Få hende til at komme med 91% orgasme garanti

Få hende til at komme med 91% orgasme garanti

SPAR MANGE PENGE

Giv orgasmer og få et bedre forhold og sexliv

Forspil med trådløst sexlegetøj

Kvinder bliver for ofte forsømt når det handler om at få orgasme med sin partner, bliv klogere på hvordan du kan få din kvinde til at komme igen og igen.

Du skal ikke være nærig med at uddele orgasmer.

Giv hende trådløse orgasmer offentligt…!

Siden tidernes morgen har vi jagtet orgasmerne – både med os selv og i parforholdet. Det gør vi selvfølgelig, fordi det føles dejligt, men også fordi det kan være med til at skabe intimitet og glæde i parforholdet, når man er i stand til at tilfredsstille sin partner. Det er dog ikke altid lige let at nå klimakset. For let’s face it: der er væsentlig forskel på, hvordan man stimulerer en penis, og hvordan man stimulerer en vagina.

Shoppen Mshop har spurgt deres kvindelige kunder og følger på instagram hvad der virker for dem. for at de får orgasme med en partner.

I denne artikel vil vi sætte fokus på vagina, og hvordan du kan få din partner til at komme. Det behøver ikke at være rocket science, men det kræver, at du er opmærksom på din partners lyster, behov og krop. For ikke to mennesker er ens. Her er nogle af de vigtigste råd til at få din kvinde/kone/kæreste til at kommes. De er måske ikke for alle, men eksperimenter med det, og find ud af, hvad der fungerer for jer – så skal I nok nærme jer det skønneste klimaks!

Klitoris skal mere i fokus hver gang!

Dette er vel nok det vigtigste tip, når det kommer til at opnå orgasme! Vi har spurgt vores følgere på Instagram, hvad der er vigtigt for dem for at opnå orgasme, og hele 91% svarede, at klitorisstimulation er meget vigtigt. Internationale undersøgelser har da også vist, at cirka 82% har brug for klitorisstimulation for at kunne få en orgasme. Der skal altså, som hovedregel, kæles for klitoris, hvis du vil få hende til at komme.

Det er faktisk ikke så mystisk endda, at statistikken ser sådan ud. De orgasmer, der opstår ved penetration, kommer nemlig oftest fra stimulation af G-punktet. Men G-punktet er egentlig en del af klitoris. Ved penetration stimulerer du indirekte klitoris, hvilket virkeligt kan føles dejligt, men altså sjældent leder til orgasme på samme måde, som hvis du stimulerer klitoris mere direkte.

Fokuser i stedet direkte på Klitoris. Klitoris sidder cirka 1 cm over skedeåbningen, og den kan stimuleres på mange forskellige måder. Brug derfor en væsentlig del af dit fokus på at tænde din partner og stimulere på og omkring klitoris med hænder, tunge eller en vibrator. Husk på, at det er et enormt følsomt område, så vær ikke for hurtig eller for direkte i din kontakt. Tal sammen, og vær opmærksom på din partners respons – så finder du bedre ud af, hvad der fungerer, så I langsomt og trygt kan arbejde jer henimod orgasmen.

Kom nu mand – Kvinder snydes for orgasmer hver dag!

G-spot VibratorForspil, forspil, forspil & så lidt mere forspil

Et godt trick er at trykke din hånd imod hendes mave, samtidigt med at I har sex. Det giver en mere intensiv stimulation. G-punktet sidder ca. fem centimer inde i skeden på den sidde, der vender op imod maven, og det er det område, der kan lede til G-punktsorgasmer.

SEX I DAG?

Der findes mange personer, der aldrig har haft held med at finde deres G-punkt, da det kan være svær at nå og stimulere direkte – i særdeleshed under samleje. Nå I trykker lidt på maven, så trykker I samtidigt G-punktet nedad, hvilket skaber en større og lettere kontakt med penis, fingre eller legetøj. Prøv at trykke ca. 10 cm under navlen, imens du penetrerer – du vil næppe være i tvivl, hvis du rammer.

Et grundigt forspil er næsten altid en forudsætning, hvis du vil få hende til at komme. Det er helt essentielt, at I begge er både trygge og afslappede, hvis din partner virkelig skal blive tændt! Brug derfor tid på at kærtegne, kysse og udforske din partners krop og tal om det. Man undervurderer let, hvilken rolle kommunikationen spiller i forspillet, men det er alfa og omega, da I her åbent kan tale om, hvad I kan lide og har brug for.

Der findes mange metoder til forspil. Nogle af dem vil blive nævnt på denne liste, men den overordnede pointe er, at I begge skal være fuldstændigt afslappede og tændte – og det bliver I ved at bruge krop og legetøj til at stimulere alle de zoner, som din partner godt kan lide. Med et godt forspil er I allerede godt på vej.

Top 10 tips og trick til at give det bedste oralsex til ham og hende

Oralsex er nøglen til orgasme og kærlighed

I forlængelse af punkt 1 og 2 er oralsex et oplagt værktøj i din orgasme-værktøjskasse og en af de mere direkte veje til orgasmehimlen! Når først stemningen er til det, kan du begynde at stimulere din partner med tungen.

Du kan selvfølgelig stimulere klitoris med tungen, men kys også rundt om klitoris, og brug din tunge til at udforske hele kroppen. Varier din stimulation, og vær opmærksom på, hvordan din partner reagerer – måske der er noget, der føles bedre end andet? Brug også dine fingre eller et legetøj imens, så du kan give både ydre og indre stimulans på en og samme tid.

79% af besvarelserne i Mshops undersøgelse på Instagram fortalte, at oralsex er vigtigt eller ret vigtigt, når de skal opnå orgasme sammen med en partner. Undervurder derfor ikke, hvor meget nydelse der kan hentes, når I eksperimenterer med oralsex!

Vis din egen nydelse – støn – skrig!

Du kender det sikkert fra dig selv – der er ikke noget mere ophidsende, end når du kan mærke, at din partner tænder på dig. Det gælder også den anden vej rundt. Tænd din partner ved at vise, hvor tændt du er.

Giver du f.eks. oralsex, så gør det med manér, og vær ikke bange for at udtrykke, at du kan lide, hvad du gør. Sådan gør du det lettere for din partner at slappe af og nyde oplevelsen. Det gælder for oralsex, men sådan set også for alle andre seksuelle aktiviteter. Hele 58% af brugerne i Mshops undersøgelse på Instagram besvarede, at det er vigtigt, hvis de skal opnå orgasme, at du viser din nydelse med støn eller lignende signaler.

Den hurtige vej til sikker orgasme

SATISFYER PRO 2 MED GLIDECREM & VIBRATOR

Satisfyer pro 2 tager dig til nye højder med denne pulserende klitorisstimulator – og du bliver ikke skuffet! Klitoris stimuleres med pulserende trykbølger og 9 ud af 10 kvinder får multiple orgasmer ved hjælp af denne teknik. Den ergonomiske form på stimulatoren er specifikt udformet til maksimal nydelse og du kan læne dig tilbage og slappe helt af! Satisfyer er også vandtæt så tilfredsstillelse i bruseren eller badekarret skal du ikke snyde dig selv for! Denne stimulator tilbyder 11 forskellige intensitetsniveauer og er meget støjsvag.

ORGASME GARANTI – KØB NU!

Satisfyer Pro 2 med vibrator, glidecreme og rengøring

Pink vibrator en lille glat vibrator som er enkelt at anvende og vibrationerne kan tilpasses dit behov. Den kan bruges på alle erogene zoner som klitoris, vaginalt, g-punktet og brystvorter etc. Den er desuden 100% vandtæt og støjsvag.

  • Prisvindende klitorisstimulator
  • Pulserende trykbølger
  • Vibrator til alle erogene zoner
  • 100% naturligt glidecreme
  • Skånsom men effektiv rengøring
  • Genopladelig

 

porno med danske piger