Et frækt nytår med rigtig gode venner

SPAR MANGE PENGE

Nu skal I høre om et ordentligt nytårsknald, jeg fik nytårsaften. Vi er tre par som plejer at holde nytårsaften sammen, men denne gang havde Peter og Anne lige slået op, så vi var kun Peter, Ulla, Lars, Henrik og mig selv.

Efter et overdådigt festmåltid (og det var ikke torsk :-), sad vi og sludrede, fik øl og drinks, og pludselig sagde Lars: – Tøser I er nød til at være dommere til et lille væddemål. – Nå, hvad er det? spurgte jeg. – I skal hjælpe med at finde ud af, hvem af os der har den største pik. – Der er da vel ingen af jer, der kan prale af at have en stor pik, sagde Ulla, men okay, vi skal nok se, hvem af jer der har den tredje mindste pik… Men vi må hellere få jer gejlet lidt op… ik’ Kate? – Joh, sagde jeg.

Vi beordrede drengene til at smide tøjet og sætte sig i sofaen. Så stillede vi os op foran dem og begyndte at strippe. Jeg trak op i kjolen og løsnede strømperne fra strømpeholderen. Så rullede jeg først den ene, så den anden strømpe ned af benene, og gik så hen til Peter og bad ham om at lyne min kjole ned på ryggen. Langsomt lod jeg den glide ned over mine skuldre og lod min sorte bh komme til syne. Mens jeg dansede rundt, rutschede kjolen længere og længere ned. Kort efter var den gledet ned over min navle og strømpeholderen kom til syne, og snart var også mine sorte g-strengs-trusser synlige, så jeg lod kjolen falde resten af vejen ned på gulvet – og samme vej røg min strømpeholder. Jeg så over på Ulla, som også kun var iklædt en rød bh og trusser. Samtidigt vendte vi ryggen mod fyrene, knappede bh’erne op og lod dem langsomt glide ned over vores arme, for til sidst at smide dem bag over skulderen ned til gutterne. Så vendte vi os om imod dem med brysterne skjult bag vores hænder. – TA-TA’, sagde Ulla og på samme tid flyttede vi hænderne og blottede brysterne. Drengene kvitterede straks med højlydt hujen og piften. Og til deres akkompagnement lod vi også trusserne glide ned, til vi stod splitter nøgne foran drengene, som selv sad med nogle flotte stådrenge.

SEX I DAG?

Ulla stillede sig om bag ved mig og lod sin krop glide tæt op ad min. Hendes hænder gled om og kælede for mine bryster, mens hun slikkede mig i øret. Og overraskende, nærmest chokerende for mig selv, var det bare vildt fedt. Jeg lod min bagdel rotere lidt mod hendes “missekat”, inden jeg vendte front imod hende. Jeg gik lidt ned i knæ, før jeg lod mig glide langsomt op af Ullas forside. Mine strittende brystvorter kildede hende hele vejen op til hendes ligeså strittende vorter. Sådan stod vi lidt og pressede og gnubbede dem mod hinanden. Det føltes bare så skønt, og jeg kunne mærke, jeg var blevet smaskvåd mellem benene. – Nå drenge, er i klar til at blive målt, spurgte Ulla retorisk. For det var mere end tydeligt, hvor klare de var. Drengene lagde pikkene op på bordet. Først følte vi godt og grundigt på tykkelsen, inden vi med lineal målte længden på dem. Så sendte vi drengene tilbage i sofaen, mens Ulla og jeg voterede. Resultatet blev til, at Peter havde den længste, Lars den næstlængste, men den tykkeste. Den mindste og tyndeste havde min kæreste, Henrik.

Jeg gik over til Peter, bøjede mig ned og kyssede ham på kinden: – Til lykke med sejren… selvom det jo egentlig ikke var dig, der sejrede, men ham dernede, sagde jeg og bøjede mig ned og kyssede hans stive pik. Jeg lod tungen glide ud og slikkede pikhovedet. – Kom Henrik, jeg har en trøstpræmie til dig, sagde Ulla, og trak ham med ud af stuen. Lars rejste sig op fra sofaen, gik om bag mig og lod sit jern glide op i min drivvåde skede. Desværre kørte han kun nogle få gange, inden han trak sig ud og sprøjtede sin sperm ud over min ryg. Jeg tror nok, han var lidt pinlig berørt over, at den gik så hurtigt på ham, men han havde jo også været gejlet op det meste af aftenen… så det var vel meget naturligt.

Peter rejste sig op fra sofaen og tog Lars’ plads bag mig. Her smurte han mit lille stramme røvhul, med Lars’ sperm. Det føltes rigtig dejligt, og endnu bedre da han pressede en finger op. Jeg havde aldrig vist, at det var så dejligt, at blive kælet for det bagerste hul – det var en fantastisk følelse. Så tog Peter og førte pikken op i min drivvåde skede, mens han stadig med en finger kælede ved bagindgangen. Men allerede efter to skub trak han sig ud igen, og jeg tænkte “Åh nej, ikke endnu en korttids-parkering”. Men i stedet for at sprøjte sin sperm ud over mig, førte han nu pikken forsigtigt og blidt ind i mit røvhul. Uhm, hvor var det godt. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at bagdøren, kunne være en så fantastisk oplevelse. Jeg forbandede nærmest mig selv over, at jeg aldrig havde prøvet det før. Så trak han mig med sig tilbage, og holdt fast om mig, mens han styrede os op og sidde på spisebordet med ham nederst, og stadig med hans pik dybt begravet i mit røvhul. Han spredte mine ben, så han kunne kæle for min liderlige klit med den ene hånd og for brysterne med den anden. I drømmer ikke om, hvor skønt det var. Jeg kunne slet ikke sidde stille, men vred og vrikkede røven frem og tilbage så godt jeg kunne.

Lars var blevet kampklar igen, og stillede sig foran mig og førte sin stive pik op i min fisse. Jeg bevægede underlivet, så meget jeg kunne, mens Lars bankede pikken ind og ud af min skede. Nu var det mig, der kort efter kom i mit livs orgasme. Jeg skreg af fryd! Og i det samme mærkede jeg Peter pumpe sin ladning op i røven på mig, mens han bed mig i skulderen af bar ekstase. Lars fortsatte med at pule mig. Ved at fortsætte med at bevæge røven, lykkedes det mig at holde Peter kampklar, og snart kom jeg i min anden orgasme – mit livs første rullende orgasme. Den blev bare ved og ved. Mit underliv brændte af lyst, trak sig sammen og lod mine safter løbe ud af min skede. Hele min krop var en orgasme. Åh gud, hvor var det godt. Jeg var helt færdig nu og skubbede Lars væk, trak mig væk fra Peter og lod mig falde sammen på gulvet.

Jeg ved ikke, hvor længe jeg havde ligget der, men de havde fået lagt et tæppe over mig, uden at jeg havde bemærket det. Langsomt, og totalt afslappet og tilfredsstillet, kom jeg til mig selv. Ulla og Henrik var også kommet tilbage, og alle fik vi et hurtigt bad, kom i tøjet og nåede at blive klar i tide. For nu var det champagnens tur til at knalde.

porno med danske piger