Frække piger laver Twerk video uden trusser på

Frække piger laver Twerk video uden trusser på

SPAR MANGE PENGE

Trusseløs twerking

Er en dansestil inden for booty shake. Her er alt fokus på at give den gas og isolere dele af numsen. Det er super sjovt, frækt at se på, især når dem der ryster med røven, gør det uden trusser på.

Twerking er en dans, hvor danseren går ned i knæ, sætter hænderne på lårene og ryster med bagdelen. Twerking indgår ofte som element i pole dance.

Du kan finde masser af inspiration hos den seje, danske twerkqueen Louise, som oser af både selvtillid, seje moves og feminisme. 

Frække videoer med twerking uden trusser

Hvad er twerking?

Twerking er en dansestil, som har rødder i Afrika. Den opstod dog for alvor i 1980’erne i New Orleans i USA. Twerking hører faktisk til en form for hip hop-genre, som kaldes ‘bounce’. Og ordet twerk er en sammensætning af ordene twist og jerk.

SEX I DAG?

Helt overordnet går twerking ud på, at du skyder hofterne frem og tilbage med så stor kraft, at bagdelen ryster. Alle kan lære det, men det er nok især os kvinder, som gerne vil lære at danse med ballerne. Og faktisk er twerking jo lige så meget en form for workout, som det er sjov og ballade. Win!

Et lille uskyldigt kig med stor fantasieffekt! (kjole, trusse og brystvorte blikfang)

Sådan lærer du at twerke

Inden du kaster dig ud i twerking, er det vigtigt at pointere, at det faktisk slet ikke handler om størrelsen på din numse, men om måden du bevæger den nederste del af din ryg på.

Det move, som de fleste forbinder med twerking, kaldes for ‘Front Booty Pop Twerk’. Herunder er en guide til, hvordan du lærer dette twerkmove:

  1. Stil dig med spredte, let bøjede ben (der skal cirka være én meter mellem dine fødder).
  2. Placer dine hænder på dine hofter.
  3. Begynd så at skubbe ryggen og hoften skiftevis bagud og forud – start langsomt, indtil du har fundet rytmen.
  4. Når du skubber forud, skal du klemme ballerne en smule sammen og bøje i maven, og når du skubber bagud, skal du forsøge at strutte med bagdelen.
  5. Når du har fundet rytmen, kan du bøje dine ben endnu mere, så du næsten står i squat-stilling – og placér så hænderne på lårene.
  6. Hvis du vil se ud som en professionel, når du twerker, så er det et god tip at kigge bagud mod din egen bagdel. Når du føler dig klar, så sætter du farten op og giver den gas!

Du kan også se i videoen herunder, hvordan du skal gøre. 

porno med danske piger