Ældre damer fornøjer sig med ung viril drengs store pik

SPAR MANGE PENGE

Jeg er en 53 årig kvinde der for snart tyve år siden udvandrede til USA. Her har jeg blandt andet en del oversættelsesopgaver fra dansk og svensk til amerikansk. Så jeg håber mit skriftsprog er tydeligt nok. Min mand har efterladt sig en mellemstor virksomhed som jeg lever af, så oversættelser er mest hobbybetonet.

Som altid når man bliver lidt ældre søger man hen mod sine rødder, og derfor er jeg også kommet ind på denne side. Jeg synes jeg har lyst til at indvi jer i min og mine velpolstrede veninder herlige sexliv med en ung fyr vi mødte for næsten to år siden.

Det var en dejlig lun forårsaften, hvor vi var samlet 5 veninder til en hyggelig middag hos Karla. Vores plan var at vi ville spise lidt god mad og så tage downtown for at se om vi kunne finde nogle mænd.

Vi er alle sammen omkring min alder, enlige, selvforsørgende i gode jobs og så var og er vi alle sammen særdeles velpolstrede, med endog særdeles store bryster og smukt formede bagdele. Måske også lidt for meget omkring maven for visse af os, men mange mænd kan jo godt lide typer som os.

Vores figurer var nu også baggrunden for at vi oprindeligt havde fundet sammen gennem Weightwatchers. Denne aften var vi alle fem samlet hos Karla.

Karla er et fantastisk skue og enten har hun eller Norma de største ægte bryster jeg nogensinde har set. Med alderen er de naturligvis begyndt at hænge lidt, men de er stadig enormt store og fyldige.

Karla var i en stramtsiddende hvid bluse. Den havde en pæn dyb V-udskæring og inde bag blusestoffet kunne man tydeligt se, at den blå BH hun havde på, nærmest pressede på for at sprænge blusen. Hendes nederdel gik næsten ned til knæene, men den havde et par gode slidser op langs benene, og her kunne man ane strømpekanten på de blå nylonstrømper.

Hendes lår er store og smukke, let buttede, og når hun går henover gulvet kan man rigtigt se hvorledes denne fantastiske kvindes krop vugger frem og tilbage i takt med skridtene. Jeg tror enhver mand der kan lide frodige kvinder ville falde for det syn. Hendes hoved er lidt rundt og det mørkebrune hår glat. Hun hører ikke til de smukkeste, men hvad hendes ansigt ikke har det har hun i brystpragt til overflod.

Norma der kommer hende nærmest i sådan en overflod er neger. Hun var klædt i en rød dragt, også hun havde gjort alt for at mændene vi måtte møde, skulle får sanseoplevelser ved at kigge ned i hendes fantastiske kløft mellem hendes kæmpebryster. Hun havde en halvlang rød nederdel på med en lang slidse op foran, så når hun sad ned, var der en lige så stor og smuk revne op mellem hendes ben, der var helt nøgne.

Begge havde ligesom os andre ikke sparet på sminken. Desværre skal der jo mere og mere til som årene går, men vi var trods alt alle fem ret så statelige og erotisk inspirerende. Tror jeg da.

Mel er også en særdeles barmsvær kvinde. jeg tror dog bare ikke at hun når de samme mål som Norma og Karla. Men Mel forstår at klæde sig ud, så hun rigtigt virker indbydende på mænd. Hendes bluse var tynd og næsten gennemsigtig, og inde bag blusestoffet kunne man tydeligt se at BH’en mindst var et par numre for små.

Det var helt bevidst og sådan har det altid været med Mel. Hun køber altid sine BH’s for små, men hun siger at det virker på mændene. Hun har også nogle kraftige lår og en ordentlig bagdel, som slet ikke kunne skjules i de stramtsiddende slacks hun havde på. Strømperne og holdere tegnede sig tydeligt igennem slacksene. Selvom hun var påklædt var der vist ikke overladt meget til fantasien. Hun kunne godt virke lidt billig, hvad jeg da også tit har fortalt hende.

Men hun er ligeglad. Bare det virker så er hun tilfreds. Og det gør det, lad mig bare indrømme det.

Cynthia er Normas gamle veninde. Hun er også neger. Hun er nok den af os der har de mindste bryster. Jeg vil skyde på at hun bruger en FF-skål som vist nok svarer til en F-skål i Danmark. Der er i hvert fald mere end tre hænder kan klare bare i et af brysterne. Norma, Karla og Mel er helt oppe i en JJJ-skål og får dem special-syet.

Men Cynthia har den mest imponerende store bagdel jeg har set, ovenpå et par store tunge lår. Hun har et smukt velformet ansigt, og et velplejet sort hår. Hun er faktisk rigtig smuk. Hun havde taget en gul skjortebluse på, og ladet de øverste knapper være åbne, og så et par stramtsiddende jeans der mere fremhævede end skjulte hendes enorme bagdel.

Hun omtaler den tit som hendes kapital i den evige jagt efter ridderen på den hvide hest, og imponerende er synet da også når hun kommer vuggende. Hendes vuggende gang blev yderligere styrket ved at hun havde et par rimeligt høje stiletter på. Hendes underben var nøgne og hun indgød helt sikkert en masse ungdommelig virilitet. Hun er også den yngste af os, og er først for nylig blevet 50.

Tilbage er der kun mig selv, Elisa, som jeg kaldes herovre. jeg har et langt sort hår, nogle kraftige lår, en pæn stor bagdel. Jeg bruger selv en H-størrelse i BH, så I kan nok forstå at jeg ikke lader så meget tilbage for de andre.

Desværre er der de senere år også samlet sig en lille mave, men hvis man som jeg den aften udstråler pragt, kan det nok være at mændene tænker på andet end bilmaver. Min force er helt sikkert mine tunge bløde lår, som jeg da også havde gjort lidt ekstra ud af, ved at have en lidt for kort nederdel på, så når jeg sad ned, nåede kanten af nederdelen kun halvt at skjule strømpekanten.

Vi var når jeg selv skal sige det “a hell of a team.”

Nu sad vi der om bordet og nød Karlas veltilberedte mad, mens vi nød lidt rødvin. Som rødvinen kom ind begyndte snakken at gå lystigere og lystigere. inden længe faldt snakken selvfølgelig på mænd, og hvordan de gjorde tilnærmelser til os.

Vi manglede som sådan ikke tilbedere, men dem der søgte os, var vi faktisk ikke så interesserede i. Vi fandt hurtigt ud af grunden, de var på alder med os, og ofte var vi blevet skuffet når den fyrige elsker viste sig at være en hængepil i sengen.

Vi søgte yngre mænd, og det var hvad vi havde lyst til denne aften. Som vi sporede os ind på yngre mænd faldt snakken på den nye unge lejer som Karla havde fået. En 16-årig ung knægt fra en af Midtvest-staterne. De fleste af os havde set ham et par gange. Han var bare smuk og lækker, men lidt genert.

I Midtvesten er man noget præget af den stærke bibeltro. De er også plaget af en del arbejdsløshed og derfor var den unge mand, Tom, kommet til vores by. Hans far havde været soldat med Karlas nu afdøde mand, og Karla ville gerne hjælpe, og syntes også det gav hende en tryghed at have en ung mand i huset.

Selvom Tom kun var 16 år, var han absolut en udvokset knægt. Flot og høj. De brune krøllede lokker, henover et smalt smukt ansigt med klare blå øjne og et skinnende hvidt tandsmil. En atletisk bygget krop, der vaklede mellem at være ranglet og muskuløs. Og nogle dejlige muskuløse lår. alt pakket ind i en let brun teint, der bare forstærkede hele hans erotiske udtryk. Og at han var en endog full-grown boy, skulle vi senere finde ud af.

I øjeblikket gik snakken om hans smukke bagdel, som vi alle sammen fandt yderst smuk og pirrende, og som vi vist alle havde den allerstørste lyst til at gramse os mætte på.

Karla var lidt forbeholden overfor al den snak, og syntes nok det var lidt forkert overfor hendes mands soldaterkammerat. Men man kunne se på hendes smilende øjne at hun fuldt ud delte vores meninger om denne knægt. Vi opfattede det nu også mere som umodent tøsesladder, end som noget der skulle ske for os. Vi kunne trods alt næsten være bedstemor til knægten.

Men fantasierne fik frit spil, og blev mere og mere udspekulerede. Norma mente at vi overhovedet ikke kunne få fat i så unge fyre, de ville slet ikke være interesserede i typer som os. Men Cynthia var af en ganske anden mening. Hun var overbevist om at vi sagtens kunne score ungdommelige smukke typer som Tom.

Alt imens at de mere og mere usømmelige tanker kredsede rundt i vore fantasier om hvad vi ville gøre med den unge knægt eller andre unge mænd, hvordan man skulle kunne få fat i dem, gik fordøren.

Det viste sig at være Tom der kom hjem efter at have prøvet at skaffe sig noget arbejde.

Han kom ind i stuen til os, og jeg tror vi alle følte os lidt forlegne og rødmende da han stod der henne i døren og sagde god aften til os. Vi der kort forinden havde hvirvlet den ene fantasifulde teori efter den anden på bordet om hvordan vi ville forføre en knægt af hans kaliber, var nu næsten mundlamme.

Cynthia var den der først fik fatningen igen. “Hi Tom” sagde hun med en sukkersød stemme, og spurgte om han ikke satte sig og fortalte lidt om hvor man kunne tage hen sådan en aften. Lidt måtte han vel kende til byen efter at han havde boet her i et par måneder.

Karla spurgte om han var sulten, en tallerken blev sat på bordet, og Tom fik plads mellem Norma og Cynthia. Mens han guffede lidt mad i sig, studerede vi ivrigt med øjnene hans skønhed. Den løsthængende hvide T-shirt hvilede pænt over hans smukt formede brystkasse når han lod ryggen hvile mod stolens ryglæn.

Jeg kunne selv mærke hvordan en kriblende fornemmelse begyndte i mit underliv, og hvordan mine hænder blev let fugtige ved synet af ham. Jeg følte mig næsten som en ung uforløst teenagepige igen. Senere har jeg fundet ud af at de andre havde det denne aften på samme måde.

Selv om Tom af natur var lidt forlegen, og ikke anede hvor han skulle lade øjnene hvile, svarede han pænt og kækt på de mange spørgsmål som Cynthia stillede ham. Hvor han selv gik hen for at finde sig nogle piger. Tom mente ikke rigtigt at det endnu var tid for ham at begynde på det.

Det troede Cynthia ikke på, og sagde at han sikkert bare skjulte sandheden for os. Selvfølgelig skulle vi gamle piger heller ikke gå hen hvor ungdommen mødtes, indskød Mel, og lænede sig ind over bordkanten, hvorved den i forvejen alt for lille BH, var nær ved at sprænges og hendes store bryster poppe ud af trøjen.

Årh hva sagde Norma, i dag går man ikke så strengt op i alder, og henvendt til Tom spurgte hun om han måske ikke syntes at vi gamle piger var smukke nok. Det mente Tom da bestemt at vi var.

Norma lod som tak en hendes ene hånd nusse ham lidt i nakken, mens Tom Blev lidt mere forlegen, hvilket var tydeligt. Karla formanede om at nu skulle vi være ordentlig, knægten skulle jo også have lov at have sit eget liv..

Tom var færdig med at spise, og Mel var ikke længe om at rejse sig op, og begynde at rydde ud af bordet. Hun gjorde et ekstra nummer ud af at række ind over bordet efter tingene mens hun stod bag Tom, så hendes enorme brystpragt hvilede tungt på hans unge smukke muskuløse rygstykker. Det var helt tydeligt at det gjorde en del indtryk på knægten.

Samtidig fik Cynthia rejst sig op, og stod og vrikkede nærmest med bagdelen foran ham, mens hun prøvede at samle porcelænet ind fra bordet. Tom var nærmest overladt til sig i dette sanseløse orgie af kvindelig frodighed der pressede sig på. Når han kiggede genert ned kiggede han lige ned i den enorme kløft Normas bryster havde eller det mørke dyb der var i hendes lange slidse i kjolen.

Jeg spurgte om han var gammel nok til at nyde et glas vin. Tom nikkede stille mens han kiggede på Karla som at hun skulle give ham lov. Karla hentede et glas ekstra til ham, og skænkede op i glasset. Jeg kunne se at hun heller ikke kunne dy sig for at læne sig mere end nødvendigt henover for ham, at mærke hans erotiske krop ind på hendes.

Vi skålede og vi præsenterede os hver især for ham, mens jeg lærte damerne hvorledes man drak dus på skål, hvilket de dog ikke helt forstod, idet de ikke giver så meget mening på amerikansk. Men måden at drikke dus på var de såmænd helt med på.

Den ene arm efter den anden blev slynget om den hånd som Tom holdt glasset i, og han blev presset tættere ind på os, mens han hilste på os. Karla var gået hen for at lave lidt kaffe, og da den var færdig bød hun os at tage plads i sofaen.

Tom fik ikke noget valg men måtte pligtskyldigt følge med os over til sofaen. Vi var bestemt ikke færdige med ham sådan lige. Jeg fik placeret mig lige ved siden af ham i den enorme hjørnesofa. Selvom den var stor, så fik jeg den til at være præcis så lille at jeg nærmest sad klinet op af ham.

Det var en fantastisk følelse at mærke hans ungdommelige varme, hans ungdommelige kraft nærmest gnide sig op og ned af mine buttede lår og balder. Når jeg forsigtigt prøvede at rykke lidt nærmere, virkede det heller ikke som om at han rykkede længere bort. Jeg sad og var ganske fornøjet ved situationen. Han duftede fantastisk syntes jeg, og ja, jeg blev faktisk rigtig våd i trusserne.

Cynthia satte noget musik på CD-afspilleren, og begyndte at danse foran det lille sofabord. Hun vidste helt sikkert hvordan det måtte virke på en mand. Langsomt vred og vendte hun sig i takt til musikken, så Tom ikke kunne være i tvivl om hvilken fantastisk frodighed Cynthia var i besiddelse af.

Han sad og betragtede dette fantastiske skue, mens han sad klemt inde mellem Mel og mig, Og vi gav ham ikke meget plads at bevæge sig på. Norma rejste sig op, og sammen med Cynthia begyndte de at hvirvle sig rundt om hinanden i en æggende dans. Jeg kiggede ned på Toms stramme jeans, og der tegnede sig mere og mere et tydeligt spor af den indvirkning dansen gjorde, og forhåbentlig da også mit og Mel’s klemmeri.

Karla fik fat i nogle glas så vi kunne få en likør til kaffen. Hun satte dem ned på bordet, mens hun bøjede sig fremover. Den store dybe V-udskæring blev fuldstændig fyldt ud af hendes store hvide mammarier, der pressede blusen til det yderste. Jeg kunne se at Toms øjne flakkede mellem dansen, mine og Mels kraftige lår og det prægtige syn af Karlas brystpragt.

Det virkede som om at han gerne ville rette på buksebulen, der blev mere og mere tydelig, jeg lænede mig derfor ind over ham og hviskede noget til Mel, så han i fred og ro bag min ryg kunne rette op på tingene. Da jeg kunne mærke at han var færdig, trak jeg mig langsomt tilbage og mens jeg sikrede mig at mine store bryster, kom til at danse hen over hans smukke lår.

Cynthia rakte en hånd ned til ham, og sagde at han skulle danse med. Det var han ikke meget for, men med Normas hjælp og Mel og mig der nærmest pressede ham op af sofaen, kom han op og danse.

Norma og Cynthia bevægede sig tæt ind på ham, og kredsede rundt om ham, så hver en del af hans krop nærmest kom til at mærke deres frodige fortrin. Norma stillede sig bag ham, og lod det store tildækkede brystparti danse henover hans rygstykker. Cynthia stillede sig foran ham, og pressede hendes store bagdel ind mod hans skød. Sammen vuggede de tre i takt til musikken.

Vi tre andre sad og blev mere og mere varme mens vi kiggede på denne unge kejtede knægt med den helt fantastiske krop blive dækket ind af de to amazoner. Jeg ved fra senere at vi alle tre sad nærmest med drivvåde trusser og kiggede på optrinnet.

Norma sagde at nu skulle Karla danse i stedet for hende, det var jo trods alt ikke hver dag man fik lov at danse med ung smuk gentleman som hun kaldte ham. Karla var ikke sen til at indtage Normas plads. Norma gav Tom et lille kys i nakken og satte sig ned, mens hun viftede med hænderne om ansigtet for at fortælle at hun havde det varmt.

Hun åbenbarede hendes store brune lår, og knappede endnu en knap op i toppen, mens hun nærmest pustede derned. Jeg kunne se at hun gjorde ekstra ud af det, når Tom kiggede ned på hende. Men han var nu henne i en form for trance som Cynthias bløde balder havde ægget hans skød.

Cynthia tog hans hænder og foldede dem om hendes mave lige under hendes bryster. Lidt efter fik hun åbnet hans hænder og næsten lagt dem frem under hendes brystparti som en ekstra skål. Tom blev mere og mere villig og mindre forlegen som vinen var begyndt at gøre sin indvirkning på ham.

Cynthia trak sit hoved bagud, og dansede nu næsten kind mod kind med den unge knægt. Mel der ligesom jeg var opløst i en erotisk rus, rejste sig op, og sagde at nu var det hendes tur. Hun skiftede plads med Cynthia og inden længe havde hun indtager næsten samme position.

Mel åbnede Toms hænder under hendes bryster, og med hænderne på hans håndryg, førte hun dem langsomt op til hendes store bryster. Man kunne se hvordan hun nærmest tvang den unge knægt til at ælte hans hænder ind i de enorme granater, mens hun lænede sig tilbage mod ham, så han kunne se hvordan brysterne bævede op og ned i takt med at hans hænder blev presset ind i blusens stof omkring brysterne.

Nu var Tom helt væk. Karla pressede sig tættere og tættere ind på ham. Hun havde helt glemt alt om gamle soldaterkammerater, og var i sine sansers vold. Jeg kunne se hvordan hendes hænder søgte ind under hans arme, kælede for hans sider, og søgte at klemme hans smukke erotiske bagdel.

Norma og jeg sad og blottede vores ben, så meget som man nu kunne, for at knægten kunne få et godt syn. Cynthia sagde at vi to også skulle danse. Og snart var vi alle fem amazoner oppe og danse med Tom som det naturlige midtpunkt. Vi dansede alle langsomt, tæt og æggende ind på ham,

Greb hans hænder og førte dem tilfældigt rundt så han kunne mærke vores fyldige kroppe. Mens vi selv klemte og følte os frem på hans røv, hans overkrop. Tom var tydeligvis helt væk i denne erotiske overflod. Da jeg selv fik lejlighed til at mase min store bagdel ind mod hans skød, kunne jeg mærke hans mandighed stod stiv og strunk inde bag jeansene.

Jeg troede ikke mine egne sanser. Den virkede enorm. Jeg var lige ved at tro at jeg var blevet fuld og skør, og skulle næsten mærke efter med hånden, men gode manerer holdt mig tilbage. Men der var han, den 16-årige knægt fanget inde mellem de frodigste fem 50-årige kvinder, der helt havde glemt alt om tur i byen, men mere var optaget af det begær de nu havde . Et begær alene rettet mod ham, ja sådan følte jeg det i hvert fald..

Mel sagde at hun fik det varmt og uden et ord tog hun sin bluse af, så hun stod i den bare, alt for lille, blå BH, der pressede som en vanvittig mod hendes gigantiske bryster. Tom gjorde store øjne da han så fuldt nøgent flor dette fantastiske syn.

Kan du lide det spurgte Cynthia, og uden at vente på svar gjorde hun som Mel. Tom var ved at sprænges af liderlighed. Det var første gang han havde set en kvinde på den måde og nu to, og snart tre-fire-fem i takt med at vi alle gjorde lige så.

Da Karla havde fået sin trøje af, tog hun fat i hans hoved og nærmest pressede det ned mellem hendes kæmpekloder. Tom var helt væk, mens han greb om hendes frodige krop. Som han stod der let foroverbøjet og pressede hans smukke bagdel i vejret, kunne vi andre ikke dy os og inden længe var der fire par kvindehænder der følte sig frem udenpå jeansene.

Som vi i fællesskab fik mærket at den mandighed vi troede var løgn, var den skinbarlige sandhed bredte der sig brede smil over vores læber. Cynthia fik rettet ham op. Hun havde fået de stramme jeans af sig selv og stillede sig nu op foran ham og spurgte om han også skulle prøve en tur mellem hendes bryster.

SEX I DAG?

Uden svar førte hun hans ansigt ned i dybet. Norma stod ved siden af og nussede hans nakke, mens vi andre fortsatte vores afklædning. Vi stoppede kun ved strømper, mens BH og trusser til sidst lå i en pærevælling på gulvet ved siden af os.

Norma fik også taget Cynthia BH af, mens Tom stadig gemte sit forlegne ansigt nede imellem de brune giganter, og hænderne famlede rundt på hende store bagdel. Kom- sagde Karla og trak os alle med hen mod det tilstødende soveværelse. – Kom her lille skat og sammen fik vi den stadig fuldt påklædte Tom i hans sanseløse erotiske beruselse trukket ind i værelset og den store seng.

Vore hænder søgte rundt på hans overkrop, inden vi ved fælles anstrengelser fik taget hans T-shirt. Vi skiftedes til at søge mod hans mund og søge det ene kys efter det andet. Han var så uendelig dejlig og delte villigt ud af dette kærtegn til os.

Han havde en helt fantastisk overkrop, smuk atletisk, flad mave, men ikke et muskelbundt, som vi alle har lidt lede ved at se på. Han var bare smuk. Vi fik ham lagt ned på sengen og vi alle fem bøjede os ind over ham, mens vi kærtegnede og kyssede hans overkrop, hans mund, hans pande alt der var frigjort.

Strømperne fik vi hevet af ham, og nu kom det store punkt vi alle havde ventet på. Fem par ivrige kvindehænder der nærmest var i vejen for hinanden, kredsede ned over hans skød, pressede og klemte på den fuldt erigerede pik inde bag jeansene.

Tom lå med lukkede øjne, stille ned i sengen og nød behandlingen, og lod os modne kvinder få de oplevelser vi ville. Han var der til vores fulde nydelse. Vi fik åbnet hans livrem, knappet jeansene op og lynet ned langsomt og pirrende var det.

Mel trak i bukserne og inden længe var de af ham. Nu lå han i et par hvide underbukser, hvor der var visse aftegninger af væde. Han var bestemt påvirket af den erotiske situation. Inden længe var underbukserne af ham også.

Det var et fantastisk skue. Aldrig har jeg set så stor og flot en pik, da den blev befriet. De andre heller ikke. Vore hænder kørte rundt op og ned på den og over hans nosser, for ligesom at mærke om dette kunne være rigtigt. Den stod som et kæmpefyrtårn ret op mellem hans flade mave og de muskuløse lår.

Norma satte sig op til hans ansigt, og lagde hende helt enorme brune bryster ind over hans ansigt, kælede for det smukke ansigt, nulrede hans hår, mens Tom lejlighedsvis kyssede de brune giganter, og med hånden søgte ned over Normas krop, eller min.

Jeg lå hovedet ned ved hans pik, og med benene op langs hans side. Ned langs hans lår lå Cynthia og Mel, og nærmest onanerede over de muskuløse lår, mens vi slikkede og suttede rundt om hans pik, der stadig var pakket ind i vore hænder, og formentlig lige var ved at sprænges.

Nu satte Karla sig op på den anden side af Toms hoved, og han hoved var nu helt pakket ind i de helt enorme brystpartier som Norma og Karla havde. Cynthia tog pikken i munde, og slugte den dybt, men helt til roden kunne hun ikke komme. Den var alt for stor og tyk. Så der var stadig en del pik som jeg med største fornøjelse slikkede mens Mel med hænderne æltede og nussede hans nosser og slikkede dem så det var en lyst.

Cynthia og jeg skiftedes til at tage livtag med den store pik. Den smagte himmelsk. Det var en fantastisk oplevelse at mærke den helt stive pik inde i munde. Jeg slugte og slugte, og forsøgte at gabe over mere og mere, men mere end halvvejs kunne jeg ikke komme tror jeg. Jeg har ellers aldrig haft problemer med at sluge en mands pik. Men Tom er helt enormt godt udstyret også der.

Til sidst kom han i nogle kæmpestråler af sperm ud over Cynthia, Mels og mit ansigt. Det virkede næsten som 16 års opsparing der væltede ud med enorm kraft af denne lange ledning vi legede med.

Det var meget mere end vi kunne sluge, men vi slikkede ham så ren som vi kunne, og Karla og Norma hjalp gladelig til. Nu overtog de slikningen af pikken, mens Mel og jeg satte os op til hans ansigt tilbød vor frodighed, som han frit kunne udforske, så meget og så længe han ville. Jeg lå og ned min fisse mens jeg kyssede den unge skønhed i et væk.

Det varde ikke lang tid inden at den store pik atter var klar og kampberedt igen. Cynthia sad over hans ene lår og var vildt liderlig, og ventede kun på at Karla og Norma skulle slippe deres munde fra hans pik, så ville hun med største fornøjelse have kastet hendes enorme underkrop ind over pikken for at søge den tilfredsstillelse vi alle søgte.

Men Norma og Karla gav hende ingen chance, i stedet søgte hun at deltage i slikkeriet mens hun tydeligt lå og onanerede nede mellem hans prægtige lår. Jeg kunne mærke på hans kys at han atter var ved at komme, og sammen med Mel pressede vi vore bryster ned over hans ansigt, mens han atter kom i næsten lige så store portioner som første gang.

Norma var helt vild og slikkede som en besat de mange safter der var vældet op hans pragtstav. Cynthia havde lagt hans pik ind i hendes mund, cirklede med tungen rundt om pikhovedet inde i munden og atter engang rejste den unge atlet, hans helt fantastiske naturstang op mod loftet.

Denne gang var Cynthia ikke længe om at udnytte situationen, begyndte at sætte sig til rette, mens Norma og Karla stadig var optaget af at slikke hans sperm op far hans falde mave og fra deres egne ansigter.

Cynthia satte sig med front mod ham, de store tunge lår gled ned på hver side af hans lænd. Hun tog den stive pik, og lod den pege lige op imod hendes dryppende lysthul. Men hun havde det allerstørste besvær med at få denne gigant presset op i hendes hungrende hul.

I starten fik hun kun pikhovedet ind. Mens hun red op og ned genvandt Norma en form for normalitet i situationen, greb med begge hænder om den stadig spændte nossepose, nulrede den, så slog hun Cynthia et par gange på de kraftige modne lår, og med eet lykkedes det Cynthia at rykke længere ned over pragtstaven.

Hun udstødte nogle små hvin, og pustede hæst, mens hun langsomt ryk for ryk invaderede pikken med hendes våde grotte. Jeg begyndte at lave dybe tungekys med Tom. Det var en helt fantastisk fornemmelse for mig, modne kvinde, at mærke en ung mands begær. Hans hænder søgte rundt på min og Mels krop.

Vi har senere erfaret at han overhovedet ikke havde nogen som helst seksuel erfaring denne første gang. Det endte med at Mel og jeg sad og tungekyssede Tom, men hans unge stærke hænder søgte udfordrende rundt på vore modne frodige kroppe. For min skyld måtte han gøre hvad han havde lyst til. Jeg var på det tidspunkt og også senere helt hans egen, som han kunne gøre med hvad han ville.

Cynthia sad på toppen af det hele, hele hendes krop dirrede under nydelsen af at have den store pragtstav langt oppe i sig. Til sidst havde hun endelig banet sig vej helt ned til roden. Her sad hun ganske stille, krammede sig selv mens hun engang imellem hulkede og hele hendes enorme rystede mens hun udstødte skiftevis No No og Yes Yes. Det virkede nærmest som om at hun havde besluttet at sidde der, mens orgasmerne rullede gennem hendes krop. Endelig fik vi hende vær og op af den store pik, der glinsede i lyset, af al den saft som Cynthia havde efterladt.

Jeg var ikke sen til at udnytte situationen, og ville sætte mig til rette på denne gigant. Jeg nød at se den unge mands ansigt nærmest blive klemt inde mellem Mels meloner. Han lå der med lukkede øjne og med hænderne famlede han rundt på Mels krop og den store bagdel på Cynthia der lå hulkende ved siden af med hænderne i skødet og nød eftervirkningerne, mens hun klemte lårene sammen.

Den var virkelig enorm. Med stort besvær kom jeg ned over den, hele min krop sank sammen i en lykkerus, jeg blev tør i halsen og det svimlede for mine øjne i takt med at hans store pik kom længere og længere op i mig. Lystefølelserne og orgasmerne rullede straks igennem min krop. Jeg sad ovenpå ham og rykkede mig frem og tilbage.

Jeg ved næsten ikke hvad jeg gjorde, det var næsten som om min hjerne satte ud, mens det hele bare var en stor lang lykkefølelse jeg aldrig havde prøvet før. Jeg husker at langt oppe i mit våde hul ramte han et punkt jeg aldrig tidligere havde fået berørt. Det var helt fantastisk. Jeg var helt væk, De andre må have fjernet mig. De har senere fortalt at jeg skreg som en stukken gris, og at Tom var bange for at han gjorde noget forkert.

Men han gjorde kun godt, aldrig før havde jeg oplevet noget bare tilsvarende. Jeg vågnede lidt senere af min trance. Da havde andre fået rejst Tom lidt op, Han sad på knæene bag Norma og stødte den lange tykke pik ud og ind af hende. Hun gispede ned i hovedpuderne foran sig. Cynthia havde lagt sig under hans nossepose og slikkede den vildt mens hans stødte ind i Norma.

Karla og Mel sad på knæene ved hver hans side, hvor de overdængede ham med kys, opfordrede ham med frække ord. Tog hans hænder og lod dem vælte rundt i de massive masser af bryst de tilbød ham mere end villigt. Jeg satte mig om bag ham, lod mine erigerede bryster danse hen over hans flotte ryg. Under mig lå Cynthia, og hendes mave og bryster kildrede min allerede tilfredsstillede fisse.

Nu er det min tur nærmest brølede Mel. Hun var åbenbart den sidste der ikke havde fået. Han måtte have taget Karla imens jeg var væk. Mel og Norma byttede plads. Det vil sige det varede et stykke tid inden Norma kunne bevæge sig op. Karla fik placeret den store pik i Mel, langsomt kom den på plads, og Mel var som os andre straks væk.

Sammen med Tom fik jeg stødt hans underkrop frem og tilbage i Mel, mens hans unge krop blev kærtegnet af de enorme bryster fra Norma og Karla. Til sidst kunne den unge fyrige elsker ikke mere holde det tilbage og han kom i nogle lange sprøjt langt oppe i Mel, der bare lå med spredte ben i forlængelse af Cynhias hoved.

Den store pik var stadig inde i Mel, da han lagde sig ind over hende. Norma og Karla lod deres enorme mælkerier danse hen over hans rygstykker, mens Cynthia og jeg simpelthen ikke kunne modstå fristelsen til at kysse og slikke hans smukke spændstige røvbalder, og dybt ned i revnen.

Han duftede bare så godt. Vi fik ham ud af Mel, og sammen lå vi alle fem omkring Tom og nød behaget og virkningerne af hans velgørende gerninger Vi snakkede og sludrede med ham, og han åbenbarede at han aldrig tidligere havde prøvet at være i seng med en kvinde, og at han egentlig bedst kunne lide modne kvinder. Det passede os helt perfekt. Vi anede næsten hvad godt vi skulle gøre for ham.

Den aften kom Tom en fem-seks gange mere over os. Selvom vi var fem kvinder kørte han os fuldstændig trætte og færdige. Vi kunne ikke mere. De to sidste gange kunne vore mere end tilfredsstillede huller ikke klare den store stang mere, og han nøjedes med at blive slikket af.

Jeg skal senere fortælle hvorledes vores fælles eventyr med den unge fyrige elsker udviklede sig.

 

Hi again. Det var som sagt en vildt forrygende første aften og nat med vor unge fyrige elsker. Ingen af os havde nogensinde mødt en mand der bare kunne sammenlignes med denne 16-årige fantastisk byggede kropsatlet.

Som jeg vågnede om morgenen lå jeg lige ved siden af ham. Det var en fantastisk fornemmelse at mærke hans dejlige brune hud, være tæt på min. Jeg kyssede hans skuldre, mens hans stadig sov sødt ovenpå hans kraftanstrengelser aftenen og natten forinden.

Som han lå der på ryggen, så han aldeles gorgeous ud. En rigtig pragtmand at se på, trods hans ungdommelige alder. Jeg lod min ene hånd køre det tynde sengetæppe ned over hans krop, Det var jo dejligt lunt i vejret, og til sidst fik jeg vippet sengetæppet væk fra hans overdådigt store lem.

Jeg lå og beundrede hele hans ungdommelige skikkelse, og det kløede i fingrene for at gribe fat i den store krabat, der havde ført mig og veninderne ind i et følelsesmæssigt og seksuelt paradis, vi ikke tidligere havde oplevet.

Cynthia, der lå på den anden side af ungersvenden, måtte være blevet vækket af min nedrulning af sengetæppet, for pludselig mærkede jeg hendes brune øjne fange mine. Sammen mødtes vi i et varmt smil, mens vi forsigtigt kyssede vores betvinger.

Vi fik skilt hans lår forsigtigt ad, og lagde dem ind mellem vore egne bløde lår, mens vore søgende fingre gled hen over hans store dejlige pik, der endnu var i en halvslap tilstand.

Vi satte os halvt op og lod vore store giganter dingle let hen over hans flade mave, mens vore hænder æltede og masserede den store pik, ikke hurtigt eller hårdt, men forsigtigt og ganske stille.

I søvne begyndte den store lykkestav at blive en smule stiv. Karla var nu også vågnet fra hendes døs, og så hvad der var ved at ske. I en stilhedens pagt fik hun sat sig halvt op fra hendes leje ved hans fødder. Hendes enorme batterier svingede og svajede ind over den halvstive pik, mens hun satte sig på hug mellem hans kraftfulde lår, der var godt pakket ind i Cynthias og mine bløde lår..

Karlas to hænder greb også forsigtigt om den store pik, og vore fire hænder tog fat om stangen og kørte huden langsomt frem og tilbage over pikken, der blev stivere og stivere. Norma og Mel vågnede også ved de små bevægelser der var i sengen. Hver af dem satte sig bag ved Cynthia og jeg, og nærmest lænede sig ind over os.

Med en hånd på pikken og en hånd på hans nossepose, deltog de i øvelsen med at rejse giganten til fuld erektion. Vore store patter dirrede og blævrede i takt med vores bevægelser på den stive gigant den efterhånden var blevet helt sprængklar.

Der var såmænd fin plads til alle seks hænder på pikken og vi tog det ene følelsesfulde ryk efter det andet, mens vi nød synet af Toms unge ansigt der stadig var i søvnens og uskyldens rige, mens vi fem modne kvinder med håndkraft rykkede og hev i vores fælles enorme lykkestav.

Vi aner ikke hvad Tom har drømt mens dette stod på, men vi nød at lege i fred og ro med giganten. Cynthia og Norma satte deres munde og tunger ned til pikhovedet og slikkede de små sekreter ud, som Tom afleverede under vores følelsesfulde behandling.

Det ville Karla ikke stå udenfor, så også hun fik sat sit mundtøj ned til pikhovedet, og de tre damer lod deres vilde våde tunger danse hen over pikhovedet, mens Cynthia og jeg kyssede hans mave og torso.

Med et kom Tom i al sin pragt, Spermen strømmede ud af hans enorme pik, og sprøjtede op i ansigtet på Mel og Karla. ikke en dråbe gik til spilde, da de to og Norma nærmest slikkede hinanden rene for hans safter.

Det gav Cynthia og jeg muligheden for at kaste vore slikne tunger og mund ind over kæmpepikken, og få suget de sidste dråber ud af hans enorme pik. Uhmmm det var dejligt. hans unge safter smagte eventyrligt, og det var en nydelse at gøre ham tilfreds, selvom han nok ikke helt var vidende om det, da han jo stadig sov.

Tom gryntede lidt mens de seks hænder og to munde forsøgte at forlænge hans sovende lykketilstand. Men vi måtte slippe, for Tom var i søvne ved at vende sig om på siden.

Han lagde sig om mod Cynthia, hvilket betød at jeg måtte med lårene slippe det dejlige tag jeg havde i hans unge muskuløse lår. Cynthia vendte hendes enorme bagdel til hans skød og løftede op i det ene ben.

Karla greb om hans store pik, og placerede den inde mellem hendes store tunge brune lår, så lagde hun det andet lår over han atter slappe pik, der nu var klemt inde i en gigantisk brun sandwich af bløde lår.

Karla strøg ham op og ned af lårene, og jeg greb fat i hans unge faste bagdel sammen med Mel. Jeg bevægede mig langsom ned mod hans bagdel, og sammen med Mel begyndte vi at slikke ham i røven. Det var en vidunderlig oplevelse. jeg havde ikke prøvet det før, men jeg vidste instinktivt at jeg ville nyde at lade min tunge rotere dybt inde i hans sensuelle bagdel. Men det skete i en hård kamp med Mel.

Norma satte sig op til hans hoved og hendes helt vanvittigt store brune giganter svajede let hen over hans skuldre og hans hoved.. Karla fik lænet sig ind over Cynthias skød, og mens Cynthia langsomt vuggede frem og tilbage, med hans unge virile kæp placeret inde mellem hendes brune tunge lår, greb Karla chancen og slikkede pikspidsen når den kom til syne foran på Cynthias lår.

Sådan gik der et lille stykke tid, inden Tom vågnede af hans søvn. Han blev mødt med et kærligt kys på kinden af Norma inden hun atter lod hendes brune giganter danse hen over hans hoved og skuldre.

Det varede ikke lang tid for Tom til at beslutte sig. Han var mere end oplagt denne morgen. Han søgte med hans unge fingre at befri hans nu atter imponerende stive stav fra det bløde brune leje som Cynthia gav, og i stedet putte den ind i hendes våde fisse. men Cynthia vægrede sig noget ved atter at få denne gigant til at udfylde hendes allerede godt tilfredsstillede hul.

Hun spurgte derfor om andre kunne overtage tjansen. men alle havde fået mere end nok sidste aften og nat, og kunne slet ikke tage mere pik, men nød i stedet at lege og glædes ved den imponerende og smukke pragtstav som Tom havde.

Pikken blev befriet og sammen slikkede og suttede vi den store pik til den anden kæmpeudløsning denne morgen, Hvilket Tom jo ikke anede da han havde sovet så smukt ved den første. Imens slikkede vi den pæn og ren for hans udgydte dejlige safter, atter blev den og for tredje gang denne morgen, stiv.

Tom kiggede med indtrængende øjne på os, om ikke nogen ville befri hans trængsler og tilbyde et af vores drivvåde huller til hans kæmpefallos. Men ingen af os kunne.

Vi var kede af at vi ikke kunne stå mål med den unge knægts formåen, mens vi en rundkreds rundt om hans unge flotte krop diskuterede hvad vi skulle gøre.

Tom lå bare i en mellemtilstand af tilfredshedsstillelse og fortsat begær. Til sidst kom Karla på at hun da kunne ringe efter par gode veninder, der helt sikkert gerne ville hjælpe med at tilfredsstille ungersvendens begær. Hun spurgte Tom om han ikke kunne huske hendes to veninder Evy og Cleo som havde mødt da de var på besøg sidst.

Det kunne Tom godt. Karla vidste at de syntes godt om Tom, det kunne hun se på deres øjne, når han gik omkring i villaen. Hun spurgte om Tom kunne tænke sig at lege med de to madammer. Tom svarede lidt forlegent og stille ja. Karla forsikrede om at de to kvinder i hvert fald havde nogle ordentligt store bryster, og mente nok at vide at det kunne Tom godt lide.

Noget svar kom der ikke fra ham, da hans hoved var pakket ind i Cynthias, Normas og mine kæmpeballoner, der æltede og masserede det unge smukke hoved, mens vore hænder spillede hen over hans ungdommelige bryst.

Og mens Mel nu var lidt alene til den enorme stive pik, og give den en fortjenstfuld behandling gik Karla ind og ringede til de to veninder.

Det varede ikke længe inden hun kom tilbage, havde forklaret de to madammer hvad sagen gik ud på, og som hun sagde, de var ellevilde, og allerede på vej inden hun næsten nåede at slutte samtalen.

Der gik vel højst et kvarter inden vi kunne høre en bil bremse hårdt op ude på gaden, en dør smække og kort efter et klemt på dørklokken. Karla rejste sig, tog en mørk tynd neglige på, og gik ud for at åbne døren. Vi andre fire fortsatte vores stille leg med ungersvenden, der lå inde midt i vores frodige ramme, vi dannede om ham.

Inden længe stod Karla i soveværelsesdøren med en utrolig flot kvinde. Hun var som os andre omkring de halvtreds år, måske lidt yngre. Havde et fantastisk flot brystparti der var noget større end mit. Hun havde langt krøllet mørkt hår, en let større mave og nogle tunge bløde lår, der sad under en stor bred bagdel. Det var Evy.

Hun smilede forlegent, mens hun så den unge mand ligge inde midt blandt os velpolstrede kvinder, men da hun så den kæmpepik der skød op imellem os, havde hun kun et ord tilovers. det var Wooaw -. Hun begyndte at klæde sig af for hans fodende, mens vi frigjorde Toms ansigt så han kunne følge med i løjerne på den kvinde der snart skulle befri hans begær.

Hun var helt igennem efter de mål som vi senere har erfaret Tom elsker og beundrer. De enorme store bløde giganter blev snart befriet fra deres hårde indespærring i den store HHH-skål som vi senere erfarede at hun brugte.

Tom nød virkelig synet af hvordan denne pragtkvinde åbenbarede hele hendes allerede ophidsede krop. Det var helt vanvittigt.

De store bløde men stadig selvopholdende bryster der kunne gøre enhver mand svimmel, ovenover et lille buttet ansigt, med et kækt smil, og det lange sorte krøllede hår. Ned over den let buttede mave, til de store bløde lår, der var pakket ind i hvide nylonstrømper til halvt oppe på lårene. Trusser havde hun ikke på, så Tom fik et alletiders syn til hendes glatbarberede mis, der allerede var begyndt at vise de første fugtighedstegn.

Da hun var kommet af med kludene varede det ikke lang tid inden hun deltog i løjerne sammen med os andre matroner. Hun kyssede blidt Tom og fortalte ham sagte at sådan en pragtstav havde hun aldrig tidligere set, Hvorefter hun gled ned over hans krop kyssende ham hele vejen, mens hendes gigantiske granater flød ud over hans bryst.

Tom greb begærligt efter dem, imens den anden hånd kørte rundt på Cynthias velformede fedtpudebagdel. Det varede ikke længe inden Evys mund og tunge slikkede om kap med os andres over det spændte pikhoved. Hun spurgte forsigtigt vi andre, om hun måtte bemægtige sig staven med hendes hungrende grotte, og vi tilskyndede hende til at sætte sig op på pikken der havde nået sin fulde erektion.

Hun satte sig ind over pikken med front mod Tom. Vi andre fik dirigeret den store stav hen så den pegede lige op imod hendes lysthule, hvor hendes safter allerede så småt var begyndt at løbe ud, i forventning og fryd over det der skulle komme hende til gode.

– Iyyyaah- stønnede hun højlydt, mens hun prøvede at få plads til så meget af den store stivert inde i hendes grotte som muligt. Hun pustede ud, og fik atter plads til lidt mere, og til sidst lykkedes det hende over flere forsøg at få hele pikken ind i sig.

Nu satte hun i gang, i et stille ridt overskrævs på ham. Hendes bløde store lår klistrede sig ind til hans krop. Cynthia sad overskrævs på hans ene lår, og nussede og kælede for hans spændte nosser, og jeg sad overskrævs på det andet lår. Vi kunne tydeligt høre hvordan smaskelydene fra Evys og Toms forbundethed forplantede sig rundt i lokalet. Hun var drivvåd..

Karla, Norma og Mel kælede for hans bryst mens de tilbød hans hoved det bløde og saftige leje, deres kanonpatter nu engang kunne tilbyde. Han selv greb ud efter Evys store tunge patter der svajede og dinglede foran hende, imens hun nød hvert stød hun fik igennem hendes underliv af hans overdimensionerede pragtpik.

Hendes patter klaskede så det var en fryd mod hendes brystkasse og imod hinanden og lød som dumpe jungletrommer, der lavede musikken til vores fælles kærlighedsakt.

Evy satte sig helt op, for at få det maksimale ud af hans lange tykke og stive pik. uhhh skreg hun nærmest og fortalte at det var så fantastisk. Helt deroppe havde aldrig nogen eller noget været uhhh- hun kunne slet ikke stoppe hendes frydefuldhed over denne ungersvends fuldkomne og uovertrufne skikkelse og mandspragt, trods han kun 16 år.

Ofte måtte hun holde inde i sit ridt, mens orgasmernes skyllen hen over hendes krop gjorde hende ude af stand til at foretage sig det mindste. Når hun så genvandt fatningen var det kun for atter at komme i det lykkerige som hans kæmpestav beredte for hende.

Sådan gik en tid, indtil vi blev afbrudt engang til af ringen på døren. Og lidt efter stod Karla med endnu en fuldvoksen moden kvinde i dørkarmen. Det var Cleo. Jeg havde set hende før, men uden sådan at bemærke hendes kvindelige kvaliteter. Men nu stak de lige i øjnene, som vi lå der omkring vores ungdommelige centrum.

Cleo var ikke det mindste genert og spurgte frejdigt om der dog var plads til mere kød på sengen. det mente vi nok og bød hende plads, undtagen Evy, der atter var helt væk i hendes egen lystfyldte verden.

Det går vist hedt for sig mente Cleo, mens hun med Karlas hjælp begyndte at tage tøjet af, ved siden af sengen, så Tom fik et herligt indblik i hendes kurverige krop, som den blev åbenbaret. Inden da havde hun lige givet ham et kys på kinden, og sagt at dette her, havde hun længe set frem til.

Tom tog straks fat i Cleos ben og førte dem op af de forholdsvis slanke lår. Cleo spredte villigt benene så hans unge liderlige hånd kunne føle hendes glatte hud ovenover strømpekanten. Så trak hun sig lidt tilbage og begyndte at tage hendes knaptrøje af. langsomt og sirligt, ligesom for at pirre Tom, hvis hoved stadig var i et ødselt hav af bølgende modne bryster fra Mel og Norma og lejlighedsvis Evys, når hun bukkede sig ind over ham.

Og hans lår og underliv var godt pakket ind i mine, Cynthias og Evys store runde bløde lår og ditto kæmpebalder.

Cleo havde et kort lyst hår, og nogle små nærmest kinesiske øjne, der blev ekstra fremhævet af, at hun bestemt havde gjort noget ved makeuppen. Hun var dog på ingen måde ellers, asiatisk af fremtoning..

På hendes overkrop bulnede to store bløde overmodne bryster frem. Også lidt større eller i hvert fald mindst på min størrelse. Hun havde åbenbart som Mel en vane med at bruge en BH en størrelse for lille, så det bløde brystflæsk poppede op inde midt i revnen på den sprængfyldte BH.

Ned over hendes 50 årige let buttede mave, var der en bred rød hofteholder og dertil på lårene et par matchende røde silkestrømper. Hendes bagdel var ikke så bred, men var stor og rund bagtil. Hun vrikkede let med kroppen, mens hun top BH en af og hendes to store patter flød udover hendes overkrop. De var minsandten store og fyldige og flotte.

De gyngede let til siderne da hun kom hen imod sengen, og lagde dem ind til Toms hoved der atter var pakket helt ind i modne patter da Karla atter havde indtaget sin plads ved hans hoved.. Tom slikkede begærligt og atter begyndte Evy sit ridt på hans ungdommelige lænder, men det varede ikke længe inden både hun og Tom måtte opgive projektet.

Tom kom med fuld kraft oppe i hende, og hans safter begyndte kort efter at løbe ud af Evy, der nu nærmest lå sammentrukken i kramper hen over ham. Cynthia og jeg krammede og nulrede hans nossepose, så han fik den maksimale nydelse ud af det.

Det fik Cleo spontant til at udbryde, at hun da vist var kommet for sent, men det mente vi andre nu ikke, da vi kendte alt til Toms fantastiske ildkraft i underlivet. Vi fik Evy af ham, og sagde at han nok burde få sig et bad, så kunne vi andre forberede lidt brunch til vor unge superhelt.

Cleo fik de sidste rester af tøj af, og sammen med Cynthia og Norma tog de Tom med ud i badet for at give ham et godt morgenbad. her fortsatte de med at fornøje sig med hans kæmpepik, mens han lå og blev vasket i det store badekar.

Cleo fik sat ind over ham og fik sine første vellykkede ture på pikken, mens vandet skvulpede over kanterne til hendes bevægelser.

Vi andre byttede successivt med Cynthia og Norma indtil vi alle havde været i bad, og fået forberedt en form for brunch. Og hele tiden fornøjede Cleos underliv sig med den store kleppert i karret. Til sidst kom Cleo tilfreds og godt udmattet ind sammen med Evy og Tom der var blevet en særdeles renvasket ungersvend. Tom havde bare et stort badehåndklæde om livet.

Omkring ham, stod 7 storbarmede og fuldmodne kvinder, med et begær der var stillet, men også en sult efter mere. Vi skulle bare lige sunde os. Sådan gik dagen slag i slag. Lidt efter lidt kunne vi alle tage endnu en tørn med ungersvenden, hvis evner virkede upåklageligt gennem hele dagen.

Vi skiftedes til at køre hjem og hente nyt tøj, og da vi var sidst på eftermiddagen efter utallige omgange med Tom, sad vi alle ude ved Karlas swimmingpool og nød det gode vejr. Vi var helt nøgne og på ingen måde generte. I en af liggestolene lå Tom med et klæde over hovedet mens vi kvinder skiftedes parvis til at slikke og sutte på den nærmest evigt stive pik. Men 7 kvinder var mere end han kunne klare alene, så…

Hilsen det grå guld.

porno med danske piger