Mig og min lille søs

SPAR MANGE PENGE

Hun satte sig oppe på mine lår, og begyndte at rå kysse mig. Jeg blev dejlig liderlig, og kyssede bare igen.. Min pik var blevet godt stiv…

Det her skete for ikke ret lang tid siden.. Jeg havde en affære med min søster, og det var bare total dejligt. Jeg har haft interesser for både drenge og piger, og jeg er selv 16..

SEX I DAG?

Det startede med, at mig og min søster var alene hjemme. Vi sad og så noget tv, og spiste nogle popcorn. Jeg kiggede på min lille søster, som ikke var mere end 15.. Jeg kiggede lige på hendes bryster, og blev opdaget med en "Ser du på mine bryster David?". Jeg blev overrasket over, at jeg blev opdaget, og jeg tøvede med, hvad jeg skulle sige. Jeg tog mig sammen, og svarede "Ja". Hun kiggede mærkeligt på mig, som om jeg var den mest perverse stodder, som fandtes på denne jord. Jeg blev mødt med en hånd på mit lår, og min lillemand kom frem rimelig hurtigt. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Det er jo ikke normalt?, og jeg sad, og tændte på min søsters hånd på mit lår. Jeg turde ikke gøre noget, og sad passivt til. Hun satte sig oppe på mine lår, og begyndte at rå kysse mig. Jeg blev dejlig liderlig, og kyssede bare igen.. Min pik var blevet godt stiv, og jeg kunne mærke, at hun kunne mærke den igennem mine bukser.. Jeg blev lidt flov, for jeg sad med en stiv pik, som ramte min søster.. Hun gik ned og kælede lidt med den (i mine bukser), og jeg var bare så liderlig, at jeg ikke gjorde nogen modstand. Min moral var helt væk. Det var jo min søster, men hun var lækker og god. Jeg tog initiativ, og sagde, at vi skulle prøve noget mere. Hun blev nærmest mere glad, og tyssede på mig.. Hun knappede mine cowboy bukser op, og min pik fløj bare ud sammen med mine underbukser. Jeg havde den dejligste fornemmelse. Jeg følte, jeg skulle komme, og alligevel ikke. Hun kiggede på den, og sagde, at den var større end dem, hun havde set. Jeg gispede, og spurgte, hvor mange drenge hun havde været i seng med. Hun svarede, at hun ikke havde prøvet at have sex før, men hun havde set mange pikke fra hendes klasse. De var alle godt liderlige, og var forelsket i hende. Jeg tog mine underbukser af, og stod med min pik på 18 cm. ud i luften. Hun ville ikke starte med et blowjob, så hun gav mig først et handjob. Jeg var ligeglad, for hun kunne sit, og gjorde det fantastisk.

Da hun havde gjort det i et lille stykke tid, var det så min tur. Jeg gik ned på knæ, og så op igennem hendes nederdel. Hun havde en dejlig flot hvid G-streng. jeg tog stille og roligt hendes lyserøde nederdel af, og hvor jeg så, at hun havde nogle dejlig flotte lår. Min pik var ved at springe, og hvis jeg var liderlig før, så skal jeg lige love for, at min pik havde fundet noget bedre. Jeg rykkede hendes G-streng væk, så jeg kunne komme ind til fissen. Jeg begyndte at slikke, og min søster stønnede, som jeg aldrig havde hørt hende før. Hun var blevet driv våd, og jeg ville ikke kun slikke mere. Jeg ville give hende min dejlige pik, så hun fik sig en ordentlig tur. Jeg rejste mig, og sagde, at hun skulle bukke sig ned, så vi kunne have det sjovere. Jeg trak min pik op i fissen på hende, og hun var ultra stram. Hun var i hvert fald jomfru. Efter lidt tid, følte hun det langt mere behageligt, og hendes skrig af ømhed, var blevet til nogle dejlige støn. Jeg begyndte at sætte tempoet lidt op, og hun kom i en kæmpe orgasme. Det tændte mig, og jeg kunne ikke holde mig længere, jeg vidste ikke, om jeg skulle tage min pik ud, og sprøjte et andet sted, for jeg ville ikke gøre min søster gravid. Jeg skreg, at jeg kom, og hun blev bare ved. Hun ville åbenbart ikke ud af dette samleje. Hun råbte, at hun ikke blev gravid, for hun tager jo p-piller, og hun havde også en fortrydelsespille, hvis det endelig skulle være. Jeg kom i flere omgange, og det tændte mig.

Vi satte os ned, og så lidt tv igen, og snakkede om, hvor godt det var. Vi var enige om, at det ikke var sidste gang, at vi skulle gøre det, for det var jo heftigt. Vi sad stille og roligt og kyssede lidt, og det var ikke sidste gang, at vi har lavet sådan nogle ting 🙂

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til:  [email protected]

porno med danske piger