Kvinden på 3.sal i lejligheden overfor mig

SPAR MANGE PENGE

Ved et tilfælde faldt mit blik hen på et vindue, på 3.sal i lejligheden overfor mig, hvor denne skønhed af en kvinde blottede sin krop bag de tynde gardiner, som flagrede i vinden…

SEX I DAG?

Nogle gange er det underlig, som varmen kan påvirke ens sindsstemning og mange gange på måder som man mindst venter det. Denne dag var ikke meget anderledes end andre, ser man bort fra, at varmen var ulidelig for det meste af Danmarks befolkning og sommervarmen gjorde, at folk barrikaderede sig indendørs for at holde stand imod denne fugtige hedebølge, som havde indtaget området.. Min historie tager udgangspunkt i en af disse dage, hvor selv jeg måtte prøve at undgå denne ulidelige varme og dette blev gjort ved at have så lidt tøj på som muligt.
En brise blæste ind af mit vindue og jeg kunne mærke hvordan varmen berørte min hud og sveden langsomt løb ned af min krop. Duften fra min eau de toilette blandede sig med den og jeg kunne fornemme den eksotiske duft, som gradvis stimulerede mit sind og fremkaldte de erotiske tanker.
Varmen gjorde at man ingen ro kunne få og jeg vandrede frem og tilbage i lejligheden uden at føle, at jeg kunne slappe af.. Min hånd gled i ny og næ ned over mit bryst og mine brystvorter blev hårde af det. Kunne mærke de lystige tanker fylde min krop med en varme og ikke nok med det, hvordan blodet pumpede rundt i mine årer.
Ofte gik jeg forbi vinduet, hvor jeg kunne se ud over gårdens træer og i et øjeblik stoppede mit blik ved, at jeg i ny og næ kunne skimte en person i et vindue overfor. Mine tanker fløj rundt i hovet på mig og kunne ikke lade vær med at tænke på, hvad folk i de andre hjem, bag deres 4 vægge fik tiden til at gå med.
Min fantasi fejlede bestemt intet og ved et tilfælde faldt mit blik hen på et vindue, på 3.sal i lejligheden overfor mig, hvor denne skønhed af en kvinde blottede sin krop bag de tynde gardiner, som flagrede i vinden. Endnu en brise fik gardinet til at sætte sig fast ude i siden, så jeg pludselig kunne se hele skikkelsen af hendes barmfagre krop.
Hun var en brunette, med de skønneste øjne og et smil der kunne fylde, hver en mands krop med følelsen af, at det var tiltænkt ham.
Mit blik var fæstnet til hende og kunne føle jeg blev mere og mere urolig, måtte sætte mig på sengen, men ville ikke slippe hende.. Hvilken en nydelse at stå her og betragte hende stå der i vinduet, med sit lange hår som blæste rundt om hendes ansigt. Hun stod der bare, kunne se varmen gik hende ligeså meget på og med en lille klud i sine hænder tørrede hun sin krop eller fugtede den med kluden. Kludens udgangspunkt var hendes ansigt og videre ned af halsen for endeligt at stoppe omkring hofterne. En handling hun gentog op til flere gange med en meget langsom bevægelse.
Om hofterne havde hun en Sarong, lavet med de skønneste farver og tryk af de blomster man nu engang forbandt med steder som det caribiske øhav. Hvor palmerne dansede i heden og det azurblå vand bare løftede ens stemning, imens man så de eksotiske kvinder spadsere i vandkanten.
Hendes blik ramte mit og jeg skyndte mig at vende mit ansigt i en skam over at hun havde spottet mig, jeg lod som ingenting og håbede at når jeg drejede mit ansigt, at hun stadigvæk ville være på sin plads.
Langsomt drejede jeg mit ansigt tilbage og måtte med en skam erkende, at hun ikke stod der længere. Jeg kunne mærke min krop var spændt og at blodets vej rundt i min krop havde påvirket mig på andre måder end bare mit sind. Mit blik faldt ned af mig selv og jeg kunne se en bule så stor og mærke, hvordan den ligesom bankede på for at komme ud. Min hånd gled ned af brystet, videre ned af min mave og fandt endelig sin vej ned til buksekanten og mit bælte, som jeg på stedet bare måtte løsne, knappede mine bukser op og førte min hånd langsom ned og mærkede, hvordan at pladsmangelen havde skabt en skøn varme, som forenet med mine fingre, gav en skøn fornemmelse. Jeg lod mine fingre glide ned af skaftet på min pik og lod håndfladen trykke lidt imod glansen på min pik, en fornemmelse spredte sig i min krop og min hånd forsatte videre ned imod mine glatbarberede nosser, hvor jeg lod mine fingre løfte dem lidt..
Mine tanker var som hensat i en anden dimension og kvinden fra 3. var som printet ind i mit sind.
Hvor var det bare ulideligt at stå her i denne varme, føle lysterne som varmede ens krop og savnet til at mærke hendes hud og dufte hende.. Jeg vendte mig imod vinduet for at lade en brise føles som en kvindes berøring imod min krop. Åbnede mine øjne og der stod hun pludselig igen. Hendes blik var, som om en smerte eller pine havde jaget igennem hendes krop. Hendes ene mundvig var løftet en anelse og hendes blik udstrålede en lidenskab.. Kunne det virkelig være rigtig, at det her skete for mig lige her og nu. Vi kunne ikke slippe hinandens blikke og stod der som om Amors pile havde ramt os lige midt i de ømmeste punkter på vores kroppe.
Hendes ene hånd gled ned imod hende sarong og løftede den stille og roligt til siden, så jeg kunne fornemme hendes trussekant. Den anden hånd holdte hun på sit bryst og jeg kunne se, hvordan hun stille og roligt lod den glide henover sin brystvorte. Den strittede lige ud og kunne ane, hvordan huden havde trukket sig samme omkring den.. Åhh hvilken en skønhed.
Gardinet foran hendes vindue flakkede frem og tilbage og jeg kunne fornemme irritationen over, at jeg mistede mit klare udsyn til denne fuldendte kvinde, som stod foran mig.
Min krop var helt spændt og jeg kunne mærke hver en muskel spænde sig, min trang var enorm stor og af den grund begyndte min hånd også at køre op og ned af skaftet på min stive pik.
Pludselig ringede det på døren… Umuligt det her kunne da ikke være rigtig, her stod jeg og var godt i gang og skulle jeg afbryde mine lyster her og nu.
Jeg åbnede døren og der stod hun. Kvinden fra 3.
”Hej” sagde hun. Jeg var som lammet – ”Hej” svarede jeg.
Hun sagde ”Så dig stå i vinduet og tænkte at jeg lige ville høre om jeg kunne låne noget is af dig”.
”Jamen kom indenfor” sagde jeg og førte hende ud i køkkenet, hvor jeg åbnede fryseren og fandt isen frem. Vendte mig om imod håndvasken og begyndte at trykke isterningerne ud af bakken. Pludselig mærkede jeg hendes hånd ovenpå min og mærkede, hvordan hun ligesom pressede min hånd væk for at få fat i en terning. Hun førte den op imod sin mund, slikkede på den og lod den glide hen over sine fyldige, skønne læber som struttede af bare glæde over at kunne mærke noget koldt og fugtigt. Dråberne løb ned af hendes mundvig og videre ned af hendes hage, hvor den lige i et split sekund samlede sig og gled videre ned imod hendes bryst. Hendes hvide bluse blev gennemsigtig og jeg kunne se, hvordan hendes brystvorte stivnede foran mig, hendes hoved var lænet tilbage og jeg kunne fornemme, hvordan kvinden stod der og nød det i fulde drag foran mig.
Jeg begærede hende..
Hun spredte sine ben let og blottede sit skød for mig. Hun havde ingen trusser på og jeg kunne se at hun var dejlig glatbarberet. Hendes knop blottede sig for mig og jeg kunne mærke, hvordan min pik stille og rolig atter voksede i mine bukser.
Der stod hun, hvad skulle jeg gøre, havde hun dybere intentioner eller hvad?
Pludselig kører hun isterningen videre ned af sin hals og ned imod sit bryst. Hendes anden hånd gled videre ned imod hendes skød.
Aldrig før har jeg været så tændt og liderlig og jeg kunne ikke lade vær med at lade min hånd presse imod mit skridt.
Hun løftede sin ene hånd og rakte den ud efter mig, som om hun var en trance. ”Kom” sagde hun, ”lån mig lige din hånd” – jeg rakte min hånd frem og berørte hendes fingre og den bløde hud. Hendes hånd tog et fast greb om min hånd og med en bestemt og sikker overbevisning, brugte hun min hånd til at kærtegne sin krop. Jeg var målløs, tør i munden og kunne ikke bare mærke varmen udefra, men også hvordan sveden løb ned af min pande og min hals. Mine fingre gled ned over hendes skønne brystvorte og hun stoppede ikke her, men førte den videre ned imod hendes skød. Jeg mærkede varmen fra hendes skød og kunne ikke lade vær med at føre min finger henover hendes knop, den smuttede blidt under min finger og hun sukkede over min berøring, som fortalte mig, at hun nød det. Hendes hænder hvilede på mine skuldre og jeg følte, hvordan hun pressede mig ned imod hendes skød. Uhhmm ja hvad mere kunne man be om, jeg gled velvillig ned af hendes mave med mit ansigt og lod min ånde gå igennem hendes bluse, det gav nogle små gip i hende og jeg nærmede mig nu hendes lille Venushule, hvor jeg nu endelig kunne få muligheden for at smage hendes sødme som hun havde opbevaret i hendes varme hule. Min tunge kælede for hendes knop og jeg lod min tunge slikke hendes mis, som var det en isvaffel. Jeg skiftede mellem at slikke hende hurtigt og hårdt også blidt og blødt og kunne fornemme hun var ved at miste kontrollen over sine ben fuldstændig. Min hånd førte jeg op og begyndte at nippe hendes brystvorte. Min tunge nød hver en dråbe og smagen gjorde at jeg var saglig. Jeg følte jeg ikke kunne stoppe og begyndte at slikke hende langsomt, langsomt på skamlæberne, mens jeg bevægede mig op imod hendes klitoris, mine læber omslugte hendes knop og jeg nappede den blidt og sugede den ind, så den blottede knop, rigtig kunne fornemme, hvordan min tunge berørte den.
Hendes hænder holder og styrer mit hoved og jeg fornemmer, hvordan hun presser mig imod hendes skød, jeg ser op på hende og fører hende ind i soveværelset, hvor jeg nu fornemmer at luften om os er dejlig kølig, selvom heden er tilstede, men at vores kroppes temperatur overstiger den.
Hun sætter sig ned med armene ned langs siden, rækker ud efter mig og trækker mig ind imod sig selv. Med sin mund begynder hun at knappe mine bukser op og lader hendes hænder holde om mine balder imens.
Jeg føler, hvordan mine bukser glider ned om lårene på mig og står nu helt nøgen foran hende, med mit lem, der hænger stort og tykt langs mit ene lår. Jeg føler tiden går i slowmotion eller næsten er gået i stå, det eneste der bevæger sig er mit lem, der langsomt rejser sig og bliver hårdt. Den er næsten blå og gennemkrydset af blodårer. Jeg lukker øjnene og kan igen mærke lysten vokse i min krop, fra øjnene breder den sig til hele min krop som en rislen, løber hurtigere, accelererer som en stadigt stigende puls, stadigt vildere, hurtigere. Da jeg atter åbner øjnene, har hun taget fat om mit lem og masserer det langsom med sin hånd, skubber forsigtigt huden frem og tilbage, hendes bevægelser bliver hurtigere og voldsommere , mere målrettede og hårde. Jeg lukker øjnene igen og mærker orgasmen komme uden nogen varsel, den skyller ind over mig og drukner mig som en flod, der går over sine bredder, som en overdådig kæmpemæssig tidevandsbølge. Min sæd sprøjter ud på hendes mave og hun ser min store stive pik, hvorfra spermen pumper rytmisk ud over hende -rammer hendes bryster og hendes mave, løber ned ad siden på hende.
Hendes brystvorter er store, stive og strittende, med lukkede øjne forsætter hende hånd sin vandring ned over hendes mave og ned mellem benene. Hun spreder benene og begynder at kærtegne sig selv. Kunne se at en dejlig gysen gik gennem hendes krop, og hun masserer hårdere og hårdere. Hun var lige ved at flyve ind i orgasmens paradis, da det bankede på døren og jeg hørte, hvordan den gik op. Pludselig stod min kammerat der, han var måbende, men man kunne ane at han blev vildt tændt af den scene som mødte ham. Mit blik rettede sig imod hende og bagefter ham og pludselig hører jeg hende sige ”kom bare indenfor, jeg vil udnyttes af jer begge”. Jeg nikker til ham og stille og roligt bevæger han sig hen imod os. Kravler op i sengen og tog fat i hendes arme så de var fastlåste over hovedet på hende. Jeg sætter mig ned imellem hendes ben og begynder at fingerbolle hende, det tog ikke lang tid før min pik atter stod som en konge over hende, den rejste sig stolt foran hende og hele min krop spændte og dirrede, jeg hungrede efter at gøre hende glad. Jeg pumpede min pik op i hende og nev i hendes brystvorter. Min kammerat var gået i gang med at Slikke og smage på hver en centimeter af hendes krop og jeg kunne føle, hvordan adrenalinen pumpede ud i mine åre og fornemmede at hun var lige ved at nå et klimaks, men det var ikke nu at hun skulle ha den nydelse at komme. Min kammerat tog sin stive pik og førte den ind i munden på hende, jeg kunne høre hende sukke, men så at hun nød det i fulde drag.
Hun spændte sit underliv om min pik og nød det overraskede, vellystige udtryk, jeg fik i mit ansigt.
Jeg vendte hende rundt og trængte dybere ind i hende, nu lå hun på alle fire og med min kammerats pik i sin mund, imens hun føler min hånd glide op af hendes ryg, tilbage ned over hendes balder og tager et stramt og fast greb om hendes hofter. Trækker hende ind imod mig og føler hendes stramme læber der klemmer om min pik, kan ikke dy mig og må lade min finger glide ind imod hendes numsehul og begynder at kærtegne hende der.. Hun sukker og jeg fornemmer at hun næsten er ved at besvime i en kæmpe ekstase, holder igen til hun er næsten er ved at miste sig sig selv fuldstændigt og i et sidste stød skubber jeg mig dybt op i hendes skønne våde mis, som bevirker at hun sprøjter sine safter ned af skaftet og videre ned over mine nosser. Samtidig hører jeg min kammerat komme og ser, hvordan hun sluger og slikker hans våde pik og smiler op til ham..
Nydelsen var fuldendt, hvad mere kunne man forlange en dejlig varm sommerdag som denne.
Hun rejste sig op, gik ud i køkkenet og tog resten af isterningerne, smilte og sagde tak drenge, det her må vi absolut gentage*S*.
Jeg stod ved siden af min kammerat, sagde ikke et ord og hørte slet ikke hans kommentarer, men følte kun en dunken i mit hjerte. Så jeg mon nogensinde kvinden på 3. igen..

porno med danske piger