Ferie med mor del.1

Min egen mor sad på knæ foran mig, med min stive 20 cm pik i kæften… Dette var kun noget jeg hidtil havde drømt om, men nu var det virkelighed…

Jeg havde lige fået påskeferie, og var godt træt efter en lang skole dag i 1.g.
Jeg havde brug for at slappe af, se lidt Tv og spise god mad. Og jeg skulle forresten også til Barcelona den følgende dag med min far.

Men min far var gået hen og blevet syg og kunne ikke tage med. Så nu stod jeg der 17år, fri fra skole og med to billetter til Barcelona og med et fedt værelse på et 4-stjernet hotel. Jeg var ked af at jeg ikke skulle af sted nu hvor jeg havde glædet mig så meget.

Men til midt store held spurgte min mor om hun ikke bare kunne tage med istedet for min far. Min mor er en ældre kvinde på 48 år, tynd ca 55kg, D-skål og en lille fin røv. Hun havde ikke mange rynker og hun dyrkede Yoga og Fitness 3 gange om ugen.
Jeg takkede pænt ja tak til min mors gode ide og det kom til at blive den bedste ferie i midt liv.

Næste morgen tog vi af sted, vi skulle med flyet klokken 08:00, så vi var tidligt oppe. Jeg havde min iPad med og masser af musik, film osv. Jeg havde også et par M-blade med man skal jo bruge lidt når man er 17.

Da vi endelig var ankommet til vores hotel blev vi lidt skuffet, poolen som ligger ovenpå taget af hotellet var under repression og kunne derfor ikke benyttes.

Vi fik derfor opgraderet vores værelse til en Suite, men der var kun en dobbelt seng. Vi pakkede vores ting ud og slappede lidt af inden vi skulle ud og spise frokost. Vi fik Tapas og 2 øl. Efter vi havde spist gik vi lidt rundt for at se byen. Det var første gang jeg var i Barcelona og jeg syntes det er en meget smuk by. Da klokken blev 18 tog vi tilbage på hotellet. Vi lagde os op på terrassen ovenpå hotellet, som sagt var poolen lukket men vi kunne da nyde udsigten og få lidt sol på kroppen.

Da vi kom op var vi de eneste som var der oppe. Vi smed vores badekåber og til min store overraskelse havde min mor et par g-streng trusser på og en tætsiddende BH. Trusserne var beige og var utrolig ophidsende, BH’en var rødlig med blomster som mønster.

Vi lagde os tilrette og min mor bad mig om at smøre hende indeni solcreme. Hun lå på maven og tog derfor BH’en af. Jeg blev lidt forlegen men gjorde som hun bad mig om. Da jeg kom creme på hendes ryg, kom der en lyd fra hende, en stønnen.

Jeg smurte det ud, og kom måske lidt for tæt på hendes balder for jeg fik i hvert fald raget på dem imens jeg smurte cremen ud. Hun vendte sig om og sagde “hov hov, det er vist ikke dit område”, med et lille smil på læben.

Bagefter sagde hun at det var min tur til at blive smurt ind.

SEX I DAG?

Hun smurte mig ind fra top til tå. Hun smurte cremen godt ind, og hun var ekstra grundig da hun kom til balderne. Jeg kunne mærke at min pik begyndte at bevæge sig. Det kunne min mor godt se. Hun grinte lidt og sagde jeg skulle vende mig om på ryggen, så hun kunne smører den side ind. Da jeg drejede hovedet om stod min mor med bare bryster, flotte brune og nydelige en god størrelse D75.

Jeg var ikke meget for at vende mig om, da min begejstring ikke var falmet.

Hun var bestemt ikke genert. Hun rullede mig om på den anden side, og min pik stod som en flagstang lodret op i vejret. Jeg blev ildrød i hovedet, men min mor ignorerede det fuldkommen. Hun smurte maven og alt ind, da hun kom til underkroppen, tog hun om min pik og nullerede det blidt. Jeg var lige ved at sprænge! Efter en del tavshed og kun farrene blikke, spurgte hun om hun måtte smøre den ind, den skulle jo nødigt blive forbrændt. (Som om jeg ville ligge nøgen og tage sol)

Jeg kunne ikke nå at reagere før mine badebukser hang nede om anklerne. Hun tog en kæmpe klat solcreme på hånden og tog godt fat om pikken! Hun kørte den frem og tilbage hurtigere og hurtigere! Da solcremen var væk var pikken, stak hun den i munden! Allerede her var jeg ved at komme.

Min egen mor sad på knæ foran mig, med min stive 20cm pik i kæften, dette var kun noget jeg havde drømt om, men nu var det virkelighed.

Hun tog den helt til roden, frem og tilbage, jeg råbte at jeg ville komme og kom direkte ind i min mors varme mund. En ordentlig klat ramte hendes tunge og hun slugte ALT!

Bagefter rejste hun sig og sagde kun “Hvis du ikke er på værelset om 15min. så for du ingen mad resten af turen!” Derefter gik hun og vrikkede med røven.

Jeg hørte kun 15minutter.

Et kvarter senere stod jeg foran døren, og var ivrig efter at komme ind.
Døren stod på klem, og jeg trådte ind. Jeg gik 5-6meter og kom til sengen.

Der lå hun så i det frækkeste Lingeri, ingen BH, kun en fin lille hvid natkjole med et par hvide g-strengstrusser. Jeg kunne mærke min pik rørte på sig igen.

Hun sagde jeg skulle ligge mig ned og lukke øjnene, og det gjorde jeg. Imens jeg havde lukkede øjne kunne jeg mærke at hun spændte mine hænder og fødder fast til sengen! Da jeg åbnede dem igen, var jeg fastspændt og kunne intet gøre. Alt var i hendes magt.

Først tog hun et par billeder, bagefter satte hun sig med sin saftige fisse over mit hoved og jeg begyndte at slikke den glatbarberede fisse, som havde en lille hårkant over fissen.
Jeg slikkede og det smagte skønt. Hun skreg sin orgasme ud og rejste sig fra mit hoved, som var helt dækket af hendes safter. Hun kørte nu sin fisse ned forbi min pik, men sank den ikke ned over den.

Efter 2minutter, satte hun sig endelig på min pik. Hun sank til bunds med det samme, og vi stønnede begge højt så hele hotellet kunne høre det.

Hun red mig som en cowboygirl. Hun var sexede hendes lille fine kjole havde hun stadig på, men trusserne var for længst røget.

Jeg råbte jeg skulle komme, men hun var ikke klar. Så hun befalede mig til ikke at komme, men det kunne jeg ikke lade vær’ med, jeg var jo kun 17år.

Efter jeg kom op i hendes fisse, stoppede hun ikke. Hun forsatte 5-10 minutter endnu. Det var underligt for min pik var ikke helt stiv. Men endelig kom hun, i en kæmpe orgasme. Efter vi begge var kommet, løsnede hun mig og vi lagde os i ske og faldt i søvn.

Det var den første gang jeg var sammen med min mor.

porno med danske piger