Sex og onani er dejligt

SPAR MANGE PENGE

Jeg gav filmen lidt lyd og kunne mærke, at deres støn tændte mig.. Jeg lukkede mine øjne og fantaserede mig til, at det var MIG, der blev slikket, af denne brune mand…

SEX I DAG?

Hejsa folkens.. Jeg vil gerne fortælle om min første oplevelse med onani.. Klokken var mange og jeg kunne ikke sove. Jeg havde siddet og set en film med min kæreste Jacob, og nu var han gået hjem.

Vi havde været kærester i et halvt år nu og i dag kunne han desværre ikke blive og "sove".. Da han var gået, havde han hvisket: Gør som jeg.. NYD dig selv.. Dén tanke havde forfulgt mig lige siden.. Jeg satte mig op og tændte for tv´et.. Hmm.. tv avis, zulu djævleræs…. hmm… Jeg fandt en film, hvor der var nogle vildt sexede scener med.. Jeg tog lyden af, da mine forældre helst ikke skulle høre det og gik hen for at låse døren.. Stille lod jeg mit nattøj glide af og gik hen foran spejlet. Jeg masserede mine dejlige varme og runde bryster. Jeg hev lidt i vorterne. Uhm.. nå nu kom varmen.. Jeg satte mig på sengen og spredte mine ben. Jeg lod stille min hånd glide fra brystet til min glatte fisse.. Jeg havde læst meget om onani men alt dette var glemt nu.. Jeg lod mig rive med og fandt hurtigt et tempo, som var dejligt for mig. Manden og kvinden i filmen lå nøgne i vandkanten og han slikkede hende imellem benene. "årh" stønnede jeg og prøvede at være stille. Det var som om at de støn bare VILLE ud. "jaaah"…. Jeg kunne mærke at jeg blev rød i hovedet og min fisse var godt våd. Jeg begyndte at massere min klit og vrikkede med underlivet imens.. Jeg gav filmen lidt lyd og jeg kunne mærke, at deres støn tændte mig.. Jeg lukkede mine øjne og fantaserede mig til, at det var MIG, der blev slikket, af denne brune mand i vandkanten. Jeg brugte nu to fingre og jeg kunne mærke, at jeg var tæt på.. Det boblede inden i og jeg gispede lettere meget… "ååååååårrhh"….. Jeg kiggede op på skærmen. Filmen var ved at være slut og vi fik begge en god slutning.

Jeg tog tøjet på igen og kravlede under dynen. Jeg kunne ikke lade være med at smse Jacob. "Sex er dejligt men onani er DEJLIGT"…. 😉 var svaret..

porno med danske piger