Gymnasie kæreste med kæmpe bryster

SPAR MANGE PENGE

Nu skal du have pik i begge huller” min kæreste sagde ”åh ja det har jeg altid gerne ville prøve” fyren tog sin pik mod hendes til spyttede røvhul…og borede den op i hende….hun skreg!…

Det her er en rigtig historie som skete for en 2 år siden.

Jeg havde en kæreste, som gik i gymnasiet. Jeg skulle måske lige beskrive mig selv, jeg var på det tidspunkt 25. Jeg er sportstrænet og har intet problem med at finde piger.

Jeg var så til en fest hvor jeg scorede hende her. Da jeg så hende var det WOW…Alle fyrene til festen kiggede på hende, så de må have tænkt det samme. Hun har bare den lækreste krop, dejlig solbrun, virkelig smukt ansigt, dejligt langt lyst hår og ikke mindst kæmpe store bryster. Hun var ca en 1.60. og på dette tidspunkt 17 år. Men hun var så lækker, at alder ingen betydning havde for mig. Så jeg var da super glad for at jeg kunne få hende med hjem og kneppede hende hele natten.

Vores forhold gik okay, og hun flyttede ind hos mig. Hun virkede som en man kunne stole på, men det skulle jeg så finde ud af, at det var hun ikke.

SEX I DAG?

Hun skulle til gymnasium fest, og hende og hendes veninder havde snakket om det et stykke tid, så jeg vidst hun glæde sig til det. Hun var fuldstændigt dullet op. Da jeg så hende tænkte jeg HOLD DA HELT KÆFT HVOR ER HUN LÆKKER!!! Og blev nok også lidt jaloux over at hun skulle vise så meget af hendes krop, og at de mange fyre til festen alle ville have hende, det vidste jeg.

Håbede bare hun kunne sige nej. Hun havde en meget lårkort nederdel på. Lige før man kunne se balderne, så havde hun en meget lille top på der bestemt ikke skjulte at hun havde kæmpe nødder. Jeg kan så fortælle at hendes bryster var f-skål. Og nej hvor var de bare dejlige.

Nåh men hun tog af sted, og jeg skulle ikke lave noget den aften, bare side der hjemme. Men som aftenen skred frem fik jeg denne her mærkelige fornemmelse af at der kunne ske noget i aften jeg ikke ville syntes om. Jeg overvejede det kort men tog af sted hen til festen. Havde klædt mig lidt festligt så det så ud som jeg var bare var en gæst eller noget.

Da jeg ankom, kunne jeg ikke lige se hende. Man kunne gå ovenpå og kigge ud over salen, så det gjorder jeg og så hende henne i et hjørne med 2 fyre, som jeg ikke havde set før. De stod meget tæt på hende og holdt let i hende, pludselig sagde hun et eller andet til dem som fik dem til at kigge på hinanden og smile og til sidst nikke. Og de begyndte at gå jeg fulgte selvfølgelig efter. De var gået ind i et ulåst klasse værelse. Jeg åbnede forsigtigt døren og kunne se der var et lille lokale før det faktiske klasse værelse så jeg stillede mig derinde, der var møkt der, men klassen var faktisk okay lyst op af lamper uden for. Jeg så de snakkede lidt og kunne se min kæreste var fuld meget fuld. Og jeg kende hende når hun er fuld så bliver hun meget liderlig. Jeg kunne høre alt hva de sagde.

Vi kan kalde ham fyr 1 som nok var en 22 år og den anden fyr 2 som har været de samme måske et år yngre. Fyr 1 sagde ”fuck hvor er du bare vildt lækker” den anden bakkede ham op jeg….”ja synd du har en kæreste når vi har sådan nogle store jern vi kunne kneppe dig med” kunne se liderligheden i min kærestes øjne. De begyndte at tage på hende men hun afviste dem….jeg tænkte flot skat du er jo en trofast pige. Jeg greb ikke ind for ville se hvor langt hun ville gå. Men det der skete nu var jeg ikke forberedt på og sårede mig dybt. Hun sagde til fyrene ”smid jeres bukser drenge jeg vil se jeres store pikke, som i siger i har” det skulle ikke bedes to gange om, smed bukserne i en fart og afslørede 2 meget store pikke…nok omkring de 24 – 25 cm Min kæreste sagde mens hun kiggede intenst på de allerede stive pikke ”mmm…det var ikke løgn det i sagde. Ser ud til jeg har valgt rigtigt i aften” valgt rigtigt i aften?? Har hun gjort det her før tænkte jeg.

Hun bad dem sætte sig på et bord og spille deres spille pik ”spil jeres store pikke drenge, jeg vil lige nyde synet” hun kunne ikke tage sine øjne væk fra dem…hun lagde sig op på kateteret og tog alt sit tøj af. Så spredte hun sige ben mod de 2 fyre og kunne allerede ane hun var super våd. Hun begyndte at lege med sine våde fisse mens hun kiggede på de spillede deres store pikke af. Hun sagde ”mmm hvor ser de dejlige ud” og ” kan ikke vente med i skal kneppe mig med dem mmm” det blev for meget for de 2 fyrre der gik op til hende og stod på hver dages side af hende og begyndte at grov ælte hendes kæmpe bryster. Jeg tænkte nej nej nej det sker ikke det her…Havde aller meste lyst til at smadre de 2 fyre…men et eller andet tændte mig ved situationer og opdaget jeg havde stiv pik også. Så jeg blev nød til at tage den frem og spiller pik imens. Hun stønnede højt imens de over æltede hendes bryster. Hun sagde ”nå drenge i kan kan godt lide min store bryste hva” ”så kom dog og slik dem, et bryst til hver mund” Hun satte sig op og fyrene var det samme over hendes bryster et i hver mund. Der sad min kæreste og fik slikket hendes kæmpe bryster, af 2 fyrre. Hun stønnede højt og sagde ” slik så drenge det er jo dem i har kigget på hele aftenen er det ikke?” den ene sagde ”jo for helvede, du har givet mig stiv pik hele aftenen” hun stoppede dem og sagde ”drenge jeg tænder vildt på at få slikket mit fisse hul og mit røvhul på samme tid, så det skal i” hun var helt vild, drenge fulgte bare med og de havde bestemt ikke noget imod at lave en tunge double på hende. Hun rejste sig op og fyre satte så på knæ, på hver side af hende. Og gik i gang. Hun stønnede vildt højt da deres tunger ramte hendes huller. ” åhhh ja bliv ved. Slik mig drenge jeres tunger er så dejlige, bedre end min kærestes, elsker at blive slikket i røven slik mig nu” Kunne ikke lade være med at syntes det her så frækt ud, og spillede min pik vildt..

Efter den behandling sagde hun ”nu skal i have slikket jeres kæmpe jern” de rejste sig hun satte sig ned og stak en af de 2 kæmpe jern i hendes lille dullede mund. Fyren stønnede ”ja mmm det så godt, du er sgu en luder som kan sutte pik” sagde han, det var svært for hende at få pikken helt ind kunne jeg se, men det lykkes hun skiftede pik og suttede med stor grådighed på den enden fyrs store jern. Den anden fyr der lige havde fået slikket pik kunne ikke klare det mere , han ville have boret den op i hendes våde fisse nu. Han løftede hende op på et bord, så hun lå på siden på bordet med fissen fuldstændig åbent og klar. ”er du klar til at få kæmpe kølle hva din luder?” ”åh ja skreg hun knep min lille luder fisse. Udnyt den….” han stak pikken op der kom et stor suk fra dem begge, og kunne se på min kæreste hun var i en helt anden verden. Men stadigvæk havde hun en kneppende pik i sin mund. Fyren der fik slikket pik over æltede hendes bryster og slikkede dem. ”Åhh knep mig dog dit svin, knep mig nu, nu du endelig har fået lov, så knep mig da” fyren satte tempoet op og min kæreste sagde ”sådan åh ja åh ja jeg kommer” hun skreg sin orgasme ud…men fyren kneppede bare videre. Så byttede de, den anden fyr lagde sig på ryggen på bordet, nærmest løftede min kæreste oven på hans meget stive jern. Hun var helt væk efter sin orgasme, men da hun blev spiddet vågnede hun og skreg ”den er for stor kan ikke” den anden fyr var ligeglad og pressede hende ned over sin kammerats kæmpe jern. Da hun var nede gik fyren i gang med at udbore hendes fisse vildt…begge stønnede, den anden fyr havde lusket sin pik i munden på min kæreste og mund kneppede hende. Jeg stod og sprøjtede ud over det hele da jeg så det. Men hurtigt efter var min pik stiv igen. Og jeg spillede videre. Fyren med pikken i hendes mund sagde ” nu skal du have pik i begge huller” min kæreste sagde ”åh ja det har jeg altid gerne ville prøve” fyren tog sin pik mod hendes til spyttede røvhul…og borede den op i hende….hun skreg virkelig ”aaaaaaavvvvvv” men 1 minut efter eller noget sagde hun ”arg går nok i stykker men det føltes vildt dejligt, knep mig sønder og sammen drenge med jeres kæmpe pikke” der lå min dejlige søde kæreste og fik pik af 2 fyre i hvert af hendes huller!!! Jeg var helt vild af jalousi og liderlighed. Jeg kom igen….og stod bare og kiggede på hvordan deres pikke bankede ud og ind i hendes fisseul og røvhul….Fyrene kunne snart ikke holde mere kunne man høre. De begyndte at komme og min kæreste sagde ”ja kom op i mig, gør mig gravid mmmm det så dejligt” hun kom også samtidigt og faldt helt slap af på fyrene. Som også var færdige. Jeg smuttede hjem af.

Min kæreste kom hjem 20 min efter, og jeg lod som ingenting hun lagde op til sex. Men sagde til hende vi skulle snakke. Jeg sagde til hende jeg havde kneppet 3 piger her i aften. ”hva har du ”sagde hun og blev vildt sur. Jeg sagde ”jamen du har jo kneppet 2 fyre så måtte jeg jo overgå det med 3 piger” hun blev helt stille. Jeg smed hende ud og forklarede jeg havde set det hele. Vi snakker slet ikke sammen den dag i dag, selvom jeg stadig tænker på hendes dejlige store bryster.

porno med danske piger