Min niece Line og mig

SPAR MANGE PENGE

Vis mig din røv, beordrede jeg hende. Line vendte sig om på alle fire med røven pegende mod mig. Hendes ene hånd kom til syne mellem hendes ben og gled ind i hendes…

En varm sommerdag var jeg til familiefødselsdag hos min bror. Hans yngste datter Mia havde 15 års fødselsdag. Senere på dagen skulle alle gæster ud at sejle. Dog skulle hverken jeg eller min brors ældste datter Line med, da vi begge havde meget nemt ved at blive søsyge. Vi skulle være alene hjemme hos min bror indtil alle de andre kom tilbage igen efter 3-4 timer. Det var jeg ikke særlig ked af, da jeg havde et godt øje til Line.

Fødselsdagen forløb stille og roligt. Da der var en del børn til stede, blev der leget en del i haven og jeg kom til at svede en del. Flere gange i løbet af dagen bemærkede jeg, at Line kom meget tæt på mig og i al ubemærkethed gled sine dejlige ungpigebryster op ad mig. Line var 17 år og en rigtig flot pige. Langt blond hår, 170 cm høj med lange slanke ben og nogle faste b-skåls bryster. JEg lod som ingenting, når hun gned sig op mig, men jeg kunne mærke at min pik voksede i mine bukser hver gang.

Efterhånden blev det tid til, at familien skulle ud og sejle. Jeg spurgte min bror, om det var i orden, at jeg tog et bad, mens de var væk. Jeg ville gerne have vasket sveden af, fortalte jeg ham. Det var ikke noget problem, jeg kunne bare tage et håndklæde. Familien gik og jeg var alene tilbage sammen med Line. "Jeg går i bad" sagde jeg til hende. "Okay. Kan du huske, hvad du gav mig i fødselsdagsgave sidst?" svarede hun. "Øhhhh ikke helt præcist" måtte jeg indrømme. "Nåh" sagde hun, som om hun var blevet fornærmet, men ikke helt overbevisende. Jeg gik ud på badeværelset og tog mit tøj af, mens jeg spekulerede på, hvad pokker det var, som jeg havde givet hende.

SEX I DAG?

Jeg stod i badet og havde sæbet mig ind, da døren ud til badeværelset blev åbnet. "Er du kommet i tanke om det?" spurgte Line. Jeg kunne ikke se hende, for badeforhænget var trukket for, men jeg blev en anelse genert og vendt ryggen til hendes stemme og skyllede sæben af mig. "Nej, jeg kan simpelthen ikke huske det. Kan du ikke give mig et hint!" sagde jeg. "Jo" sagde hun og trak badeforhænget til side. Jeg blev overrasket og vendte mig om mod hende. Med det samme kom jeg i tanke om, hvad jeg havde givet hende i fødselsdagsgave sidste gang. På hendes ønskeseddel havde der stået "undertøj", så jeg havde købt et rødt sæt til hende bestående af en rød blonde BH og en lille rød og næsten gennemsigtig G-streng. Line stod foran mig iført lige præcist det sæt. 

Jeg glemte alt om tid og sted og stod bare og stirrede på hende. Hun så død fræk ud. Uden at jeg bemærkede det, blev min pik stenhård og stod lige ud i luften. "Det ser ud som om, at du kan li’, hvad du ser" sagde hun frækt til mig. Jeg stod næsten som paralyseret og nåede ikke at reagere, da hun tog et digitalkamera frem og tog et billede af mig. Jeg var 32 år og var ganske pænt bygget uden dog at være overdrevent muskuløs. "Hva.. hvad gjorde du det for? Det burde da være mig som tog billede af dig, så lækker som du ser ud" fik jeg endelig fremstammet. "Okay" sagde hun frejdigt og valsede med vrikkende røv ud af badeværelset. Jeg nærmest sprang ud af brusekabinen og slog et håndklæde om livet uden overhoved at overveje at tørre mig.

Hun var gået ind på sit værelse om havde sat sig på sin seng. "Kameraet står bordet" sagde hun til mig, da jeg kom ind og pegede på sit skrivebord. Jeg tog det, tændte for det og tog et par billede af hende, mens hun sad helt uskyldigt og smilede frækt i sengen. "Spred benene for mig, søde" sagde jeg. Line smilede, placerede en hånd på indersiden af hvert lår og spredte langsomt benene. Jeg kunne skimte hendes fisse gennem det næsten gennemsigte stof i G-strengen. Hun så ud til at være helt glatbarberet. Mens hun sad og spredte sine slanke ben med sine hænder, samlede hun overarmene, så hendes dejlige bryster blev presset frækt sammen. Jeg knipsede løs med kameraet og var nødt til at beherske mig, for ikke at kaste mig over hende. 

"Vis mig din røv" beordrede jeg hende. Line vendte sig om på alle fire med røven pegende mod mig. Hendes ene hånd kom til syne mellem hendes ben og gled ind i hendes G-streg. Hun begyndte af lege med sin fisse med hånden. Jeg var ved at sprænges af liderlighed. Det var for frækt at se på. Jeg rejste mig op, satte kameraet på bordet og lod det filme på den videofunktion det havde og gik hen til hende. Langsomt trak jeg hendes lille G-streng ned og blottede hendes dejlige fisse helt. Hun stønnede svagt, da jeg stak en finger ind i hendes drivvåde fisse. Hun var stram og stønnede endnu højere, da min næste finger trængte ind i hende. Hun begyndte at bevæge sin røv mere og mere, om jeg kunne mærke, at hun ikke var lagt fra en orgasme. Jeg kneppede hendes fisse en lille smule mere, før jeg træk fingrene ud og erstattede dem med min stive pik. Hun udstødte et overraket støn, som dog lynhurtigt blev aflyst af et halvkvalt skrig, da hun kom. 

"Øh hvor er det dejligt. Knep mig. Knep mig hårdt." nærmest skreg hun "Fyld min fisse. Jeg er så mega liderlig. Jeg bankede min pik hårdt op i hende. Hver gang jeg kom i bund, udstødte hun et højt støn. Jeg greb hendes lange hår og trak i det, så hendes hoved blev tvunget bagover og jeg havde fuld kontrol over hendes krop. Hendes fisse trak sig sammen og det blev for meget for mig. Jeg brølede, mens jeg sprøjtede min sperm dybt op i hende. "Oh nej" udbrød hun. "Tager du ikke P-piller" spurgte jeg overrasket. "Jo da. Jeg ville bare gerne have din sperm i munden" svarede hun frækt. Jeg trak mig ud af hendes fisse og kravlede op til hendes ansigt, så min pik stod lige ud for hendes mund. "Det kan godt nås endnu" sagde jeg og smilede. Hun tog min pik i munden og malkede resterne af spermen ud af den. Herefter slikkede hun den ren for alle safterne som var på den. Herefter lagde vi os begge på senge og lå og kælede med hinanden. 

Tiden gik og pludselig kunne vi hører, at den øvrige familie var ude i indkørslen. Vi fik hurtigt tøj på og skyndte os ind i stuen og tændte for fjernsynet. Resten af dagen lod vi som om intet var hændt. Da det blev aften, tog jeg og de øvrige gæster hjem. Et par dage efter kom der et brev med posten. Brevet havde ingen afsender. I brevet lå en DVD. På DVD var alle de billeder og den film jeg havde taget af Line og mig. På DVD’en var der også en tekstfil .I den stod der "Det må vi gøre igen".

Det var ikke sidste gang, at Line og jeg lavede frække optagelse og jeg har nu en god serie med DVD’er, som jeg ofte bruger, når jeg tager mig en spiller.

porno med danske piger