Julefrokosten – sexchikane og god sex!

SPAR MANGE PENGE

Jeg vil møde dig på kontoret. Hvis du prøver på at kysse mig igen, anmelder jeg dig for sexchikane”. Daniels lo, men lod hende gå. “Vi ses om lidt, skat” kaldte han efter Runa...

Det var nu tre måneder siden Jack startede i Safecorp og han var inviteret med til den årlige julefest. Jack sad og færdiggjorde nogle sikkerhedsmanualer inden han kunne klæde om og slutte sig til festlighederne oppe i den store festsal, tre etager længere oppe i den store kontorbygning.
Chefen i afdelingen var Runa Wulf, en  meget effektiv kvinde på 33 år. Hun var lynende intelligent, langbenet, slank med en  flot, fast bagdel, man kun kunne drømme om at sætte tænderne i. Hun havde langt, sort hår og mørkebrune øjne.
Jack var 190 cm høj med brede skuldre og en flot, veltrænet krop. Hans blonde hår og solbrune kulør, fik ham til at ligne en surfer. Han havde et drenget smil, der kunne få de fleste kvinder til at besvare det og han havde en  naturlig  charme, der bevirkede,  at han ustandselig fik tilbud fra det modsatte køn.
Han troede at han var alene i afdelingen, da de andre var gået op for et stykke tid siden, men idet han lagde benene op på bordet og hænderne bag nakken, hørte han Runas stemme bag sig; “Nå, man er nok hurtigt kommet til at føle sig hjemme, hva´ Preacher?” Jack fik hurtigt benene ned fra bordet og begyndte at flytte rundt på nogle papirer. Runa kunne ikke helt holde masken og måtte smile lidt ved hans åbenlyse forfjamskelse.
Hun var iklædt en smuk, mørkerød kjole, som sad stramt om hendes slanke krop. To stropper foran præsenterede  hendes bryster på en yderst behagelig måde og bagpå var der en stor slids ned i ryggen. Kjolen sad stramt om hendes bag og Jack nød et kort øjeblik tanken om, hvordan det ville føles at kæle for disse balder. Runa havde høje hæle og flotte sorte strømper på. Jack tænkte på, om de mon var selvsiddende.
Han forsøgte at finde på noget smart at sige, men det eneste han kunne finde på var; “glædelig jul Fru Wulf, skal De op til festen?” Runa svarede lidt sarkastisk “Ja, det er jo ligesom derfor, jeg har taget min festkjole på, ikke Preacher?” Jack rødmede, men svarede “Det er en smuk kjole, De ser virkelig godt ud i den”. Nu var det Runas tur til at rødme “skal De ikke også op til festen?” Jack, der stadig sad i sit arbejdstøj, Jeans og skjorte, sagde, at han lige skulle være færdig og så klæde om til festtøjet først.
En time efter, at Runa var ude af døren, lukkede han sin pc ned og gik ned for at klæde om. Safecorp havde et træningsrum, fuldt udstyret med det nyeste inden for Fitness og styrketræningsudstyr. Der var også et lækkert baderum med alle moderne faciliteter, blandt andet Sauna og Jaccusi. Han tog sit sorte jakkesæt og en hvid skjorte, der var åben i halsen på. Til sidst tog han sine sorte sko på og var klar til at gå op til de andre festdeltagere.

Allerede på trappen på vej op mod festen, kunne han høre, at der var godt gang i den. Musikken spillede og der var højrystede samtaler over bordene.

Da Jack fandt sit bord, så han til sin overraskelse, at han havde fået plads ved siden af Runa Wulf og overfor Peter Daniels, en af de tre partnere i Safecorp. Damn, tænkte han, så kan man ikke engang slappe af til festen. Daniels hilste kort på Jack og henvendte sig så igen til Runa, som han virkede meget interesseret i. Jack bemærkede, at Daniels allerede lød lidt snøvlet og havde blanke øjne. Festen er startet tidligt for ham, tænkte han.
Runa sad og lyttede til Daniels blabren om virksomhedens strategi og hans egen store andel i, at det gik så godt for dem. Jack bemærkede, at Runas interesse for Daniels mundgejl, svandt meget hurtigt, men på grund af Daniels position, blev hun nødt til at gøre gode miner til slet spil og lytte opmærksomt på “guldkornene” fra ham.
Jack undskyldte sig fra bordet og gik op til baren. Han bestilte en whiskey og mens han ventede på sin drink, vendte han sig om og stod pludselig ansigt til ansigt med Daniels. Han svajede lidt da han lænede sig op ad bardisken og råbte, at han skulle have en Jack Daniels, så kiggede han på Jack og lo højt og buldrende “en Jack Daniels, fik du den, Jack?” “Ja, Daniels det var virkelig sjovt” svarede Jack sarkastisk. Sarkasmen var dog spildt på Daniels, der allerede var fuld og nu lænede sig konspiratorisk ind mod Jack og hviskede “Hun har sgu nogle gode nødder, hende Runa, synes du ikke Jack?” Jack vendte sig om og modtog sin drink uden at svare. Daniels fortsatte “jeg tror, jeg scorer hende i aften, Jack, hun kan jo dårligt sige nej til den kommende topchef vel?” hans blodskudte øjne var allerede ved at svømme over ved tanken om at få fat i Runa “I hvert fald ikke, hvis hun fortsat skal have en fremtid her i firmaet!” ler han selvsikkert.
Det faldt Jack uhyre svært ikke at slå Daniels i gulvet lige på stedet, men han beherskede sig og spurgte i stedet Daniels om, hvordan han havde tænkt sig at forføre Runa Wulf, der jo ikke ligefrem virkede som den mest passionerede, romantiske type.

Daniels prøvede at fokusere på, hvad Jack lige spurgte om og svarede “jeg vil møde hende ude på balkonen, når hun skal ud og trække lidt frisk luft. Der vil jeg så få hende til at se tingene fra min side – altså sex med mig, lig med forfremmelse – ingen sex er lig med slut på karrieren!” Daniels lægger hovedet eftertænksomt på skrå og nikker “Ja, sådan skal det gøres, det er fedt at være boss!” Han ler, klapper Jack på skuldrene som om de var gamle venner og trasker så ned mod deres bord igen.
Jack kiggede efter Daniels og ser ham gå ned mod Runa, som sidder alene ved deres bord. Han ser Daniels smile indsmigrende til Runa, idet han sætter sig på sin plads. Dette vækker modstridende følelser i Jack, da han ved, hvad Daniels reelle hensigter er. På den ene side var han ikke venner med Runa – hun havde sjældent været venlig overfor ham, så han skyldte hende ikke noget. Runa var en voksen kvinde, en leder, og måtte selv træffe sine valg i livet. På den anden side var Daniels en af de mest usle personer, Jack havde mødt og tanken om, at han skulle lykkes i sit forehavende, tanken om, at hans svedige, blegfede krop skulle mase sig ned over Runas smukke legeme og misbruge det,  var direkte kvalmende.
Han traf en beslutning; han ville følge begivenhedernes gang og se, hvordan Runa ville reagere på Daniels tilnærmelser og hvad Daniels ville gøre, hvis Runa modsatte sig. Jack havde selv et par esser op i ærmet, som han kunne spille, hvis det blev nødvendigt.
Jack vendte tilbage til bordet og spurgte om Runa havde lyst til at danse. Daniels sendte ham et på engang hadefuldt og nervøst blik, men sagde ikke noget. Runa, der længe havde siddet og tænkt over en god undskyldning for at forlade bordet og den utålelige Daniels, takkede ja til at danse.

Runa og Jack gik ud på dansegulvet og begyndte at danse. Musikken var en stille sjæler og de begyndte helt naturligt at danse tættere. Runa mærkede Jacks stærke krop bevæge sig sikkert til rytmen og hun nød hans maskuline duft, idet hun lagde sit hoved på hans skulder. Dette kom lidt bag på Jack, da Runa altid havde virket kold og utilnærmelig i hverdagen. Han måtte indrømme for sig selv, at han nød at mærke hendes krop læne sig mod hans. Han lod sin ene hånd hvile nederst på hendes ryg, lige under nedskæringen, medens den anden blidt holdt hendes hånd oppe ved deres skuldre.
Runa følte sig lidt svimmel, måske på grund af vinen, hun tænkte nervøst på, om det nu var smart at danse kinddans med en konsulent midt under julefesten, hun vidste jo, hvordan snakken gik bagefter – især hvis man var en kvinde. Men hun nød virkelig at lade sig føre rundt på dansegulvet og slappe lidt af efter den omgang sludder fra Daniels. Daniels, hvilken opblæst nar, han dog var! Man skulle dog passe på ikke at undervurdere ham. Han kom fra en  magtfuld familie, der i generationer har været involveret i alt der vedrører politik og højfinans. Rygterne siger, at han var ude efter Thomas Hart´s stilling.
Daniels var i hendes øjne en paria, der blot udnyttede folk og nød godt af andres arbejde. Hun havde hørt mange historier om ham og kendte selv et par personer, der var blevet godt snydt af Daniels. Runa håbede for Hart´s skyld, at det kun var rygter, for hun og Hart havde et godt samarbejde og gensidig respekt for hinanden.
Hun følte det næsten som om, at Hart havde taget hende under sine beskyttende vinger fra dag hendes første dag i Safecorp for snart syv år siden.

Runa vidste, at hun havde et faderkompleks overfort Hart. Hun havde selv mistet sin far til kræften, da hun var ti år gammel. Det var frygteligt og hun var lang tid om at komme sig over tabet. Hart var af samme type som hendes fader havde været; stærk, selvsikker og venlig overfor alle.  Han havde en god humor og vidste, hvordan han skulle vende stemningen ved et bestyrelsesmøde fra trist til munter, bare ved hjælp af et par små anekdoter, som han havde en endeløs mængde af.
Runa blev revet ud af sine tanker ved, at hun mærkede Jacks læber ved sit øre. Hun skulle lige til at trække sig væk og skælde ham ud, idet hun troede, at han ville kysse hende, lige der på dansegulvet foran alle hendes kolleger og chefer. Men lige da, talte Jack dæmpet i hendes øre “jeg ville passe meget på Daniels i aften, han har drukket og er vist i humør til andet og mere end at danse, hvis De forstår?” Runa kiggede op i Jacks klare blå øjne, men så ikke nogen skjult dagsorden, kun bekymring for Runa. Dette kom igen lidt bag på hende, da hun ikke havde givet ham grund til at skulle bekymre sig om hende. Det var faktisk meget rørende, når hun tænkte på alle de gange hun havde drillet ham med dummeopgaver, noget hun nu fortrød og lovede sig selv, ikke at gøre mere.
Det var noget hun havde gjort fordi hun havde opfattet ham som lidt af en scoretype, der bare troede at alle kvinder ville have ham. Runa havde lagt mærke til, hvordan kontorpigerne rundtom i bygningen kiggede langt efter Jack, når han kom og skulle installere en opdatering eller noget andet arbejde, de kunne få ham til at lave for sig. Hun måtte indrømme, at de fleste flirtede skamløst med ham, uden han dog, så vidt hun vidste, havde gjort noget ved det. Når hun nu tænkte efter, havde hun faktisk aldrig set Jack bevidst gøre noget, for at få al den opmærksomhed pigerne tildelte ham.
“Daniels er kendt som en skørtejæger ved disse julefester, så jeg ved godt, jeg skal passe på, men tak for advarslen” svarede Runa smilende “det var pænt af dig”.
Jack kiggede hende alvorligt i øjnene og sagde, at hvis hun fik brug for hans hjælp, skulle hun bare sige til. Runa, der kun havde kendt Jack i kort tid, mente ikke der var noget, han kunne gøre for hende og sagde nej tak for tilbuddet. Hun var dog igen rørt over hans omsorg.
Da musikken endte, takkede Runa Jack for dansen og rådet, hvorefter hun undskyldte sig for at trække lidt luft. Jack vendte tilbage til bordet, tidsnok til at se Peter Daniels rejse sig og bane sig vej over dansegulvet, mod udgangen til balkonen. Så nu sker der noget, tænkte Jack og fulgte med på afstand. Han ventede til døren havde lukket sig bag Daniels og gled så hen mod vinduet, der stod på klem.
Ude på balkonen stod Runa ved rækværket og nød den kølige aftenluft og udsigten over byens tage. De flotte lys langs floden og vejnettet, som lignede en uendelig lyskæde, der bevægede sig gennem byen, passede så godt til Juletiden, det hele så lidt eventyragtigt ud.
Hun tænkte på Jack og hun fandt, at hun så ham i et helt nyt lys. Han virkede slet ikke casanovaagtig og overfladisk, som hun først havde troet. Tværtimod syntes han at være meget betænksom og hensynsfuld. Hun tænkte på episoden med tjeneren, der tabte noget bestik, hvor enhver anden, hende selv iberegnet, havde ignoreret det, men hvor Jack havde rejst sig og hjulpet pigen. Igen fik hun lidt dårlig samvittighed over hendes behandling af Jack i de seneste måneder. Hun lovede sig selv, at undskylde overfor ham ved først givne lejlighed.
Pludselig mærkede hun en tilstedeværelse bag sig og troede det måske var Jack, der var fulgt efter hende, så det var en ubehagelig overraskelse, da hun så, at Peter Daniels stod mindre end en meter fra hende med et underligt udtryk i ansigtet.

Hun prøvede at skjule sin skuffelse og skulle til at undskylde sig, for at gå ind igen, da Daniels stillede sig i vejen for hende og sagde “Kære Runa, jeg ville ikke forskrække dig, men jeg tror det er på tide vi får os en god snak om, din fremtid hos Safecorp”. Oh shit, tænkte Runa, hvordan kommer jeg væk fra ham, uden at han ødelægger min karriere? Hun prøvede at smile til Daniels, men det føltes mere som en grimasse. Det virkede heller ikke som om, Daniels købte det. Runa prøvede igen at undskylde sig og komme forbi ham, men denne gang greb Daniels fast i hendes arm og trak hende ind mod sig. “Ikke så hurtig Runa, vi skal nok finde ud af noget os to” sagde han smilende.
Runa, der nu var sikker på, at han ikke lod sig affærdige, sagde så roligt hun kunne ” Daniels lad nu være med at være dum, jeg er ikke interesseret i at have noget med dig at gøre, andet end rent professionelt”. Daniels smil forsvandt og blev erstattet af et hårdt udtryk i øjnene og han greb hårdere fat i Runas arm. “Hvem tror du lige du er?” hvæsede han “Jeg kunne få dig fyret imorgen, hvis jeg ville, og tro ikke, at den gamle nar til Hart kan hjælpe dig. Han er ikke i firmaet meget længere, og så er du ikke fredet mere”
Runa tænkte; åh nej, så er det sandt, Hart er på vej ud og Daniels skal overtage hans plads, hvordan kan de gøre det? Ser de da ikke, at Hart er firmaets hjerte og sjæl? Det var Hart, der solgte firmaet vidt og bredt og stod som garant for ærlighed og hæderlighed. Hun rev sig vredt løs og sagde til Daniels “slip mig, jeg ville aldrig røre dig med en ildtang, og jeg tror ikke på dig, hvad angår Hart, dette er hans firma, ikke dit!”
Daniels lo hånligt “Runa du er så naiv, at ikke ved om jeg skal le eller græde”. Han lod hende komme forbi sig, men råbte efter hende “Hvis du vil se beviser på, hvordan jeg har tænkt mig at overtage firmaet, så vent nede på dit kontor om femten minutter. Så vil du måske skifte mening om, hvem du vil satse på i fremtiden”.

Runa stoppede og drejede rundt. Måske var det et bluff, men hun burde se, hvad Daniels planlagde, om ikke andet så kunne hun advare Hart om Daniels forræderi. Hun sagde “Jeg tror dig ikke, hvad skulle du kunne vise mig om Hart, der skulle få mig til at ændre mening om ham?” Han trådte nærmere hen til Runa og sagde lavmælt “Hvis du vil vide mere, så mød mig på dit kontor om et kvarter, okay?” Han greb hurtigt fat i hendes hovede og tvang det hen til sin mund og kyssede hende brutalt. Han forsøgte at stikke sin tunge ind i hendes, men hun vred sig fri, spyttede og tørrede sig om munden. “Du er et svin Daniels, men jeg vil møde dig nede på kontoret. Hvis du prøver på at kysse mig igen, anmelder jeg dig for sexchikane”. Daniels lo, men lod hende gå. “Vi ses om lidt, skat” kaldte han efter Runa, da hun forlod balkonen.
Runa kom ind i festsalen og kiggede sig omkring. Der var så vidt hun kunne se ingen, der havde bemærket hendes sammenstød med Daniels og hun kunne desværre heller ikke se noget til Jack Preacher. Hun var rystet, både over Daniels forsøg på at kysse hende, men mest over de planer, han havde åbenbaret for hende. Hun bad til, at der ikke var hold i dem, men hun vidste, hvor ambitiøs og samvittighedsløs Daniels kunne være.

Runa gik langsomt, næsten som i trance, ned mod sit kontor. Hun var i dybe tanker om sit dilemma. Hun var ikke så naiv som Daniels troede. Runa vidste udemærket, at Daniels ikke vil røbe sine planer, uden at få noget til gengæld. Hun vidste også, hvad det var han ville have. Hun tænkte som besat over en måde at få oplysningerne ud af Daniels på, uden at han fik sin vilje. Bare tanken om at være sammen med ham, gav hende kvalme.
Hvad kunne Daniels dog have på Hart? Safecorp ville aldrig have været så stor en succes uden Hart. Det vidste alle. Hart var hæderligheden selv og han inspirerede sine medarbejder til at være ærlige om Safecorps produkter. Både de gode og de mindre gode sider skulle frem, så kunderne ikke bagefter følte, at de havde købt katten i sækken. Derfor havde Safecorp næsten kun tilfredse kunder.
Der havde dog det sidste halve år været lidt problemer. Nogle af Safecorps kunder var blevet plyndret, uden at alarmer og sikkerhedsprocedure havde virket. Det var lidt af en gåde. Det virkede som om, at alarmerne var sat ude af drift, og det burde ikke kunne lade sig gøre. Der var begyndt at florere rygter om, at det var nogen indenfor Safecorp selv, der stod bag indbrudene. Bare rygterne alene, kostede Safecorp millioner i tabt fortjeneste i en verden, hvor troværdighed og pålidelighed var det vigtigste af alt. Det var blandt andet derfor, at Jack Preacher var blevet hyret af Hart, for at gennemgå hele Safecorps produktportefølje.

I takt med, at Safecorp havde vokset sig større og større, havde det været nødvendigt for Hart at anskaffe sig mere kapital. Safecorp blev omdannet til et aktieselskab med tre partnere, der hver styrede sit område. Hart tog sig af kerneproduktet, sikkerhedssystemerne – Daniels arbejdede med økonomi og financiering og den sidste partner Hank Jennings, dækkede public relationsområdet.
Der havde været lidt murren i krogene over Jacks ansættelse. De andre partnere havde hellere set, at man ansatte et stort velrenomeret sikkerheds firma til jobbet, end en fuldstændig ukendt fyr. Men Hart havde stået fast og argumenteret med, at det netop var for at undgå store sikkerhedsfirmaer, som jo potentielt var konkurrenter på det samme markede, i at snuse rundt i Safecorps systemer.  Dette argument kunne de andre partnere ikke sige noget imod og Jack blev ansat som freelance konsulent, indtil han havde gennemgået Safecorp fra top til bund.
En anden grund til utilfredsheden gik på, at det var Hart, der havde fundet Jack Preacher. Det var jo indirekte Hart, der var under mistanke, eftersom det var hans område, sikkerhedssystemerne, der skulle endevendes.
Indtil videre havde Preacher ikke fundet noget, så vidt Runa vidste. Men han gjorde sit arbejde grundigt og Runa måtte indrømme, at han virkede kompetent. Hun vidste ikke hvor han kom fra, eller hvilken baggrund han havde. Men Hart havde sagt god for ham, og det burde have været nok for Runa også.

Nu bagefter tænkte hun, at det var utroligt, at hun ikke havde tænkt på det noget før. Hart var en fin menneskekender og han havde taget Jack til sig med det samme – hvorfor havde hun så ikke gjort det samme? Runa grublede lidt over det og måtte til sin skam indrømme over for sig selv, at hun måske havde været jaloux på Jack. På den måde han så let gled ind i virksomheden på. Hun havde selv knoklet i årevis på at nå til sin nuværende position. Hun havde kæmpet mange kampe, især mod mænd, som ikke kunne lide at have kvindelige ledere.  Jack derimod kom direkte ind og var straks på fornavn med Thomas Hart og Hank Jennings. Jack havde visnok et lidt anstrengt forhold til Peter Daniels, men hvem havde ikke det? De øvrige ansatte på kontorene, især pigerne, var vilde med Jack. Han var sjov, hjælpsom og ja, han så brandgodt ud. Det virkede bare ikke fair.

Runa var på vej ned af trapperne, stadig i tvivl om, hvad hun skulle gøre, da hun mødte Jack, som var på vej op. Hvorfor havde det dog ikke været ham, hun havde set på balkonen i stedet for, tænkte hun.
Jack kunne se, at hun var rystet og spurgte hende, hvad der var i vejen. Hun kiggede på ham og var lige ved at bryde grædende sammen i frustration over situtationen. Hun overvejede at fortælle ham hele historien om Daniels forsøg på at komme i lag med hende og hans trusler om at skille sig af med Hart, men besluttede sig for, at det må være op til hende selv at klare problemet.
Jack spurgte om Daniels havde været nærgående men Runa undveg og sagde, at Daniels var som alle mænd, født med en guldske i munden og med alle dører vidt åbne. Han kunne se, at hun var ved at begynde at græde og lagde blidt en hånd på hendes arm. “jeg vil gerne hjælpe dig” sagde han stille. “Hvordan skulle du kunne hjælpe mig, Jack, vær nu ikke naiv!” svarede hun mere bittert end hun havde ment det og hadede den måde, hun havde lydt som Daniels på. Hun kunne dog ikke afholde sig fra at angribe ham igen “Du er jo også en mand og I har det bare så let”.

“Jeg er en mand, det er rigtigt” svarede Jack “men jeg har ikke fået noget forærende i mit liv – og slet ikke pga. at jeg var en mand! Jeg har klaret mig selv, stort set hele livet. Mine forældre døde, da jeg var 8 år, i en bilulykke, og jeg er opvokset på diverse børnehjem og hos plejefamilier. Nogle af dem var gode, men andre var et helvede. Det var en hel udfrielse endelig at blive gammel nok til at kunne melde mig til militæret og være som alle andre og ikke bare en børnehjemsunge”.
Runa trak sig lidt væk og kiggede bort. Hun skammede sig over sine udtalelser og endnu engang havde hun gjort Jack uret. “Det må du undskylde, Jack, det var ikke fair, at beskylde dig for noget. Jeg har bare nogle problemer, jeg ikke lige kan overskue, men det skal ikke gå ud over dig, undskyld”.

Jack trak hende hen til sig igen og hviskede til hende “Jeg kan hjælpe dig, hvis du vil lade mig gøre det”. Runa kiggede på Jack og så ned på sit ur. Tiden var gået og hun skulle træffe en beslutning. “Jack, du er en god fyr, men jeg kan ikke se, at du kan hjælpe mig med dette, jeg må gå nu”. Hun vendte sig og løb ned af trappen.
Jack kiggede efter hende, indtil hun rundede trappeafsatsen og forsvandt. Hun er modig, tænkte han. Hun måtte vide, hvad Daniels var for en fyr og alligevel indvilligede hun i at møde ham på tomandshånd. Det var på tide at sætte planen i værk.
Medens Runa og Daniels havde afsluttet deres samtale på Balkonen, havde Jack sneget sig ned på Runas kontor og hurtigt installeret et videoovervågningskamera. Det var en af de mange nyttige ting, Jack havde lært i sine år i militæret. Den militære efterretningstjeneste havde lært ham alt om overvågning, infiltration og informationsindsamling. Disse færdigheder kom nu Jack til hjælp og han håbede også, at de også kunne hjælpe Runa.

SEX I DAG?

Runa sad på sit kontor, hendes humør havde efterhånden nået nulpunktet og hun ønskede blot at få mødet med Daniels overstået og tage hjem. Hun havde endnu engang været uretfærdig overfor Jack, der ikke havde gjort andet, end at tilbyde hende sin hjælp. Guderne måtte vide, hvad han tænkte om hende. Nå, det måtte hun se om hun kunne rette op på senere. Nu gjaldt det Daniels og i sidste ende Thomas Hart.
Daniels havde været inde på sit eget kontor og drukket sig en stor whiskey. Han dirrede over hele kroppen, både af ophidselse og vrede. Hvad bildte den lille so sig ind! Kunne hun ikke forstå, at han, Daniels, snart ville være hendes øverste chef? Kunne hun ikke se, at han tilbød hende en gylden fremtid i Safecorp – og alt hun skulle gøre, var at være lidt sød ved ham? Nå, om lidt ville hun se, at han var Hart overlegen og så måtte hun bare føje sig!

Runa hørte tunge skridt komme ned af gangen mod sit kontor og hun mærkede sit hjerte slå hurtigere. Hun blev tør i munden og våd i håndfladerne. Tag dig sammen, Runa, du kan gøre det! tænkte hun ved sig selv.
Daniels kom ind på kontoret og kiggede sig omkring. Runa kunne lugte, at han havde drukket, han ligefrem stank af sprut og sved. Han smilte til hende og forsøgte at se afslappet ud, men Runa kunne se, at han var som en spændt fjeder.
Det er farligt det her, tænkte hun. “Nå hvad er så dine planer omkring Hart og Safecorp?” spurgte Runa. Hun forsøgte at lyde kold og afslappet, men hun kunne mærke at hendes stemme dirrede. Daniels smilte videre og satte sig i lænestolen overfor Runas skrivebord.
“Hvor godt kender du egentlig Thomas Hart, Runa?” spurgte Daniels overraskende. Runa tænkte på sin første tid i firmaet, hvor hun som ny medarbejder, skulle bevise sit værd, hver eneste dag overfor sine mandlige kolleger og chefer. Hart havde som en af de få, straks accepteret hende og havde ledet hende i den rigtige retning, hvis hun var begyndt at komme ud hvor hun ikke kunne bunde. Der havde aldrig været andet en venlighed og omsorg fra Thomas Harts side mod Runa.

Efterhånden som Runa viste sig at være utrolig god til at gennemskue systemer og  finde svaghederne, så de kunne rettes, fik hendes kolleger mere og mere respekt for hende. Hun steg forholdsvist hurtigt i graderne og var nu leder af den afdeling, hvor alle sikkerhedssystemerne blev afprøvet og gennemtestet, før de blev taget i brug. Det var derfor i hendes afdeling, at Jack Preacher brugte det meste af sin tid.
“Jeg kender Hart godtnok til at stole et hundrede procent på hans ord” svarede Runa. Daniels nikkede ved sig selv, som for at bekræfte sin antagelse. “Så vil det nok ryste dig at få at vide, at jeg har beviser for, at Hart står bag Safecorps nuværende problemer med alle disse indbrud, der får os til at se inkompetente ud” Daniels rejste sig og lænede sig over skrivebordet og lod et ark papir falde ned på bordet foran Runa. Hun rejste sig op, kiggede på Daniels og så på papiret, der var en udskrift af nogle sikkerhedslogs, der var fire måneder gamle.
Sikkerhedslogsene angav tid og sted for brugeradgangen – og hvilken bruger, det drejede sig om. Man kunne også se, hvilke systemer, der var aktiveret og deaktiveret ved hver session. Ifølge udskrifterne havde Hart logget på i alle de virksomheder, der var blevet ramt af indbrudene i de seneste måneder. Så vidt Runa kunne se, havde Hart logget sig på kort tid før og deaktiveret alarmsystemerne og, efter indbrudene havde fundet sted, reaktiveret systemerne igen. Det var derfor det så ud som om, at systemerne kørte, men ikke blev aktiveret ved indbrudene.
Runa kunne ikke tro sine egne øjne – ifølge disse udskrifter var Hart en forbryder, der svigtede sine kunders tillid. Det kunne bare ikke være rigtigt. Der måtte være en forklaring!
Hun var så optaget af udskrifterne, at hun ikke havde bemærket, at Daniels havde rejst sig og bevæget sig om bag Runa. Pludselig mærkede hun ham presse sig mod hende bagfra og hans hånd på sit bryst. Hun forsøgte at vende sig om og slå ham, men han holdt fast og trykkede nu sit underliv mod hendes bag. Hun kunne mærke han var ophidset og det var lige før hun skulle kaste op. “Hvad siger du nu til din helt, Thomas Hart!” stønnede Daniels i hendes øre. Hans anden hånd forsøgte at nå hendes skød, men Runa trampede ham resolut over foden med sine høje hæle. Daniels skreg og slap hende. Runa kom fri og trak sig over til den anden side af bordet. “De papirer beviser intet, Daniels, Jeg nægter at tro, at Hart har noget med dette at gøre. Forsvind ud af mit kontor!”

Daniels ømmede sig og hvæsede så “Din mær, jeg kan love dig for, at jeg skal få hævn! Jeg fik lavet disse udskrifter med Harts kode – og jeg kan også få dem med din, så får jeg to fluer med et smæk. Sidste chance Runa!! – kom herhen til mig og sig pænt undskyld på dine knæ, så tilgiver jeg dig og du har stadig en fremtid hos Safecorp.” Daniels begyndte at lyne sine bukser ned medens han talte og trak sit erigerede lem frem. Han stod med skrævende ben og befalede hende at komme krybende hen til hende og give ham et blowjob.
Runa vidste ikke, hvad hun skulle gøre. Hun ville under ingen omstændigheder give ham, hvad han forlangte, men hun havde brug for udskriften, der lå på bordet, bag Daniels. Hun forsøgte at trække tiden, ved at lade som om hun begyndte at græde. “Stop flæberiet og kom ned på knæ, bitch” snerrede Daniels, han havde en voldsom erektion, som han greb fat i med sin hånd og drillende legede med foran Runa. “Den venter på din mund Runa – den har noget til dig!”

Daniels nød sin magt og begyndte at bevæge sig hen mod Runa, der kantede sig lidt til højre, som for at komme væk fra ham. I sidste øjeblik fintede hun til venstre og strøg forbi Daniels, hen til skrivebordet, greb udskriften og jog afsted hen mod døren.
På trods af sin berusede tilstand reagerede Daniels forbløffende hurtigt. Han nåede lige at få fat i Runas hår inden hun kom ud af kontoret og trak hende så tilbage igen. “Hvor tror du lige du skal hen, hva´ bitch” skreg Daniels ned i hovedet på Runa, som var faldet om på ryggen og nu forsøgte at komme op.

Daniels stod over hende og hun kunne ikke undgå at kigge op på hans stive lem, der hang og pegede ud i luften over hendes hovede. Daniels skulle lige til at sætte sig ned på Runas bryst for at tvinge sig adgang til hendes mund, da døren bag ham blev sparket op.  Daniels blev slynget hen over skrivebordet og Jack Preacher fulgte tæt bagefter. “Dit lede svin, Daniels, det kommer du til at fortryde!!” råbte Jack.  Daniels forsøgte at komme op fra bordet, men Jack gav ham et spark i maven og et knytnæveslag i hovedet, der brækkede hans næse. Blodet sprøjtede ud af næsen og Daniels stønnede af smerte.”Jeg kommer til at nyde det her, Daniels” snerrede Jack idet han gik frem mod Daniels igen “nej, du må ikke” klynkede Daniels “jeg skal nok gå min vej”. Jack kiggede ned på Daniels, der halvt sad op ad skrivebordet “Du går ingen steder før du fortæller mig, hvad det er der foregår med de udskrifter!” Jack løftede sin knyttede hånd og holdt den truende op så Daniels kunne se, hvad der ventede. Daniels skulede fra Jack til Runa og tilbage til Jack igen. Så faldt han sammen og tilstod; “Det var mig, jeg fik adgang til Harts sikkerhedskode og brugte den til at deaktivere alarmerne før indbrudene, for så igen at aktivere dem, når mine folk havde røvet virksomhederne. Det var meningen, at Hart skulle være syndebukken og så kunne jeg overtage Safecorp.” Daniels kom op og løb hen til døren “men I vil aldrig kunne bevise noget, udskrifterne er ægte og ingen ved noget om dette!” Han smilte igen arrogant og skulle til at gå, da han så Jack  smile og ryste på hovedet.

Runa, der var helt fortumlet over, hvad der var sket, forstod ikke hvorfor Preacher smilte. Daniels havde ret. De havde ingen mulighed for at bevise noget. Daniels var en af partnerne og hans ord ville veje tungere end deres. Daniels havde et skudsikkert bevis for, at Hart havde været inde og slå sikkerhedssystemerne fra. Hvis Hart benægtede det, ville det bare se ud som om, han dækkede over sig selv.
At Daniels havde overfaldet hende, ville blive dysset ned, man ville sikkert forsøge at købe hendes stilhed, ligesom rygterne sagde, at det var sket tidligere, med nogle af hans mange sekretærer. Hun begyndte at ryste over det hele og hendes tårer begyndte langsomt at trille ned ad kinderne. Hun havde svigtet Hart og sig selv. Daniels ville vinde, så hvorfor stod Preacher og smilte til Daniels.
“Har du ikke forstået det Preacher?” spurgte Daniels arrogant “I tabte – og tro ikke, at jeg glemmer det her!” Jack stod stadig med et smil på læben og pegede så op på reolen bag skrivebordet. Runa kiggede derop og så først ikke noget, men pludselig lagde hun mærke til en lille sort boks på størrelse med en tændstiksæske. “Hvad er det?” spurgte hun Jack “Det er såmænd bare et lille kamera, med lyd, som har optaget alt, hvad der er sket herinde den sidste halve times tid! Jeg tror det vil interessere Hart og de andre partnere at finde ud af, hvad det er for en person, de arbejder sammen med.” Jack holdt nøje øje med Daniels og det var hele ulejligheden værd at se hans reaktion; “Det kan du ikke, jeg mener du må ikke, jeg vil give dig alt, hvad du ønsker. Penge, partnerskab, alt!” Daniels blegnede og så, at slaget var tabt, han satte sig på gulvet og gemte ansigtet i sine hænder.

Runa kiggede måbende på Jack. “Du optog det hele? Jeg forstår ikke, hvordan kunne du vide, at Daniels ville komme her?” Jack smilte til hende og fortalte, hvordan han havde hørt dem tale på balkonen og derefter hurtigt havde installeret kameraet. Han fortalte, at han havde gemt sig ude i forkontoret og lyttet med hele tiden så han kunne springe til, hvis det gik helt galt. “Jeg er bare ked af, at du skulle udsættes for den oplevelse, men jeg blev nødt til at have ham til at indrømme sit forræderi, for at redde Thomas” sagde han til Runa.
Runa nikkede til Jack og gik over til ham. Han lagde armene om hende og hun knugede sig ind til ham. “Tak, Jack, det var genialt fundet på – tusind tak også for at redde Thomas Hart!” “Det var en fornøjelse, især slutningen” svarede Jack. Jeg er sikker på, at det vil glæde Thomas, at se båndet og se, hvilken loyal ven du er for ham. Det vil han helt sikkert påskønne.
Runa kunne ikke lade være med at tænke på sin tidligere jalousi angående Jack og Thomas Harts forhold  og spurgte Jack, hvordan Hart havde fundet frem til ham.

“Det var helt naturligt” svarede Jack “Thomas Hart var leder af min afdeling i hæren og han lærte mig alt, hvad jeg ved om sikkerhedssystemer, så da han ringede og bad om hjælp, var der ingen tvivl i mit sind. Han har altid været som en reservefar til mig.”
Runa smilte til Jack og tænkte over sit eget forhold til Thomas Hart. Så har vi meget tilfældes, tænkte hun.
Der gik ikke længe før, der kom vagter og førte Daniels bort. Thomas Hart takkede både Jack og Runa for deres indsats og lovede Runa, at det ville få stor betydning for hendes fremtid. Jack fortalte alt, hvad der var foregået og Hart forsikrede om, at Daniels ville blive straffet, både for sit forræderi, men især for sit overfald på Runa. Hart fulgte med Politiet for at sørge for at alle beviser ville blive forelagt korrekt. Han sagde til Jack og Runa, at de skulle sørge for at få slappet af og nyde resten af festen.
Så var de alene. Runa havde været ude i omklædningsrummet og havde vasket alle spor af Daniels af sig og følte sig nu ren igen. Hun trængte dog til en gevaldig drink og tilbød også Jack en. De drak i stilhed og Runas blik mødtes med Jacks og pludselig lå hun i hans arme og kyssede ham. Han gengældte hendes kys og kærtegnede hendes kind. De talte ikke, deres kroppe krævede bare at blive rørt. Hun kunne næsten ikke tro, hvad der lige var sket. Hendes puls rasede og hun var stakåndet. Det var ubegribeligt, så hurtig hele hendes tilværelse havde ændret sig. Hun greb ud efter ham og trykkede sig ind til ham. Hun kunne mærke, at hun havde lyst til ham. Han tog fat i hendes skuldre og pressede hende op mod væggen, lige ved en vindueskarm. Han var lige så ophidset som hun.

Jack holdt sin ene hånd bag Runas hovede, kyssede hende blidt på munden, stak prøvende sin tunge ind mellem hendes læber og begyndte at lege med hendes bløde tunge. Hun lod ham gøre det. Hans ene hånd søgte op ad hendes ben, under kjolen, hvor den kærtegnede låret uden på de selvsiddende strømper. Han fandt blondekanten foroven og kælede for det nøgne stykke mellem blondekanten og trusserne. Han presssede sit ene ben ind mellem hendes og spredte dem fra hinanden. Jacks anden hånd masserede hendes balder mens han kiggede hende dybt i øjnene.

Runa mærkede hans bule i buksserne gnide  mod sit venusbjerg. Hun førte sin hånd ned og følte på den, uden på bukserne, den var stor! Hun klemte den blidt og hørte hans suk i hendes mund. Runa trak hans lynlås ned og stak hånden indenfor i hans bukser. Hun greb fat om hans lem og førte hånden op og ned af skaftet, først blidt, men idet hun selv blev ophidset, hårdere og hårdere. Den blev hurtigt meget stiv og lang. Hun blev overrasket over, hvor stor og tyk den var. Hun lagde sin anden hånd på hans røv, og kærtegnede den. Hun kiggede ham  i øjnene og gengældte begærligt hans kys.

Jack lod sin hånd glide længere op under Runas kjole og fandt hendes trusser, hvor han trykkede håndfladen mod hendes varme skød. Han kunne mærke trusserne var fugtige og trak trussekanten til side for at mærke hendes nøgne køn. De kyssede stadigt lidenskabeligt, deres vejrtrækning blev mere og mere heftig. Han kærtegnede hendes elskovslæber med sine fingre og nuldrede blidt omkring klitoris, der rejste sig mellem hendes læber. Han kunne mærke hendes safter og det varme skød dampede mod hans hånd. Jacks anden hånd lå på Runas balder og han klemte dem lidt hårdt. Han nød at mærke hendes hænder på sit lem i sine bukser, han var blevet stenhård og det bankede vildt i hele hans krop. Runa spredte benene lidt mere og lod ham kærtegne sit hede skød. Hun rystede af fryd og var vildt tændt.
Idet Jack fjernede sin hånd fra hendes trusser satte Runa sig på knæ foran Jack og trak hans bukser helt ned, så de hang nede om hans ankler. Så trak hun hans boksershorts langsomt ned, hun var spændt på at se , hvad der gemte sig bag den store bule, som truede med at sprænge hans boksershort. Lige da pikken slap shortsene, sprang den ud og ramte Runa i ansigtet, hun gispede overrasket, men åbnede så munden og lod den langsomt glide ind i sin mund. Hun nød at mærke hans tykke, stive skaft i sin mund og glædede sig til at mærke den i sig.
Den var virkelig stor, helt klart den største hun havde set. Hun slap den med munden og slikkede rundt om det våde hovede med sin tunge. Så tog hun den igen i munden og omslugte den så meget hun kunne.

Jack kiggede rundt, for at se om der skulle komme nogen. De var helt alene på kontoret, så han holdt om Runas hovede med begge hænder og begyndte at støde lidt frem og tilbage i hendes villige mund. Han nød synet af Runa, der sad på knæ foran ham med hans stive pik i sin mund. Runas tunge var vildt lækker og hun slyngede den rundt om pikhovedet, så Jack næsten gik i gulvet. Runa tog fat i Jacks kugler og kærtegnede dem blidt medens hun lod ham bruge hendes mund. Hun lagde sin anden hånd på hans røv og trak ham ind mod sig, hver gang han stødte, som om hun ikke kunne få den dybt nok ind i munden og i halsen. Hendes tunge var ivrig og livlig og kunne slet ikke få nok. Tilsidst tog Runa pikken ud af sin mund, rejste sig og kyssede Jack begærligt mens hun sitrede over hele kroppen.
Jack løftede Runa op, trak hurtig hendes trusser af og satte hende i vindueskarmen. Der spredte han hendes  ben vidt fra hinanden, løftede hendes kjole op om livet på hende og satte sig ned foran og begyndte at kysse hendes inderlår. Han nappede dem med tænderne og slikkede hendes veltrimmede mis nedefra og op, slyngede tungen rundt om hendes klit og ned imellem de våde læber igen – hans tunge var lang, hård og våd. Han nåede ned til mellemstykket mellem missen og det forbudte hul og fortsatte nedad, pirrede hendes anus og slikkede rundt om hullet. Så lod han tungen gå op til klitten igen og førte først én, så to fingre op i hendes våde skede. Han begyndte at køre fingrene langsomt frem og tilbage i hende samtidigt med at han fortsatte med at slikke hendes klit.

Runa stønnede og vred sig, så Jack måtte holde hende for munden, for at hun ikke skulle larme for meget.   Runa kiggede på ham, mens han gjorde det, og det var helt vildt ophidsende at se på. Hun spredte benene så meget hun kunne, hun kunne slet ikke ikke styre sig. Hun måtte have ham nu! Hun trak ham op og tog fat om hans pik og satte den til sit våde skøds indgang. Han pressede den forsigtigt ind, lidt af gangen indtil han var helt i bund. Så stod han helt stille og nød fornemmelsen af hendes skede, der klemte om hans stive skaft i dets fulde længde. Runa gispede af fryd over at mærke ham inde i sig. Jack begyndte at bevæge sig langsomt ud og ind i hendes våde grotte, men snart blev han grebet af et vildt begær og begyndte at støde hårdere og hurtigere. Hans pik var våd af hendes safter og den smaskede ind og ud af hendes skede.

Runa nappede ham på halsen og slikkede ham i øret, mens hun stønnede hans navn. Hendes tunge i øret gjorde Jack helt vild og han pumpede løs i vilde, hårde stød, så Runa næsten røg igennem ruden. Runa holdt om hans hofter og trak ham imod sig så han kom helt i bund hver gang han stødte til.
Jack trak sig ud af hende og pikken svuppede våd og glinsende op på maven af Runa. Han vendte hende rundt så hun stod på knæ i vindueskarmen med front ud mod vinduet. Hvis der var nogen i naboejendommen, fik de sig et godt sexshow. Han spredte hendes balder og gned sit våde lem op og ned mellem dem. Han legede lidt med hendes anus og pressede lidt på ved indgangen, uden dog at trænge ind. Så lod Jack pikken glide ned til skeden og pressede den lidt ind, så hovedet var inde. Han kørte frem og tilbage, kun lige inde og ude med pikhovedet, indtil Runa stønnede frustreret, så trykkede han den helt i bund samtidig med, at han trak i Runas hofter. Han stod helt stille og nød fornemmelsen og synet af hendes lækre krop. Hendes røv var perfekt formet, og hun havde en flot slank talje. Hendes bryster var lige tilpas i størrelsen. Hun stod og skød røven i vejret og han begyndte i lange seje stød at gennempule Hende bagfra. Han rakte frem og trak hende i håret så hendes hoved løftedes og hun vendte sit ansigt mod ham og stønnede. Samtidig greb han fat i hendes ene bryst og pressede, hver gang han stødte i bund.

Runa klemte sin skede rundt om hans lem og mærkede i den grad, at han var inde i sig. Hun tog hans hånd fra brystet og førte den ned til sit skridt. Han kælede for hendes klitoris, som var blevet hård og hun vred sig i nydelse. Jack lagde sin anden hånd på hendes røv og fandt vej til anus, som han legede med, ved at cirkle rundt om den med den ene finger. Han trængte lidt ind og kørte fingeren forsigtigt ud og ind. Jack fortsatte med at massere klitten, Runa gispede og begyndte at komme. Jack kunne mærke hendes skede trækker sig sammen om hans stive pik i spasmer og hans finger smuttede ud af hendes røv.
Jack var også tæt på, men han tænkte, at han lige ville se om han kunne nå en smagsprøve af Runas lækre røv. Han trak sig ud og satte den til hendes bagerste hul, pressede lidt, til hun gav efter så gled han et stykke ind. Han ventede lidt og da han mærkede Runa slappede af, pressede han pikken langsomt i bund.

Runa gispede, både af smerte og vellyst, og forsøgte at skubbe ham ud, men Jack holdt fast og begyndte roligt at glide frem og tilbage i røven på Runa. Han fortsatte med at gnide på hendes hårde klit og Runa kom igen og igen.
Nu kunne Jack ikke holde sig tilbage mere og kørte hurtigere og hurtigere ud og ind i hendes stramme hul, lige til han sprøjtede en fed ladning langt op i Runas røv. Runa kunne mærke, hele Jacks krop rykke og hun tændte vildt på det. Hun mærkede hans safter løbe ud af hendes røv og ned af lårene. Jack trak pikken ud og legede rundt om det røde hul, skubbede spermen ind igen og trykkede pikken helt i bund igen. Han mærkede det våde hul klemme herligt rundt om hans stav. Lidt efter, da han var blevet halvslap, trak han sig ud og gned den våde pik mellem hendes balder. Sådan stod de lidt og sundede sig ovenpå udfoldelsen, mens han kærtegnede hendes baller.
Efter et stykke tid, hvor de lige fik vejret førte Runa stille hånden om på hans lem og kærtegnede det blidt. Jack mærker, at den “vågner” igen og de er begge klar. Hun vendte sig om og kyssede ham. Først på halsen, så øret og så fandt hendes mund hans og hun pressede sin tunge ind. De stod og kyssede og holdt om hinanden alt imens, at hun havde sin hånd på hans lem og gjorde den hård igen.
Jack stod og nød efterdøningerne efter orgasmen – og Runas behandling af hans lem – og hendes kys – Han mærkede, at han var klar igen og begyndte at kærtegne hendes bryster og kyssede hendes brystvorter.

lige da hørte de elevatordøren gå op ude på gangen. De trak hurtigt tøjet på og forsøgte at se anstændige ud. Ude på gangen kom et par festdeltagere – de kiggede lidt, men sagde ikke noget – Jack og Runa så på hinanden og begyndte at grine. De gik op ad trappen til festen og gennem festlokalet – De følte at alle kunne se på dem, hvad de lige havde lavet – men kom sikkert igennem ned til nogle mødelokaler.
Døren kunne låses og Jack vendte sig mod Runa og gik hen til hende. Runa Lagde hænderne på Jacks brystkasse og kærtegnede den hvorefter hun trak hans skjorte op over hans hovede. Runa kyssede Jacks brystvorter og slikkede og sugede på dem. Jack kunne mærke, at hans brystvorter blev stive og Runa vidste, at han nød det. Hun åbnede hans bukser igen og trak dem af ham. Jack satte sig på kanten af bordet og spredte benene, så  Runa kunne komme ind imellem dem. Hun satte sig på hug foran jack og begyndte at slikke og massere ham på kuglerne. Jack spredte benene endnu mere og satte sig helt frem til bordkanten så han sad helt ude over kanten med røven. Runa stak sin spidse tunge frem og slikkede ham på mellemstykket mellem kuglerne og røven mens hendes hånd greb om hans lem og rykkede blidt op og ned. Jack nød synet af Runa, der lå på knæ mellem hans ben. Han holdt om hendes hovede men lod hende selv bevæge det som hun ville. Hun lod sin tunge finde hans anus og spiller rundt om den med tungespidsen. Jack blev bankende stiv og prespermen dryppede ud af spidsen, Runa så det og flyttede munden op til pikhovedet og slikkede dråberne af mens hun så op på Jack
Nu rejste Jacks sig op og placerede Runa på alle fire oppe på bordet. Han gik om til hendes røv og spredte balderne og slikkede hende mellem dem. Så lod han sin tunge glide ned til hendes stjerne og slikkede rundt om den før han førte tungespidsen ind og ud af det lyserøde hul. Runa sukkede og skød røven i vejret. Jack fortsatte med at slikke ned til Runas revne og stak en finger forsigtigt op i røven og skeden på hende samtidigt. Så slikkede han direkte og hårdt på hendes klit. Runa begyndte at rokke frem og tilbage og stønnede.

Jack rejste sig op og stod nu oppe på bordet ved Runas hovedende, hun åbede villigt munden og Jack førte pikken ind. Han fandt igen begge hendes huller med fingrene så alle hendes huller var fyldt ud. Jack kneppede Runa i munden og nød synet og forestillingen. Runa kunne slet ikke holde sig i ro, og Jack kæmper lidt med at følge hendes underlivs vilde bevægelser. Runa huggede sit hoved frem og tilbage i hurtigere bevægelser og sugede samtidig så hun kunne smage hans presperm i sin mund.
Det var helt vildt at blive kneppet af ham både i munden og med fingrene samtidigt. Jack trak sig ud af hendes mund og lagde hende om på ryggen oppe på bordet. Han satte sig overskrævs på hendes mave og lagde pikken mellem hendes bryster – han begyndte at køre den af mellem dem og det så fantastisk ud. Hun trak ham op til sin mund og begyndte at slikke pikken med sin tungespids, hver gang han stødte frem mellem brysterne.

Jack løftede sig lidt op og kunne næsten ikke holde nydelsen ud længere. Han pressede sig helt ned over hendes hoved og stak pikken ned i hendes mund igen. Helt ned i halsen, Runa fik store øjne og Jack trak sig lidt ud, da han kunne se hun ikke kunne få luft. Så begyndte han langsomt at gilde ud og ind i hendes dejlige våde mund. Han trak sig helt ud og Runa sagde liderligt “det er dejligt Jack! knep mig i munden – dybt og hårdt” Jack begyndte at pumpe ud og ind af hendes mund – han tog fat bag hendes hoved og trykkede helt i bund så hun fik hans kønshår i næsen og kuglerne klaskede mod hendes hage.
Lige inden han kom, trak Jack sig væk og rykkede ned og førte sin pik ind i Runas våde mis. Han kørte I lange seje stød den helt ind og ud i rolige bevægelser, han nød at trække det ud. Runa gjorde tegn til at hun ville ride på ham og han lagde sig på ryggen oppe på bordet. Runa satte sig overskrævs på Jack og begyndte at ride ham. Hun mærkede i den grad, at han var oppe i sig og hun bevægede sig frem og tilbage så hendes klit blev masseret samtidig.

Jack holder om Runas hofter mens hun red ham hårdt og han kan mærkede sine kønshår vikle sig ind i hendes hver gang han var i bund. Han trak hende mod sig hver gang hun var helt oppe og stødte selv underkroppen op hver gang hun var på vej ned. Han flyttede sine hænder om og lagde dem på Runas smukke runde bryster og klemte dem blidt, medens han lod hende styre ridtet. Han masserede hendes bryster og nød fornemmelsen i sin pik.
Runa kunne mærke, at Jack var ved at komme og hun var selv lige ved at sprænges. Hun lænede sig frem og kyssede ham hårdt og bed i hans læber. Hun kunne næsten ikke holde det ud længere. Hun klemte om hans lem mens hun red ham og hende våde mis klaskede mod hans skød. Runa nød hans hænder på sine bryster og hun strakte sig så langt fremover, at han kunne slikke hendes bryster, vorterne blev endnu hårdere. Det gik helt ned til underlivet og nydelsen var fuldkommen.

Runa gned sig frem og tilbage så hendes klit blev masseret lige over hans pik. Det var næsten ikke til at holde ud, så dejligt var det. Jack nappede i hendes brystvorte og sugede den hårdt ind i munden – han legede med den anden brystvorte mellem sine fingre. Hans lem dunkede helt vildt og han kunne mærke, at han var lige ved at komme. Jack væltede Runa om på ryggen og de lå i missionærstillingen med Runas ben oppe på hans skuldre. Han pumpede ud og ind og deres pubesbjerge gned hårdt mod hinanden lige da Jack følte det første orgasmesprøjt nærme sig, kom Runa med et lille skrig og hun spjættede med benene så Jack blev skubbet ud.

Han tænkte med et smil okay, hvis det er på den måde! og flyttede sig hurtig op til Runas ansigt. Hun så, hvad han havde for og smilte til ham og nikkede. Jack sad med et knæ på hver side af hendes hovede og gned sin våde pik rundt i hendes ansigt. Runas mund åbnede sig og hun stak tungen ud og kærtegenede pikken på undersiden. Det blev for meget for Jack, han kom så voldsomt, som han aldrig har kommet før. Hans første sprøjt ramte Runas hår og pande, det næste hendes næse og kind, derefter hendes læber og mund. Hun slikkede begærligt sæden i sig. Jack lod pikken glide ud og ind i hendes varme, våde mund og stønnede højt medens han tømte sig fuldstændigt. Hun slikkede ham ren. Så trak han sig ud og faldt ned ved siden af Runa. De lå begge og pustede ud og krøllede sig så sammen i hinanden og faldt lidt hen.
Runa så på Jack, der lå og så lidt eftertænksom ud og spurgte så, “hvad tænker du på Jack?” Jack svarede med et grin “jeg tænkte bare på, hvor synd det var for Daniels, han gik glip af en sexet steg”!

porno med danske piger