Distance sexlegetøj til at sende gode vibes overalt.

Distance sexlegetøj til at sende gode vibes overalt.

Hav trådløs sex uanset hvor du/I er.

Leg med hinanden uden at være sammen. De dage er forbi, hvor frække breve eller e-mails var det tætteste, du kunne komme på intimitet i et langdistanceforhold – teknologien er i høj grad vundet ind, og vi taler ikke kun om telefonsex eller FaceTime. Langdistance sexlegetøj kan give dig de samme lækre orgasmer, som din partner kan IRL

Muligheden for nydelse og intimitet i langdistanceforhold har aldrig været nemmere end nu – takket være innovativt appstyret sexlegetøj.

Appstyret sexlegetøj er en innovativ udvikling indenfor sexlegetøj, som vinder mere og mere frem, og som vi er super glade for. Både fordi denne type sexlegetøj er revolutionerende for langdistanceforhold, men også fordi at de kan skabe en helt ny spænding i parforholdet i hverdagen – uanset afstand. Sjove parlege med trussevibrator og æg (guide til sjovere sex)

VIBRATORER MED MOBIL APP

Her er nogle af de bedste langdistancevibratorer, du kan få fat i lige nu for at få din partner til at stønne fra enhver afstand.

Appstyret sexlegetøj. Oplev den pirrende spænding ved at tage styringen over din partners nydelse og tilfredsstillelse ved hjælp af sexlegetøj med app-styring via din mobiltelefon.

 

Trådløs nydelse på egen hånd

Uanset om du er single eller bare vil nyde på egen hånd, så åbner appstyret sexlegetøj også op for nye muligheder for seksuelt velvære. Oplev nye former for stimulering og forkæl dig selv med en helaftensnydelse med uendelige vibrationsmønstre og hands-free forkælelse, hvis det er det du har lyst til.

Tag den trådløse vibrator med ud i det grønne, på cafe, på job eller på din næste ferie, det er kun fantasien og dit mod der sætter grænsen 😳 Sommersex – Par-udfordringer til sex udenfor!

porno med danske piger