Fik penge for sex – arbejde og hobby!

SPAR MANGE PENGE

Havde overvejet tanken om at tage penge for sex, men kastet tanken fra mig. Nu fik jeg ligesom det hele serveret foran næsen, men jeg var frygtelig usikker…

Der er vist mange, som kan skrive under på, at livet som studerende kan være ret vanskeligt at holde styr på, især økonomisk.

Selvom jeg boede på kollegium og havde en rimelig billig husleje, så var pungen næsten altid tom, når jeg skulle betale de 1200 kr. i husleje.

En dag var det lige ved at gå galt. Jeg havde fået at vide, at hvis jeg ikke betalte prompte, så var det ud. Panikken bredte sig, jeg havde været rundt hos alle mine kollegievenner, men de var flade.

Ude i fælleskøkkenet mødte jeg så Mie, som jeg egentlig ikke kendte så godt. Jeg klagede min nød til hende, og hun kiggede overrasket på mig.

– Du kan låne dem af mig, sagde hun, men kom lige ned til mig bagefter, så vi kan snakke om tilbagebetalingen.

Mie kastede et langt blik op og ned af min krop og smilede. Jeg vidste ikke hvad, jeg skulle tro, så jeg besluttede at afvente situationen.

Det slog mig med det samme, at Mie ikke boede med det sædvanlige billige skrammel, som os andre. Hun havde dyre ting, og jeg tænkte på, om hendes forældre mon var rige.

Nej, sådan var det ikke. Mie fortalte, at hun tjente til dagen opg vejen som callgirl. Jeg var målløs.

– Ja, fortsatte hun, og det kunne du også gøre, du har nogle gode bryster og en rund stritrøv og det er noget man, gerne vil betale for. Jeg lover dig, at du aldrig kommer til at stå og mangle til huslejen.

Jeg rystede forundret på hovedet, mens alle mulige billeder af svedende, nøgne forretningsmænd svævede rundt foran mine øjne.

– Du skal bare være til rådighed to aftener om ugen. Du får 1000 kr for at give din kunde en oplevelse plus evt. drikkepenge. Derudover får burauet 200, og masser af kunderne vil yderlige have specielle ydelser og det betaler de ekstra for. Det er nemt tjente penge, tænk over det.

Mie kiggede på mig med sine grønne øjne og slikkede sig om læberne.
– Men du skal selvfølgelig kunne lide at bolle, sagde hun.

Onanerede over det

Jeg havde da allerede overvejet tanken om at tage penge for sex, men kastet tanken fra mig. Nu fik jeg ligesom det hele serveret foran næsen, men jeg var frygtelig usikker.

Når jeg lå i sengen om aften og onanerede, forestillede jeg mig tit, at jeg optrådte som luder og fik penge for at blive kneppet sønder og sammen, men det var som sagt bare mine liderlige tanker under dynen.

Jeg må have set ret tvivlende ud, for Mie sagde, at hun havde et job samme aften, og jeg kunne da tage med for at se, om det var noget for mig.

Vi blev mødt af en repræsentant for en af landets store firmaer på et hotel i København. Han var glad for, at vi var to, og forklarede, at tingene havde ændret sig. Der var tre, der ville have en pige og to andre, som ville det samme

Mie afbrød og sagde, at jeg kun var elev, og de tre kunne hun godt klare, men de to andre måtte blive hans egen hovedpine. Han måtte ringe til bureauet og prøve at skaffe en ekstra pige.

Værelset så dyrt ud, og lidt efter dukkede repræsentanten op med tre lettere beduggede herrer, som blev præsenteret for Mie. Efter at de tre var blevet placeret i lænestole og på sengekanten, begyndte Mie at smide tøjet.

Hun gjorde det langsomt og erotisk, og de tre mænd så efterhånden ret liderlige ud. Hun stod lige foran dem og småvrikkede, og de fik mulighed for lige at lade hånden glide ned over hendes lår og ind mellem hendes ben.

Da hun bøjede sig forover for at kysse en af dem, kunne jeg se lige op i hendes fisse, og jeg var overrasket over at se, hvor våd hun var. Jeg troede ikke, at callgirls skulle blive ophidsede.

Liderlig eller ej, Mie sørgede hele tiden for at være proffesionelt tilstede og gik elegant hen og lagde sig midt på dobbeltsengen.

SEX I DAG?

Næsten øjeblikkeligt blev hun overmandet af tre svedende, bundliderlige mandekroppe, hvis hænder med det samme udforskede hver en hudfold på hendes krop. I virvaret så jeg, hvordan flere hænder havde travlt med at sprede hendes ben og presse fingre og i hendes kusse.

En af dem havde fået frigjort sine stive pik, og Mie lå klar og tog med svulmende kysselæber imod hans lem og slikkede frækt op og ned af hans stang.

Jeg sad i hjørnet og mærkede, hvordan fugten løb ud af min kusse. Mies forestilling gjorde mig total liderlig og tanken om, at det var mig, der lå der og blev fingerkneppet og snart skulle gennembolles, gjorde, at jeg straks måtte lade hånden forsvinde ned i mine trusser, hvor jeg kunne tilfredsstille min sultne kusse.

De andre var heldigvis så optaget, at de ikke lage mærke til, hvad jeg lavede. Lidt efter fik de Mie hejst op på alle fire med puder stablet op inde under hendes mave.

Så gik de i gang med at bolle hende, og den ene pik afløste den anden i et saftigt orgie. Det var udtrykket i Mies ansigt, der fik mig til at komme.

Mens jeg stønnede svagt i efterdønningerne af en orgasme, så jeg, hvordan en af dem stak sin pik ind i munden på hende og mundkneppede hende efter alle kunstens regler.

Jeg kunne se, at hans lem forsvandt dybt ned i halsen på hende for hvert stød, og hans høje stønnen sagde mig, at han havde tænkt sig at sprøjte hendes mund fuld med sperm.

Den ældste af dem, sikkert deres chef, så ud, som om han gerne ville have lidt ekstra, og efter at have fumlet lidt bag ved hende, fik han gelejdet sin pik op i hendes røv.

Det gav et sæt i Mie, måske ikke lige, hvad hun havde regnet med, men at dømme efter hendes høje støn, virkede det, som om hun efterhånden var smaskliderlig.

Den tredje var røget ud af kussen, da chefen ville ind i Mies røv, men nu fik han styret sit varme lem ind i hendes grotte igen.

Lidt efter hørte jeg det ene brøl efter det andet, og Mie blev smurt ind i sæd stort set fra top til tå. Da Mie var smuttet ud på badeværelset for at vaske sig, tænkte jeg, at det var meget, hun kunne klare det. Godt nok var de ukampdygtige lige nu, men de havde immervæk betalt for de næste timer også.

Mie kom hen til mig og sagde, at hun faktisk havde lidt ondt i røven og var øm i kussen.
– Kunne du ikke tænke dig at overtage lidt? Du skal nok få din bid af indtægterne.

Jeg kiggede først lidt forskrækket på hende, men vidste med mig selv, at der ikke var noget, jeg havde mere lyst til.

Efter at de tre herrer havde sundet sig lidt, smilede Mie til dem og spurgte, om de ikke havde lyst til at prøve hendes veninde. Jeg mærkede deres blikke på mine store bryster og det begyndte straks at kilde i maven.

Jeg gik hen foran dem, mens jeg langsomt tog mit tøj af, prøvede at efterligne Mies stripagtige måde at smide tøjet på. Pludselig var alle i gang med at klæde mig af, og få sekunder efter stod jeg kun iført mine små fugtige trusser og en gennemsigtig bh, der dog ikke skjulte mine strittende brystvorter.

Jeg kravlede op i sengen som en kat og betragtedede de tre voksende pikke, der var ved at være i fin form efter Mie. Straks blev jeg lagt ned på ryggen og en dejlig stor pik stod stiv foran mine læber.

Jeg åbnede munden og tog imod det svulmende lem og spændte læberne stramt omkring skaftet. Han stønnede og kiggede liderligt på pikken, der forsvandt dybt ned i halsen på mig.

Jeg kildede hans nosser med den ene hånd, mens jeg havde fat i stangen og lod tungen spillen henover de tykke blodårer på hans pik.

Jeg åbnede halsen og munden endnu mere, så han kunne styre dyret så langt ned, han ville, og det fik ham til at grynte af tilfredshed. Med hånden om min nakke stødte han pikken så langt ind i munden, at den forsvandt helt ned til roden.

De andre havde set på vores lille show, og mens de masserede deres allerede jernstive pikke, havde de blikkene overalt på min nøgne krop. Jeg spredte benene og og skamlæberne, så de kunne se nærmere på min fugtige kusse.

Langsomt begyndte jeg at gnide min spændte klitoris og stikke en lang finger op. Jeg kunne se på dem, at det var noget, de kunne lide, så jeg stak to fingre op og begyndte at lave bollebevægelser, mens jeg fingerkneppede min egen fisse.

Deres ophidsede blikke, der fulgte enhver af mine bevægelser, gjorde mig stangliderlig, og jeg stønnede højere og højere, mens jeg stadigt hurtigere bearbejdede min villige kusse.

Nu var der en af mændende, der ikke kunne vente mere, så han lagde sig ned mellem mine ben og fingererede ved min lille stjerne. Det gav et lille sæt i mig, men han smilede opmuntrene til mig og stak hele fingeren op bagi, straks var den næste der.

Da jeg trak mine lettere slimede finge ud af kussen, greb han mine fingre og puttede dem i munden. Med høje gryntelyde slikkede han safterne af mine fingre.

Så lå jeg i hundestilling, og før jeg vidste af det, mærkede jeg et hårdt pikhoved, der ledte efter min stramme kusseåbning. Jeg udstødte et hyl, da pikken trængte op igennem mig, og jeg mærkede, hvordan lemmet voksede inde i mig.

Jeg kiggede mig over skulderen, og så at det var chefen, der prustende af ophidselse stødte sin hårde pik ind i min fisse. Han befamlede min lille knop med sine tykke fingre med den ene hånd, mens den anden havde fat rundt om mig, så han rigtig kunne få modstand til sine stød og komme dybt op i mig.

Chefen bestemte også i sengen, for pludselig trak han sig ud og bekendtgjorde med en håndbevægelse, at han ville bolle mig i røven.

Mens en af de andre overtog pladsen og kneppede min kusse, gik chefen igang med at forberede min røv. Det gik stærkt, og da han med mine fissesafter havde blødgjort mit hul, pressede han uden videre sit lem op gennem endeåbningen.

Jeg gispede og hev efter vejret og troede at jeg skulle sprænges, da jeg mærkede begge mine huller blive fyldt til bristepunktet. Jeg hørte deres liderlige stønnen og råb bag mig, mens de gennempulede min røv og min fisse.

De ramte alle mine erogene zoner på en gang, og jeg rystede over hele kroppen, da jeg kom med et brag.
– Åh, nej, nej, jaja, råbte jeg, og følte det, som om mit underliv skulle gå fra hinanden.

Endnu mens jeg vuggede rundt på orgasmebølgerne, satte mændende i nogle brøl, og i næste sekund blev jeg spøjtet til over hele kroppen.

Den tredje, der endnu ikke havde fået noget fisse, udnyttede situationen og mine vidtåbne huller og bollede mig først i fissen og derefter i røven. Jeg var helt færdig og mærkede sæden fra den sidste mand, der blev skudt ud af kanonen og op i røven.

Mie, der havde fulgt slagets gang, måtte slæbe mig ud på toilettet og da jeg kom tilbage, lå der nogle tusind kroner og ventede på mig. Jeg glædede mig og ville ringe til bureauet med det samme.

Tænk at kunne kombinere arbejde og hobby på den måde.

Bella

porno med danske piger