Hos frisøren

Du kan da ikke gå rundt uden trusser her i salonen, spurgte jeg mistroisk. Du kan jo mærke efter, svarede hun frækt tilbage og…

Mit hår trængte igen til at blive klippet. En af de ting her i livet som med usvigelig sikkerhed vender tilbage igen og igen. 
Jeg havde fået tid klokken halv elleve, så det passede lige med min frokostpause i skolen. 
Det var en rigtig varm sommerdag. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og det var ikke til at være nogen steder for bar varme. 

Hun var alene i salonen, da jeg kom, og som sædvanlig snakkede hun som et vandfald. 
I starten om de sædvanlige emner som vind og vejr. Men da hun var ved at være færdig, ændrede samtalen karakter. Egentlig uden nogen form for bagtanke sagde jeg, at det faktisk var for varmt til at have tøj på. 
– Ja, sagde hun, jeg har faktisk også smidt trusserne, fordi det var for varmt.

Det var som om tiden stod stille. Saksen holdt op med at klippe. Og jeg lod hendes ord synke ind. 
– Du kan da ikke gå rundt uden trusser her i salonen, spurgte jeg mistroisk. 
– Du kan jo mærke efter, svarede hun frækt tilbage og kiggede mig dybt i øjnene.

Jeg tog hende på ordet og lod langsomt min hånd glide op under hendes nederdel og op af hendes bløde ben. 
Undersøgende lod jeg fingeren udforske området. Der var absolut ingen trusser, ikke engang en lille G-streng. Hun havde åbenbart også haft gang i saksen mellem sine ben, for der var ikke et hår at mærke på hendes skamlæber – men hun var jo også frisør.

Villigt spredte hun benene endnu mere, så jeg bedre kunne komme til at nulre hendes skamlæber og klitoris. 
Hun begyndte at stønne let, og jeg lod et par fingre glide op i hende. Hun var allerede godt våd, så jeg begyndte at fingerkneppe hende. 
Hun stønnede højt nu og havde svært ved at stå på benene. 

SEX I DAG?

Pludselig hvinede hun højt og faldt sammen hen over mig. 
– Åh, det var dejligt, sagde hun efter et stykke tid og lod hånden glide hen over min pik, som stod sprængfærdig bag buksegylpen.
– Jeg må hellere lige klippe dig færdig først, sagde hun. 

Hun skyndte at gøre mig færdig – i håret – mens min pik vedblev med at være stiv ved tanken om, hvad hun havde tænkt sig. 
Da hun havde taget det sidste klip, skyndte hun sig over til døren, låste den, og satte skiltet med "Lukket – frokostpause" på. 
– Kom med", hviskede hun til mig og gik ud i baglokalet. 

I det lille køkken satte hun sig på hug foran mig og fik hurtigt trukket pikken ud af bukserne på mig. Stiv og stolt strittede den lige mod hendes bløde, røde mund. 
Først lod hun tungen glide et par gange prøvende rundt om pikhovedet, inden hun tog den i munden. 

Mens hun klemte stramt med læberne hele vejen omkring pikhovedet, lod hun tungen lege på bagsiden. Jeg kunne mærke et par dages opsparet sperm samle sig sammen. Men jeg ville dog også kneppe hende i fissen med andet end et par fingre, så jeg stoppede hende i god tid og bad hende vende sig om. 

Den var hun med på og bøjede sig hurtigt ind over bordet, hvor jeg fik trukket hendes nederdel op over hendes dejlige røv. 
Det lyse kød lyste mig lystigt i møde, og mellem hendes balder kunne jeg se det lille røvhul, som stirrede frækt på mig – og længere nede – hendes glinsende, våde fisse. 

Så drejede hun hovedet om mod mig, og sagde med sløret stemme: 
– Jeg vil mærke din stive pik. Knep mig nu! 
Denne ordre kunne jeg ikke overhøre, så jeg borede mit stive jern op i hende og begyndte med lange, seje stød at kneppe hendes modne fisse. 

Det strammede godt om min stive pik, og jeg kunne mærke, hvordan hendes fisse begyndte at trække sig sammen i små ryk. Hun peb som en lille hund. Jeg stødte hurtigere. Så fugtede jeg en finger med hendes safter og stak den op i hendes bagerste hul. 
Hendes liderlige pibelyde gik over i en langstrakt sukken. Hele hendes krop rystede. 
Hun faldt sammen i en orgasme, og jeg kunne mærke hendes ufrivillige muskeltrækninger fra hendes skede om min pik, og med et par dybe stød eksploderede jeg i hendes indre.

Vi skulle begge tilbage til arbejdet, så jeg rejste mig og lukkede mine bukser igen. Hun gik over til sin taske, hvor hun tog et par trusser, i samme jadegrønne farve som hendes bh, frem. 
– Jeg må vist hellere tage trusser på nu, sagde hun lidt forlegent. 
Jeg nikkede. 

Ude i salonen gik jeg over mod døren med et på gensyn, da hun spurgte, om jeg ikke skulle betale. Nåh jo, hun skulle jo også leve…

porno med danske piger