de_laveste_priser_paa_sexlegetoej          sexarkiv_med_danske_pornofilm

Lærte sex med mor

Vi boede på landet, min far, mor og jeg. Min far havde arvet sin fars gård, og vi havde boet der så længe jeg kunne huske.

Gårdens jord var dårlig, så min far ville tilplante det meste til jagtbrug (han var ikke landmand) . Den stødte op til store skove og plantager, så der var rigt dyreliv.

Der blev kun ca. 20 tdr land jord, som skulle benyttes til kødkvæg.

Jeg må have været ca. 15 år. jeg vidste ikke meget om sex, kun hvad jeg hørte fra kammerater, og det var ikke lige rigtigt hvad der blev sagt. Jeg vidste dog hvordan man fik børn, og lurede også gerne på min mor når hun var i bad. Hun var 42, høj og slank, ikke så store bryster men store brystvorter.

Det var sommer, og min far havde købt noget halm til kødkvæget hos naboen, og det skulle køres hjem fra marken. Vi havde 2 traktorer og 2 vogne, så min far og naboen ville læsse på vognen i marken og jeg kørte traktoren frem mellem halmballerne (de var ikke nær så store som de er i dag).

Første læs var kørt i laden, og det skulle karlen læsse af og min mor stable halmen.

Vi andre var i marken for at læsse den anden vogn. Vognene havde høfjæle monteret så man kunne have et højt læs, de var fastgjort med kæder fra toppen af høfjælen til vognens side.

Efter et stykke tid sprang kæden på den bageste høfjæl. Jeg skulle løbe hjem (vel godt 1 km) og hente en reservedel i værkstedet, min far fortalte hvor den var.

Jeg løb hjem og kom forbi laden. Jeg kunne her se min mor ligesom stå foroverbøjet på nogle baller halm. Jeg troede hun var syg, og kom lidt nærmere. Jeg kunne høre hun med mellemrum sagde åh åh. Da jeg kom nærmere kunne jeg se, at hendes bluse var skubbet op, og jeg kunne nu se nogle bevægelser under blusen. Jeg kom nærmere og kunne nu høre en anden stønnen, og høje regelmæssige klask. Jeg var nu kommet så tæt på, at jeg kunne se karlen bag min mor med hænderne under blusen på hendes bryster. Hans pik for ud og ind af min mor og han stønnede hurtigere og hurtigere uh uh. Min mor vendte ansigtet og fik øje på mig. Hun simpelthen rettede sig op med et sæt, karlens pik røg ud med et smask, og kort tid efter stod der en stråle ud af den. Begge kiggede chokeret på mig, karlen fik skyndsomt bukserne trukket op og kravlede op på vognen, der ikke var helt læsset af. Min mor begyndte at ordne sit tøj. Jeg var helt i chok over synet, og nærmest i tranche løb jeg bare videre for at hente reservedelen. Jeg løb alt hvad jeg kunne, jeg var helt i oprør. Jeg var godt klar over, at det jeg lige havde set ikke var i orden. Da jeg nåede min far var jeg helt udkørt, så han sagde du har da løbet alt for hurtigt.

Næste dag sagde karlen op, der var allerede talt om at der snart ikke var mere arbejde, så han sagde at han havde fået noget andet, og rejste allerede dagen efter.

De næste dage undgik jeg bevist at være alene med min mor, selv om jeg tror hun gjorde forsøg for at kunne tale med mig alene. Hun holdt øje med om jeg talte alene med min far. Men det kunne jo ikke vare ved, og i weekenden skulle min far så overnatte i byen hos sin bror, så jeg ventede meget utilpas på hvornår hun ville tale med mig. Jeg var blevet hos kammerater hele dagen og kom først hjem om aftenen. Jeg kunne høre min mor var i bad, så jeg luskede ind på mit værelse, lagde mig på sengen og læste en bog. Jeg kunne høre mor lukke vand ud af badekarret, og kort tid efter bankede hun på min dør og kom ind. Hun havde sin hvide badekåbe på som hun ofte havde når hun havde været i bad.

Hun satte sig på sengen, og jeg rejste mig op så jeg sad ved siden af. Så begyndte hun at fortælle om at det jeg havde set var noget hun aldrig havde gjort før, jeg måtte endelig ikke sige det til far, så ville de blive skilt. Vi talte lidt om forskelligt, men en meget kejtet samtale. Så spurgte hun om jeg havde en kæreste. Det havde jeg ikke. Om jeg havde set en pige uden tøj og rørt ved hende? Det havde jeg heller ikke. Når min mor sad på sengen bulede badekåben lidt ud foroven, så jeg kunne se lige ind til et bryst.

Jeg skævede til det, og det tror jeg hun kunne se. Hun spurgte om jeg ville prøve at røre ved et kvindebryst. Jeg blev helt tør i halsen, og kunne næsten ikke få vejret. Jeg var godt klar over, at nu var det lige før vi overskred en grænse. Hun smilede, tog min hånd og lagde det på det ene bryst. Du må gerne mærke hvor dejlig varmt og blødt det er, klemme på det nulre vorten og sutte på det. Jeg mærkede forsigtigt på brystet, og fandt brystvorten. Du må gerne klemme lidt hårdere lo hun. Så krængede hun badekåben ned og lagde sig på ryggen på tværs af sengen med begge bryster strittende lige i luften. Brug nu bare begge hænder og tag fat i dem, de holder nok til det sagde hun drillende. Efter en lidt tøvende start gramsede og suttede jeg nu på begge patter så det var en lyst. Jeg blev helt forbløffet, da vorterne blev store og stive. Det er fordi de kan lide behandlingen sagde hun.

Så skubbede hun mig væk, rejste sig og smed badekåben, og lagde sig i min seng igen. Begge ben bøjet og trukket op så jeg kunne se hendes revne åbne sig. Jeg var lige så jeg rystede. Hun tog min hånd, tog min langfinger og sagde jeg skulle stikke den ind i hullet. Der her er kussen, mærk hvor blød den er. Lidt efter tog hun fingeren og lagde den på toppen af kussen. Dette er klitten sagde hun (jeg anede ikke hvad det var). Prøv at sutte og ælte på mine bryster og med en finger forsigtigt at røre ved klitten. Det gjorde jeg, og efter en tid sagde hun prøv nu at stikke en finger i kussen. Der var meget vådt. Der er fordi det er dejligt sagde hun. Prøv at bruge din våde finger på klitten lidt hårdt, og samtidig forsætte med brysterne. Det gjorde jeg og pludselig begyndte hun at ligge uroligt og sige åh åh, og så eksploderede hun. Jeg blev helt forskrækket, havde det gjort ondt. Det var en orgasme, som er ren fornøjelse for kvinder sagde hun. Så sagde hun smid tøjet. Jeg blev helt flov over min drengepik der stod lige ud i luften. Stik den op i kussen, og så bevæger vi os lige så stille. Ja tak, der gik ikke mange sekunder før jeg mærkede, at jeg sprøjtede som en gal. Der fik du en orgasme. Jeg trak flovt pikken ud af hende, hun rejste sig og tog pikken i munden og suttede den. Jeg var målløs, hvad pokker var det. Men det var lækkert og inden længe stod den ud i luften igen.

Prøv igen sagde hun, og denne gang blev det virkelig meget længere, det var helt pragtfuldt.

Jeg tror vi legede nulre, sutte, pik i kusse i en time. Så sagde hun vi fortsætter senere, og husk ikke sige noget til far.

I den kommende tid var far ikke mere end ude af døren før vi var i gang. Min far havde haft et væskende sår (efter en mindre operation), så der var købt et gummilagen for ikke at få det på sengen. Vi brugte dobbeltsengen med gummilagen på. Ellers skal vi vaske sengetøj hele tiden sagde mor. Jeg ved ikke hvor min mor havde ideerne fra, læst dem, drømt dem, hørt dem omtale, men hun havde godt nok mange ideer. Jeg havde konstant dårlig samvittighed over for min far, men legene var for spændende til at det kunne stoppe. Min mors yndlinge var efter et bad, på skulle jeg lige adskille numsehullet og køre med tungen lige inden i hullet, hun var lige så hun dirrede. Eller lillefingeren i numsen, langfingeren i kussen op mod klitten og slikke klitten. Hun gik af med vilde hyl, og ind imellem skyllede der store mængder væske ud af kussen. Jeg kunne tænke mig at det er det der i dag kaldes sprøjteorgasme. Vi knebbede løs, så jeg en gang fik en stor flænge i forhuden.

Med tiden blev jeg mere og mere udholdende og min pik blev større. Vi havde hver vores favoritlege som blev udført heftigt og ofte.

Det her stod på i ca 4 år til jeg flyttede hjemmefra for at komme i gymnasiet i en større by. Når jeg så kom hjem var min far der også, så det blev meget sjældent at vi havde muligheden.

I gymnasiet mødte jeg en pige der gik en klasse under. Hun var høj alt for tynd og havde ikke antydning af bryster, Hun havde sygekassebriller og lavede altid sine lektier til tiden og som nogen sagde en kedelig nørd. Hun havde ikke rigtigt nogle veninder, og hun var lidt af en drengepige. Vi boede tæt på hinanden, og cyklede af og til sammen til og fra gymnasiet. Vi talte en del sammen, og efterhånden syntes jeg at hun var en enormt sød pige. Jeg blev alligevel overrasket da hun en dag spurgte hun mig om jeg havde haft sex. Jeg sagde, at det havde jeg da prøvet. Det havde hun ikke, om vi kunne prøve det engang? Jeg havde ikke nogen kæreste, så jeg tænkte at det kunne da være fint. Så jeg sagde O.K. vi skulle bare ikke være kærester. Jeg havde mange fritidsinteresser, og ville ikke være bundet af en fast kæreste, men en gang sex ville da være helt fint. Og så med en der var jomfru. Det blev noget af det mest pragtfulde jeg har oplevet, hun var virkelig en dejlig pige på alle måder. Hun var med på det hele, så vi prøvede alt hvad jeg havde lært af mor og mere til.

Det holdt i de 2 sidste år af min gymnasietid, hvor jeg fik mulighed for at få en uddannelse i udlandet. Jeg vendte tilbage efter ca. 10 år, til en helt anden by. Og hvem var en af de første jeg mødte, ja min bolleveninde fra gymnasiet. Vi har nu været gift i snart 25 år, og hun er stadig en pragtfuld pige. Jeg har fortalt hende hvordan jeg havde sex med min mor (hun har aldrig mødt min mor, der døde da jeg var udenlands). Hun syntes ikke at det var i orden, men som hun siger, hun havde da været en god læremester.

Relaterede historier

DANSKE NABO PIGER MED I FRÆKKE SEXFILM

image.pngimage.png