Gadgets: sikkerhedstrusse til piger mod voldtægt!

Gadgets: sikkerhedstrusse til piger mod voldtægt!

SPAR MANGE PENGE

PIK-TRUSSE FOR AT SKRÆMME MÆND VÆK!

En tv-reklame for produktet ‘Save your pussy. Save your Clitoris’, viser en kvinde, der meget gerne vil klæde sig sexet på i en stram buks eller nederdel, så mændene lægger mærke til hende. På den anden side er hun bange for at blive røvet eller voldtaget, hvis hun ser alt for godt ud. Og så er løsningen ikke lidt mere løstsiddende tøj, men i stedet Headmuns Security Pants med sloganet ‘Save your pussy. Save your Clitoris’.

Publimetro Perú on Twitter: "#Headmuns: Los 'pantalones antiviolación' que evitan que las tailandesas sean abusadas http://t.co/Ynf4rQ3O5o http://t.co/ujtJV1WK0v" / Twitter

Sikkerhedstrusserne har indbygget penis, der tydeligt kan ses under et par bukser eller nederdel. Og skal man tro den medvirkende mand i reklamen, så virker de helt efter hensigten.

SEX I DAG?

– Da jeg så hende før, havde jeg virkelig lyst til at kneppe hende. Jeg har tit tænkt på at voldtage hende. Men da jeg så de bukser, var jeg færdig med hende…!

Sexy Banned Commercial Headmuns Security Pants YouTube(5)

Selvom disse sikkerhedsbukser virkelig skulle forhindrer seksuelle overgreb som annonceret, hvor mange piger vil så rent faktisk overveje at tage den på?

porno med danske piger