udtrykke tvivl om, hvorvidt hun kunne indfri hendes tidligere fremsatte lovning, at de måtte bolle hende i røven også. Hertil grinede de blot og sagde “et løfte er et løfte, ikke?”
Medens hun fortsat slikkede fyren med den kanon store pik gik den anden om bag hende og fik hende op at stå med strakte ben hvorefter han begyndte at slikke hende i både fisse og røv. Jeg kunne ikke rigtig se det idet han dækkede for udsynet til herlighederne, men bevægelserne og min hustrus lyde var ikke til at tage fejl af.
Efter kort tid rejste fyren sig op og stillede sig nu helt tæt bag min kones røv. Jeg kunne stadig ikke se noget, men min hustru stønnede nu pludselig meget højt, ømmede sig lidt medens fyren vedblev at mase sig op i hendes ellers våde fisse. Men han havde nu også en ganske pæn pik.
Hans højde kontro min hustrus højde gjorde, at hun næsten kom op at hænge på pikken medens han i seje træk kneppede hende. Det var fuldstændig uvirkeligt; her lå jeg mindre end 4 meter fra min elskede hustru, der, uvidende om, at jeg var tilskuer til akten, blev gennemkneppet at foreløbig én fyr!! Under knepperiet glemte hun fuldstændig at tage sig af fyren med den store pik, der blot stille og roligt onanerede sin pik med min hustrus hånd medens hun koncentrerede sig om at modtage pikken i fissen. På et tidspunkt begyndte knepperen at støde hårdere og hurtigere og min hustru trak sig så hurtigt væk fra ham og fik ham til at lægge sig på ryggen på sengen. Hun skrævede herefter ind over ham, bakkede ned mod pikken, rakte bag om og tog fat i pikken, der blev rettet lodret op hvorefter hun satte fissen ned mod pikken. Hun satte sig helt ret op på pikken hvorved den kom meget langt op i min hustru, der ikke var fri for at ømme sig lidt. Efter at have siddet lidt på denne måde begyndte hun at rokke/gnide frem og tilbage hvilket i lyntempo fik fyren til at annoncere, at “nu kommer jeg altså hvis du bliver ved! Er du sikker på, at jeg skal sperme i dig?”. Det gjorde min hustru afsindig liderlig og hun øgede farten væsentlig medens hun stirrede fyren i øjnene og sagde; “kom så med det, kom med din fede, varme sperm, sperm mig helt op i maven, lad mig mærke strålerne fra din pik når du boller mig tyk. Kom med det!”. Lige idet fyren spændte ryggen og begyndte at stønne højt satte min hustru sig helt stille på fyrens lår med pikken mast længst muligt op i underlivet. Hun var helt utrolig liderlig og, var jeg bange for, helt igennem modtagelig. Sekundte efter udbrød min hustru rytmisk “ja, ja ja ja, åh ja, jeg kan mærke, at den banker og at du spermer langt, langt op i mig, åh, det er herligt, bliv ved”. Hold kæft hvor var det liderligt at være vidne til men hvor var jeg også ked af det. Her lå min elskede hustru og blev gennemkneppet at andre end mig, andre, der uhæmmet fik lov til at sprøjt sperm op i hendes dejlige underliv..

Under knepperiet havde den anden fyr delvist leget med min hustrus anus samt hendes bryster, der i den grad var blevet masseret. Han havde lagt sig i sengen ved siden af med strittende pik.
Da min hustru havde sundet sig over orgasmen, satte hun hånden ned foran fissen som en slags prop medens hun langsom hævede sig op og den helt igennem våde, delvist bløde pik langsomt gled ud af min hustrus fisse. Hold op hvor var den faktisk stor.
Som et planlagt job kravlede min hustru nu over på den anden fyr, der lå med fødderne hen mod mig, hvorved jeg bedre kunne se, hvad der foregik.
Da hun var kommet lidt i stilling over fyrens faktisk enorme pik, i hvert fald i forhold til min hustrus røv og fisse, tog hun med den ledige hånd fat i pikken, rettede den op mod fissen og fjernede hendes “prop-hånd”. Selv om hun faktisk var helt oppe på knæ over fyren, så rørte pikken hendes nu meget opsvulmede skamlæber, der også begyndte at dryppe af sperm. Den dryppende sperm fra den første ladning brugte hun til at smøre på det kollosalt store pikhoved og jeg kunne høre hende udtrykke tvivl om, hvorvidt det ikke ville komme til at gøre for ondt.

Selv med pikhovedet fedtet godt og grundigt ind bukkede pikken under presset fra fissen da hun begyndte at sænke underlivet ned over pikken. Hun kørte lidt op og ned og pludselig “smuttede” pikhovedet ind og hun kom med et mindre hyl og sad så helt stille lidt. “Av for helvede, kan vi ikke bare spille den af og du kan så sprøjte uden på fissen?” Fyren svarede ikke men tog stille fat i hendes hofter og begyndte stille at kneppe hende med små tag. Hun lod ham styre og lidt efter lidt kom mere og mere af pikken ind i hende. Helt ind kom den altså ikke, det var simpelthen så tyk ved roden, at hun må have følt sig afsindigt udspilet såfremt det sidste af pikken kom med ind.
Med denne store pik var det ikke muligt at sætte sig helt ned på fyren, det gjorde ganske enkelt for ondt så efter noget, der virkede som en evighed af kneppen, stønne og pusten, løftede fyren min hustru af moppedrengen, fik hende til at stå på knå og albuer medens han stod med bøjede ben bag hende og styrede kødpælen ind i hende igen. Åh, hvor hun gav sig, nu var det i højere grad ham, der styrede farten og især dybden hvormed han kneppede hende. Jeg kunne se, at det efterhånden var ved at være oppe over, hvor han var mere sammenbidt, holdt hårdere i hendes hofter og bankede hårdere med pikken i hendes fisse. Fissen næsten skummede af oppisket sperm og fisse safter, og det var efterhånden lykkedes fyren at få hele pikken mast op i fissen til lyden af min hustrus stønnen og klynken.
Det var nu tydelig for enhver, at det var ved at være oppe over for fyren, både set med hastigheden og intensiteten af hans knepperi. Også min hustru kunne mærke det. Faktisk bad hun ham om at stoppe da hun kunne mærke, at pikken begyndte at vokse, både i længden og tykkelsen og det gjorde ondt når han ramte hende i bunden af fissen. Det var nu ikke noget fyren tog sig af og pludselig hamrede han pikken ekstra hårdt op i min hustru med hendes smertenshyl til følge. Igen og igen gentog det sig, tydeligvis hvergang han spermede og hver gang skreg min hustru op når pikken forsøgte at trænge helt op i hendes livmor. 5-6 gange bankede han pikken ekstra hårdt op i hende hvorefter støddene aftog lidt og det endte med, at han mere eller mindre “faldt” ud af hende, stadig med stiv pik, så det medførte et hørligt “svup” da pikke forlod fissen.

Fissen var til gengæld ikke noget særligt kønt syn. Svulmende, hævet, sølet ind i sperm, indvendig som udvendig, og tydeligvis vanskelig ved at trække sig sammen efter mødet med den store pik. Min hustru tog langsom sin hånd ned til den ømme fisse, hjalp med til at “lukke” skamlæberne og ellers tørre noget af spermen af fissen. Hun førte hånden op til munden og smagte langsomt på spermen med lukkede øjne. Brysterne virkede også helt slappe efter den voldsomme ophidselse og fyrene lå bare afslappede, nærmest som om de sov.

porno med danske piger