Min mands elskerinde – Hævnen

SPAR MANGE PENGE

Knep hende siger jeg, knep den lille tøs imens din kneppedukke kigger på, Sofia blandede sig og sagde: “det er jo min lillesøster, han kan sgu da ikke kneppe min lillesøster”…

Louise vågner tidligt en sommermorgen, det er dagen efter hendes bange anelser er blevet realitet. Dagen efter hun på en ydmygende måde selv fik syn for sagen, hendes elskede mand var hende utro. Med sine egne øjne havde Louise overværet, hvordan hendes mand havde kneppet en lille billig tøs, set hans pik pumpe tøsen fuld af sperm. Han var ikke kommet hjem i nat, som hun trods alt havde håbet på.

Louise skammede sig, da hun listede sin hånd ind under dynen og søgte sit våde skød. Blidt gned hun sin klit, til billederne af den velskabte Sofia fyldt ud af hendes mand. Louise havde oplevet sin mand fra en ny side og alligevel en klassiker, velhavende mellemleder, med en præsentabel jævnaldrende frue derhjemme og en lille billig tæve på sidelinjen.

Allerede da Louise ydmyget sad på bunden af Sofias skab og kiggede på sin mands leg med den lille tøs, vidste Louise at hun ville hævne sig, begge to ville komme til at mærke hendes straf.

Louise gned, hurtigere, kraftigere og hårdere på sin opsvulmet klit, da hun forsigtigt strejfede sit bryst mærkede hun en jagende ømhed, Sofia den lille tæve havde også haft hårdt fat i dem, nevet, hevet og trukket i Louises brystvorter. Louise klemte lidt om sine ømme brystvorter, genkaldte billederne af hendes mand, der suttede på Sofias faste bryster og kneppede hendes lille krop.

Liderlig og uforløst, førte Louise to fingre op i sin hungrende fisse. Hendes grådige fisse, klemmer sultent sammen om de to fingre -tager alt hvad den kunne få, af de to spinkle kvinde fingre. Med hurtige bevægelser kneppede hun sig selv, så for sit indre hvordan hendes mand holdt fast på Sofias faste røv og skampulede den lille dukke. Skrig din lille luder, hviskede Louise inden hun selv kom i en længe ventet og våd orgasme.

Orgasmen snurrede stadig i hendes krop, da hun vendte sig om på maven, lagde hovedet ned på sin mands hovedpude og duftede til resterne fra hans parfume. Aggressivt flåede hun puden ned mellem sine ben, lå nu og gned sig op af puden og lagde planer for sin hævn. Med stille bevægelser, roterede hun rundt på puden og tog sin telefon fra natbordet. Internettet og særligt Facebook, ven eller fjende? I Louises tilfælde en kær ven, den største sladrehank der fortalte alt om relationer nære som fjerne. Nogle få diskrete beskeder, var nok til at hævnen var sat i gang.

Med et tilfreds smil om læberne, gned Louise sin driv våde fisse rundt på hovedpuden. Aggressive billeder fyldte hendes hoved og sendte hende ud over kanten til endnu en eksplosiv orgasme.

Resten af dagen gik med planlægning, kontakt til nogle mennesker og afhentning af endnu flere oplysninger via nettet. Louise havde travlt, så travlt at hun glemte at savne sin mand, han havde endnu ikke givet lyd fra sig og det passede hende egentligt fint. Sofia, mandens lille dumme og naive elskerinde, skrev næsten status opdateringer en gang i timen, klaskede billeder på nettet uden at tænke sig om, perfekt.

Louise spiste middag med en ungdomskæreste Mike, der var med i hendes hævn. Åbent og ærligt planlage de sammen de sidste detaljer. Opstemt og høj på livet havde Louise udfordret og inviteret sin ex. med hjem, hvor de naturligvis endte i kanen med fræk og liderlig sex. Louise vidste at Mike var rå og dominerende, havde mere end en gang, haft røde baller og striber på ryggen efter en hed nat med ham. Men hun havde nok glemt, hvor rå han var.

Louise var øm i kroppen da hun vågnede søndag morgen, da hun åbnede øjnene og fik øje på Mike Ved siden af sig, forsvandt ømheden som dug fra solen, idag var en god dag.

Kl. 13 kørte de afsted, satte kurs mod byens største ghetto, fuld af forventning til dagen. De havde masser at snakke om, gamle minder og hyggelige tider, berørte ikke emnet at Louise var gået fra ham, fordi hun havde mødt sin nuværende mand, men vidste begge at det var sådan det forholdt sig. Timerne gik og de begyndte at indse at planen var ved at gå i vasken, da Louise lyste op i et smil, “der” sagde hun og pegede mod en opgangsdør.

En spinkel lyshåret teenager på 15 år, er næsten lige vågnet og er nu på vej ud og hænge med veninderne. Louise starter bilen og følger efter pigen. Mike slikkede sig om munden, som en sulten bjørn der lige er vågnet fra vinterhi, labbede han den unge piges faste jeans røv i sig, “du var ikke en dag ældre, da jeg kneppede dig i røven” mumlede han og gav Louises lår et klem. Hun huskede tydeligt den dag, hun havde slået op med Mike, med overlegen snilde havde han forført og lokket hende til en “sidste gang” bundet hende og brutalt havde han anal voldtaget hende, hun skreg og tiggede ham om at stoppe, men han havde fuldført voldtægten til han spermede op i hende. Hun havde ikke set Mike siden den dag og indtil hun selv opsøgte ham via nettet, Louise vidste at en type som Mike var rå nok til at gennemføre en hævn sammen med hende.

SEX I DAG?

De holdt ind til siden, Mike stak hovedet ud “undskyld..” Sagde han spørgende til pigen, “hvad? ” Svarede hun med en irriterende negativ attitude. En kort ordveksling om en bestemt gade i nærheden, fik Mike til at træde ud af bilen og stille sig ved siden af pigen, for at få hende til at vise vejen på sin telefon.

Louise siger ingen ting, sidder blot og betragter pigen der minder usædvanligt meget om sin noget ældre søster, mandens elskerinde Sofia. Samme udseende, langt lyst hår, massere af makeup, en lille slank krop og samme irriterende og uhøflig attitude. Louise bemærker hvor kæmpe stor Mike ser ud ved siden af den unge pige, han ligner en der kan spise hende i en mundfuld.

Det går lynhurtigt da Mike, griber fat i pigen og tvinger hende ind på bagsædet. “Kør for helvede! ” Råber han til Louise, som et øjeblik bliver lidt panisk. De kører langt væk, ud i et øde industri område. Pigen råber, skriger og sviner dem begge groft til. Mike nyder at holde fast i tøsen, hendes uregerlige opførsel gør, at han har god mulighed for at få raget på hendes lille, faste krop.

Louise stopper bilen, vender sig og kigger på Mike der er godt i gang med at lege med pigens bryster, hun spytter, slår og kradser ham, finder sig ikke i de store mandehænder der klemmer hendes fine teenager bryst. Mike blinker til Louise “hun er en rigtig vildkat, det bliver sjovt” siger han og giver pigen en syngende lussing. Louise tænder på det vulgære billede af en voksen mand, der bruger sin magt overfor en purung teenager tøs. Måden han overlegent holder hendes spinkle arme fast på ryggen med den ene hånd og med den anden rager på hendes lige hvor han har lyst.

“Kys hende” hvisker Louise og lister en hånd op under sin nederdel, hun gnider sin klit og kigger på Mike der grådigt sutter, slikker og kysser den uvillige piges mund. “Dit klamme svin” skriger tøsen da Mike har sluppet hendes mund, han griner af hende fortæller hende hvordan de to skal tilbringe de næste dage i et skønt øde sommerhus, men først skal de lige besøge nogle fælles bekendte.

“Bare kør, vi er klar” siger Mike og kigge på Louise, Louise kigger på pigen og spørger hende hvad hun hedder? “Hvad rager det dig, din so? ” svarer pigen, endnu en lussing rammer den lille piges kind. Mike lader sin store grove hånd glide ned over tøsens krop, gnider hendes hårdt i skridtet og fortæller hende at hun trænger til noget opdragelse, at hun skal tale pænt og svarer Louise når hun spørger hende om noget “det gør ondt” jamre pigen og forsøger at flytte hans hånd fra hendes skridt, “så svar, din lille luder” hvæser Mike. Tøvende og med svag stemme hvisker pigen “Simone”.

Tilfreds drejer Louise nøglen og sætter igen kurs mod byen. I bakspejler, kan hun se at Mike har lynet sine bukser ned, tvunget Simones hoved ned over sin stive pik. Louise er ved at sprænges af liderlighed, safterne flyder fra hendes villige skød, da hun ser den lille tøs, der dårligt kan gabe over Mikes pik. Hun forsøger at holde øje med trafikken, samtidig med at hun snyder sig til at kigge i bakspejlet, kigge på den 15 årige uopdragne tøs der nu har sin beskidte mund, fyldt ud af en stor stiv pik.

Da Louise stopper bilen, trækker Mike en pistol ud af inderlommen, han sigter mod Simones hoved og siger: “så tager du den ti gangen til roden og så er der pause” nervøs og bange, kæmper Simone for at efterkomme hans krav, hun er ved at brække sig over den store pik der kommer helt ned i halsen på hende, Mike og Louise griner af hende hver gang hendes mave trækker sig sammen. Da Simone for 10. Gang, sluger hans pik til roden, holder Mike hende fast ned over sin pik, ydmygende kæmper hun for at komme fri. Da han endeligt lader hende slippe, løber tårende ned af hendes kinder blander sig med hendes savlende mund.

Louise nyder synet at den lille dukke, med udtværet makeup og savl i hovedet. Smilende hopper hun ud af bilen og åbner døren for Mike og Simone. “Så er det tid til familiebesøg” siger Louise bittert og kniber Simone i kinden, som kun en irriterende tante ville gøre det. Simone ser forvirret ud, men følger med. Louise ringer på døren, imens står Mike med Simone på trappeafsatsen under.

En smilende Sofia åbner døren -og smiler endnu bredere da hun ser Louise. “Glemte du noget sidst du var her? Spørger Sofia fnisende. Ligeså smilende siger Louise: “jeg vil bare lege lidt igen..” -og i det samme gør hun tegn til Mike, som trækker Sofias 5 år yngre søster med op af trappen. “Simone, hvad fanden sker der? ” Udbryder Sofia, da hun ser Simones forgrædte ansigt. Louise smiler overlegent og spørger hvor hendes mand er, Sofia fremstammer nervøst at han er i bad. “Hent ham, din lille luder” hvæser Louise og tager fat i armen, på sin mands unge elskerinde. Mike viser hende pistolen, fortæller hende at hun ikke skal prøve på noget.

Louise viser Mike ind i stuen, hvor han sætter sig med Simone på skødet. Mike har afleveret pistolen til Louise, som høj euforisk høj venter på sin mand og hans elskerinde kommer ind i stuen. Louise smiler ondskabsfuldt da hun ser hendes måbende mand i døråbningen. Hans lille kneppedukke Sofia, står lidt bag ham og ser bange og forskrækket ud. “Kom ind” smiler Louise og peger på dem med pistolen. Meget modent og myndigt begynder hendes mand at tale fornuftigt til Louise, hun afbryder ham, beder ham blot om at sætte sig i sofaen sammen med Sofia.

Louises mand, genkender Mike fra deres ungdom, gadedrengen som alle var bange for. Han føler selv at han havde reddet Louise fra Mike, igen og igen havde han lyttet til Louises beklagelser, over at Mike kunne finde på at binde hende og voldtage hende. Camoufleret i forarget omsorg, havde Louises mand fået hende til at gentage historien, med alle detaljer. Allerede første gang Louise havde betroet ham historien, da de var 15 år, havde hans liderlige drenge pik, rejst sig når hun grædende og naivt fortalte ham, at Mike havde tømt sig dybt i hendes stramme teenager røv. Nu sad psykopaten der, med et barn på skødet? Louises mand, var forvirret.

Mike begyndte at klæde Simone af, uden et ord hev han hendes t-shirt over hovedet, blottede hendes yndige ungpige bryster. Louise fortalte detaljeret om deres kørertur, om hvordan Simone havde suttet Mikes stive pik, hun spottede hurtigt hendes mands pik rejse sig under det håndklæde han havde slynget rundt om livet. “De er syge i hovedet” råbte Simone og kiggede bedene over på sin søster og Louises mand. Advarende tog Mike fat om Simones bryster og klemte dem hårdt, “vi har snakket om at du skal være en sød pige, ikke” hvæsede han. Mike kiggede sultent på Sofia og sagde til Louises mand “du skulle prøve en yngre, de har uhyggeligt stramme huller”.

Louise kiggede liderligt over mod Mike og sagde: “det er præcis hvad han skal ha, min søde rare mand skal nu kneppe en lille stram dukke” Mike flåede tøjet at den lille klynkende Simone, barskt smed han hende ned på gulvet med røven i vejret, betragtede den lille ungpige fisse og ærgrede sig over at han ikke skulle ha’ første tur i den lille dåse. Men vidste at han kunne lege med tøsen igen senere. Louise pegede på sin mand med pistolen, “rejs dig og knep den lille godte, vi har taget med til dig”, “Louise for helvede…” Startede hendes mand, men hun afbrød ham og skreg: “knep hende siger jeg, knep den lille tøs imens din kneppedukke kigger på”

Sofia blandede sig og sagde: “det er jo min lillesøster, han kan sgu da ikke kneppe min lillesøster” Mike kiggede sultent på hende, grinende forsikrede han Sofia om at hun ikke ville komme til at mangle pik. Ydmygt og for en gangs skyld en klog gerning, valgte den naive, blonde tøs at tie stille. Louise trådte et skridt hen imod hendes mand, pistolen der var direkte rettet mod hans hoved var faretruende tæt på. Frustreret rejse han sig og nærmede sig den unge tøs på gulvet. Louises mand forsøgte ihærdigt at kæmpe imod, men hans pik havde rejst sig allerede da Louise havde beskrevet hvordan Mike havde tvunget Simone til at sutte hans pik på bagsædet af bilen. Han skammede sig, men synet af den lille glatte fisse der tittede frem mellem tøsens slanke lår, fik det til at rykke i hans stive pik. Han ville ikke penetrere Sofias lillesøster, hun var kun et barn -og på den anden side var han jo tvunget og truet til det!

Mike har placeret sig i sofaen ved siden af Sofia, den ellers så kække og smarte tøs ser ikke længere så glad ud, demonstrativt flytter hun sig et par cm væk fra Mike, som i et snuptag trækker hende tilbage og op på skødet af sig. Mike lyner Sofias trøje ned, er fristet over de store spændstige sillikone patter Louises mand også har sponsoreret. Sofia protestere men finder hurtigt ud af at det er nytteløst. Opgivende lader hun, ham klemme og kramme hendes stolte købepatter. Mike kigger på Louises mand, grinende siger han: “vi har jo delt tøser før”

Louise kigger bittert på sin mand og beordre han til at smide håndklædet og sætte sig på knæ bag Simone, bedene kigger han på Louise og lover hende guld og grønne skove, forsikre hende om at han tager med hjem og aldrig vil se Sofia mere. Louise griner af hans desperate tilbud og peger koldt på tøsen. Ydmygt fjerner han håndklædet, hans pik står kampstiv lige ud i luften. Han kigger undskyldende på Sofia, da han sætter pikhovedet mod hendes søsters lille fisseåbning og trænger ind. Han er ikke uvant med følelsen af en ung fisse omkring sin pik, men denne snævre hule omslutter ham skræmmende tæt. Han har trangen til at ruske hende hårdt, forkæle sin pik i den unge dåse. Men han glider forsigtigt ind og ud af den unge pige og bemærker at hans pik bliver fedtet ind i den lille tøs’ glinsende safter. Louises mand har svært ved at skjule sin begejstring over følelsen af den lille snævre fisse omkring hans pik. Men han holder masken og forsøger at se lidende ud.

Simone vil ikke være ved det, men hun nyder faktisk at mærke en rigtig mandepik inde i sin snævre fisse. I bund og grund nyder hun at det er hendes smukke og perfekte storesøsters elsker der står på knæ bag hende og fylder hende ud. Storesøsteren der altid havde en giftig eller overlegen kommentar til Simone, hende som altid får Simone til at føle sig mindreværdig, men nu lå hendes elsker med pikken begravet i Simones fisse. Det var en anderledes følelse end den Simone kendte, fra de gange hun havde haft en lille drengepik op i sig, det gippede og brusede i hendes krop, hun havde lyst til at støde mod den tykke pik, men hun var offer, voldtægtsoffer! -det ville være akavet at vise at hun kunne li det og hun var bange for at få orgasme, hun kunne mærke at det var tæt på. Simone forsøgte istedet at græde, men det blev blot et par små klynk der til forveksling kunne minde om nydelse.

Louise kiggede triumferende mod Sofia og retter herefter blikket mod sin mand og siger: “nyder du det skat? Fortæl Sofia hvor dejligt det er at kneppe hendes stramme lillesøster” hendes mand sveder, han er nervøs og liderlig han har en fornemmelse af at den lille dukke han knepper rytmisk strammer sine muskler om hans pik, hun malker ham så han dårligt kan holde igen. Han lukker øjnene, kan ikke tåle at se ned på det lille frække røvhul og hans pik der nærmest får den lille fisse til at vende på vrangen. “Kig på din kæreste og fortæl hende hvordan det er at være inde i den lille fisse” skreg Louise og placeret pistolen mod han tinding.

Mike har trukket Sofia med ud på stuegulvet, tvunget hendes ansigt ned mod lillesøsterens faste røv, så hun på tætteste hold kan følge sin elskers pik, der banker ind og ud af hendes lillesøsters fisse. Louises mand er desperat da han kigger ned på Sofia og hvisker: “undskyld baby, undskyld .. Hun er så stram og klemmer om min pik” inden han med et brøl, pumper lille Simone fuld af sperm, han føler det varer uendeligt længe inden han har tømt sig fuldstændigt i den lille fisse og er lettet da han endelig kan trække sig ud.

Sofia er rasende, hendes øjne lyner da hun sammenbidt siger: “du nød det! Dit svin du nød at voldtage min lillesøster”

porno med danske piger