Frækt påske-æg til ham eller hende du tænder på! GAVEGUIDE

VERDENS STØRSTE ARKIV MED DE SMUKKEST PIGER

PÅSKEÆGGET DER SLÅR ALLE PÅSKEÆG!

PÅSKEGAVER TIL HEDE LEGE MED DEN DU ELSKER

Det er på tide den påske bliver piftet lidt op! Overrask din partner eller en du i hemmelighed er lun på, med et Pirrende påskeæg og gækkebrev.

Påskedagene er lige om hjørnet og kæresten/hustruen/manden har med garanti sat næsen op efter en lille gave til den søde tand…MEN DET BLIVER IKKE I ÅR! Overraske din partner med en anderledes påskegave, til glæde og til gavn for jer begge.

Det bliver en  fræk påske i år 🙂

Brug din fantasi og forkæl din partner, giv en gave som ikke bliver glemt lige med det samme

Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator ÆgFrækt påskeæg til hende: Fjernbetjent Vibrator Æg

Med fjernbetjent sexlegetøj kan I gøre sexlegetøj til en af jeres fælles seksuelle oplevelser. Lad din partner tage kontrollen over din nydelse med Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg, der både kan bruges derhjemme, men også i ude i byen til en fræk middag, med garanti for kys og grams senere.

 

TENGA Eggs 6 pack Onani Håndjob til MændFrækt påskeæg til ham: TENGA Egg SixPack Onani Håndjob

TENGA har mildest talt taget hele erotikbranchen med storm, når det gælder sexlegetøj til mænd. TENGA Eggs 6-pack er en sjov og genial gave-idé til mænd. Tenga Egg 6-pack består af 6 fine onanisleeves, alle med hver deres unikke design, hvor indersiden af sleevet stimulerer penis med bløde mønstre.

 

Se og send de frække og sjove gækkebreve vers til en du vil drille.

Påsken er andet end chokolade og Jesus på korset! Vi har fundet en række gække-rim, du kan sende afsted på sms’en.

 

Gæk, gæk, gæk! Det er da den mest oplagte mulighed – lidt ligesom et kærestebrev dengang, du var lille: Sæt kryds: Ja eller nej. Den her gang gælder det bare om at finde på et frækt lille påskedigt, og så er det jo op til ham/hende at gætte, hvem der har sendt det gækkebrevet. Du behøver ikke gøre det alt for svært, du skal jo helst have, det bliver gættet, så du kan give et påskeæg.

Gækkebrev eksempel:

Gæk, gæk, gæk – Mit navn det står med prikker, pas på de ikke… slikker. Det, jeg afsløre kan, er, at du kommer i kysseland. For jeg bliver rimelig kåd, når du gør min trusse våd. Hvis du mit navn kan gætte, vi kan fingre flette “…… ……..”


Gæk, gæk, gæk – Mit navn det står med pik, kan du gætte om jeg bluffer, så giver jeg en guffer! “…… ……..”


Gæk, gæk, gæk – Mit navn det står med babelutter, pas på de ikke strutter. Gætter du mit navn, må du putte i min favn. Du får også en middag og et put, inden påsken den er slut “…… ……..”

Se flere pirrende påskegaver til kæresten/manden/konen/elskerinden/elskeren.

Se alt det frække sexlegetøj fra bogen Fifty Shades of grey – Et sikkert hit!

Danmarks frækkeste pornopiger - Live webcam og Sexchat? - Danske film med piger og par

Flere erotiske artikler:

SKRIV HVAD DU MENER!