Hun prøvede min mands tykke pik

SPAR MANGE PENGE

Så trak hun ud i elastikken, løftede Johns underbukser ned, og udbrød med et lille gisp: ”Hold op mand” Hun havde netop kigget på den største tissemand hun nogensinde havde set…

Vi var inviteret til middag hos et par af vores gode venner, Birgitte og Kasper. Som så mange gange under den slags middage, hvor rødvinen flyder i en lind strøm begyndte vi at tale om sex. Efter en række uskyldigheder blev samtalen saftigere og saftigere, og vi fik taget hul på nogle af de emner, som altid undrer det modsatte køn. Vi tøser spurgte om det virkelig var rigtigt, at mænd foretrækker former frem for lange tynde ben. Det kunne de kun bekræfte, selv om Kasper bemærkede, at han da også tændte på lange ben. Men jo, lidt ekstra sul på kroppen skader ikke, bemærkede han. ”Nåh, så har du da et problem, hva John. Christine er da alt for tynd”, lo Birgitte mens hun kiggede drillende på mig. Jeg er vist det man kalder petite og render rundt med smalle hofter og en lille B skål.

”Ja, jeg kunne da også godt tænke mig nogle større bryster, sådan nogen som dine, Birgitte” sagde jeg med henvisning til hendes pænt store D skåle, som jeg ved alle mænd kigger efter. ”Tak”, sagde hun, ”men de er nu lidt i vejen nogle gange”, smilede hun og tog en slurk vin. ”Jeg synes de ser meget dejlige ud”, sagde jeg. ”Er de ikke, John?” ”Jo jo, det er de da”, fremstammede han mens han var ved at få vinen galt i halsen. Kasper smilede bare over mod mig og blinkede.

”Hvad med tissemænd”, råbte Kasper? ”Nu vil jeg gerne vide om størrelsen betyder noget for en kvinde?” Det er vist en klassiker. De fleste mænd er kronisk angste for om de er tunge nok mellem benene, og om vi kvinder har været sammen med en der havde en større tissemand end dem selv, og selvfølgelig om han var en bedre elsker.

Historien om Johns
”Tjah”, svarede jeg, ”størrelsen betyder klart noget, også selv om man elsker sin partner, så vil man jo gerne kunne mærke den, ikke? Det behøver ikke at være en hingstepik – ikke nødvendigvis, i hvert fald…Meen”, fortsatte jeg, ”jeg har jo ikke noget at klage over”, sagde jeg med et djævelsk glimt i øjet. ”Hvad?” Kasper lænede sig hen over bordet, ”hvad skal det betyde? Fortæl!” ”Naej, ikke noget”, svarede jeg. ”Jo, kom nu”, lød det fra Kasper, og nu også Birgitte: ”Fortæl, Christine, nu er du jo begyndt, fortæl”, sagde hun og kiggede nysgerrigt over på John. John sagde ingenting, men smilede blot mens han rykkede lidt rundt i stolen. ”Jo, ser I John er rimelig veludrustet” fortalte jeg, ”og lad os bare holde der”. ”No way! Kom nu, Christine, du begyndte, details!, details!”, sagde Birgitte. Stemningen var godt oppe at køre.

Jeg kiggede over på John, ”tjaah, vi kan vel ligeså godt sige det som det er, skat?” ”Hold nu op, Christine”, sagde han. ”Jo, det er du da, der er da ingen grund til at holde på hemmeligheden, når nu det er rigtigt, at du er udstyret med en ordentlig svaber”, fniste jeg over mod de andre. Birgitte smilede for sig selv, og sagde nysgerrigt: ”Svaber, hvad skal det betyde? Hvor stor er den da?” ”Den er måske ikke så lang som en hingstepik, men den er mindst ligeså tyk” svarede jeg efter at have pillet lidt af etiketten af vinflasken. ”Tykkelsen på din pik i stiv tilstand svarer vel til en gammeldags ølflaske, altså bunden af den, gør den ikke, skat?” Du nikkede og sagde, ”så specielt er det vel heller ikke?” ”Jo”, sagde jeg, ”DET ved gud det er, og det skal du bare være glad for, for jeg er glad!”

Kasper sagde ikke noget mere, han stirrede med blanke øjne ud i luften og havde fået lidt røde kinder. ”Jeg har heller ikke noget at klage over”, sagde Birgitte, mens hun gav Kaspers arm et klem: ”Kasper er også godt udstyret, måske ikke med en ølflaske mellem benene, men med en dejlig lang pik – i hvert fald over gennemsnittet!” ”Hvor lang er den da”, spurgte jeg nysgerrigt Birgitte, mens jeg forsøgte at kigge Kasper i øjnene. Kasper så lidt beklemt ud ved situationen. ”19 cm”, svarede Birgitte. ”Jeg vil vædde på at jeg kan gøre din pik 3 cm længere” fløj det ud af mig. ”Top!” sagde Kasper. ”Så vil jeg også se Johns tissemand i aktion”, lød det fra Birgitte mens hun rejste sig for at gå på toilettet. ”Nej, det er selvfølgelig bare for sjov”, sagde hun. ”Vent på mig, jeg skal med”, råbte jeg, og fulgte efter hende på toilettet.

Samtalen på toilettet

Ude på toilettet sagde Birgitte efter nogle sekunder: ”Fræk samtale, hva? Lidt pirrende med sådan noget snak. Vi er sgu heldige os to tøser, med sådan to dejlige mænd. Men det er jo bare for sjov det her”, lød det mens hun checkede sin mascara i spejlet. ”Ja, vi er ret heldige”, sagde jeg, og så hørte jeg mig selv sige: ”Altså, hvis du gerne vil prøve en stor pik må du gerne låne ham. Det er helt okay med mig. Jeg tror også godt han vil. Det er rigtigt nok hvad jeg fortalte derinde, John har en virkelig tyk pik, som jeg ikke i levende live har set større. Den er ikke det længste jeg er stødt på i pornofilm i hvert fald, men den er klart den tykkeste. Jeg kan godt forstå, hvis du er fascineret af det, så jeg synes du skal gøre alvor af det. Også nu hvor jeg så åbenlyst inviterer dig,” grinede jeg.

Birgitte sagde ingenting, men kiggede bare på mig med hvad jeg synes så ud som lidt blankere øjne. Hun blev også lidt rød over udskæringen. Jeg fortsatte, for nu var jeg selv blevet lidt hooked på den ide, der egentlig blot startede som en hurtig indskydelse: ”Jeg ved, at han tænder på dig – du har jo et frækt glimt i øjnene, og I har vel også flirtet lidt.” ”Måske lidt”, smilede hun: ”Han er jo en dejlig mand. Og det er en af de ting jeg aldrig har prøvet, selvom Kasper ikke er blandt de mindste.”

”Ud over det, Birgitte, har jeg også ham mistænkt for i al hemmelighed at drømme om dine bryster. De er jo virkelig smukke, du er utrolig heldig at have et par nødder, der er så formfuldendte. De er jo helt kuglerunde. Og de fleste mænd tænder jo også på store bryster.” ”Jamen jeg synes bare de er begyndt at hænge lidt.” ”Er du klar over at det er de fleste mænd meget begejstrede for,” sagde jeg.

”Faktisk ville det være en fræk oplevelse for os alle sammen. John og jeg har en gang imellem snakket om at det kunne være spændende at dele sit sexliv med andre, og jeg må indrømme at jeg er blevet ret liderlig af vores snak her i aften. Det tror jeg også du er, er du ikke?” ”Jo”, sagde hun stille. ”Jeg ved ikke hvad det er, men jeg kan ikke få dine historier om Johns tykke pik ud af hovedet. Det er jo ikke fordi Kim har en lille én, faktisk er den langt over gennemsnittet, fniste hun, men jeg vil bare gerne prøve hvordan det føles at lirke sådan en moppedreng ind i min fisse.”

”Nåh men, jeg synes altså så at du skal prøve det af. Jeg kan godt spørge John. Jeg kunne godt tænke mig at se på”, smilede jeg til hende. ”Men hvad tror du Kasper vil sige til det?” ”Hmm…det er svært at vide, egentlig har jeg ham lidt mistænkt for at han godt kunne tænde på ideen, men jeg ved det ikke. Nu er han jo ikke den jaloux type, og vi har jo også lovet hinanden at vi skulle prøve en masse spændende ting af, men jeg ved ikke hvad han vil sige til det hvis jeg sagde ligeud: ”Øh skat, jeg vil gerne prøve at elske med John”.”

”Well, der er vel kun én måde at finde ud af det på”, sagde jeg og tog hende om skuldrene! ”Skal vi gøre det eller hvad? Vi lever kun én gang, og det er nu vi er liderlige, ikke?” ”Lad os se hvad der sker – du er dejlig, ved du godt det?,” fnisede Birgitte.

Aftalen
”Nåh, hvor kom vi fra?”, sagde jeg med et stort smil, mens jeg satte mig ned igen. ”Hvad har I fyre snakket om mens vi var væk? Og spil nu ikke uskyldige her.” ”Vi snakkede såmænd blot om hvor dejlige I er begge to”, sagde John og kiggede mig direkte ind i øjnene. ”Og om hvor heldige vi er at have kvinder, der er så hotte og sexede.” ”Taaak”, svarede vi i kor, ”I er nu heller ikke værst”.

”Nåh men det lyder da som om I ikke har spildt tiden. Vi piger har også brugt tiden fornuftigt”, sagde jeg og holdt en lille pause inden jeg fortsatte: ”Hvad siger I til et lille eksperiment her i aften?” ”Sig frem”, sagde John med et smil om læben, synligt interesseret. ”Jo ser du, Birgitte kunne godt tænke sig at se Johns moppedreng i aktion, men hun vil selvfølgelig kun hvis du siger god for det.” ”Klart”, råbte Kasper, der var ved at blive lidt snaldret, ”lad os se dyret! Frem med den John! Nu skal vi sgu se den!” John smilede bare: ”du er for utrolig Christine”. ”Kom nu, skat – hun vil gerne se den.” ”Nej, det er for åndssvagt.” ”Faktisk så vil hun ikke bare gerne se den. Hun vil også gerne røre ved den. Kasper, er det okay med dig?”

Han kiggede interesseret over på mig, og derpå over på sin kæreste, Birgitte: ”Ja, det kan vel ikke skade – bare den ikke bider”, jokede han. ”Den bider slet ikke”, smilede jeg sødt. ”Okay, hvis DET er okay med dig, hvordan har du det så med at hun også prøver den?” Nu blev han stille, ”hvad mener du med ”prøver den”?” ”Jo, jeg synes det kunne være frækt at se John og Birgitte sammen. Og jeg tror også at Birgitte kunne tænke sig det – bare i aften. Det er bare for i aften. Og for sjov.” Birgitte sagde ingenting, men ventede på Kaspers reaktion.

Kasper så ud som om han overvejede forslaget hårdt, men sagde påfaldende hurtigt: ”Hvis hun gerne vil, og John er med på legen, så kan jeg ikke se at der skulle være noget i vejen for det”, svarede Kasper, synligt liderlig ved tanken. Det var tydeligt, at tanken fascinerede ham. ”Det er okay med mig, hvis du gerne vil prøve noget nyt – det har vi jo sådan set også lovet hinanden”, sagde Kasper vendt mod Birgitte. Hun kiggede ham i øjnene: ”Det er kun for sjov og bare for lige at prøve det. Er du sikker på at det er okay med dig? Jeg gør det kun hvis du er helt sikker.”

”Ja hallo undskyld! nu skal der jo to til tango”, lød det pludselig fra John, ”og I må da gerne spørge mig inden I lægger beslag på mine kropsdele”, lød det påtaget indigneret, ”men hvis det er okay med alle her skal jeg da gerne lægge krop til jeres lille eksperiment”, smilede han.

Med ét var det som om stemningen ændrede sig og der pludselig blev nye spilleregler. Det var som om vi alle nu ventede i spænding på hvad der skulle ske. Jeg besluttede at gå et skridt længere frem: ”Kasper, tror du kan håndtere at se din kæreste sammen med en fyr med en ordentlig pik? Jeg kender det, vi har jo været sammen i fire år nu og du skal være forberedt på at se hende i ekstase – det føles så godt at få Johns hårde pik, og når man først har vænnet sig til størrelsen, kilder det virkelig dejligt. Jeg tror at det er ret sandsynligt at hun vil synes om det, så du skal bare være forberedt. Det går ikke at du er alt for jaloux anlagt – jeg siger det bare”, smilede jeg til ham.

”Det er okay, jeg tror godt jeg kan klare det. Jeg synes faktisk også det kunne være utrolig frækt, og hvis nu Birgitte gerne vil prøve det af, så synes jeg hun skal have lov til det. Det er lidt ligesom et eksperiment. Jeg vil bare gerne være til stede mens de gør det.” ”Så du vil gerne kigge på”, spurgte jeg? ”Ja, klart, jeg skal da se hvor meget hun nyder det”, smilede han. ”I øvrigt kunne jeg da også godt tænke mig at se Johns organ i aktion”, grinede han lidt nervøst. ”Det er jo også fascinerende for os fyre at se store tissemænd, og hvad de kan gøre ved piger”, smilede han.

Forspillet i stuen
Skal vi ikke gå ind i stuen, sagde jeg. Vi rejste os fra bordet og vandrede ind i stuen for at se hvad der nu skulle ske. John og Birgitte satte sig sammen ned i sofaen mens Kasper og jeg tog et par lænestole tæt ved hinanden. ”Kasper, sætter du ikke noget musik på, noget man kan danse til”, spurgte Birgitte. Stemningen var helt klart ændret. Vi sagde ikke så meget mere. John rejste sig og stillede sig overfor Birgitte, og tog hendes hånd og hev hende blidt op af sofaen. Han snusede til hendes hår og kærtegnede hendes nakke. De begyndte at kysse blidt mens han holdt hende tæt ind til sig. Sådan stod de i fem minutter men deres kys blev mere og mere liderlige. John begyndte at pille tøjet af Birgitte, der skød brysterne godt frem og struttede mere og mere med numsen. Hun bød sig til. Hun ville helt klart gerne tages af ham. Langsomt løsnede han knapperne i hendes bluse og trak den blidt ned over hendes højre skulder mens han kyssede hendes hals og bevægede sig lidt nedad. Den anden skulder kom også fri og han lod blusen falde ned på gulvet. Hun stod nu i en hvid blondebh, der var godt fyldt ud. Nederdelen havde hun stadig på men John havde godt fat i hendes stramme røv og forsøgte at krænge den op, så han kunne komme til. Samtidig havde hans store hænder godt fat om Birgittes bryster og der undslap et støn fra hende som følge af behandlingen. Han lod fingrene køre over hendes nu stive brystvorter, og det var tydeligt at hun nød behandlingen.

Kasper nyder forestillingen
Kasper sad koncentreret med øjnene fæstnet til synet af John og sin kæreste, Birgitte. ”Hvordan har du det, Kasper”, spurgte jeg. ”Er du okay?” Ja, det er lidt spændende at se på, synes du ikke?”, svarede han efter at have revet sig løs af det sceneri, der udspillede sig foran ham. ”Meget ophidsende. Det ser jo ud til at hun glæder sig”.

SEX I DAG?

Birgitte åbnede Johns skjorte og kyssede hans brede brystkasse let, mens hun krængede skjorten af ham. Sko og strømper var forsvundet, så nu var der kun bukserne tilbage: Birgitte tog fat i Johns bælte, hev ud i det og løsnede spændet. Nu ville hun se hvad der gemte sig inde bag ved. Hun lynede bukserne ned, og lod dem falde. Johns boksershorts bulede kraftigt ud, og Birgitte kiggede hurtigt over på mig. Hun lød højre hånds fingre køre uden på bulen over stoffet, mens hun med venstre holdt ham i hånden. Så trak hun ud i elastikken, løftede Johns underbukser ned, og udbrød med et lille gisp: ”Hold op mand” Hun havde netop kigget på den største tissemand hun nogensinde havde set. John steg ud af underbukserne og stod nu helt nøgen.

”Nu sker det, Kasper, nu tror jeg ikke, der er nogen vej tilbage. Er du stadig okay med det?” Kasper sagde ingenting, men stirrede blot på sin kæreste og hendes kommende elsker. ”Jeg tror ikke at vi ville kunne stoppe dem nu, tror du?” hviskede jeg til ham. ”Nej”, sukkede han. ”Nu skal du se din kæreste blive kneppet af en fremmed, og tilmed én med en ordentlig tissemand, én der er meget større end din egen”, hviskede jeg stille til ham, mens jeg rørte ved hans venstre arm. Han ænsede mig stort set ikke, men kiggede blot over mod parret foran ham. Den ene var hans elskede kæreste. Den anden var godt nok én af hans venner, men John var stadig en fremmed i sengen.

Jeg selv nød synet, som altid. Johns pik hang tung og tyk ned mellem hans ben, som jeg kender den. Den var halvfed, men allerede nu var det tydeligt for Birgitte og Kasper, at John er i en anden liga end de fleste mænd.

Cuckold – hanrej
cuckold-hanrej-monsterpikBirgitte var som paralyseret. Nu kiggede hun over på os. Efter at have set kort på mig, og så at jeg smilte tilbage, vendte hun blikket mod sin kæreste, kiggede ham lige i øjnene og sagde: ”Kasper, er du sikker på at du stadig vil det her, for den er virkelig stor”, mens hun rømmede sig ganske let, som om hun var usikker på hvad hun skulle sige. Det var tydeligt for os alle at der ikke var noget hun hellere ville lige nu end at få Johns pik op i sig. Kasper nikkede stille, ”hvis du stadig gerne vil prøve, så er jeg med.” ”Jeg vil rigtig gerne”, lød det hæst fra Birgitte. Hun kiggede op på John og smilede. Johns pik havde løftet sig mere de sidste par minutter, og stod nu næste kampklar. ”Det er helt uvirkeligt”, fremstammede Kasper mens han løsnede sit bælte og begyndte at hive sine bukser af, stadig med blikket fæstnet på John og Birgitte.

Jeg glædede mig selv til at se hvilken pik Birgittes kæreste rendte rundt med, men jeg kunne også godt tænke mig bare at iagttage ham, mens han nød forestillingen der udspillede sig foran ham. Så jeg besluttede mig til at holde mig lidt i baggrunden. Det var vist tydeligt, at Birgittes kæreste tændte på at se hende sammen med en anden fyr. For nu i hvert fald. Kasper smed nu sine bukser og stod nu i boksershorts. De røg også hurtigt og han satte sig ned. Kasper begyndte at lege med sin pik. Den var nu ikke særlig lille, men blegnede kun fordi Johns egen var så stor som den var. Kaspers pik var selv ret lang, i dag var så det ud som om den var et par cm længere end hvad Birgitte havde målt den til. Men det var nok fordi han var så liderlig.

Kasper begyndte at gnide på pikken mens han kiggede over på de to der tungekyssede liderligt. De ænsede ham ikke længere men var bare opslugt af hinandens kroppe. John havde hænderne under Birgittes fyldige bryster som han kærtegnede let. Hun havde stadig bh’en på, men John fik hevet en strop ned om skulderen, men besluttede sig for at hægte den helt af. Frem sprang Birgittes fantastiske bryster, og John sukkede dybt og tog om dem nedefra: ”Hold kæft hvor er de fantastiske”, Birgitte. ”Jeg er vild med dem.”

John gør sig klar

Nu tog han Birgitte om nakken og lagde an til at lægge hende ned på ryggen. Vi kunne se mellem hans ben at han allerede lagde an til at sætte den mod Birgittes fisse. Det gik lidt for hurtigt det her, men de virkede alt for liderlige til at sætte farten ned. John lænede sig frem for at kysse Birgitte. Hans tunge nosser hang ned mellem benene, men havde trukket sig lidt mere sammen, som om de var klar over at de om noget tid skulle aflevere en stor ladning sperm.

Der hang en lang tråd presperm fra Johns pik. Det var tegn på at han var super liderlig og at han glædede sig mindst ligeså meget som Birgitte. Han tændte helt klart på hendes tunge bryster og hendes dejlige hofter og frække røv. Birgitte førte en hånd ned omkring pikhovedet og derpå op til munden og slikkede det i sig mens hun kiggede John lige i øjnene. Det kunne han godt lide, og han brummede dybt.

”Jeg troede ikke i min vildeste fantasi, at den var så stor”, sukkede Kasper mens han roligt spillede på sin egen pik, der var vokset i tykkelsen. Den var utroligt våd nu og smaskede så meget at man kunne høre det i hele stuen. Birgitte kiggede over på sin kæreste: ”er det dejligt skat, spurgte hun. ”Hmmm” svarede han mens han satte tempoet lidt op.

”Kan du godt lide at se mig med en anden mand?” ”Ja”, svarede han kort. ”Du ved godt, at jeg skal kneppes lige om lidt, ikke?” ”Jo”, lød det. ”Er det okay, skat? Må jeg godt få tissemand,” udfordrede hun ham. ”Jeg vil virkelig gerne mærke Johns store pik, skat.” Kaspers pik smaskede som aldrig før. Jeg tog min hånd over og tog fat i pikken, tog noget presperm på fingrene og gned det ud over hans nosser. Han stønnede. ”Kasper, prøv at løfte dit ben op på armlænet sagde jeg til ham, så kan jeg få ordentlig fat i dine nossser.”

Han løftede begge ben op på armlænet, så hans nosser hang frit under pikken. De var godt fyldte så de ud til. Måske skulle jeg sutte lidt på hans pik, tænkte jeg, men skød det fra mig – jeg ville ikke have at han skulle komme endnu. Jeg fik fat i noget mere presperm og smurte det ind i nosserne til lyden af hans højlydte stønnen. John og Birgitte var end ikke begyndt at bolle endnu, og hendes mand var allerede ved at komme ved tanken om det.

Jeg krammede hans nosser, og lod dem “smutte” mellem mine legende fingre. Mere presperm strømmede ud af pikken. Jeg dyppede langfingeren i det, og pressede forsigtigt mod hans røvhul. Han stønnede højere, så jeg borede fingeren længere ind. Helt ind. Hans pik nærmest dirrede nu. Da min finger var helt oppe i hans røvhul, kunne jeg samtidig massere de våde nosser.

Kaspers øjne var fikseret på Birgitte og John. Johns store pikhoved pegede mod Birgittes åbne piksultne fisse. Birgittes øjne var slørede nu, og det var tydeligt, at det eneste hun tænkte på, var at få den store tykke pæl op i sig.

Og endelig, endelig. Det kæmpestore blåviolette pikhoved, trængte ind mellem Birgittes opsvulmede skamlæber og ind i det våde hul imellem dem.

“Åhhhh ja John, knep mig med din store dejlige pik! Jeg trænger så meget til at blive fyldt HELT ud!!”

Og det gjorde John så. Med et dybt brøl, stødte han pikken ind. Derfra hvor vi sad, kunne vi se hvordan Birgittes skamlæber blev tvunget fra hinanden, af den tykke pik,, og hun stønnede højt, da han stødte helt i bund, i et stød.

Kasper stønnede næsten lige så højt, da han så sin kæreste blive spiddet af den store pik, og hørte hende tigge om mere.

“Åhhh han er så stor, Kasper, jeg har aldrig oplevet noget lignÅÅHHHHHHHH…..” Endnu et stød bragte Birgitte i endnu højere ekstase, og hun glemte igen alt om Kasper.

Kasper spillede nu hårdt på sin pik. Jeg kunne både se og høre, at han var tæt på at komme, og at det kun var et spørgsmål om, at John skød sin sperm ud i Birgittes fisse.

John var i mellemtiden begyndt at kneppe i små men dybe stød, og det vidste jeg, var et tegn på, at han også var tæt på.

Jeg hviskede til Kasper: “Skal han komme op i hende?”

“JA” stønnede han højt.

“Skal din kæreste fyldes med fremmed sperm?”

“Årrrhhhhhh” var det eneste han fik frem.

I det samme skreg Birgitte af fryd og ekstase. Hendes orgasme var så voldsom, at John måtte holde hende hårdt fast, imens han med et højt brøl pressede sin pik i bund, og tømte nosserne i hende. Jeg vidste, at lige nu, skød han lange tykke stråler af sperm op i hendes ubeskyttede fisse.

Dette fik Kasper over kanten. Med et langt hyl, spermede han ud over sig selv. Sperm landede på hans mave og nosser, og jeg mærkede hvordan hans røvhul trak sig sammen om min finger.

John var begyndt at pumpe pikken i Birgitte, som for at støde spermen helt op i livmoderen. Der kom så meget sperm, at det var begyndt at løbe ud af hende. Hendes krop rystede stadig i periodiske kramper.

Endelig trak John sig ud af Birgittes godt brugte hul. Hullet var stort og åbent, og spermen sev langsomt ud og ned over hendes mellemkød og røvhul.

“Kasper, nu skal du gøre rent efter John” beordrede jeg.

Han vidste straks hvad han skulle, som den dygtige hanrej han var. Han rejste sig straks, og knælede mellem Birgittes vidt spredte ben.

“Slik!” hviskede jeg. Men han var allerede i gang med at slikke sin kærestes fisse og røvhul rent for fremmed sperm. Hans pik havde allerede rejst sig igen og han spillede den vildt, mens han begærligt slikkede Johns sperm i sig. Han borede tungen op i Birgittes åbne fisse, for at få så meget sperm som muligt, og da der ikke var mere, slikkede han hendes røvhul, i håb om at finde lidt sperm der.

Birgitte var selvfølgelig blevet liderlig af behandlingen.

“Knep mig, Kasper”

Det lod han sig ikke sige to gange. Han lagde sig over hende, og pressede uden besvær pikken op i hendes udvidede fisse. På trods af den manglende friktion, kom de begge hurtigt i en hård og tilfredsstillende orgasme.

porno med danske piger