Min frække niece

SPAR MANGE PENGE

Det var en fed fornemmelse at stå overfor en lille pige på 16 helt uden tøj. Carina onanerede på mig med langsomme bevægelser og min pik var ved at sprænges. Jeg så hendes fisse…

Jeg havde lovet at køre min niece på 16, Carina, i svømmehallen. Der var ikke andre, som skulle med og jeg tog selv badetøj med.
Vi var hurtigt klædt om og Carina svømmede lidt med hendes kammerater fra skolen, mens jeg holdt mig lidt for mig selv. Jeg lå selvfølgelig og lurede på hendes unge krop. Hendes små patter strittede i badedragten, og jeg kunne ane hendes skamlæber under dragtens tynde stof.
Jeg tænkte på om hun mon havde fået hår på? Jeg spillede pik under vandet, mens jeg forestillede mig at jeg slikkede hendes pigefisse.

Senere gik Carinas kammerater og pludselig var vi alene i svømmehallen. Der var ikke længe til lukketid og Carina svømmede hen til mig. Vi var på et sted hvor hun lige akkurat kunne bunde, og hun var et øjeblik ved at miste balancen, hvorved hun kom helt tæt på mig og hendes ben strejfede min halvstive pik.
Carina er meget varmblodet og hun lagde hænderne på mine skuldre, det var ganske naturligt for os. For at kunne holde balancen fandt vi nærmest automatisk ind i en stilling hvor vore ben var en anelse sammenflettede. Hendes lår rørte min pik og mit ben klemte blidt mod hendes fisse.
Det er svært at stå helt stille i vand, så vi stod og vuggede blidt frem og tilbage og vi kærtegnede derved hinandens kønsdele gennem badetøjet med vores ben. Jeg tror vi begge var lidt paralyserede af situationen, for vi stod bare sådan i flere minutter. Min pik var blevet meget stiv og der var ingen tvivl om at hun kunne mærke det. Hun begyndte næsten umærkbart at klemme benet lidt hårdere mod mit lem og samtidig lagde hun sit hoved mod min brystkasse. Lige så stille stod vi og kærtegnede hinanden, og det var pragtfuldt.

Pludselig mødtes vores læber i et hedt kys. Carina lagde hænderne bag min nakke og omfavnede mig voldsomt. Hendes fisse klemte hårdt mod min pik og jeg kunne mærke hvordan det sitrede i hendes krop. Vi så på hinanden og vores tanke var at få badetøjet af, men i det samme lød bademesterens stemme: – Så lukker vi! Alle forlader vandet!

SEX I DAG?

Da vi gik ud til omklædningsrummene hviskede Carina til mig: – Jeg ved hvor vi kan være os selv! Følg efter mig!
Og naturligvis havde jeg ingen indvendinger. Carina skyndte sig ned ad en gang, forbi omklædningen og ind ad en branddør af metal.
Pludselig stod vi i en gammel gymnastiksal, med lakerede parketgulve og tremmer på væggene.
Carina satte sig på højdespringsmadrassen og vinkede mig hen med en håndbevægelse. – Kom, Jesper, kom hen til mig!
Jeg smed mig på ryggen på madrassen og stønnede: – Åh, Carina, jeg er så liderlig. Du gør mig helt vild, lille skat!
Hun satte sig overskrævs på mine ben og mens hun trak mine våde badebukser ned på mine lår sagde hun: – Mmmmh, onkel Jesper jeg vil se din stive mandepik. Årh, hvor er den lækker. Jeg må simpelthen bare slikke på den.
Hun tog fat i pikken og gav den et par ordentlige tag, hendes små pigehænder kunne lige nå omkring. Og så begyndte hun at slikke på mit pikhoved, en fantastisk fornemmelse!
Carina gned sin fisse mod mit ene lår mens hun mere og mere inderligt suttede og slikkede mit glinsende pikhoved. Hurtigere og hurtigere gned hun sig mod mit lår og jeg mærkede at hun blev våd og varm. Stoffet i badedragten blev også overophedet.
Jeg begyndte at trække badedragten af hende, synet af hendes små patter gjorde mig vanvittig af liderlighed. De små vorter var tydeligt blevet hårde. Hun løftede sig og hjalp mig med at trække badedragten af, og mine badebukser røg også helt af. Det var en fed fornemmelse at stå overfor en lille pige på 16 helt uden tøj.
Carina onanerede på mig med langsomme bevægelser og min pik var ved at sprænges. Jeg så hendes fisse for første gang Den var helt uden hår, og så vidunderligt jomfruelig ud med de fine små skamlæber. Så satte hun sig hug foran mig og tog nu pikken ind i munden. Lidt efter kneppede hun mig nærmest med munden, det var godt nok ikke mere end lige at hun kunne gabe over den. Jeg så ud af øjenkrogen at hun havde sneget sig til at liste en hånd ned til hendes kønsåbning og hun masserede blidt sin egen fisse.

– Kom Carina; sagde jeg, – jeg vil også slikke dig – skat!
Jeg lagde mig på ryggen og lidt efter slikkede vi hinanden i en 69’er. Hendes fisse smagte skønt af salt og urin. Jeg suttede og slikkede på hendes lille nøgne fisse med velbehag. Slubrende smaskelyde undslap både hende og mig da vi inderligt slikkede hinandens kønsdele. Jeg havde et fast greb om hendes baller og hun brugte fing Jesper til at kærtegne mine nosser kærligt. Jeg gled langsomt ind i en erotisk rus og jeg elskede min lille niece med stadig større intensitet. Jeg formelig borede min tunge ind i hendes skede og suttede på hendes lille klitoris og skamlæberne var nu våde og nærmest sitrede af spænding.

Så rejste Carina sig og satte sig overskrævs på mit ansigt og jeg nød at mærke hvordan hendes slanke pigelår klemte sig fast om mit hoved. Hendes fisse åbnede sig over min mund og mens jeg bearbejdede hende energisk med tungen bevægede hun underkroppen frem og tilbage. Hun blev mere og mere voldsom i hendes bevægelser og i en fast rytme huggede hun sin fisse frem og tilbage over min tunge. – årh, onkel slik mig endnu vildere. Årh slik min lille pigefisse! Jeg elsker dig onkel, årrrh, oooh, slik mig vildt!

Pludselig stoppede hun bevægelserne og så mig i øjnene. – Nu skal du kneppe mig onkel! Jeg vil have dig langt op i mig! Din store pik skal ind i min stramme fisse! Og så skal du gennemkneppe mig!
Hun var vist mindst lige så vild og liderlig som mig! Hun lagde sig på ryggen og spredte benene helt ud til siden. Aldrig har jeg set så lækker en fisse. Lige klar til banke pikken ind i. Hun løftede underkroppen en anelse, da jeg lagde mig oven på hende.
Langsomt førte jeg spidsen af pikken ind mellem de små skamlæber som spiledes ud ved presset. Carina gav sig lidt da pikhovedet gled ind i skeden. Jeg kunne mærke på hende at hun følte en kort smerte da jeg trængte længere ind. Så var det som vejen var banet og jeg gled langsomt næsten helt i bund. Carina sukkede. Hendes skede var vidunderligt stram! Jeg kiggede ned og så hendes lille kusse åbne sig for mit stive lem. Jeg mærkede hende spænde kroppen da jeg trak pikken ud igen, for så at slappe af igen. Nu var hun afslappet og jeg mærkede hvordan hun åbnede op og nærmest sugede mig ind i sig igen. Jeg stødte hurtigt i bund og hun stønnede højlydt. – Årrrh. Onkel Jesper, kom, knep mig! Knep mig! Jeg vil bolle med dig rigtigt! Stød den helt ind i mig, Jesper!

Carina spredte benene helt fra hinanden så hun nærmest var i liggende spagat. Hendes underkrop og ben vuggede op og ned når jeg stødte pikken op i hende. Nu pumpede jeg løs i hende med alt hvad jeg havde. Ud og ind gled min pik og hendes fisse savlede af safter. – Klask, klask!, sagde det når jeg stødte lænden mod hendes små baller som var spændte til bristepunktet. Vore munde mødtes i et voldsomt søgende tungekys. Det var som om vi troede vi kunne kravle helt ind i hinanden. Og mens vi kyssede vildt og vore tunger legede med hinanden, pumpede jeg pikken ud og ind af hendes fantastisk stramme pigekusse.

Carina fik flere sammentrækninger i underlivet og jeg forstod at hun var tæt på klimaks. Og jeg gav los i det samme. Jeg følte spermen eksplodere op i hendes skede og jeg stødte pikken ind helt til roden. Vi krammede og kyssede i et voldsomt favntag og orgasmen spredte sig i vore kroppe. Carina klemte rytmisk om min pik og sukkede: – Mmmmh, onkel, jeg elsker dig! Din pik er bare så dejlig. Mmmm, skyd din sperm langt ind i mig!

Så skiltes vore kroppe og vi lagde os på ryggen med lemmerne spredt ud til siden. Der lå vi i adskillige minutter og bare nød gyset fra den halvkolde gymnastiksalsluft. Min pik stod stadig stift op i vejret og Carina kælede sig blidt mellem benene og jeg kunne se på hendes ansigt at hun var lykkelig!

porno med danske piger