Pigernes “uskyldige” ekshibitionist lege (film & fotos)

Pigernes “uskyldige” ekshibitionist lege (film & fotos)

SPAR MANGE PENGE

At vise sig frem og lure på andre er helt normal.

Planlagte blottelser er en del af mange kvinders dagligdag.

Det skal se ofte tilfældigt og uheldig ud, men mange af pigernes “uheld” er med vilje – se upskirt, kig ned i blusen eller gennem og andre planlagt situationer, af pigerne der tænder på at bliver beluret af fremmede mand.

Så mange tænder på at blotte sig og belure fremmed

I et stort studie spurgte forskerne 1.040 voksne af begge køn, hvad de tændte på. Her svarede 45,6 procent, at de tændte på noget, der lå udenfor normen, og en tredjedel at de havde afprøvet en sådan fantasi i virkeligheden.

Studiet opdelte forskellige tilbøjeligheder i kategorier, og forskerne bad forsøgspersonerne om at svare på, hvorvidt de blot havde lyst til en kategori.

Her er listen over svarene:

  • Voyeurisme: at lure på andre i mere eller mindre nøgne situationer: 46,3 procent.
  • Ekshibitionisme, traditionel, at tænde på at vise sig for andre: 44 procent.
  • Exhibitionisme, udvidet at have sex mens andre kigger på: 30,6 procent.

Se flere 1000 Voyeur billeder og film med ekshibitionist

SEX I DAG?

Ekshibitionisten tænder voyeuristen

De viser et stykke med bart, med fuldt overlæg.

De lader som om de ikke er klar over, at man kan se en trusse under den meget korte kjole, et stykke med bart, en brystvorte eller måske et helt bryst, når de tilfældigvis bukker sig forover, eller man kan se gennem stoffet på deres skjorter eller stramme bukser.

Det er meget usandsynligt, at der findes så mange uheldige kvinder der ikke har forudset det kunne ske, når man ved hvor lang tid de har brugt forinden på at købe tøjet og se sig selv fra alle vinker derhjemme foran spejlet, inden de taget det på ud i offentligheden – og ved i hvad det må de godt, det er nemlig deres krop, og deres valg!

Du må gerne se på, man hold nallerne for dig selv og glæd dig istedet over, at der findes sådanne skønne og frigjorte kvinder.

Billeder og videoer med ekshibitionister

Se billederne herunder og besøg hjemmesiden voyeur-secrets der har den største samling, med voyeur video optagelser fra hele verden.

Up close look on perfect young boobs Amazing up close upskirt photos Pointy topless tits on beach

Fakta: På det psykoanalytiske niveau betragtes ekshibitionisme som det modsatte af voyeurisme, hvor de to er komplementære og relaterer til den samme mekanisme: erotikken ved at “se / blive set”.

Voyeurisme

Voyeuristisk praksis kan antage mange former, men deres vigtigste kendetegn er, at voyeur ikke interagerer direkte med sit emne, sidstnævnte ofte uvidende om, at han bliver observeret. “Voyeur” er ofte repræsenteret og observerer situationen langtfra, ser gennem en åbning, et nøglehul eller ved hjælp af tekniske midler såsom kikkert, et spejl, et kamera osv.

Adfærden ses også ved at nogle især mænd, blive tiltrukket af at se deres partner have sex med en anden person, mens de lure med i det skjulte eller optaget det på video uden den ekstra mands viden.

Ekshibitionisme

Ekshibitionist betyder trangen til at udstille sig, altså at man gerne vil ses af andre, på offentlige steder, men uden primært at indbyde til eller have hensigt om nærmere kontakt.

Nogle få personer har en stærk, ofte uimodståelig trang til at blotte sine kønsdele, bryst, penis, fisse i andres påsyn for at få seksuel tilfredsstillelse eller et kick. Mens rigtig mange især kvinder gør det på en mere sober og sensuel måde, bla. ved at bevist at vise man ikke har bh på og kan se brystvorterne gennem tøjet eller giver et lille kig under kjolen, med trusser på eller bundløs.

porno med danske piger