Et par småting

Svigermor satte sig over i sofaen , og gav min kone dildoen , så tog hun min hånd ned i hendes skridt , og begyndte så at spille pik på mig…

Det var en dejlig sommerdag , i svigermors sommerhus. Min kone og jeg havde en forlænget weekend , og vi havde lovet svigermor , at hjælpe hende , med forskellige småting i huset.

Vi havde set fjernsyn , en godt ophidsede film , hvor intet var overladt til fantasien , så vi var lidt tændte alle tre. Svigermor sagde godnat , hun ville gå i bad og i seng , og min kone og jeg sad i sofaen , og hun var tændt , så da svigermor gik , sagde hun jeg skulle tage tøjet af hun ville sutte min pik som hende i filmen , og da jeg også var liderlig , smed jeg tøjet og satte mig bekvemt , og hun begyndte at sutte den dejligt , og vi glemte nok tid og sted , for pludselig kom svigermor ind , hun havde glemt sine læsebriller , og hun smilede frækt , og sagde , nå i kunne heller ikke tåle den film , jeg har lige nydt bruseren , og har en dildo , jeg bruger af og til. Så tag den med herind , og lad os hygge sammen , sagde min kone , og uden et at sige noget gik svigermor ind og hentede sin dildo , og en flaske vin . Hun tog sin badekåbe af , og satte sig i lænestolen , og min kone tog sit tøj af , så vi var alle nøgne. Svigermor sagde det var frækt at se os sammen , og hun ville nyde at se mig komme , imens hun legede med sig selv. Min kone sagde at hun syntes svigermor skulle have lov at sutte mig, imens hun så på og prøvede dildoen , for sådan en havde hun ikke prøvet før.

Svigermor satte sig over i sofaen , og gav min kone dildoen , så tog hun min hånd ned i hendes skridt , og begyndte så at spille pik på mig. Min kone nød dildoen kunne jeg se , så jeg sagde til svigermor at hun kunne ligeså godt , mærke en rigtig pik , i stedet for dildoen , så hun lagde sig ned , og og jeg førte min pik op i hende , og bollede hende , og hun bad mig komme i hende , da det var længe siden hun havde mærket en pik komme i hende. Der gik kun et par minutter , så kom jeg med et brøl , og svigermor sugede mine safter til sig , og smilede tak for det. Min pik var stadig stiv , så jeg gik hen til min kone , og tog dildoen , og gav den til svigermor , og så fik min kone den stiveste pik hun nogensinde havde fået , og der gik også kun et par minutter , så kom jeg igen , og min kone kom også samtidig med , og svigermor legede med sin dildo. Jeg gik over til hende , og klemte hendes bryster , og min kone tog dildoen og gav svigermor en hjælpene hånd , og efter kort tid fik svigermor en dejlig orgasme. Til afslutning tog hun min pik i munden og suttede den stiv , så jeg måtte spille den af til afslutning , og sprøjtede ud over hendes dejlig , flotte , store bryster.

Vi gik derefter i seng , og sov godt og længe , og jeg har et par gange derefter , hjulpet svigermor med et par "småting" , både med og uden konens hjælp.

SKRIV HVAD DU MENER!